Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 1/1/2025 at 9:54 ΜΜ, anoulious είπε:

Καλησπέρα και καλή Χρονιά!Είμαι παλιό μέλος και έχω παρα πολύ καιρό να μπω..Ίσως αν υπάρχουν παλιές κοπέλες να με θυμούνται ...Διάβασα λίγο την ιστορία σου(δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πεις σε ποιο γιατρό είσαι..),αν θέλεις μπες να δεις λιγο τη δική μου ..Εννοείται να κάνεις ΕΡΑ τεστ και να ψάξεις με δική σου πρωτοβουλια τα παντα(μικροβιωμα,σάκχαρο ,αντίσταση ινσουλίνη κλπ....πριν αποφασίσεις για διπλή δωρεά. Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτο αλλά υπάρχει φως στο τέλος  

καλησπέρα και καλή Χρονιά γλυκια μου @anoulious! χάρηκα πολύ που μου απάντησες! διάβαζα την ιστορία σιυ όπως και ολων των κοριτσιων εδω μεσα και με πηραν τα κλάματα μολις εμαθα ότι κράτησες γερό το αγοράκι σου στην αγκαλιά σου. να είσαι καλά να το χαίρεσαι!!!!

στα δικά μου τώρα,  όλα όσα περιγράφεις τα εχω κανει είναι όλα πολύ καλά δεν εχω κανένα θέμα. και το σπερμα πολύ καλό και όλα! το ΕΡΑ τεστ μου το προτείνει ο γιατρός μου τσ..ριγ..ης γιατι δεν έχει κάτι να μου πει για την αποτυχία εμφυτευσης αλλα χωρίς να το πολυπιστευει κι ο ίδιος. έχω ακούσει και άλλους εξωσωματικους ότι δεν είναι αξιόπιστη εξέταση. όμως δεν καταλαβαίνω κι εγω πως εμιενα έγκυος όταν έκανα φυσικο κυκλο και όχι με δύο τεχνητους. καταλήγω ότι τα ωαρια δεν ήταν καλά.  αν είναι έτσι είναι καθαρά θέμα τύχης ποτε θα μου δώσει καλά ωαρια. προσωπικά δεν βλέπω φως στο τούνελ, μονο τύχη! και δεν είμαι γενικά πολύ τυχερή.... αυτα.....

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια!

Στέλλα ακόμα;;; Πωπω σαν χθες θυμάμαι πού έβαζες τα τεράστια γκλιντεράκια με το it's a boy.

Πώς περνάει ο καιρός;;;;

Με έναν πόνο εύχομαι.

Οι δικοί μου είναι αντούβιανοι :rolleyes:. Όλη μέρα μιλάνε μεταξύ τους. Τί λένε αυτοί μόνο ξέρουν. Μου αρέσει πού συννενοούνται κιόλας...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάκια!

Στέλλα ακόμα;;; Πωπω σαν χθες θυμάμαι πού έβαζες τα τεράστια γκλιντεράκια με το it's a boy.

Πώς περνάει ο καιρός;;;;

Με έναν πόνο εύχομαι.

Οι δικοί μου είναι αντούβιανοι :rolleyes:. Όλη μέρα μιλάνε μεταξύ τους. Τί λένε αυτοί μόνο ξέρουν. Μου αρέσει πού συννενοούνται κιόλας...

Τι σημαίνει αυτο?

Τουλάχιστον τα βρίσκουν μεταξύ τους!

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

χαζούληδες :lol:

Μια αγκαλιάζονται και φιλιούνται, μια ξεμαλλιάζονται...

Αγαπημένο τους παιχνίδι είναι η κουρτίνα. Ο ένας από τη μια και ο άλλος από την άλλη και κάνουν ταααα.

Αγαπημένο τους παιχνίδι είναι η κουρτίνα. Ο ένας από τη μια και ο άλλος από την άλλη και κάνουν ταααα.

Τι όμορφη εικόνα!!

Κοπέλες, ψες η Αννούλα, ενώ κοιμόταν μαζί μας, ξαφνικά βρέθηκε να γυρνάει και να εξερευνάει το δωμάτιο χωρίς καν να καταλάβουμε πώς και από πού κατέβηκε, πόση ώρα είχε που γύριζε στο δωμάτιο και τι έκανε!!!!! Την αντιλήφθηκε ο άντρας μου την ώρα που πήρε το κινητό του και το πορτοφόλι του και πήγε να του το δώσει "έλα παπά"!!! Εκεί πετάχτηκε απάνω ο σύζυγος, το ίδιο και γω, και συνειδητοποιήσαμε ότι η μικρή έκανε βόλτες!!!!!!!!!!! Ούτε μέρα ησυχάζει, ούτε βράδυ πια!

Μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια!

Και εμείς λέμε γύρω στις 33 λεξούλες, τις έχω καταγράψει.

Πέρα των βασικών, λέμε μπύα την μπύρα, τατάει, το πετάει(για αεροπλάνα και πουλιά), γάτα, ταπτά την τάπα της μπανιέρας, άμπα τη λάμπα, άγια και γάγια την κουκουβάγια, ντίντα τα αντίτας, πιπίγια τα σκουπίδια, καγκέ τον καφέ, νταν τον τάρανδο και άλλα πολλά...:)

Αλλά το κορυφαίο, βρείτε εσείς τί σημαίνει αυτό: καπκά :cool: (υπνόσακος)

χαχαχαχαχα

πάαααααααααρα πολλές λέξεις! μπράβο ο Άλεξ!

υπνόσακκος; κοιμάται εκεί; μπράβο! η Χρύσπα μόνο τον πρώτο μήνα, μετά αποθήκευση.

Πλάκα έχουν και η μικρή μου λέει σχεδόν όλες τις λεξούλες (δεν τις έχω μετρήσεις όμως, είναι πάρα πολλές).

Κάνουμε και διάλογο, πχ μετά το μπάνιο και πριν της βάλω το μπουρνούζι "μαμά κύ-ο (κρύο)!!!).

Φυσικά δεν λέμε τα λ-ρ οπότε δεν καταλαβαίνουν όλοι τι λέει, κάνω τον μεταφραστη!!!!!

Α! το άλλο που έχει μανία να κάνει είναι να μετράει όσους είναι στο δωμάτιο πχ"η μαμά, η μπαμπά!!! κλπ" ή αριθμητικά το γνωστό ένα-τία-πέμπε!!!

σεβουλα και η χρυσπα λεει πολλά! είδες που ανησυχούσες??

εσείς είστε οι πιο προχώ του Οκτωβρίου.

ανησυχώ, γιατί ενώ λέει π.χ. άλα, το γάλα, μαμάκα ή μαμά, νιόοοοο το νερό, τα λέει μόνο όταν θέλει. μερικές φορές το δείχνει κ νευριάζει, αν επιμένω να μου το πει.

από πού πήρε αυτό το νεύρο...:rolleyes:

Γεια σας κοριτσάκια!

να ξερες πόσο ζηλεύω!

γλύκα πρέπει να είναι.

Τι όμορφη εικόνα!!

Κοπέλες, ψες η Αννούλα, ενώ κοιμόταν μαζί μας, ξαφνικά βρέθηκε να γυρνάει και να εξερευνάει το δωμάτιο χωρίς καν να καταλάβουμε πώς και από πού κατέβηκε, πόση ώρα είχε που γύριζε στο δωμάτιο και τι έκανε!!!!! Την αντιλήφθηκε ο άντρας μου την ώρα που πήρε το κινητό του και το πορτοφόλι του και πήγε να του το δώσει "έλα παπά"!!! Εκεί πετάχτηκε απάνω ο σύζυγος, το ίδιο και γω, και συνειδητοποιήσαμε ότι η μικρή έκανε βόλτες!!!!!!!!!!! Ούτε μέρα ησυχάζει, ούτε βράδυ πια!

συμπάσχουμε!

εγώ το έπαθα χθες το πρωί. ξυπνάω, πάω για καφέ, αφήνω την Χρύσπα να κοιμάται στο κρεβάτι μας. ήταν νωρίς.

σε κάποια στιγμή που ετοίμαζα την τσάντα μου στο σαλόνι, ακούω τη μικρή να μιλάει τα δικά της. υπέθεσα ότι είναι με τον πατέρα της μαζί, ότι θα πήγε ο άντρας μου μαζί της. πηγαίνω να πλύνω χέρια, δόντια για να παραλάβω τη μικρή κυρία...

κι έτσι που φτάνω μπροστά στο μπάνιο, έτοιμη να τους πω καλημέρα κ να πάω να πλυθώ... την βλέπω να παίζει με τις χτένες μου, να γυροφέρνει όλο το δωμάτιο κ να είναι μέσα στα κέφια...:shock:

συνήθως όταν ξυπνάει, καθόμαστε αγκαλιά στο κρεβάτι, να πούμε καλημέρα, να την χαιδέψουμε, να την ρωτήσουμε πώς κοιμήθηκε...

μας παίρνει κανά 10λεπτο. αλλιώς δεν σηκωνόμαστε από το κρεβάτι.

μάλλον αλλάξαμε σελίδα. ανεξαρτητοποιούνται!:-)

Χαχα!! Ναι Σεβούλα μου, μεγαλώνουν οι μικρές κυρίες!

Αλλά να ξυπνήσεις μες τα άγρια μεσάνυχτα και να ανακαλύψεις ότι η μπουμπού δεν είναι στο κρεβάτι... εκεί σου κόβονται τα πόδια!

αχ, να 'χα πετύχει και εγώ δίδυμα με τη πρώτη! Θα ξεμπέρδευα!!!:D

και θα χε και παρέα το ένα το άλλο! αυτό είναι το βασικότερο!!!

αχ, να 'χα πετύχει και εγώ δίδυμα με τη πρώτη! Θα ξεμπέρδευα!!!:D

και θα χε και παρέα το ένα το άλλο! αυτό είναι το βασικότερο!!!

κι εγώ πολλές φορές σκέφτομαι ότι αν κρατιόταν κ το άλλο, γιατί δίδυμα ξεκίνησαν, θα ήμουν πιο χαλαρή τώρα.

δεν θα σπαζοκεφάλιαζα πώς να ξεκινήσουμε για 2ο με τέτοιες συνθήκες.......

μακάρι στην επόμενη να κάνω διδυμάκια!

μακάρι Παναγία μου! τί καλά που θα είναι! μία κι έξω!

3 πιτσιρίκια!:D:D:D

εμότικον που ονειροπολεί!:cool:

Διαφημίσεις

Κορίτσια η Στέλλα δεν έχει γράψει από χθες......λέτε να ήρθε η ώρα???????????

Εμείς για ένα διάστημα της βγάζαμε κάποια καγκελάκια (3) από την κούνια τα οποία είναι για να μπαινοβγαίνει το μωρό μόνο του, και εκεί που καθόμασταν με το άντρα μου, δώδεκα το βράδυ, να σου η κυρία σπρώχνει την πόρτα του καθιστικού και ήρθε και κάθησε μαζί μας!

ΣΟΚ να το δεις το μωρό ξαφνικά μπροστά σου, άντε να κοιμάσαι κιόλας!!!!

Τα διδυμα είναι όντως καλή περίπτωση (και πολύ κουραστικά βέβαια) αλλά με μια γέννα ξεμπερδεύεις! (τώρα αν έχεις και τρίτο...χμμμμ)

Χθες έγινε ένα περιστατικό και φώναζα στη μαμά μου: δεν θέλω να ξαναγεννήσω φοβάμαι! μου λέει κάνε καισαρική και λέω ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ! αν μου βρεις από αλλού να το βγάλω οκ...........

Με έχει πιάσει απίστευτη φοβία :-(

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Eδω ειμαι ακομα. Στην αναμονη.

Εγω του εβγαλα τελειως το καγκελο γιατι πηδαγε απ'εξω. Σαν καονικο κρεβατι δηλαδη. Μεσα στον υπνο μου βλεπω ενα ανθρωπακι να φωναζει μαααααααα.... Ολες τις ώρες...

Πως ειστε?

Α! εδώ είσαι ακόμη!?

Εμείς καλά!!!ΤΕΛΕΙΑ!!!

Η άνοιξη είναι η αγαπημένη μου εποχή του χρόνου και περνάμε πολύ όμορφα με την μικρούλα μου μαζί! Και όσο μεγαλώνουμε είναι όλο και καλύτερη παρεούλα!!!

Εσύ στέλλα προσέξτε οικογενειακώς γιατί υπάρχουν κάτι ιωσούλες τελευταίες της άνοιξης, μην κολλήσετε με την μπεμπούλα!

Πότε ξαναπας στον γιατρο?

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

κι εγώ πολλές φορές σκέφτομαι ότι αν κρατιόταν κ το άλλο, γιατί δίδυμα ξεκίνησαν, θα ήμουν πιο χαλαρή τώρα.

δεν θα σπαζοκεφάλιαζα πώς να ξεκινήσουμε για 2ο με τέτοιες συνθήκες.......

μακάρι στην επόμενη να κάνω διδυμάκια!

μακάρι Παναγία μου! τί καλά που θα είναι! μία κι έξω!

3 πιτσιρίκια!:D:D:D

εμότικον που ονειροπολεί!:cool:

:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

μην το πολυπαρακαλάς ....

Δεν ήξερα ότι είχες δίδυμα αρχικά. Τί έγινε; Αν θες μας λες.

Τα δίδυμα είναι μια εγκυμοσύνη αλλά τί εγκυμοσύνη...

Κάνει για 10.

Εμένα υ άφησε και μια κοιλιά χλαπάτσα με ραγάδες.

Πάντως τα διδυμάκια μου δεν τα αλλάζω με τίποτα.

Τον Αλέξ. τον έβαλα σε κανονικό κρεβάτι 18 μηνών γιατί ήμουν έγκυος και δεν έλεγε να πάρουμε 3 κούνιες. Έτσι έμαθε να κοιμάται εκεί από νωρίς.

Δεν έχει πέσει ποτέ.

Αλλά αυτό να τριγυρνά μέσα στη νύχτα συνηθισμένο :roll:.

Προχθές μέσα στη νύχτα άκουσα έναν θόρυβο. Είχε ξυπνήσει και έτρωγε από την κατάψυξη μια γρανίτα. 5 η ώρα το πρωί....

Αλλά αυτό να τριγυρνά μέσα στη νύχτα συνηθισμένο :roll:. Προχθές μέσα στη νύχτα άκουσα έναν θόρυβο. Είχε ξυπνήσει και έτρωγε από την κατάψυξη μια γρανίτα. 5 η ώρα το πρωί....

Τι λες τώρα; Όνειρο την έβλεπε; χαχα!

Εμάς η Αννούλα είναι λίγο άρρωστη από χθες, πίνουμε αντιβίωση...

Πυρετός, επηρεασμένος ο λαιμός της, κομμένη όρεξη. Μου έδωσε και βιταμίνες. Είχαμε πάει για εμβόλιο, αλλά ήξερα ότι τελικά δεν θα το βάζαμε στην κατάσταση που ήταν. Μου είπε ότι μέχρι την Κυριακή θα κρατήσει, μετά θα είμαστε καλύτερα.

Καλά να περάσετε το Σαβ/κο!!

Φιλάκια στα παιδάκια σας!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...