Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 1

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημερα σε όλες. Πως ειστε? Εγω τρεχω. Τα κανει ολα χαλια ο Βασιλακης. Σκιζει περιοδικα, αδειαζει συρταρια, ριχνει κατω καρεκλες... Ουφ.

Τα παιδακια σας τι κανουν?

Kαλημερα σε όλες. Πως ειστε? Εγω τρεχω. Τα κανει ολα χαλια ο Βασιλακης. Σκιζει περιοδικα, αδειαζει συρταρια, ριχνει κατω καρεκλες... Ουφ.

Τα παιδακια σας τι κανουν?

Aκριβως ο,τι κι ο Βασιλακης!! Υπομονη Στελλα μου! Πως ειναι η μπουμπου?

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

Νικ ποτε θα το κοψουν? Η μικρη ολη μερα κοιμαται και το βραδυ ξυπναει..... Θα το αλλαξω που θα μου πάει..

Νικ μολις σαραντισω να κανονισουμε και κουνιες. Εγω βγαινω κανονικα αλλα πιο πολυ για το μωρακι.

Καλησπέρα σας κοπέλες!!!

Στελλίτσα μια χαρά, είσαι φανταστική, με δύναμη και θέληση. Σίγουρα η μπουμπου σου θα αλλάξει το πρόγραμμά της. Και ο Βασιλάκης θα ηρεμήσει. Μάλλον είναι φάση που περνάνε γιατι και η Μελίνα είναι αρκετά ενεργητική αυτην την περίοδο....

Είσαι καλά εσύ;

Κορίτσια πως είστε οι υπόλοιπες; Κατερίνα πώς πάς εσύ με την εγκυμοσύνη;

Φιλια σε όλες σας.

an1cF1X-O6k1210MDAwODM1ZHw0NDU0NTRkYXxIIGtvdW1waXRzYSBtYXMgZWluYWk.gif

Make your dreams come true!!!

Διαφημίσεις

Kοριτσάρες καλημέρα και καλό μήνα.

Στέλλα να σου ζήσει η κορούλα σου, τι λέει πως τα πάτε, ο Βασίλης πως το πήρε το καινούργιο μέλος της οικογένειας;

Άντε με το καλό και τα άλλα κοριτσάκια μας.......

Sevoula εύχομαι σύντομα να κάνεις πολλάαααααα αγοράκια χαχαχαχα

Στα δικά μου τώρα.............. εμείς λοιπόν παραμαγκέξαμε εχθές ήταν στο δωμάτιο με τον Χρήστο και εκεί που παίζαν όμορφα και καλά ακούω τον Χρήστο να κλαίει, τον είχε βαρέσει ο Άγγελος με ένα παιχνίδι στο κεφάλι μπαίνω στο δωμάτιο και έκει που τον μάλωνα με τραβάει έξω απο το δωμάτιο και κλείνει την πόρτα παραμιλόντας, μάλον περνάει την μπεμπέ εφηβεία, το απόγευμα ετοιμαζόταν ο μπαμπάς μας για την δουλεία και απο τον πανικό του πήγε αρπαξε ένα τζιν παντελόνι του Χρήστου το πέρασε για το τζιν μπουφανάκι του το έβαλε στο κεφάλι και περμενε στην πόρτα να παεί μαζί του, το τι γίνετε όταν φεύγει ο Στέλιος για την δουλεία δεν περιγράφεται.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Kοριτσάρες καλημέρα και καλό μήνααπο τον πανικό του πήγε αρπαξε ένα τζιν παντελόνι του Χρήστου το πέρασε για το τζιν μπουφανάκι του το έβαλε στο κεφάλι και περμενε στην πόρτα να παεί μαζί του, το τι γίνετε όταν φεύγει ο Στέλιος για την δουλεία δεν περιγράφεται.

Πρέπει να πέθανε στα γέλιο ο μπαμπάς σας :-))

'Εχω ερώτηση - Το βράδυ που κοιμούνται, κάνετε ησυχία ή δε ξυπνάνε εύκολα; Την πόρτα του δωματίου τους την κλείνετε;

Εγώ επειδή την έχω στον ημιυπαίθριο που είναι δίπλα από την κουζίνα, μετά της 8.30 που κοιμάται "πέφτει σιωπητήριο" γιατί ξυπνάει πανεύκολα. Αφού ούτε να μαγειρέψω μπορώ, αλλά και αν έχουμε επισκέψεις δε μπορούμε να κουνηθούμε.

Διαφημίσεις

Kοριτσάρες καλημέρα και καλό μήνα.

Στέλλα να σου ζήσει η κορούλα σου, τι λέει πως τα πάτε, ο Βασίλης πως το πήρε το καινούργιο μέλος της οικογένειας;

Άντε με το καλό και τα άλλα κοριτσάκια μας.......

Sevoula εύχομαι σύντομα να κάνεις πολλάαααααα αγοράκια χαχαχαχα

Στα δικά μου τώρα.............. εμείς λοιπόν παραμαγκέξαμε εχθές ήταν στο δωμάτιο με τον Χρήστο και εκεί που παίζαν όμορφα και καλά ακούω τον Χρήστο να κλαίει, τον είχε βαρέσει ο Άγγελος με ένα παιχνίδι στο κεφάλι μπαίνω στο δωμάτιο και έκει που τον μάλωνα με τραβάει έξω απο το δωμάτιο και κλείνει την πόρτα παραμιλόντας, μάλον περνάει την μπεμπέ εφηβεία, το απόγευμα ετοιμαζόταν ο μπαμπάς μας για την δουλεία και απο τον πανικό του πήγε αρπαξε ένα τζιν παντελόνι του Χρήστου το πέρασε για το τζιν μπουφανάκι του το έβαλε στο κεφάλι και περμενε στην πόρτα να παεί μαζί του, το τι γίνετε όταν φεύγει ο Στέλιος για την δουλεία δεν περιγράφεται.

μα είναι αξιαγάπητα τα αγοράκια σου. ζήλεψα!;)

όσο για όσα μας περιέγραψες ...:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

'Εχω ερώτηση - Το βράδυ που κοιμούνται, κάνετε ησυχία ή δε ξυπνάνε εύκολα; Την πόρτα του δωματίου τους την κλείνετε;

Εγώ επειδή την έχω στον ημιυπαίθριο που είναι δίπλα από την κουζίνα, μετά της 8.30 που κοιμάται "πέφτει σιωπητήριο" γιατί ξυπνάει πανεύκολα. Αφού ούτε να μαγειρέψω μπορώ, αλλά και αν έχουμε επισκέψεις δε μπορούμε να κουνηθούμε.

απόλυτη ησυχία. την κάναμε την χαζομάρα από την αρχή κ τώρα δεν αλλάζει. σπίτι μας δεν έρχεται ή δεν μένει κανείς μετά τις 9μμ.:(;)

κι εγώ δεν κάνω τίποτα, το πολύ πολύ να σφουγγαρίσω. αλλά τόσο κούρασμένη που είμαι... :cool:

καλο μηνα κοριτσια τι κανετε?

εμεις δεν κανουμε και παρτι αλλα συνεχιζουμε κανονικα εμεις εχουμε και ενα θεμα με τον κοσμο στο σπιτι εχουμε πολυ συχνα παρεα και ετσι εχει μαθει απο βρεφος και στις ομιλιες και σε ολα τα σχετικα μονο οταν ειμαστε πολλα ατομα κλεινω λιγο την πορτα

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

καλο μηνα κοριτσια τι κανετε?

Καλό μήνα και σε σένα κοπέλια, αν και για σένα θα είναι ο καλήτερος:tongue::tongue::tongue::tongue:

εμεις δεν κανουμε και παρτι αλλα συνεχιζουμε κανονικα εμεις εχουμε και ενα θεμα με τον κοσμο στο σπιτι εχουμε πολυ συχνα παρεα και ετσι εχει μαθει απο βρεφος και στις ομιλιες και σε ολα τα σχετικα μονο οταν ειμαστε πολλα ατομα κλεινω λιγο την πορτα

όχι θέμα................... θεματάρα να λες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Εμάς το σπίτι μας δεν ξέρει τι θα πει ησυχία και ηλεκτρική να βάλω δεν χαμπαριάζουν τίποτα, να μουν και γω έτσι.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Καλησπέρα σας και καλό μήνα και από εμένα!!!

Σας έκαναν καμμιά πλακίτσα με κανα ψεματάκι;

Για το θέμα του ύπνου και της ησυχίας που αναφέρετε επειδή το δωμάτιο της είναι στον επάνω όροφο, παρόλα αυτά της κλείνουμε την πόρτα και συνεχίζουμε κανονικά. Αλλά με φασαρία και θα κοιμηθεί και πολλή ώρα, θα ξυπνήσει. Όταν είμαστε έξω ή σε άλλο σπίτι κοιμάται κανονικά. Βέβαια έχουμε ένα άλλο θέμα τον τελευταίο καιρό με τον ύπνο της, ξυπνάει στα μέσα της νύχτας με κλάμα και μετά δεν θέλει με τίποτα να κοιμηθεί στο κρεββάτι της. Εν τω μεταξύ έχει αρχίσει και είναι τσαμπουκάς και έχει αγριέψει λίγο στον βρεφονηπιακό, δηλ. έχει αρχίσει και δείχνει κάποιες φορές επιθετική συμπεριφορά στα άλλα παιδιά και διεκδικεί όταν πάνε να της πάρουν το παιχνίδι ή δεν της δίνουν κάποιο που θέλει ....:( Είμαι λίγο ανύσηχη, αλλά η δασκάλα της μου είπε ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό και είναι αναμενόμενο στην ηλικία τους και ότι αρχίζουν να αντιλαμβάνονται τις 'δυνάμεις' τους....Θα δείξει....:confused:

an1cF1X-O6k1210MDAwODM1ZHw0NDU0NTRkYXxIIGtvdW1waXRzYSBtYXMgZWluYWk.gif

Make your dreams come true!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...