Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια μου!!!

εμεις ειμαστε καλα καναμε το εμβολιο προχτες mmr ακομα δεν εχουμε ανεβασει πυρετο και μακαρι να μην....

η Χρύσπα σήκωσε πυρετό την 8η μέρα. με το άλλο το 4πλό.

κατα τα αλλα περπαταμε πλεον σταθερα δεν τρεχουμε αν και προσπαθει μπράβο!:D

λεξεις λεμε παρα πολλες και γενικα οτι του πω το λεει και αυτος..αρχισαμε και τα τσισα στην λεκανη και το παλευουμε αν και ακομα δεν βιαζομαι τον αλλο μηνα χωρις τα χαλιά!!

εμείς πήγαμε πίσω σε αυτό το θέμα... δεν με ακολουθούν μάλλον οι γιαγιάδες κ φυσικά δεν το παραδέχονται. κι εγώ όταν σηκώσω τα χαλιά, θα της βγάλω το πάμπερ κι όποιον πάρει ο χάρος. αν θέλουν οι γιαγιάδες ας κάνουν κι αλλιώς τότε.:mad::tongue:

με κανει συνεχεια αγκαλιες και με σφιγγει και με φιλαει στο στομα χαχαχαχα και αν του πω με γλωσσα βγαζει την γλωσσα του...(ντροπη) εεε το παιδι μου μαθαινει ΄γαλλικα' απο τωρα!!!!χαχαχαχαχα!!!

οιδιπόδειο με σφραγίδα!:P

κουλι κουλι μπορει να ειναι το πανακι του αν εχει οταν κοιμαται ή το σκουφι -κουκουλα???

το πανάκι; δεν το βάζουμε στο κρεβάτι μας, αλλά θα το παρατηρήσω. κουκούλα;:confused:

έχω κολλήσει.

να εννοεί κουτάλι;

σήμερα θα πέσει παρακολούθηση κ παρατήρηση.

μάλλον εγώ φταίω που δεν την παρατηρώ τόσο όσο θα έπρεπε ή δεν επαναλαμβάνω τις λέξεις που λέει.;):-(

άκου γαλλικά. καλή πεθερά θα γίνεις!:)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

το πανάκι; δεν το βάζουμε στο κρεβάτι μας, αλλά θα το παρατηρήσω. κουκούλα;:confused:

έχω κολλήσει.

να εννοεί κουτάλι;

σήμερα θα πέσει παρακολούθηση κ παρατήρηση.

μάλλον εγώ φταίω που δεν την παρατηρώ τόσο όσο θα έπρεπε ή δεν επαναλαμβάνω τις λέξεις που λέει.;):-(

άκου γαλλικά. καλή πεθερά θα γίνεις!:)

οιδιπόδειο λες εεεε????χαχαχα ωραιο ειναι χαχαχα!!!!

οσο γι ατα τσισα αν δεν συνεργαζονται οι αλλοι αστο....γιαυτο βιαζομαι λιγο να τον μαθω επειδη το καλοκαιρι θα δουλευω ολη μερα και θα το εχει η μαμα μου να ειναι ψιλοετοιμος..αν και η μαμα μου συνεργαζεται μια χαρα μιας και την ακουει απο εμενα!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

γεια σας

Και εμείς καναμε το mmr την Παρασκευή και μας είπε μετά απο 1 βδομάδα πιθανον πυρετό! Θα δούμε, θα είναι η πρώτη του φορά αν κάνει πυρετο, εδώ και 17 μήνες, θα μου κακοφανεί! :mad:

και εμείς πήγαμε λίγο πίσω με το θέμα γιογιο. Εγώ τον βάζω πάλι, αλλά συχνά τα κάνει στην πάνα. και φυσικά φταίνε ο αντρας μου και η μαμά μου που .,. δεν το παίρνουν χαμπάρι πότε τα κανε!!!:mad: και καλά!!!

Εγω ρε γμτ πώς το παίρνω και τον πάω στην τουαλέτα????? Ελεος, τόσος κόπος στράφι...............Τώρα το παλεύω πάλι, αλλά αν δεν κάνεις συντονισμένη προσπάθεια, μπερδεύεται και το παιδί...............

να σου πω ο αντρας μου δεν τον εχει βαλει ποτε αλλα ποτε δεν ετυχε να θελει κακα οτααν τον εχει αυτος...αλλα τα κακα τα λεει συνεχεια και σε κοιταεικαι ερχεται και σε παιρνει απο το χερι οποτε δεν εχω θεμα...τα τσισα παλι μια τα λεμε καιτα κανουμε στην λεκανη μια τα λεμε και μεχρι να βγαλω κορμακια κτλ τα κανει...υπομονη...

wg46ge0puogpbep1.png

γεια σας

Και εμείς καναμε το mmr την Παρασκευή και μας είπε μετά απο 1 βδομάδα πιθανον πυρετό! Θα δούμε, θα είναι η πρώτη του φορά αν κάνει πυρετο, εδώ και 17 μήνες, θα μου κακοφανεί! :mad:

και εμείς πήγαμε λίγο πίσω με το θέμα γιογιο. Εγώ τον βάζω πάλι, αλλά συχνά τα κάνει στην πάνα. και φυσικά φταίνε ο αντρας μου και η μαμά μου που .,. δεν το παίρνουν χαμπάρι πότε τα κανε!!!:mad: και καλά!!!

Εγω ρε γμτ πώς το παίρνω και τον πάω στην τουαλέτα????? Ελεος, τόσος κόπος στράφι...............Τώρα το παλεύω πάλι, αλλά αν δεν κάνεις συντονισμένη προσπάθεια, μπερδεύεται και το παιδί...............

άστα ρε Τένια. κι εγώ από Αύγουστο που είχα ξεκινήσει, τόσος κόπος στράφι.

ο σύζυγος δεν αναλαμβάνει. 1-2 φορές την άλλαξε πάμπερ... να την βάλει γιογιό ποτέ. τώρα είμαστε στη φάση της λεκάνης, αλλά οι γιαγιάδες βαριούνται. η πεθερά μου είναι αργή όσο το μαρτύριο της σταγόνας. κι εγώ θα τα έκανα στην πάνα.

όσο για τον πυρετό... κ η Χρύσπα το ίδιο. δεν είχε ξανακάνει ποτέ πυρετό, δεν αρρώστησε. μέχρι τον πυρετό που ανέβασε από το εμβόλιο.

να σου πω ο αντρας μου δεν τον εχει βαλει ποτε αλλα ποτε δεν ετυχε να θελει κακα οτααν τον εχει αυτος...αλλα τα κακα τα λεει συνεχεια και σε κοιταεικαι ερχεται και σε παιρνει απο το χερι οποτε δεν εχω θεμα...τα τσισα παλι μια τα λεμε καιτα κανουμε στην λεκανη μια τα λεμε και μεχρι να βγαλω κορμακια κτλ τα κανει...υπομονη...

άμα τα λέτε, είστε στην τελική ευθεία.

η μικρή μου, στην αρχή έλεγε τα κακά της, τώρα ούτε αυτά.

όμως παρόλα αυτά την καταλαβαίνω πότε ετοιμάζεται. έχει χαρακτηριστικες κινήσεις. αλλά ματαιοπονώ, αν αυτά γίνονται μόνο στις ώρες που είμαστε μαζί.

ελπίζω να το ανατρέψω το σκηνικό μόλις σηκώσω χαλιά.

τί να πω. θα της βάζουν κρυφά πάμπερ;

Διαφημίσεις

"εσείς είστε το πιο προχώ παιδί του Οκτωβρίου.

σκέψου καμιά λέξη με κούλι πληζ! "

Κούλι μήπως εννοεί κουτάλι ή κουκλάκι?

Όσο για το προχώ, δεν νομίζω, κάθε παιδάκι έχει την δική του ανάπτυξη. Εμείς πχ ακόμη τσίσα και κακά στην πάνα και μάλιστα όταν της προτείνω το γιο-γιο μου λέει "όχι μαμά, εκεί!" δηλ. ότι δεν θέλει και να το αφήσω μακρυά!!!! Επίσης δεν σκαρφαλώνει στο κρεβάτι μας μόνη της, φοβάται.....

Χριστίνα φιλάκια στο στόμα δίνουμε και εμείς που είμαστε μαμά με κόρη...είναι σοβαρό γιατρέ μου??? :-)

Filoudaki μην ανησυχείς αν κάνει πυρετό, εμένα ο παιδίατρος μου είπε ότι είναι καλό σημάδι γιατί δείχνει καλό ανοσοποιητικό!!!

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Καλημέρα! Εύχομαι να είστε όλες καλά, το ίδιο και τα παιδάκια σας!

Εμείς δεν έχουμε μπει καθόλου ακόμη σε διαδικασία να μάθουμε το γιο-γιο ή την τουαλέτα. Πριν λίγο καιρό έμαθε και μου λέει το κακά της, αφού τα κάνει όμως. Αλλά επειδή ακόμα είναι λίγο κρύος ο καιρός, είπα να κάνουμε αρχή με το θέμα αυτό μόλις αρχίσει ο καιρός να καλυτερεύει.

Μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία!!

Όσο για το προχώ, δεν νομίζω, κάθε παιδάκι έχει την δική του ανάπτυξη. Εμείς πχ ακόμη τσίσα και κακά στην πάνα και μάλιστα όταν της προτείνω το γιο-γιο μου λέει "όχι μαμά, εκεί!" δηλ. ότι δεν θέλει και να το αφήσω μακρυά!!!! Επίσης δεν σκαρφαλώνει στο κρεβάτι μας μόνη της, φοβάται.....

Χριστίνα φιλάκια στο στόμα δίνουμε και εμείς που είμαστε μαμά με κόρη...είναι σοβαρό γιατρέ μου??? :-)

Filoudaki μην ανησυχείς αν κάνει πυρετό, εμένα ο παιδίατρος μου είπε ότι είναι καλό σημάδι γιατί δείχνει καλό ανοσοποιητικό!!!

άμα σου λέει "όχι μαμά εκεί", μια χαρά είστε.:D

εγώ απλά την αντιλαμβάνομαι από τις κινήσεις της. δεν λέει κακά, τσίσα.

πριν μήνες έλεγε κακά. τώρα τίποτα.

είναι αυτό που έλεγα. αν δεν συνεργάζονται οι γιαγιάδες...:(:mad:

το να μη σκαρφαλώνει, εγώ να σου πω την αλήθεια, το βρίσκω κ πιο ασφαλές. ρώτα με κι εμένα που όταν το πρωτοέμαθε δεινοπάθησα. δεν καταλάβαινε την αίσθηση του κινδύνου... ανέβαινε στο τραπεζάκι του σαλονιού, καθόταν στην άκρη του κ παίρνοντας φόρα έπεφτε με το κεφάλι ανάποδα στο μάρμαρο. κ δεν έκλαιγε κιόλας...ταλιμπάν σου λέω. εγώ να έχω χτυπήσει διάλυση στον εγκέφαλό μου στη θέα της πτώσης με το κεφάλι κ δη στο μάρμαρο, εκείνη να χαμογελάει για το κατόρθωμα...:mad::shock::tongue:

όσο για τον πυρετό, κι εγώ αυτό ξέρω, ότι είναι σημάδι υγείας.

φιλάκια στο στόμα... εμείς όχι. αλλά από χαδάκια κ αγκαλιές ούτε με τον άντρα μου τόση αγάπη.;)

Καλημέρα! Εύχομαι να είστε όλες καλά, το ίδιο και τα παιδάκια σας!

Εμείς δεν έχουμε μπει καθόλου ακόμη σε διαδικασία να μάθουμε το γιο-γιο ή την τουαλέτα. Πριν λίγο καιρό έμαθε και μου λέει το κακά της, αφού τα κάνει όμως. Αλλά επειδή ακόμα είναι λίγο κρύος ο καιρός, είπα να κάνουμε αρχή με το θέμα αυτό μόλις αρχίσει ο καιρός να καλυτερεύει.

είστε σε πολύ καλό δρόμο.

μπορείς να της πάρεις αμέσως το πρόσθετο λεκάνης αντί για το γιογιο. έτσι δεν θα χρειαστεί να μάθει σε γιογιό κ μετά να πηγαίνει στη λεκάνη.

περιμένω να μαζέψω τα χαλιά, κ αφού της ψωνίσω καμιά 20αριά βρακάκια;) ξεκινάμε εκπαίδευση.:D

Στέλλα, με το καλό κούκλα μου!

μπα δεν ειναι σοβαρο.....ειναι προνομοιο θαρρω!!!

wg46ge0puogpbep1.png

η αδερφή μου ήταν με την κόρη μου κ την κόρη της στο χωριό κ έκαναν φωτοσύνθεση, κούνιες, χαρές.

χαρηκα που τις άκουσα στο τηλέφωνο, αλλά ζήλεψα.

το πρωί αυτά.

μετράω τις ώρες να την δω, να την ζουλήξω!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Olive, εννέα ώρες είναι "πακέτο"! Φρόντισε στις ωδίνες να έχεις καλή παρέα να ξεχνιέσαι λίγο (ίσως ?).

Σεβούλα, μήπως την φωνάζετε γλυ-κούλι, μικρ-ούλι ?? Ε, δεν έχω και πολύ φαντασία.

Για το θέμα γκιο-γκιό λένε ότι πριν τους 18 μήνες καλύτερα να μην τα πιέζουμε γιατί μπορεί να δείξουν διάθεση αλλά συχνά πισω-γυρίζουν. Εγώ μόλις φτιάξει ο καιρός θα αρχίσω να δοκιμάζω.

σε καμια περιπτωση δεν τον πιεσα ποτε για τα κακα......απο 10 μηνων τον εβαζα στην λεκανη καθε πρωι ξεροντας οτι τοτε τα κανει!ετσι συνηθισε και ξαφνικα αρχισε να μου τα ζηταει....δεν θα πιεζα ποτε το μικρο μου για τπτ!χθες του εβαλα βρακι κ το κατουρησε και αυτο που εκανα ηταν να γελασω και να του δειξω την λεκανη...αλλωστε εχω κοψει την πανα σε παμπολα παιδια μιας και δουλευω σε παιδικο σταθμο....

αυτα....

wg46ge0puogpbep1.png

Κοριτσακια τι κανετε..ειδατε πως μεγαλωνουν τα παιδακια μας;; Η Στελλα απ'οτι ειδα στο fb γεννησε!!!

Η Μαρια δεν σκαρφαλωνει πουθενα οταν θελει να κατσει στον καναπε ανεβαζει πανω το ποδι και λεει "οπαλα" και με κοιταει να την ανεβασω εγω ,ενω κατεβαινει με ευκολια..γενικα φοβαται πολυ..ο αντρας μου την ανεβαζει πανω στο τραπεζι,την αφηνει και αυτη καθετε κοκκαλο,χαμογελαει και κουναει μονο τα ματια φοβαται μην πεσει εχει πολυ γελιο..

Και εμεις λεξουλες λεμε πολλες οτι ακουει το επαναλαμβανει και μου πεταει και πραγματα που και εγω δεν ξερω ποτε τα ακουσε και τα τυπωσε..παπαγαλος! Μετραει μεχρι το 2 και αν εχει και ορεξη λεει και το 3.Το λ το λεμε παχυ και Σαλονικιοτικο.Επιτελους σταματησε να με αποκαλει μακακα:lol: και με φωναζει μαμακα και εγω λιωνωωωω!!!!!!Α,μιλαμε και Αγγλικα λεει Ντοτα που ειναι η Ντορα μεγααλη αγαπη,οου ιεκο οου που σημαινει Go Diego Go απο το παιδικο ,Μπομπ (τον μαστορα) και τον μπατμαν που τον εχουμε σε διαφημιστικο βιβλιο τον λεει μαμ...

εχουν πολυ γελιο μωρε .......

Το μονο που με απασχολει τελευταια ειναι οτι δεν πινει πλεον με τπτ το γαλα..της εδινα φρεσκο στην αρχη το επινε,μετα με χιλια ζορια και μετα καθολου.Της πηρα εβαπορε μπας και της αρεσει περισσοτερο αλλα τπτ τα ιδια κανει με το ζορι πινει 100 ml και αυτο διεκεκομμενα και την ξεγελαω να τα πιει..ενω οταν εδινα σκονη το λατρευε το γαλα..καμια ιδεα να την κανω να το πινει;

Οσο για το παμπερς δεν μπηκα στην διαδικασια ακομη να της το κοψω,εξαλλου οι εταιρειες κλεφτες θα γινουν;;:D Πριν μερικους μηνες οταν εκανε κακα μου το ελεγε τωρα οχι τα κανει ερχετε και κουναει το χερακι της μπροστα στο προσωπακι και κανει 'πουφφφφ'

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...