Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 1

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Koριτσια καλησπερα. Πως ειστε? Εμεις εδω τα εχουμε παιξει. Ειναι δευτερο βραδυ στη σειρα που η μικρη ενω παει κανονικα για υπνο, σηκωνεται και κλαιει σπαρακτικα ωσπου να παμε μεσα κυριως εγω. Μολις παμε αρχιζει το παιχνιδι. Φευγουμε ξανα τα ιδια . Χθες ειπα καποια στιγμη, ως εδω, και περιμενα οτι θα κουραστει απο τη γκρινια και θα κοιμηθει. Αντ' αυτου εκανε εμετο και πλεναμε τη μοκετα στις 12 το βραδυ!!! Σημερα παλι τα ιδια. Ενω την πηγα κοιμισμενη στο κρεβατι μετα απο ενα λεπτο ορθια και κλαμα. Πηγα μια, δυο, τρεις καθε φορα την αφηνα να ροχαλιζει. Στο τελος οταν δεν ξανα πηγα εκανε εμετο. Μου ηρθε να την καρυδωσω! Τωρα την εχω αφησει στον μπαμπα της να την κοιμησει γιατι συν τοις αλλοις ειμαι και αρρωστη. Γκρρρρρ..........

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Koριτσια καλησπερα. Πως ειστε? Εμεις εδω τα εχουμε παιξει. Ειναι δευτερο βραδυ στη σειρα που η μικρη ενω παει κανονικα για υπνο, σηκωνεται και κλαιει σπαρακτικα ωσπου να παμε μεσα κυριως εγω. Μολις παμε αρχιζει το παιχνιδι. Φευγουμε ξανα τα ιδια . Χθες ειπα καποια στιγμη, ως εδω, και περιμενα οτι θα κουραστει απο τη γκρινια και θα κοιμηθει. Αντ' αυτου εκανε εμετο και πλεναμε τη μοκετα στις 12 το βραδυ!!! Σημερα παλι τα ιδια. Ενω την πηγα κοιμισμενη στο κρεβατι μετα απο ενα λεπτο ορθια και κλαμα. Πηγα μια, δυο, τρεις καθε φορα την αφηνα να ροχαλιζει. Στο τελος οταν δεν ξανα πηγα εκανε εμετο. Μου ηρθε να την καρυδωσω! Τωρα την εχω αφησει στον μπαμπα της να την κοιμησει γιατι συν τοις αλλοις ειμαι και αρρωστη. Γκρρρρρ..........

Νικ μου μπορεί να είναι τα δόντια της ή να έχει ψιλοανησυχία. Όπως είδες και η Μελινα είναι κάπως στον ύπνο τον τελευταίο καιρό. Να σου περιγράψω ένα απίστευτο βράδυ που είχαμε πριν κανα μήνα: Δευτέρα βράδυ και την πάμε κανονικά για γάλα, και μετά λέει 'κουκα' για την κούκλα με την οποια κοιμάται και την βάζω στο κρεββάτι και κοιμάται μετά απο λίγη ώρα. Μετά απο 1 ώρα ξυπνάει με σπαρακτικό κλάμα, ακόμα και στην αγκαλιά μου δεν ηρεμούσε. Ερχεται ο άντρας μου, τίποτα. Μετά από λίγη ώρα ηρεμεί και κοιμάται. Μετά από 1 ώρα πάλι τα ίδια. Φαντάσου ότι το ξανακανε και είμασταν έτοιμοι να την πάμε νοσοκομείο. Για να μην στα πολυλογώ μειώθηκε το χρονικό διάστημα. Την επόμενη ημέρα κατάφερα να μιλήσω με τον παιδίατρο και αφου του περιέγραψα την φάση το πρώτο πράγμα που με ρώτησε είναι αν έκανε εμετό ...τεσπα αφου τον ρώτησα εγω αν πιστεύει ότι μπορεί να είναι απο δόντια, μου είπε ότι αφου βγάζει νυκόδοντες και πίσω τραπεζίτες μπορεί να πόναγε και μας είπε για το βράδυ να της δώσουμε ντεπόν. Τις επόμενες βραδιές ήταν καλα, αν εξαιρέσεις κάποιες ψιλογκρίνιες μέσα στην ημέρα.

an1cF1X-O6k1210MDAwODM1ZHw0NDU0NTRkYXxIIGtvdW1waXRzYSBtYXMgZWluYWk.gif

Make your dreams come true!!!

Nic, συνήθως αυτό με το ξύπνημα μες το βράδυ ξεκινάει με κάποια αδιαθεσία που μπορούν να νοιώθουν και μετά αν καταλάβουν ότι με το κλάμα έρχεται η μαμά, το συνεχίζουν και αφού γίνουν καλά. Σιγουρέψου όμως ότι δεν έχει καμιά ιωσούλα ή κάποιο άλλο λόγο.

Καλησπέρα σας και καλό μήνα και από εμένα!!!

Σας έκαναν καμμιά πλακίτσα με κανα ψεματάκι;

Για το θέμα του ύπνου και της ησυχίας που αναφέρετε επειδή το δωμάτιο της είναι στον επάνω όροφο, παρόλα αυτά της κλείνουμε την πόρτα και συνεχίζουμε κανονικά. Αλλά με φασαρία και θα κοιμηθεί και πολλή ώρα, θα ξυπνήσει. Όταν είμαστε έξω ή σε άλλο σπίτι κοιμάται κανονικά. Βέβαια έχουμε ένα άλλο θέμα τον τελευταίο καιρό με τον ύπνο της, ξυπνάει στα μέσα της νύχτας με κλάμα και μετά δεν θέλει με τίποτα να κοιμηθεί στο κρεββάτι της. Εν τω μεταξύ έχει αρχίσει και είναι τσαμπουκάς και έχει αγριέψει λίγο στον βρεφονηπιακό, δηλ. έχει αρχίσει και δείχνει κάποιες φορές επιθετική συμπεριφορά στα άλλα παιδιά και διεκδικεί όταν πάνε να της πάρουν το παιχνίδι ή δεν της δίνουν κάποιο που θέλει ....:( Είμαι λίγο ανύσηχη, αλλά η δασκάλα της μου είπε ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό και είναι αναμενόμενο στην ηλικία τους και ότι αρχίζουν να αντιλαμβάνονται τις 'δυνάμεις' τους....Θα δείξει....:confused:

Μην προβληματίζεσαι καθόλου,πρόκειται για μια απολύτως φυσιολογική συμπεριφορά των νηπίων, εφόσον σε αυτή την ηλικία έχουν πολύ ανεπτυγμένο το εγώ τους και σε μεγαλύτερη ηλικία αρχίζουν να μοιράζονται τα πράγματα τους:)

Πλακίτσα καμία δεν μου έκαναν αλλά το είχα ξεχάσει και τελείως οπότε θα πίστευα ότι και να μου έλεγαν!:rolleyes:

Εχω διαβάσει ότι στην ηλικία των παιδιών μας από ενάμιση δηλ. έως τα 2 συμβαίνει αυτό το φαινόμενο, δηλ. σηκώνονται μέσα στην νύχτα και θέλουν να παίξουν χωρίς να συμβαίνει απολύτως τίποτα το ανησυχητικό.

Η συμπεριφορά αυτή δημιουργείται από τη σύχγυση μεταξύ μέρας και νύχτας. Τρόποι αντιμετώπισης είναι να τους επισημαίνουμε ότι έξω είναι νύχτα και δεν επιτρέπεται το παιχνίδι και επίσης κοφτές κουβέντες πχ "ώρα για νάνι" κλπ και όχι διάλογοι και συζητήσεις....και φυσικά υπομονή!

Επίσης παίζει να είναι και το "άγχος του αποχωρισμού" αν και (αν δεν κάνω λάθος) κάπου στην ηλικία των 20 μηνών περνάει.

Εμείς κατά τα άλλα καλά, έχουμε μανία με τις κούκλες-μωράκια, τις ταίζουμε, τις πάμε βόλτα με το καροτσάκι κλπ:tongue:

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Olive μου ναι το φαντάζομαι ότι είναι της ηλικίας, αλλά να...ξέρεις.....τεσπα....μια χαρα....όλα....αυτο που λες με τις κουκλες πολυ γέλασα....η Μελίνα αυτό που κάνει και πεθαινω στα γέλια είναι να βάζει τις κούκλες ή τα κουκλάκια της κάτω και να τα κουνάει και κάνει ααααααα....χαχαχαχα

Διαφημίσεις

καλημέρα!

εμείς ήμασταν στη φάση που σήκωσε χέρι σε μένα, στην πεθερά μου, νομίζω κ στον άντρα μου. με ανησύχησε κ με στενοχώρησε αυτό που έκανε.

στην αρχή σκέφτηκα να της το κόψω με το να της κάνω περίπου το ίδιο, εξηγώντας της πώς είναι να σε χτυπούν, αλλά μετά το ξανασκέφτηκα κ δεν το προχώρησα. με συζήτηση το ξεπεράσαμε. ευτυχώς.

αυτό που περιγράψατε για το ξεκούδουνο ξύπνημα το βράδυ μου το έκανε κ η Χρύσπα πριν καιρό. ευτυχώς ήταν ένα βράδυ. ξύπνησε η μικρή κυρία μέσα στο τρελό κέφι κ έπαιζε κ τραγουδούσε. έπαιζε το "πού ει";

πού είναι;, αφού πέταγε την πιπίλα στο πάπλωμα. έκανε πως έψαχνε γύρω γύρω κ μετά την έβρισκε χαρούμενη, τραγουδώντας κ πέφτοντας πάνω μας. χοροπήδαγε κιόλας ενθουσιασμένη!

κατά τα άλλα χθες έφαγε τρελό κόλλημα μαζί μου, ιδίως το απόγευμα. ίσως επειδή εγώ είχα πολλές δουλειές, σίδερο, μπάνια, πλυντήριο, άπλωμα. μου σπάραζε την καρδιά να την ακούω από έξω να κλαίει, λες κ με έχανε για πάντα. δεν ήθελε τον μπαμπά της να την παρει αγκαλιά, να παίξουν, τίποτα αλλο παρά μόνο μαμάκα.

χθες καταευχαριστήθηκε παστίτσιο. έτρωγε ο μπαμπάς το βράδυ κ τσίμπησε κ η μικρή αρκετή ποσότητα. μμμμ μμμμ! μεγάλες μπουκιές.

Sevoula, εμένα όταν σήκωσε χέρι της είπα ένα δυνατό "ΟΧΙ, μόνο καλό" και τη χάιδεψα και δεν το ξανά έκανε. Βέβαια το χάιδεμα της όταν είναι θυμωμένη είναι λίγο άγαρμπο :wink:

Την πρωταπριλιά, σηκώνεται η μεγάλη μου και μου λέει μαμά πονάω πολύ στην κοιλιά μου (ξέρει ότι δεν αντέχω να τη βλέπω άρρωστη) και μετά πήρε τηλέφωνο το μπαμπά της στη δουλειά και του λεγε ότι η μαμά είναι τάβλα στο κρεβάτι και...μουγκρίζει!!

Χριστίνα, μου είπαν ότι ένα παιδάκι είναι έτοιμο να κόψει την πάνα μόλις αρχίσει ν' ανεβαίνει σκαλάκι μόνο του, χωρίς να κρατιέται. Το χεις παρατηρήσει αν ισχύει;

Η μεγάλη μου τις έκοψε 18 μηνών μόνη της (μίλαγε κανονικά) και τη βραδινή πάνα! Η μπέμπα δε βλέπω να έχει πολύ όρεξη.

βρε Μαργαρίτα, δεν βλέπω καμιά πρόοδο στο θέμα αυτό, της πάνας.

όποτε θυμάται τα λέει τα κακά. τα τσίσα τίποτα.

μπορεί να μην πει καν κακά κ να ξεκινήσει.

πριν είχε σταθερές στο θέμα κακά. τώρα κ που την πάω στη λεκάνη μετά το φαγητό, παίζει τις πιο πολλές φορές...

άμα δεν είναι η μάνα συνέχεια από κοντά...

της έχεις βάλει βρακάκι;

εγώ όχι ακόμα. φοβάμαι μη μου κρυώσει, γιατι κάθεται κ κάτω στο μάρμαρο κ παίζει. δεν της αρέσουν τα χαλιά για να καθήσει να παίξει. πρέπει να παίξει στο μάρμαρο, όπου κοπανάει τα παιχνίδια της. μόνο έτσι κάνει θόρυβο!!!!!!!!

λες να της βάλω από τώρα βρακάκι κ να μην περιμένω να σηκώσω χαλιά;

γεια σας σας έχασα!

πολύ τρέξιμο...

με την πάνα, αφήστε τα, και εγώ κλαίω τους κόπους τους περσινούς...

τώρα σπανίως πάει στο γιογιο...

αλλα΄μόλις καλοκαιριάσει, θα τους βάλω χέρι να τον πηγαίνουν στο γιογιο και θα φοράει μονο βρακάκι...

να τελειώνουμε με τις πάνες πια.

ρε κορίτσια με πιάνει αηδία που τα κάνει τα κακά στην πάνα του, μου φαίνεται οτι μεγάλωσε πολύ για να τα κάνει εκει...

αισθάνομαι άσχημα γιατι είναι παιδάκι πια, όχι μωρό...

αλλά αυτός δεν φαίνεται να νοιαζεται...

Διαφημίσεις

Εμείς πάντως δεν έχουμε δοκιμάσει τίποτα ακόμα. Συνεχίζουμε πανάκι. Πάντως το πρωί που ξυπνά, η πάνα είναι γεμάτη από τσίσα. Πώς να της κόψω πανάκι; Θα κάνουμε πρώτες δοκιμές με το που θα φτιάξει ο καιρός.

Αυτό που κόψαμε για την ώρα είναι την πιπίλα. Δεν ξέρω πώς και γιατί, απλά πια δεν την ήθελε και μου έλεγε "εν ε καλή", δηλαδή δεν είναι καλή (με κυπριακή διάλεκτο). Πρέπει να ΄χει 2 βδομάδες περίπου που δεν πήρε πιπίλα ξανά. Ελπίζω να κρατήσει.

Μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία!!

Γεια σας κορίτσια!!!!

Στο θεμα της πάνας και του γιογου εμεις είμαστε έτσι κι έτσι. Καταρχην στον βρεφονηπιακο την βαζουνε μετα απο καθε γευμα και τις περισσοτερες φορες κανει τα κακα εκει και τσισα. Στο σπίτι ομως δεν την προλαβαινω τα σκ, αλλα εκανε μια φορα τσισα που την ειχα αφησει αρκετη ωρα. Οσο για το κοψιμο της πανας κι εμεις το καλοκαιρι θα κανουμε προσπαθειες και ελπιζω να πετυχουν.

Να σας ρωτησω κατι αλλο; Εχετε βγαλει τα καγκελα απο την κουνια τους; Συζητουσα το θεμα του βραδυνου ξυπνηματος με ενα φιλικο ζευγαρι και μου ελεγαν οτι οταν εβγαλαν τα καγκελα απο την κουνια, το παιδακι τους σταματησε να ξυπναει το βραδυ και δεν πλησιαζε καν το κρεββατι των γονιων του.....λετε να πιασει; Απλα φοβαμαι ακομα, γιατι στριφογυριζει πολυ καποιες φορες.....

εμείς την πιπίλα την θέλουμε στον ύπνο. αν μας πέσει, την ψάχνουμε μέσα στο σκοτάδι.

όσο για το γιογιό...έχει 2 μήνες που όταν ξυπνάει η πάνα μερικές φορές έχει τσίσα. πριν ήταν εντελώς στεγνή.

καλημερα κοριτσια τι κανετε?

εμεις ακομα δεν εχουμε δοκιμασει στο γιογιο η αληθεια ειναι δεν εχω το κουραγιο να την βαλω αν και απο την μια κανω βλακεια γιατι ξερω ποτε τα κανει και μετα ερχεται και μου το λεει και με περνει και απο το χερι να την αλλαξω αλλα ειλικρινα δεν ειμαι σε θεση τωρα να γεννησω πρωτα και μετα θα κανουμε εντατικα !

τωρα οσο για το καγκελο εγω εχω παρα πολυ καιο που το εβγαλα μια που δεν ηθελε να κοιματε στο κρεβατι της με καγκελο ενιωθε εγκλωβισμενη μαλλον εχει παντως προστατευτικα καγκελα που δεν πιανουν ολο το κρεβατι και μπορει και ανεβοκατεβενει το παιδι εμεις ουτε αυτο δεν θελουμε η αληθεια θελει να ειναι ανεξαρτητη και ετσι της βαζω ενα στρωμα απο κατω και να πεσει να πεσει στα μαλακα η αληθεια ειναι οτι ακομα δεν εχει πεσει !:tongue: στο κρεβατι μας ερχεται το πρωι μασ περνει αγκαλια και συνεχιζει για λιγο τον υπνο της αλλα και παλι ειναι σχετικο το παιδι μιασ φιλης δεν παει καθολου στο κρεβατι της και χωρις καγκελο ξυπναει και την φωναζει απλα !

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...