Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

και μετά θα πρέπει να ηρεμώ 2 μωρά! :shock:
οχι ολιβ δεν είμαι έγκυος!

Μετά το καλοκαίρι θα βάλουμε μπρος...

Αλλά απο τώρα με απασχολεί το θέμα.

Γιατί ο Αλεξ εχει ήδη κακό ύπνο, και αν έρθει και ενα νέο ζουζούνι, δεν θα τον αφήνει να κοιμηθεί καθολου!

Με το καλό σας εύχομαι είναι πολύ γλυκό που το αποφασίσατε!

Ωστόσο μην ανησυχείς γιατί και τον Σεπτέμβρη να μείνεις έγκυος ο μεγάλος σου θα είναι ήδη πάνω από 2.5 χρονών (όταν θα γεννηθεί το μπεμπε)....δεν θα είναι μωράκι πια! Θα έχει στρώσει ο ύπνος του!:tongue:

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια, μ' εσάς μόνο μπορώ να το μοιραστώ. Μάλλον είμαι έγκυος...και δε θα πρεπε!

Δεν τολμώ να κάνω το τεστ αλλά έχω πονάκια όλη τη βδομάδα της καθυστέρησης. Ήταν απίθανο να συμβεί...γι'αυτό δεν πρόσεχα. Τώρα δεν αντέχω στην ιδέα ούτε της έκτρωσης ούτε της εγκυμοσύνης. Ούφ...θα σκάσω..

Σεβουλα ουτε εμενα πλεον καθεται στα νυχια. Τον κραταω με τα ποδια για να του τα κοψω.

Σημερα ειχα αρκετες συσπασεις. Αντε κοντευω!

Πως ειστε?

θα εκπλαγείς από το αποτέλεσμα, αν του εξηγήσεις τί ωραίο που είναι να έχει καθαρά περιποιημένα νυχάκια, αρκεί να του εξηγήσεις, να του δείξεις πώς τα κόβει και η μαμά.

ούτε που το πίστευα ότι θα καθόταν τόσο καλά.

κοντεύεις Στελλίτσα μου. η Παναγιά μαζί σου! μάκια στην Αργυρούλα σου!

Κι εγώ νυστάζω νωρίς και δεν έχω να σηκωθώ την άλλη μέρα για δουλειά - αν και σηκώνομαι στις 7-7:30

Εμένα κάθεται στα νύχια ως εξής την παίρνω αγκαλιά και κάνω πως κόβω και τα δικά μου! Το φχαριστιέται!:rolleyes:

κ χθες τα ίδια. κοιμηθήκαμε με την Χρύσπα την ίδια ώρα. δεν είχα κουράγιο να σηκωθώ από το κρεβάτι. αυτοκόλλητες.

ως προς τα νύχια...έτσι ακριβώς τα κόβουμε κι εμείς, αγκαλιά. ή παίζει με τις χτένες μου και της κόβω τα νυχάκια.

Κορίτσια, μ' εσάς μόνο μπορώ να το μοιραστώ. Μάλλον είμαι έγκυος...και δε θα πρεπε!

Δεν τολμώ να κάνω το τεστ αλλά έχω πονάκια όλη τη βδομάδα της καθυστέρησης. Ήταν απίθανο να συμβεί...γι'αυτό δεν πρόσεχα. Τώρα δεν αντέχω στην ιδέα ούτε της έκτρωσης ούτε της εγκυμοσύνης. Ούφ...θα σκάσω..

:D:D:D:D:D

τί λες τώρα!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

το ότι δεν το είχατε στο πρόγραμμα το κάνει μοναδικό! τέλειο!:D

να μην κάνεις καθόλου το τεστ. να πας στο γυναικολόγο σου και να το ξεκαθαρίσεις πρωτα από όλα.:cool:

γιατί από την πείρα μου τα τεστ δεν είναι 100% αξιόπιστα.

εγώ γιατί κατουρήθηκα από τη χαρά μου όταν διάβασα τα νέα σου;:D;):D

Τένια, με το καλό κι εσύ να παίρνεις σειρά.:)

εγώ αργώ ... να πείσω τον αντρούλη μου, γιατί τα πράγματα με τη δουλειά είναι από μετέωρα έως τραγικά.

και πάλι, αν μου έλεγε ο.κ. θα έλεγα βουρ.

θέλω μπεμπέ. και μακάρι να έκανα διδυμάκια! :cool:

μάκια σε όλες τις μανούλες!:D:D:D

κοριτσια τι κανετε?

Μαργαριτα μου πολυ ωραια τα νεα σου αν και απ οτι καταλαβα εισαι καπως αγχωμενη κανε ενα τεστ η μια χοριακη για να δεις σιγουρα τωρα δεν θελεις για λογους υγειας η απλα δεν θελεις αλλο αν το θεμα ειναι οτι απλα δεν θελεις αλλο αφου ηρθε το μωρακι και ηθελε τοσο πολυ δεν πειραζει αν ειναι θεμα υγειας συζητησε το με τον αντρα σου και τον γιατρο σου και αποφασιζεις και περιμενουμε να μας πεις νεα σου ευχομαι να σου πανε ολα καλα και οπως θελεις

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Mαργαρίτα μου λυπάμαι όχι γιατί ίσως να είσαι έγκυος αλλά για την ψυχολογική κατάστασή σου.

Τί είναι αυτό που σε κάνει να σκέφτεσε την έκτρωση; (αν θέλεις μας λες)

Απλά εγώ σκέφτομαι οτί αν κάνεις έκτρωση πολύ πιθανον να το μετανιώσεις, και δεν υπάρχη γυρισμός ενό αν τελικά κάνεις ενα μωράκι ακόμα είμαι σίγουρη οτί δεν θα πείς γιατί το έκανα. (όλα αυτά στην περίπτωσή που είσαι)

Ότι και να αποφασίσεις εμείς θα ήμαστε εδώ.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Έχεις ήδη μιά εβδομάδα καθυστέρηση?:rolleyes:

Τότε κάνε οπωσδήποτε τεστ γιατί και αν δεν είσαι με το άγχος σου καθυστερείς να έρθει και η περιόδος!

Για να αναρωτιέσαι όμως κάποιο προαίσθημα θα έχεις....

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Καλέ καλησπέρα είπα;

Δεν είπα εχω να μπω και καιρό....... ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ λοιπόν.

Τι κάνετε, πως είναι τα μωράκια σας;

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

ουφ σας εχασα πάλι... πολλή κούραση. περιμένω μια κυρία και θα φύγω κατά τις εννιάμιση...

Αναρίτα, τί να πω? Εγώ παντα χαίρομαι όταν ακούω για μια νεα εγκυμοσύνη! Επιβεβαίωσέ το και τα ξαναλέμε απο δώ, εδω θα είμαστε να σε στηρίξουμε σε ό,τι αποφασίσεις!!!! ;)

Σέβη, νύχια με τπτ δεν κάθεται! Χτες με τον πατέρα του πάλευα να του τα κόψω, με κεφαλοκλείδωμα τα καταφέραμε και όχι καλα!

Με την δουλειά πώς τα πάτε, γιατί λες οτι είναι ασχημα? Δικηγόρος και ο αντρας σου? Ελεύθερο ή όχι?

Αντε λεω να βάλω μπρος απο Σεπτέμβρη, αλλά είναι τελείως φλου ακόμα έτσι?

Πω πω με την νύστα που έχω, πώς θα ανταποκριθώ σε μια νέα εγκυμοσύνη...

Ρε κορίτσια, σκέφτομαι καλύτερα να κάνεις απο την αρχή δίδυμα να καθαρίσεις... Τώρα πάλι εγκυμοσύνη εξετάσεις, γέννα, αντε να συνέλθεις απο την καισαρική και με ενα μωρό στα χέρια...Και να στρω΄σεις και την δουλειά απο την αρχη.....

ουφ και μόνο που το σκέφτομαι... κουράζομαι...:cool:

Καλέ καλησπέρα είπα;

Δεν είπα εχω να μπω και καιρό....... ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ λοιπόν.

Τι κάνετε, πως είναι τα μωράκια σας;

καλησπέρα. μια χαρά.

ουφ σας εχασα πάλι... πολλή κούραση. περιμένω μια κυρία και θα φύγω κατά τις εννιάμιση... ζόρικα. το ελεύθερο επάγγελμα .... ο σύζυγος.

Σέβη, νύχια με τπτ δεν κάθεται! Χτες με τον πατέρα του πάλευα να του τα κόψω, με κεφαλοκλείδωμα τα καταφέραμε και όχι καλα!

Με την δουλειά πώς τα πάτε, γιατί λες οτι είναι ασχημα? Δικηγόρος και ο αντρας σου? Ελεύθερο ή όχι?

Αντε λεω να βάλω μπρος απο Σεπτέμβρη, αλλά είναι τελείως φλου ακόμα έτσι?

Πω πω με την νύστα που έχω, πώς θα ανταποκριθώ σε μια νέα εγκυμοσύνη...

Ρε κορίτσια, σκέφτομαι καλύτερα να κάνεις απο την αρχή δίδυμα να καθαρίσεις... Τώρα πάλι εγκυμοσύνη εξετάσεις, γέννα, αντε να συνέλθεις απο την καισαρική και με ενα μωρό στα χέρια...Και να στρω΄σεις και την δουλειά απο την αρχη.....

ουφ και μόνο που το σκέφτομαι... κουράζομαι...:cool:

δύσκολα γιατί η αποχή από πέρσυ τους τσάκισε.....:-(

δύσκολα γιατί η δική μου δεν είναι δεδομένη:-(... γιατί δεν πληρώνουν όποτε θα έπρεπε:mad:.... γιατί κάνω υπομονή με πολλά...:mad:

άλλα λέει ο δικηγόρος, άλλα κάνουν, κι άντε να τα μαζέψεις........:confused:

κ γρήγορα μάλιστα.......νεύρα κάγκελο.:mad:

Καλημέρα κορίτσια! Ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη, έκανα χοριακή και είναι ΑΡΝΗΤΙΚΗ! Κάτι άλλο θα μου συμβαίνει, ίσως εμμηνόπαυση;

Το ξέρω ότι μία εγκυμοσύνη είναι χαρά γι' αυτό και δεν άντεχα την ιδέα της έκτρωσης, αλλά τρίτη γέννα στην ηλικία αυτή θεωρώ ότι είναι παρακινδυνευμένη για ένα υγιές μωρό. Επιπλέον, θα έχανα τη δουλειά μου στα σίγουρα, και υπάρχουν κι άλλοι λόγοι προσωπικοί που ψυχολογικά δε θα άντεχα μία νέα εγκυμοσύνη.

Τέλος καλό γιατί μου γινε μάθημα να προσέχω πιό πολύ κι ας φαίνεται ότι είμαι στην κλιμακτήριο.

Τώρα θέλω να απολαύσω τη μπουμπού μου! Φιλάκια!

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε όλες. Μαργαριτα αν ξαναγινει, βουρ για εξετασεις....

Ολιβ τον Βασιλακη τον γεννησα 39+3 με προκληση.

Προχτες μου ειπε ο γιατρος οτι ειναι 3,5 κιλα ηδη και περιμενουμε να σπασουν τα νερα η να με πιασουν πονοι. Επισης μου ειπε οτι θα ειναι πιο ευκολη γεννα. Ειχα ηδη διαστολη 2 προχτες.

Τι κανετε?

Καλησπερα σε όλες. Μαργαριτα αν ξαναγινει, βουρ για εξετασεις....

Ολιβ τον Βασιλακη τον γεννησα 39+3 με προκληση.

Προχτες μου ειπε ο γιατρος οτι ειναι 3,5 κιλα ηδη και περιμενουμε να σπασουν τα νερα η να με πιασουν πονοι. Επισης μου ειπε οτι θα ειναι πιο ευκολη γεννα. Ειχα ηδη διαστολη 2 προχτες.

Τι κανετε?

μήπως γέννησες ήδη???

με το καλό βρε Στέλλα!

Σας ευχαριστώ πολύ! Ακομα περιμενω...

Δε εχω κανενα αγχος μονο οτι δεν θελω να αφησω το παιδακι μου τοσες μερες. Θα με ξεχασει.

την παροιμία που λέει "ντύσε με κ χτένισέ με κι εγώ ξέρω ποιά είναι η μάνα μου" την έχεις ακουστά;

δεν ξεχνιέται αγάπη μου η μάνα.:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...