Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ said:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό, συνήθως το 1ο τρίμηνο τα συμπτώματα πανε κ έρχονται. Σας είπε κάτι καινούργιο ο γιατρός?

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Το εμβόλιο της γαστρεντερίτιδας, οι σταγόνες, κάνει 55ευρώ. Το πήρα (εις διπλούν βεβαίως) και το ξέχασα εκτός ψυγείου και χάλασε. Με το βιβλιάριο του δημοσίου δεν πλήρωσα τίποτα. Μου τα ξανάγραψε η παιδίατρος και τα ξαναπήρα.

Θα σας γράψω μια άλλη μέρα τα νέα μου γιατί ο Αλέξανδρος είναι στο νοσοκομείο με τη νέα γρίπη.

Περαστικούλια του!! Μα που την πέτυχε;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χιχιχι!!!!!!!!οχι καλε!!πως σου ηρθε??με παρεξηγησες......οκ ας μας πουν και τα υπολοιπα κοριτσια την γνωμη τους!!!καθαριζω καλαμαρακαι που επιασε χτες ο αντρας μου και εχω ξενερωσει με τοσο μελανι!!!!!!!!

Νόμιζω ότι μένεις Ελούντα όπως γράφει στο προφίλ σου. Εγώ πάντως από μαγειρική την έχω γλυτώσει χρόνια τώρα. Πάνε κι έρχονται τα ταπεράκια από τις γιαγιάδες. Βάλε με να τρίβω τοίχους παρά να φτιάξω σαλάτα!

και εγω απο οταν γεννησα μαγειρευει η μαμα πιο πολυ αλλα φρεσκο καλαμαρι το θελει ο καλος μου τηγανιτο και κατευθειαν φαγωμα!!!!εμμμμμμμ τι να κανω χομπυ του το ψαρεμα περνει το σκαφος και εξαφανιζεται!!!!!!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

και εγω απο οταν γεννησα μαγειρευει η μαμα πιο πολυ αλλα φρεσκο καλαμαρι το θελει ο καλος μου τηγανιτο και κατευθειαν φαγωμα!!!!εμμμμμμμ τι να κανω χομπυ του το ψαρεμα περνει το σκαφος και εξαφανιζεται!!!!!!!!

Οπότε προβλέπω και το μήλο κάτω απ΄τη μηλιά θα πέσει. Σε λίγο θα διπλασιαστούν οι ψαριές, μόλις μάθει και ο γιός το χόμπυ του μπαμπά. Ε, ρε τηγάνισμα που χει να πέσει!!

ααααααα μου το εχει δηλωσει μολις παει 3 θα φευγουν μαζι!!!!!!!!!!!χαχαχα!!!!απο το καλοκαιρι λεει πρεπει μα μαθει στο σκαφος να μην ανακατευεται!!!ααααααα και θα γινει και ψαροντουφεκας ασε με καλε εχω μπλεξει!!να φανταστεις οταν γνωρισα τον αντρα μου δεν ειχε καμια σχεση με το χομπυ μετα το εμαθε ...βγαλε τα συμπερασματα σου!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!

Είμαστε μια χαρά και σήμερα θα βγει ο Αλέξανδρος (μάλλον). Την πέρασε ξόφαλτσα. Έκανε 1 24ωρο πυρετό ο οποίος όμως δεν έπεφτε με τίποτα και είχε παραισθήσεις. Φοβηθήκαμε και τον πήγαμε νοσοκομείο. Δεν του κάνανε το τεστ για τη νέα γρίπη κι εγώ τους είπα τηλεφωνικώς μάλιστα να τον κρατήσουν μέσα. Φοβήθηκα βρε κορίτσια. Τί θα τον έκανα μόνη μου τη νύχτα αν πάθαινε κάτι; Έτσι αναγκάστηκαν να του κάνυον και το τεστ που βγήκε θετικό.

Από προχθες το βράδυ δεν είχε πυρετό και περιττό να σας πω πως έχει ξεσηκώσει τον κόσμο. Με έχει πάρει 100 φορές τηλέφωνο να μου πει να τον πάρω σπίτι κι εγώ στενοχωριέμαι πάρα πολύ.

Έτυχε να πεθάνει και η αδελφή του πατέρα μου και πηγαν όλοι στο χωριό (7 ώρες ταξίδι) και δεν είχα κανέναν να βοηθήσει.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε άση θυσία είναι να προστατεύσουμε τα μωρά. Ελπίζω να μην την κόλλησαν ήδη γιατί κολλάει και μία μέρα πριν εκδηλωθεί.

Παρεπιπτώντος η πεθερά μου μας την κόλλησε. Πόναγε ο λαιμός και ήρθε να μας δει (είχε να έρθει από το μαιευτήριο). Τί να πω έχω σκάσει. Το έχω κλειδαμπαρώσει το παιδάκι μου και δεν το πάω ούτε στις κούνιες μην κολλήσει και ήρθε αυτή η γαϊ...... μέσα στο σπίτι μας και μας κόλλησε.

Εμένα μου αρέσει το Δανάη.

Όλα καλά αλλά σε κανέναν μην τύχει να εχει το παιδί του στο νοσοκομείο. Αφού 2 μέρες δεν είχα γάλα κι ο μικρός τρελάθηκε στο κλάμα. Αλλά πολύ κλάμα! Τώρα τους βάζω συνέχεια και μου το τράβηξαν πάλι.

Όλα καλά αλλά σε κανέναν μην τύχει να εχει το παιδί του στο νοσοκομείο. Αφού 2 μέρες δεν είχα γάλα κι ο μικρός τρελάθηκε στο κλάμα. Αλλά πολύ κλάμα! Τώρα τους βάζω συνέχεια και μου το τράβηξαν πάλι.

Αφού άντεξες πάλι καλά! Εγώ ακούω ΠΑΙΔΩΝ και λιποθυμάω απο πριν!

Διαφημίσεις

Καλημέρα.

Αναρίτα για το όνομα θα συμφωνήσω με την Χρηστίνα το Αριάνδη είναι πολύ όμορφο, όσο για το ριλάξ αν τελικά το επιστρέψεις μπορείς να πάρεις ή περπατούρα ή κάθησματάκι φαγητού.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Καλημέρα.

Αναρίτα για το όνομα θα συμφωνήσω με την Χρηστίνα το Αριάνδη είναι πολύ όμορφο, όσο για το ριλάξ αν τελικά το επιστρέψεις μπορείς να πάρεις ή περπατούρα ή κάθησματάκι φαγητού.

Μπορείς να πάρεις και γυμναστήριο. Εμένα παίζουν πολύ με αυτό και οι δύο.

Τί να πω έχω σκάσει. Το έχω κλειδαμπαρώσει το παιδάκι μου και δεν το πάω ούτε στις κούνιες μην κολλήσει και ήρθε αυτή η γαϊ...... μέσα στο σπίτι μας και μας κόλλησε.

Ψυχρεμίαααααααααααααα.

Ρε συ τώρα είδα οτι ο Αλέξανδρος είναι μικρούλης, χαράς το κουράγιο σου με 3 μικρά.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

καλημερα!περαστικα στο παιδακι μας!να βγει γρηγορα.εγω προτιμω το Δαναη.τι να παρω στην μπουμπου μου την πρωτοχρονια;;;;σιγουρα εναν φωτεινο αγκαλιτσα αλλα θελω κι αλλα!θελω να της παρω πολλαααααααα!!!!!!!!!!!!θελω να την κακομαθω!το αξιζει γιατι ειναι τι ακλυτερο μωρο του κοσμου!την λατρευω.ηθελα να παμε βολτα σημερα αλλα βρεχει και κανει πολυ κρυο!παω να παιξω με την κορακλα μου!μαλλον ξυπνησε

g598zf3jl7y3v3ns.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...