Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 1

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημερα σε όλες! Γεννησα χτες τη μπουμπου μου. 50 πόντους και 3 κιλα. Πηγαν όλα τελεια. Γεννησα γρηγορα.

Πως ειστε?

Σου ευχήθηκα στο φατσοβιβλίο, σου εύχομαι και εδώ ξανά να σου ζήσει η Αργυρούλα σου και να την καμαρώσεις όπως επιθυμείς...Άντε ο Βασιλάκης έγινε πια μεγάλος αδερφός με τη βούλα...η Αργυρώ θα έχει ίδια μέρα γενέθλια με μένα...όταν αρχικά μας είπες ότι είσαι έγκυος και θα γεννήσεις γύρω στα τέλη Μαρτίου πέρασε μια σκέψη από το μυαλό μου μήπως γεννηθεί τη μέρα των γενεθλίων μου και να που τελικά βγήκα αληθινή...μήπως έχω κανέναν κληρονομικό χάρισμα και δεν το ξέρω? :P Ο Βασιλάκης είναι 24/10 αν θυμάμαι καλά οπότε αν έμενε άλλη 1 μέρα η Αργυρώ θα είχαν και το 24 κοινό...

Πάντως μια χαρά σε βλέπω αφού μπήκες να γράψεις και εδώ...σε έχω ικανή να πάρεις μόνη σου εξιτήριο να βγεις σήμερα για να γυρίσεις και στο Βασιλάκη σου :)

ntJAp3.pngdeIep3.pngoYt2p2.png

Σεβούλα, μήπως την φωνάζετε γλυ-κούλι, μικρ-ούλι ?? Ε, δεν έχω και πολύ φαντασία.

Για το θέμα γκιο-γκιό λένε ότι πριν τους 18 μήνες καλύτερα να μην τα πιέζουμε γιατί μπορεί να δείξουν διάθεση αλλά συχνά πισω-γυρίζουν. Εγώ μόλις φτιάξει ο καιρός θα αρχίσω να δοκιμάζω.

χθες δεν είπε καθόλου κούλι, κι έτσι δεν μπόρεσα να το παρατηρήσω, καταλάβω.

στο θέμα γιο γιο, μόλις ξυπνάμε, την βάζω στη λεκάνη, κάνει τσίσα, πίνει γάλα κ αμέσως κάνει κακά. μετά αναλαμβάνουν οι γιαγιάδες.

συνήθως μετά τη φρουτόκρεμα κ μετά το μεσημεριανό, το απογευματινό κάνει κακά. τα τσίσα πότε πότε τα πετυχαίνουμε, παλιότερα το βράδυ πριν το γάλα την έβαζα στη λεκάνη. τώρα δεν το θέλει, νυστάζει, οπότε δεν επιμένω.

σε καμια περιπτωση δεν τον πιεσα ποτε για τα κακα......απο 10 μηνων τον εβαζα στην λεκανη καθε πρωι ξεροντας οτι τοτε τα κανει!ετσι συνηθισε και ξαφνικα αρχισε να μου τα ζηταει....δεν θα πιεζα ποτε το μικρο μου για τπτ!χθες του εβαλα βρακι κ το κατουρησε και αυτο που εκανα ηταν να γελασω και να του δειξω την λεκανη...αλλωστε εχω κοψει την πανα σε παμπολα παιδια μιας και δουλευω σε παιδικο σταθμο....

αυτα....

Χριστίνα, η εμεπιρία σου είναι πολύτιμη.

να μας ενημερώνεις, συμβουλεύεις επί του θέματος.

Κοριτσακια τι κανετε..ειδατε πως μεγαλωνουν τα παιδακια μας;; Η Στελλα απ'οτι ειδα στο fb γεννησε!!!

Η Μαρια δεν σκαρφαλωνει πουθενα οταν θελει να κατσει στον καναπε ανεβαζει πανω το ποδι και λεει "οπαλα" και με κοιταει να την ανεβασω εγω ,ενω κατεβαινει με ευκολια..γενικα φοβαται πολυ..ο αντρας μου την ανεβαζει πανω στο τραπεζι,την αφηνει και αυτη καθετε κοκκαλο,χαμογελαει και κουναει μονο τα ματια φοβαται μην πεσει εχει πολυ γελιο..

Και εμεις λεξουλες λεμε πολλες οτι ακουει το επαναλαμβανει και μου πεταει και πραγματα που και εγω δεν ξερω ποτε τα ακουσε και τα τυπωσε..παπαγαλος! Μετραει μεχρι το 2 και αν εχει και ορεξη λεει και το 3.Το λ το λεμε παχυ και Σαλονικιοτικο.Επιτελους σταματησε να με αποκαλει μακακα:lol: και με φωναζει μαμακα και εγω λιωνωωωω!!!!!!Α,μιλαμε και Αγγλικα λεει Ντοτα που ειναι η Ντορα μεγααλη αγαπη,οου ιεκο οου που σημαινει Go Diego Go απο το παιδικο ,Μπομπ (τον μαστορα) και τον μπατμαν που τον εχουμε σε διαφημιστικο βιβλιο τον λεει μαμ...

εχουν πολυ γελιο μωρε .......

Το μονο που με απασχολει τελευταια ειναι οτι δεν πινει πλεον με τπτ το γαλα..της εδινα φρεσκο στην αρχη το επινε,μετα με χιλια ζορια και μετα καθολου.Της πηρα εβαπορε μπας και της αρεσει περισσοτερο αλλα τπτ τα ιδια κανει με το ζορι πινει 100 ml και αυτο διεκεκομμενα και την ξεγελαω να τα πιει..ενω οταν εδινα σκονη το λατρευε το γαλα..καμια ιδεα να την κανω να το πινει;

Οσο για το παμπερς δεν μπηκα στην διαδικασια ακομη να της το κοψω,εξαλλου οι εταιρειες κλεφτες θα γινουν;;:D Πριν μερικους μηνες οταν εκανε κακα μου το ελεγε τωρα οχι τα κανει ερχετε και κουναει το χερακι της μπροστα στο προσωπακι και κανει 'πουφφφφ'

πουφ κάνει κ η Χρύσπα, αλλά όχι πάντα.

το γάλα κ η δικιά μου το έχει μειώσει. μάλλον, γιατί πίνει νερό αρκετό, αφού παίζει ασταμάτητα, μάλλον γιατί την απασχολεί περισσότερο το παιχνίδι, ο ύπνος. έχει στραφεί αλλού το ενδιαφέρον της.

το Λ το σαλονικιώτικο το λέμε κι εμείς.

"έΛΛα"!

και εμεις δινουμε φιλακια στο στομα.. οταν μεγαλωσει θα την φιλαει αλλος ενας ξενος ..η μανουλα δεν μπορει να το εχει αυτο το δικαιωμα ε;;;; φυσικα και μπορει

φιλάκια στο στόμα δίνουμε με την ανεψιά μου. με την Χρύσπα δεν μου βγαίνει. με την Χρύσπα είμαστε βεντουζάκια, έτσι μας λέει ο άντρας μου.

Σεβουλα μηπως εννωει μπαμπακουλι;; και τον φωναζει οταν λειπει;;;;;;

μπούλη ή μπαμπά τον φωνάζει. ακόμα κ όταν παίζει, στα παιχνίδια της τον εντάσσει ως μπούλη.:tongue:

Kαλημερα σε όλες! Γεννησα χτες τη μπουμπου μου. 50 πόντους και 3 κιλα. Πηγαν όλα τελεια. Γεννησα γρηγορα.

Πως ειστε?

συγχαρητήρια, να σου ζήσει η κοριτσάρα! γερή κ καλότυχη η Αργυρούλα!

τί ωραία! ο Βασίλης θα είναι ο μεγάλος τώρα!

μεγάλο θέμα τώρα να μη ζηλέψει την αδερφούλα του.

η ανεψιά μου ζηλέυει πολύ την Χρύσπα, αλλά ταυτόχρονα την αγαπάει κ την προσέχει.

είσαι αστέρι Στέλλα, αφού μπαίνεις ίντερνετ!

εγώ για 1 μήνα δεν έβγαινα από το δωμάτιο του σπιτιού μου ουτε καν σαλόνι.:lol::lol:

φιλιά πολλά στα παιδάκια σου.

σε ποιόν μοιάζει η κοριτσάρα σου;

οι γονείς μου πήραν ποδήλατο στην Χρύσπα κ σήμερα θα κάνει για πρώτη φορά. εσείς τα βάζετε στο ποδηλατάκι με το χερούλι; είναι μικρή για το ποδήλατο αυτό;

ανυπομονώ να με πάρει τηλεφωνο η μάνα μου να μου πει τί και πώς.

χθες λέει ήταν στις κούνιες κ φώναζε "μπέλα". ακόμα κ το απόγευμα που περνούσαν με το αυτοκίνητο φώναζε "μπέλα" δείχνοντας τις κούνιες.

το πρωί που την άλλαζα έλεγε τα δικά της. μέσα στα άλλα ακατανόητα για μένα έλεγε "μαμά... μπέλα.." κλπ.

η αδερφή μου είπε στο τηλέφωνο ότι είπε το όνομά της "κική" κ "ένα", τέσλα" δηλ. τέσσερα, ανεβαίνοντας τα σκαλοπάτια, "εΛΛάτε", "κάτω".

ή η αδερφή μου είναι υπερβολική ή η μικρή μου πήρε φόρα κ χάνω τα καλύτερα...

Πως ειστε?

Να σας ζήσει Στέλλα μας!! Να είναι πάντα υγιές κι ευτυχισμένο!! Καλές σαράντα!! :D

Μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία!!

Διαφημίσεις

οι γονείς μου πήραν ποδήλατο στην Χρύσπα κ σήμερα θα κάνει για πρώτη φορά. εσείς τα βάζετε στο ποδηλατάκι με το χερούλι; είναι μικρή για το ποδήλατο αυτό;

Έχουμε κι εμείς ένα ποδηλατάκι που μας χάρισαν οι γείτονες της γιαγιάς. Ενθουσιάζεται όποτε το βλέπει και ανεβαίνει, αλλά δεν τα καταφέρνει, νευριάζει και κατεβαίνει σε λίγο. Όταν ρώτησα τους γείτονες για το δικό τους κοριτσάκι, που τώρα είναι 4 χρονών, μου είπαν ότι ποτέ δεν κατάφερε να κάνει ποδήλατο σε αυτή την ηλικία, αλλά προτιμούσε το αλογάκι που το κινούσε βάζοντας δύναμη με τα πόδια στο πάτωμα. Κανονικά ποδήλατο έκανε στο πιο μεγάλο που της πήραν πριν λίγο καιρό, αυτό που έχει τα βοηθητικά τροχάκια στο πλάι.

χθες λέει ήταν στις κούνιες κ φώναζε "μπέλα". ακόμα κ το απόγευμα που περνούσαν με το αυτοκίνητο φώναζε "μπέλα" δείχνοντας τις κούνιες.

το πρωί που την άλλαζα έλεγε τα δικά της. μέσα στα άλλα ακατανόητα για μένα έλεγε "μαμά... μπέλα.." κλπ.

η αδερφή μου είπε στο τηλέφωνο ότι είπε το όνομά της "κική" κ "ένα", τέσλα" δηλ. τέσσερα, ανεβαίνοντας τα σκαλοπάτια, "εΛΛάτε", "κάτω".

ή η αδερφή μου είναι υπερβολική ή η μικρή μου πήρε φόρα κ χάνω τα καλύτερα...

Σεβούλα μου, η αδελφή σου δεν είναι καθόλου υπερβολική, η Χρύσπα πήρε φόρα και τώρα θα ακούς συνεχώς καινούργια πράματα!! Άντε έχουμε και το τριήμερο να τα χαρούμε!!!!

Μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία!!

Έχουμε κι εμείς ένα ποδηλατάκι που μας χάρισαν οι γείτονες της γιαγιάς. Ενθουσιάζεται όποτε το βλέπει και ανεβαίνει, αλλά δεν τα καταφέρνει, νευριάζει και κατεβαίνει σε λίγο. Όταν ρώτησα τους γείτονες για το δικό τους κοριτσάκι, που τώρα είναι 4 χρονών, μου είπαν ότι ποτέ δεν κατάφερε να κάνει ποδήλατο σε αυτή την ηλικία, αλλά προτιμούσε το αλογάκι που το κινούσε βάζοντας δύναμη με τα πόδια στο πάτωμα. Κανονικά ποδήλατο έκανε στο πιο μεγάλο που της πήραν πριν λίγο καιρό, αυτό που έχει τα βοηθητικά τροχάκια στο πλάι.

Σεβούλα μου, η αδελφή σου δεν είναι καθόλου υπερβολική, η Χρύσπα πήρε φόρα και τώρα θα ακούς συνεχώς καινούργια πράματα!! Άντε έχουμε και το τριήμερο να τα χαρούμε!!!!

το ποδηλατάκι αυτό έχει βοηθητικές ρόδες, έχει κ "πάτωμα" να βάζει τα ποδαράκια, έχει κ "χερούλι" πίσω για να σπρώχνει κάποιος μεγάλος, αλλιώς δεν ...

τελικά η Χρύσπα έκανε ποδήλατο, όχι τόσο καλά, αφού πάει πλάγια, κάθεται πλάγια. δεν ξέρει ακόμα το κλωσσοπουλάκι μου να καθήσει στο ποδήλατο. νομίζει ότι όλα είναι καναπές;)

τέλος πάντων, κάνει φωτοσύνθεση μαζί με την ξαδερφούλα της. εκείνη έχει το σκούτερ, που της πήραν οι γονείς μου για τη γιορτή της. γιορτάζει αύριο η Εβελίνα, η ανεψούλα μου, γιορτάζει κ η Εβελίνα του Οκτωβρίου!

Να την χαίρεστε νικ, πάντα γερή, πάντα χαμογελαστή, πάντα καλότυχη!

ΣΤΕΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

Μπράβο σου που γέννησες και εύκολα να μας γράψεις περισσότερα όταν μπορείς!

Καλότυχη και γερή η μπουμπού!!!!

Είμαι πτώμα σήμερα......ελπίζω να ανακάμψω :-(

Ευτυχως η μικρή κοιμάται λιγάκι να προλάβω να μαζέψω τον υπόλοιπο πανικό...φιλιαααααααααά!

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Kαλησπερα σε όλες! Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχες σας! Να χαιρεστε και εσεις τα παιδακια σας.

Γεννησα το μεσσημερι ευκολα αλλα με πολλουυυυυυυς πονους, Δεν εκανα επισκληριδιο γιατι δεν ηθελα. Γεννηθηκε 3 κιλα και 50 ποντους. Κανονικο μωρό.

Θηλαζει τελεια και ειναι γλυκουλα με μεγαλακαι σαρκωδη χειλακια σαν τον μπαμπα της. Μου λειπει ο Βασιλακης μου!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Σεβουλα τετοιο ποδηλατακι εχουμε και εμεις της το πηρε η πεθερα μου τα Χριστουγεννα και εχει ξετρελαθει της λεω να πατησει την κορνα και την παταει,οταν θελει να την κανω βολτα λεει ντιτ ντιτ και μου το δειχνει.Εγω μεχρι στιγμης την εκανα βολτα και μεσα στο σπιτι και στο μπαλκονι τωρα που ανοιξε ο καιρος μερικες φορες παμε στις κουνιες με αυτο γιατι ειναι κοντα.Η αληθεια ειναι λιγο αβολο να κυκλοφορεις στα πεζοδρομια,μικρη ειναι πιστευω να κανει απο μονη της αλλα τους αρεσει η δικια μου βαζει σε αυτο το "πατωμα" τα ποδαρακια την δενω και της αρεσει αφανταστα.Να το προσεξεις ομως γιατι ενα παιδακι μιας φιλης μου εφαγε τουμπα απο εκει .. Το δικο μας ποδηλατακι καπου πισω εχει ενα αυτοκολητο που λεει ΠΡΟΣΟΧΗ ειναι καταλληλο για παιδακια 2 χρονων

στελλακι μου να σου ζησει η κορακλα σου και να ειναι παντα καλα ολη η οικογενεια σου!!!σου ευχομαι απο καρδιας τα καλυτερα!!

και εμεις εχουμε το ποδηλατακι απο την βαπτιση (ηταν 6μηνων)και το ειχαμε μονο για να καθεται και να χαιρεται με τη κορνα.εδω ομως και κατι μηνες το εχουμε και παμε βολτες το λεμε μηχανακι και χαιρεται να κανει οτι μαρσαρει αφου εχει μαθει απο το μηχανακι του μπαμπα...η γειτονια μου ειναι πολυ ησυχη και χωρις κινδυνους οποτε παμε πολλες βολτες με το ποδηλατο....οσο για τις τουμπες που λες ιωαννα πολλες φορες πηγαμε να ντελαπαρουμε αλλα την γλυτωσαμε....

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Στελλιτσα μου να σου ζησει και απο εδω !

τι κανετε κοριτσια?εμεις ειμαστε καλα η μικρη καθε μερα αναπτυσετε ολο και περισσοτερο και κανει κατι καινουριο !

σεβουλα και εμεις εχουμε το ποδηλατο το ειδαμε απο την χριστινα και το πηραμε χαχαχχα περσι καναμε μονο κοντινες βολτες με αυτο και οχι για πολυ αλλα φετος η αληθεια το χρησιμοποιουμε παρα πολυ για βολτες και τετοια της αρεσει και πιο πολυ απο το καροτσι αφου οταν θελουμε να παμε βολτα μου φερνει το ποδηλατο και το σασασι (σακακι )οπς το λεει για να φυγουμε :tongue:μην περιμενεις παντως να κανει ακομα μονη της ειναι μικρακια αλλα θα το χαρει πολυ και θα το ευχαριστηθει !

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...