Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 1/1/2025 at 9:54 ΜΜ, anoulious είπε:

Καλησπέρα και καλή Χρονιά!Είμαι παλιό μέλος και έχω παρα πολύ καιρό να μπω..Ίσως αν υπάρχουν παλιές κοπέλες να με θυμούνται ...Διάβασα λίγο την ιστορία σου(δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πεις σε ποιο γιατρό είσαι..),αν θέλεις μπες να δεις λιγο τη δική μου ..Εννοείται να κάνεις ΕΡΑ τεστ και να ψάξεις με δική σου πρωτοβουλια τα παντα(μικροβιωμα,σάκχαρο ,αντίσταση ινσουλίνη κλπ....πριν αποφασίσεις για διπλή δωρεά. Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτο αλλά υπάρχει φως στο τέλος  

καλησπέρα και καλή Χρονιά γλυκια μου @anoulious! χάρηκα πολύ που μου απάντησες! διάβαζα την ιστορία σιυ όπως και ολων των κοριτσιων εδω μεσα και με πηραν τα κλάματα μολις εμαθα ότι κράτησες γερό το αγοράκι σου στην αγκαλιά σου. να είσαι καλά να το χαίρεσαι!!!!

στα δικά μου τώρα,  όλα όσα περιγράφεις τα εχω κανει είναι όλα πολύ καλά δεν εχω κανένα θέμα. και το σπερμα πολύ καλό και όλα! το ΕΡΑ τεστ μου το προτείνει ο γιατρός μου τσ..ριγ..ης γιατι δεν έχει κάτι να μου πει για την αποτυχία εμφυτευσης αλλα χωρίς να το πολυπιστευει κι ο ίδιος. έχω ακούσει και άλλους εξωσωματικους ότι δεν είναι αξιόπιστη εξέταση. όμως δεν καταλαβαίνω κι εγω πως εμιενα έγκυος όταν έκανα φυσικο κυκλο και όχι με δύο τεχνητους. καταλήγω ότι τα ωαρια δεν ήταν καλά.  αν είναι έτσι είναι καθαρά θέμα τύχης ποτε θα μου δώσει καλά ωαρια. προσωπικά δεν βλέπω φως στο τούνελ, μονο τύχη! και δεν είμαι γενικά πολύ τυχερή.... αυτα.....

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

μην το πολυπαρακαλάς ....

Δεν ήξερα ότι είχες δίδυμα αρχικά. Τί έγινε; Αν θες μας λες.

Τα δίδυμα είναι μια εγκυμοσύνη αλλά τί εγκυμοσύνη...

Κάνει για 10.

Εμένα υ άφησε και μια κοιλιά χλαπάτσα με ραγάδες.

Πάντως τα διδυμάκια μου δεν τα αλλάζω με τίποτα.

Τον Αλέξ. τον έβαλα σε κανονικό κρεβάτι 18 μηνών γιατί ήμουν έγκυος και δεν έλεγε να πάρουμε 3 κούνιες. Έτσι έμαθε να κοιμάται εκεί από νωρίς.

Δεν έχει πέσει ποτέ.

Αλλά αυτό να τριγυρνά μέσα στη νύχτα συνηθισμένο :roll:.

Προχθές μέσα στη νύχτα άκουσα έναν θόρυβο. Είχε ξυπνήσει και έτρωγε από την κατάψυξη μια γρανίτα. 5 η ώρα το πρωί....

:shock::shock::lol::lol::lol:

έμαθα για την εγκυμοσύνη μου όταν ήμουν ήδη 8 εβδομάδων. ήδη είχε φύγει το ένα και φαινόταν και ο σάκκος του. ήταν σε διαφορετικούς σάκκους το καθένα. ήταν αγόρι, από αυτά που έμαθα στην αμνιοπαρακέντηση αργότερα. είχα αίμα στις μέρες της περιόδου τους πρώτους 2 μήνες.

:cool:

Τι λες τώρα; Όνειρο την έβλεπε; χαχα!

Εμάς η Αννούλα είναι λίγο άρρωστη από χθες, πίνουμε αντιβίωση...

Πυρετός, επηρεασμένος ο λαιμός της, κομμένη όρεξη. Μου έδωσε και βιταμίνες. Είχαμε πάει για εμβόλιο, αλλά ήξερα ότι τελικά δεν θα το βάζαμε στην κατάσταση που ήταν. Μου είπε ότι μέχρι την Κυριακή θα κρατήσει, μετά θα είμαστε καλύτερα.

Καλά να περάσετε το Σαβ/κο!!

Φιλάκια στα παιδάκια σας!!!

περαστικά στην Αννούλα!:(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σε όλες!

Στέλλα, καλή ελευθερία, είσαι κοντά! :):D:razz::cool:;):D

Η Αννούλα καλύτερα, μετά από ένα Σαββατοκύριακο με πυρετό και χωρίς να μπορεί να καταπιεί. Ευτυχώς από χθες το απόγευμα καλυτέρεψε, έφαγε την κρεμούλα της και ήπιε το γάλα της. Ανακουφίστηκα.:D

:shock::shock::lol::lol::lol:

έμαθα για την εγκυμοσύνη μου όταν ήμουν ήδη 8 εβδομάδων. ήδη είχε φύγει το ένα και φαινόταν και ο σάκκος του. ήταν σε διαφορετικούς σάκκους το καθένα. ήταν αγόρι, από αυτά που έμαθα στην αμνιοπαρακέντηση αργότερα. είχα αίμα στις μέρες της περιόδου τους πρώτους 2 μήνες.

:cool:

περαστικά στην Αννούλα!:(

Ευχαριστώ Σεβούλα μου. Δεν ήξερα γι' αυτό, το σημαντικό τώρα είναι που έχεις τη Χρύσπα σου!! Να τη χαίρεσαι και να είναι πάντα υγιής, χαρούμενη, ευτυχισμένη!!!!!!!

Μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία!!

Διαφημίσεις

Sevoula, κι εγώ δύο σάκους είχα αλλά το ένα δεν εξελίχθηκε εξαρχής. Ήταν και ο μπαμπάς μου δίδυμος!

Olive, κι εγώ φοβόμουν πολύ τη δεύτερη γέννα (επισκληρίδιο δεν έκανα σε καμία) αλλά τελικά ήταν πιό εύκολα και μπορώ να σου πω ότι κάναμε και πλάκα με τη γιατρό. Χαλάρωσε κι απόλαυσέ το!

Με το καλό εγκυούλες!!

χωρίς επισκληρίδιο;;;;;;;;;;;;;;;;;

γιατί;;;;;;;;;; μπράβο σου πάντως.

εγώ δεν θέλω να έχω να θυμάμαι τον εαυτό μου σε ζόρια, ιδίως όταν έχω κ άλλη χαλαρή επιλογή.

εγώ γέννησα με καισαρική, με ολική. τελευταία στιγμή, ενώ είχαμε μιλήσει με την γιατρό για επισκληρίδιο, δείλιασα κ επέλεξα ολική......

τσήκεν! κο κο κο!

ιστορικό διδύμων είχαν ... μάλλον ο πατέρας του πατέρα μου ήταν δίδυμος με την αδερφή του, αλλά αυτό με κάθε επιφύλαξη. ακόμα γελούν όταν το συζητούν οι γονείς μου. άγνοια...άλλα χρόνια, προσφυγιά...

επίσης, ο αδερφός της μάνας μου έκανε δίδυμα,..αλλά τους είπαν ότι έζησε η ξαδερφή μου. ακόμα έχουν αμφιβολίες τί απέγινε το αγοράκι που γεννήθηκε.

τέλος, ο πατέρας της μάνας μου είχε ετεροθαλή δίδυμα αδέρφια, διαφορετικού φύλου.

ωραία χαλαρή κουβέντα ανοίξαμε Στέλλα. τώρα μπορείς να με βρίσεις.

όλα καλά θα πάνε, να κάνεις το σταυρό σου κ με έναν πόνο!

πολλά φιλάκια στη μικρούλα!

Δεν θα κανω επισκληριδιο. Ουτε στο πρωτο εκανα. Ο γιατρος μου ειναι ψυχακιας. Μου ειπε αν θελω να κανω αλλα θα ημουν πιο συνεργασημη αν δεν εκανα. Και εννοειται ραψιμο χωρις αναισθησια.....

Καλη εβδομαδα κοριτσια! Πως ειστε? Στελλα τη βλεπω τη δουλεια, θα κανεις 25η Μαρτιου στο Ιασω. Ομολογω πως μαλλον εισαι γνησια απογονος της Μπουμπουλινας γιατι καλα η γεννα , αλλα το ραψιμο γιατι στην ψυχρα? Σαδιστης μου μοιαζει ο ντοκτορ (χαχα). Παντως μπορει να μην χρειαστεις ραμματα , μια φιλη μου που γεννησε προσφατα δεν εκανε ουτε 1, οποτε στο ευχομαι. Αντε, ολα να πανε καλα και την αλλη εβδοαμαδα να μας γραφεις τα νεα της μπεμπας! Νκκ περαστικα. Ειναι οντως μεγαλη ανακουφιση να βλεπεις πως το μωρο σου αναρρωνει και δεν ταλαιπωρειται αλλο. Κατα τα αλλα η Εβελινα την εχει δει Ταρζαν και σκαρφαλωνει ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ!!! Ανεβαινει στον καναπε και τρεχει γυρω γυρω, στο τραπεζακι του σαλονιου και χορευει (εκει της βαζω τις φωνες και δεν την αφηνω, μην αρχισουμε απο τωρα τα τσιφτετελια στα τραπεζια). Ειναι δε πολυ πονηρη, περιμενει να στριψω το κεφαλι μου για να κανει ζουζουνιες. Το κορυφαιο ομως ειναι που οταν καθομαστε μαζικαι τη ρωταω "που ειναι η μυτη της μαμας", ανοιγει το στομα της και σκυβει να την δαγκωσει!! Δεν το κανει ομως απλα την ακουμπαει με τα δοντια της και μετα βαζει τα γελια! Πολυ πλακα!! Απο λεξεις ακομη δικες της η τεμπελα..

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

Διαφημίσεις

Δεν θα κανω επισκληριδιο. Ουτε στο πρωτο εκανα. Ο γιατρος μου ειναι ψυχακιας. Μου ειπε αν θελω να κανω αλλα θα ημουν πιο συνεργασημη αν δεν εκανα. Και εννοειται ραψιμο χωρις αναισθησια.....

:shock::shock::shock::shock:

είσαι Αμαζόνα κορίτσι μου!

με το καλό Στέλλα μου. λες να γεννήσεις 25η Μαρτίου!;)

Καλη εβδομαδα κοριτσια! Πως ειστε? Στελλα τη βλεπω τη δουλεια, θα κανεις 25η Μαρτιου στο Ιασω. Ομολογω πως μαλλον εισαι γνησια απογονος της Μπουμπουλινας γιατι καλα η γεννα , αλλα το ραψιμο γιατι στην ψυχρα? Σαδιστης μου μοιαζει ο ντοκτορ (χαχα). Παντως μπορει να μην χρειαστεις ραμματα , μια φιλη μου που γεννησε προσφατα δεν εκανε ουτε 1, οποτε στο ευχομαι. Αντε, ολα να πανε καλα και την αλλη εβδοαμαδα να μας γραφεις τα νεα της μπεμπας! Νκκ περαστικα. Ειναι οντως μεγαλη ανακουφιση να βλεπεις πως το μωρο σου αναρρωνει και δεν ταλαιπωρειται αλλο. Κατα τα αλλα η Εβελινα την εχει δει Ταρζαν και σκαρφαλωνει ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ!!! Ανεβαινει στον καναπε και τρεχει γυρω γυρω, στο τραπεζακι του σαλονιου και χορευει (εκει της βαζω τις φωνες και δεν την αφηνω, μην αρχισουμε απο τωρα τα τσιφτετελια στα τραπεζια). Ειναι δε πολυ πονηρη, περιμενει να στριψω το κεφαλι μου για να κανει ζουζουνιες. Το κορυφαιο ομως ειναι που οταν καθομαστε μαζικαι τη ρωταω "που ειναι η μυτη της μαμας", ανοιγει το στομα της και σκυβει να την δαγκωσει!! Δεν το κανει ομως απλα την ακουμπαει με τα δοντια της και μετα βαζει τα γελια! Πολυ πλακα!! Απο λεξεις ακομη δικες της η τεμπελα..

σαν να περιγράφεις την Χρύσπα νιώθω διαβαζοντας τα κατορθώματα της Εβελίνας.;):rolleyes:

με το που την μαλώνω, φωνάζει τον μπαμπά της.

όταν την μαλώνει ο μπαμπάς της, φωνάζει εμένα "μαμά, μαμάκα".

όταν είμαστε και οι δύο απέναντί της, φωνάζει "ΈΛΛΛΑ" με νεύρο, κουνώντας αγανακτισμένη τα χέρια της!

από πού πήρε αυτό το κορίτσι!:rolleyes:

ώρες ώρες νομίζω πως έχει δίκιο η μάνα μου, όταν μου είπε "τζάμπα έκανες τόση φασαρία για το όνομα. Θανάση έπρεπε να την πείτε":shock:

αγοροκόριτσο.;)

δεν παίζει με κούκλες, της αρέσουν τα αυτοκινητάκια, κάνει ταρζανιές,...

κι ενώ για τα νυχάκια έχουμε συμφιλιωθεί..., για να στεγνώσουμε μαλλί δεινοπαθώ κι εγώ κι εκείνη. δεν κάθεται με τίποτα. τριγυρνάει σε όλο το δωμάτιο, βγάζοντας όλα τα πράγματα από τα συρτάρια, την κυνηγάω, στο τέλος κλαίει. αφού της στεγνώσω το μαλλί, έρχεται στην αγκαλιά μου αποδυναμωμένη για χαδάκια, αποζητώντας την πιπίλα για να κουρνιάσει.:confused::tongue:

παιδί βιολί.:P

από λέξεις... λέμε γιγιά, μαμάκα, μαμά, ενώ το μπαμπά πιο σπάνια, ιόοοοοοο το νερό, άλα το γάλα, αλλά μόνο με νεύρο (όταν αργούμε κατά τη γνώμη της), κοκο, κούκου, μπέλια, μπέλα από το κούνια μπέλα, τετε από το τράμπα τραμπαλίζομαι, και το κλασικό μαμ.

κατά τα άλλα είναι λαλίστατη, αλλά τα δικά της.

τελευταία λέει συνέχεια "κούλι κούλι":confused: ιδέα δεν έχω τί είναι αυτό,

"λάκι λάκι":confused: μάλλον σκυλάκι;, "κάλι κάλι" επίσης αγνώστου ταυτότητας.:confused:

έχετε καμιά ιδέα;

χαχαχα πρέπει να την παρατηρείς όταν λέει κάτι. να δεις πού κοιτάει, ή να την ρωτάς τί αγάπη μου? και μπορεί να σου δείξει! εμένα ετσι κάνει.

απο χτες λέει συνέχεια τιτίγα μαμ

που σημαίνει απορροφητήρας φαγητό! το έχει συνδεσει οτι τον αναβουμε οταν μαγειρεύουμε...

μέχρι και στο δωμάτιό του που τον πήγαινα, αυτό μου έλεγε! :cool:

Καλημέρα!

ΑΝΑΡΙΤΑ και Στέλλα εμένα μου έβαλε πολύ μικρή δόση επισκληριδίου και λίγο στην αρχη, στο τέλος που ήταν οι εξωθήσεις (εμένα κράτησαν 9 ώρες!!)ΔΕΝ μου έβαλε για να νιώθω τον πόνο και να συνεργάζομαι.............γιαυτό μου έχει μείνει ψυχολογικό :-(

Στέλλα εσύ όμως γερά με τσαμπουκά! Οι δεύτερες γέννες είναι πιο εύκολες!!!!

νικ και σεβούλα βάλτε μας κι εμάς στα αγοροκόριτσα! Εμάς ανεβαίνει στο τραπέζι την ώρα που τρώμε, δεν την αφήνουμε αλλά είναι το αγαπημένο της!

Τώρα από λέξεις, τι να πω...καθήσαμε και τις μετρήσαμε έξι άτομα γιατί μόνη μου θα ξέχναγα.... στις 100 σταματήσαμε να μετραμε (!@#$%^&)

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

χαχαχα πρέπει να την παρατηρείς όταν λέει κάτι. να δεις πού κοιτάει, ή να την ρωτάς τί αγάπη μου? και μπορεί να σου δείξει! εμένα ετσι κάνει.

απο χτες λέει συνέχεια τιτίγα μαμ

που σημαίνει απορροφητήρας φαγητό! το έχει συνδεσει οτι τον αναβουμε οταν μαγειρεύουμε...

μέχρι και στο δωμάτιό του που τον πήγαινα, αυτό μου έλεγε! :cool:

λες το κάλι κάλι να είναι μπουκάλι;

το λάκι λάκι να είναι παντοφλάκι; ή σκυλάκι;

το κούλι δεν μου πάει το μυαλό.:confused: πείτε καμιά λέξη!

Καλημέρα!

νικ και σεβούλα βάλτε μας κι εμάς στα αγοροκόριτσα! Εμάς ανεβαίνει στο τραπέζι την ώρα που τρώμε, δεν την αφήνουμε αλλά είναι το αγαπημένο της!

Τώρα από λέξεις, τι να πω...καθήσαμε και τις μετρήσαμε έξι άτομα γιατί μόνη μου θα ξέχναγα.... στις 100 σταματήσαμε να μετραμε (!@#$%^&)

εσείς είστε το πιο προχώ παιδί του Οκτωβρίου.

σκέψου καμιά λέξη με κούλι πληζ!

καλημερα κοριτσια μου!!!

στελλιτσα αντε περιμενουμε,η μαρια απο ζακυνθο αν την θυμαστε γεννησε υην παρασκευη το 2ο κοριτσακι της πολυ ευκολα 3400!

εμεις ειμαστε καλα καναμε το εμβολιο προχτες mmr ακομα δεν εχουμε ανεβασει πυρετο και μακαρι να μην....

κατα τα αλλα περπαταμε πλεον σταθερα δεν τρεχουμε αν και προσπαθει λεξεις λεμε παρα πολλες και γενικα οτι του πω το λεει και αυτος..αρχισαμε και τα τσισα στην λεκανη και το παλευουμε αν και ακομα δεν βιαζομαι τον αλλο μηνα χωρις τα χαλιά!!

με κανει συνεχεια αγκαλιες και με σφιγγει και με φιλαει στο στομα χαχαχαχα και αν του πω με γλωσσα βγαζει την γλωσσα του...(ντροπη) εεε το παιδι μου μαθαινει ΄γαλλικα' απο τωρα!!!!χαχαχαχαχα!!!

κουλι κουλι μπορει να ειναι το πανακι του αν εχει οταν κοιμαται ή το σκουφι -κουκουλα???

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...