Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα μάνες και καλή βδομάδα να έχουμε!

Καλή ελευθερία στην Στελλίτσα!

Φιλάκια στα παιδάκια σας!!!

Α! η Αννούλα μου έβγαλε δύο τραπεζίτες στη μία πλευρά, έναν πάνω και έναν κάτω!!

Τις τελευταίες μέρες έχει κάμποσα σάλια, μάλλον κάπου αλλού θα ξεφυτρώσει κι άλλο δοντάκι!

Μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σας ευχαριστώ πολύ! Ακομα περιμενω...

Δε εχω κανενα αγχος μονο οτι δεν θελω να αφησω το παιδακι μου τοσες μερες. Θα με ξεχασει.

Kαλημερααα Στελλα με το καλο και με ενα πονο...

Αποκλειετε να σε ξεχασει εχει δικιο η Σεβη ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ!!! Εξαλλου πες στον αντρα σου να σου τον φερει να τον βλεπεις..

Εγω οταν γεννησε η μαμα μου τον αδερφο μου ημουν 2 χρονων και οταν επεστρεψε σπιτι πηγε να κανει μπανιο και εγω ηθελα να ειμαι μαζι της γιατι νομιζα πως θα ξαναφυγει παλι για μερες!!!!

αντε βρε στελλιτσα μου με το καλο κοντευεις πια μερουλες σου μεινανε για να κρατας την αργυρουλα σου !Οσο για το αλλο θεμα και εγω το σκεφτομαι και οχι για να μην με ξεχασει δεν ξεχνιεμαι εγω χαχαχαχαχαχα αλλα οτι δεν μπορω να μεινω μακρια της τοσες μερες και θα μου λειπει πολυ αλλα και αυτη να μην στεναχωριεται χωρις εμενα

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

ΑΝΑΡΙΤΑ όλα πήγαν καλά για σένα τελικά!

Στελλίτσα μετράς αντίστροφα...όσο για τον βασιλάκη σίγουρα θα του λείψεις λιγάκι αλλά είναι μόνο 4 μερούλες! Με τον μπαμπά θα μείνει??

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Διαφημίσεις

Κατερινα και εσυ κοντευεις?

Ο Βασιλακης θα μενει με τον μπαμπα του και οταν ειναι στο μαιευτηριο θα ειναι με την πεθερα μου (δεν θελω ουτε λεπτο....)

Ελπιζω να μου τον φερει να τον δω... Υπαρχουν μερες που λεω γενναω σημερα και υπαρχουν μερες που δενιωθω τιποτα. Εχω μπερδευτει.

koritsares μου τι κανετε?????επιτελους εχω ιντερνετ!!!

εμεις ειμαστε καλα περπαταμε εδω και ενα μηνα μιλαμε λεμε πολλες λεξουλες,κανουμε κακα στην λεκανη!γενικα ειναι ησυχος μονο που εχει γκρινια οταν θελει κατι και σπανε τα νευρα μου!!!

στελλιτσα με το καλο κατερινα τα λεμε ετσι και αλλιως απο αλλου νατασα επισης....φιλακιααααααα σε ολες!!!!!!!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

καλημερα κοριτσια !

Στελλα ακομα εδω??????????ε αντε πια ποτε θα γεννησεις ? κανενα νεο εχουμε? ο γιατρος τι λεει? πω πω αυτες τις τελευταιες μερες δεν τις μπορω με τιποτα στην Μαριστελλα μου καθε μερα γεννουσα εγω πια περιμενω τελος του απριλιου για μετα το πασχα λεμε αλλα και παλι εξαρτατε απο το παιδι ποτε θα ειναι ετοιμο

Οι υπολοιπες τι κανετε? πως τα περνατε? εμενα η μαριστελλα μου εχει 3 μερες διαροια αλλα μονο διαροια

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Καλημερα σε ολες. Παρουσα. Ακομα εγκυος. Σημερα με κλωτσαει αρκετα.

Αν την Τριτη που μπαινω στην 40η δεν εχω γεννησει ειπε ο γιατρος να το ριξω στο σεξ.... χαχαχα

Κατερινα περαστικα στη μικρουλα σου. Ριζακι με λεμονακι.

christina well come back και καλά τρεξίματα τώρα που περπάτησε ο μικρούλης!

katval περαστικά σας μάλλον από τις τελευταιές ιώσεις που θα κολλήσουν τα παιδάκια μας.....από σεπτέβρη πάλι χιχι!!

στέλλα καλοπερνάει η αργυρώ! απίστευτο πως πέρασε ο καιρός και έρχεται η μπουμπού!! από συσπάσεις πως πάς?

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Διαφημίσεις

koritsares μου τι κανετε?????επιτελους εχω ιντερνετ!!!

εμεις ειμαστε καλα περπαταμε εδω και ενα μηνα μιλαμε λεμε πολλες λεξουλες,κανουμε κακα στην λεκανη!γενικα ειναι ησυχος μονο που εχει γκρινια οταν θελει κατι και σπανε τα νευρα μου!!!

φιλακιααααααα σε ολες!!!!!!!!!

μπράβο!

καλημερα κοριτσια !

Οι υπολοιπες τι κανετε? πως τα περνατε? εμενα η μαριστελλα μου εχει 3 μερες διαροια αλλα μονο διαροια

περαστικά της!

Καλημερα σε ολες. Παρουσα. Ακομα εγκυος. Σημερα με κλωτσαει αρκετα.

Αν την Τριτη που μπαινω στην 40η δεν εχω γεννησει ειπε ο γιατρος να το ριξω στο σεξ.... χαχαχα

μην περιφρονείς το γιατρό...:tongue:

γειά σου όλιβ!:)

η Χρύσπα είπε νέες λεξούλες, "μπέγια" (μπέλα), ά(σ)το γιαγιά, άλα (γάλα) σημερινή αυτή, κο(ρ)ιτάκι, οοο(νερό)...άντε να συνεννοούμαστε...

καλεμερα κοριτσακια μου!!!στελλιτσα αντε ντε να εχουμε να λεμε κατι νεο....κατερινα ιωση και καλα κουραγια!!!σεβουλα μπραβο σας πυ λετε λεξουλες...εμενα μιας και αργησε να περπατησει το καλο ειναι οτι λεει πολλες λεξεις!!

φιλακιαααααα

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Γεια σας κοριτσάκια!

Χριστίνα τί κάνεις? Σε χάσαμε και σε ξαναβρήκαμε!!!

Κούκλος ο μικρός!

Και εμείς λέμε γύρω στις 33 λεξούλες, τις έχω καταγράψει.

Πέρα των βασικών, λέμε μπύα την μπύρα, τατάει, το πετάει(για αεροπλάνα και πουλιά), γάτα, ταπτά την τάπα της μπανιέρας, άμπα τη λάμπα, άγια και γάγια την κουκουβάγια, ντίντα τα αντίτας, πιπίγια τα σκουπίδια, καγκέ τον καφέ, νταν τον τάρανδο και άλλα πολλά...:)

Αλλά το κορυφαίο, βρείτε εσείς τί σημαίνει αυτό: καπκά :cool: (υπνόσακος)

χαχαχαχαχα

fikoudaki μήπως εννοεί κακά (τα γνωστά!) ή καυγά??? καπέλο? μάλλον όχι?

Πλάκα έχουν και η μικρή μου λέει σχεδόν όλες τις λεξούλες (δεν τις έχω μετρήσεις όμως, είναι πάρα πολλές).

Κάνουμε και διάλογο, πχ μετά το μπάνιο και πριν της βάλω το μπουρνούζι "μαμά κύ-ο (κρύο)!!!).

Φυσικά δεν λέμε τα λ-ρ οπότε δεν καταλαβαίνουν όλοι τι λέει, κάνω τον μεταφραστη!!!!!

Α! το άλλο που έχει μανία να κάνει είναι να μετράει όσους είναι στο δωμάτιο πχ"η μαμά, η μπαμπά!!! κλπ" ή αριθμητικά το γνωστό ένα-τία-πέμπε!!!

σεβουλα και η χρυσπα λεει πολλά! είδες που ανησυχούσες??

Επεξεργάστηκαν by olive
ελπιζω να μην παρει την ορθογραφία μου!

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

fikoudaki μήπως εννοεί κακά (τα γνωστά!) ή καυγά??? καπέλο? ?

Όχι βρε! Έχω γράψει στην παρένθεση!!! Μάρκαρέ το με το ποντίκι...:D

Εμείς δεν λέμε ακόμα δυο λέξεις στη σειρά πχ μαμά κακά. Αυτά έπονται...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...