Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αυτό ακριβως 😂 του το είπα κιόλας κρατιέμαι μην φάτε καμία αδέσποτη γιατί μου έλεγε χαλάρωσε 😂😂😂😂

Αυτό που λένε οι γιατροί χαλάρωσε 😒 Χαχαχαχαχ εγώ πονάω στην εμβρυομεταφορά από τον κόλπο διαστολέα. Και μου είπε την επόμενη φορά με μέθη 😂 και η άλλη κοπέλα κάνει ωοληψια χωρίς; Σκέφτομαι με μέθη να κάνω τεστ παπ στο τέλος 😂😂

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα σε όλες. Πως ειστε. Τι κανουν τα παιδακια σας?

Ειναι να κανει ο Βασιλακηςτης ανεμοβλογιας το εμβολιο και το πηρα για να μας το κανει ο παιδιατρος στο σπιτι οταν θα ερθει να δει και το μωρό.

Εχω μπει 1 εβδομαδα στον μηνα μου και περιμένω. Θελω να γεννησω τελος του μηνα.

με το καλό Στέλλα μου, με το καλό!:)

ωραίο το τίκερ!:tongue:

Καλησπερα σε όλες. Πως ειστε. Τι κανουν τα παιδακια σας?

Ειναι να κανει ο Βασιλακηςτης ανεμοβλογιας το εμβολιο και το πηρα για να μας το κανει ο παιδιατρος στο σπιτι οταν θα ερθει να δει και το μωρό.

Εχω μπει 1 εβδομαδα στον μηνα μου και περιμένω. Θελω να γεννησω τελος του μηνα.

Μπράβο βρε Στέλλα!!!

Με το καλό να έρθει και η μπεμπούλα σας!

Υπέροχες μέρες αγωνίας για τον ερχομό της!!

....και ο Βασιλάκης θα γίνει ο "μεγάλος" πια...απίστευτο!!!:lol:

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Διαφημίσεις

Στέλλα με το καλό! Με έναν πόνο αυτή τη φορά σου εύχομαι! :D

Εχεις σκεφτεί πώς θα τα βολέψεις με τον ύπνο των μικρών? θα τα κοιμίζεις στο δωμάτιό τους ή θα βάλεις την μικρή στο δικό σας πρώτα?

Με απασχολεί και μενα αυτό. για αυτό σε ρωτάω. Αν πχ ξυπνάει το μωρο, θα ξυπνάει σίγουρα και τον Αλεξ, που ούτως ή άλλως δεν κοιμάται βαριά...και μετά θα πρέπει να ηρεμώ 2 μωρά! :shock:

Στέλλα με το καλό! Με έναν πόνο αυτή τη φορά σου εύχομαι! :D

Εχεις σκεφτεί πώς θα τα βολέψεις με τον ύπνο των μικρών? θα τα κοιμίζεις στο δωμάτιό τους ή θα βάλεις την μικρή στο δικό σας πρώτα?

Με απασχολεί και μενα αυτό. για αυτό σε ρωτάω. Αν πχ ξυπνάει το μωρο, θα ξυπνάει σίγουρα και τον Αλεξ, που ούτως ή άλλως δεν κοιμάται βαριά...και μετά θα πρέπει να ηρεμώ 2 μωρά! :shock:

Ωχ! έχασα επεισόδια....κι εσύ εγγυούλα???:D

Πωπω...φοβερός πονοκέφαλος!

Μόλις κοιμήθηκε η μικρή μας και ενώ όλη μέρα παίζαμε, γελάγαμε τρελή διάθεση (είχαμε βγει έξω) ξαφνικά στο δρόμο της επιστροφής στο αυτοκίνητο κάτι κλάματα.......χαμός έγινε:confused:

Και συνεχίστηκε και στο σπίτι για 1 ώρα:-(

Πήραμε την πεθερά μου και μας είπε ότι είχε "μάτι".

Εγώ δεν πιστεύω καθόλου αλλά μετά το "ξεμάτιασμα" ηρέμησε:shock:.....τι να πω??

Ταλαιπωρήθηκε το καημενάκι

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Θα την κοιμησω 2 μηνες σε καλαθουνα διπλα μου. Μετα θα πάρουμε κουκετα. Ο Βασιλάκης κάτω και η μικρη στην κουνια για 2 χρονια. Στο περιπου.

Καλά είναι για αρχή και τα μικρά κρεβατάκια του ΙΚΕΑ!!!

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

οχι ολιβ δεν είμαι έγκυος!

Μετά το καλοκαίρι θα βάλουμε μπρος...

Αλλά απο τώρα με απασχολεί το θέμα.

Γιατί ο Αλεξ εχει ήδη κακό ύπνο, και αν έρθει και ενα νέο ζουζούνι, δεν θα τον αφήνει να κοιμηθεί καθολου!

Διαφημίσεις

καλημέρα σε όλες! καλή σαρακοστή.

δεν έμπαινα, γιατί έπεσε δουλειά αρκετή το τελευταίο διάστημα. πολλές επιταγές....

δεν προλάβαινα το πρωί. το απόγευμα είμαι με την Χρύσπα, το βράδυ ένα περίεργο πράγμα, πάω να βάλω την κόρη μου για ύπνο και κοιμάμαι κι εγώ την ίδια ώρα.

μυστήριο πράγμα.

όσο πιο πολύ κοιμάμαι, τόσο πιο πολύ νυστάζω.

κατά τα άλλα η μικρή μου τρώει και το κρέας χωρίς άλεσμα, τα υπόλοιπα με το πηρούνι πατημένα ή κομμένα.

ως προς το γάλα επανήλθε πλήρως η όρεξή της, ξαναχτυπάει τα 300άρια που έπινε παλιά. είχε 2 βδομάδες που έπινε σχεδόν το μισό.

έχει ζωηρέψει πάρα πολύ. όλο "Έλα" και "Άντε" λέει με νεύρο, όταν δεν γίνεται το δικό της.

το βραδινό άλλαγμα έχει γίνει πολύ ζόρικο... δύσκολα πλέον την πάω στην τουαλέτα.

την κούρεψα στην φραντζούλα, αλλά την έκανα θεόστραβη.γι' αυτό θα την πάει η πεθερά μου σήμερα στην κομμώτρια να το φέρει το μαλλί σε ευθεία....

η πρόοδός μας έχει να κάνει με το ότι αφού της εξήγησα για το ότι πρέπει να κόβουμε τα νυχάκια, όταν μεγαλώνουν, αφού της έδειξα πώς τα κόβει η μαμά (εγώ νύχια δεν έχω τα δαγκώνω), πώς τα κόβει ο μπαμπάς, πλέον κάθεται και με παρατηρεί πώς της τα κόβω. παλιά γινόταν η μάχη του Δράμαλη, κεφαλοκλείδωμα, πρήζον μπρέηκ...

το μπουκάλι ακόμα δεν το πιάνει. προτιμά να κάθεται και να της το κρατάω εγώ. η κυρία θέλει όσο πίνει το γάλα της να χαϊδεύει τη μαμά, τη μυτούλα, το πόδι, να παίζει με την κάλτσα της...γενικώς τα πάντα, εκτός από το μπουκάλι.

πολλές φορές δεν κοιμάται καν στο κρεβάτι της, κοιμάται μόνο στο κρεβάτι του μπαμπά κ της μαμάς. έτσι, μέχρι να την κοιμίσω, κοιμάμαι κι εγώ μαζί, από τις 9.30!

κατά τα άλλα η Χρύσπα τρώει ωμό λάχανο κ της αρέσει. ζηλεύει από εμένα, που τρώω σαλάτα.

έφαγε λαγάνα με ελιές, χαλβά την Καθαρή Δευτέρα.

αυτά τα λίγα, για να επανορθώσω το κενό. μάκια!

το βράδυ ένα περίεργο πράγμα, πάω να βάλω την κόρη μου για ύπνο και κοιμάμαι κι εγώ την ίδια ώρα.

Κι εγώ νυστάζω νωρίς και δεν έχω να σηκωθώ την άλλη μέρα για δουλειά - αν και σηκώνομαι στις 7-7:30

Σεβουλα ουτε εμενα πλεον καθεται στα νυχια. Τον κραταω με τα ποδια για να του τα κοψω.

Σημερα ειχα αρκετες συσπασεις. Αντε κοντευω!

Πως ειστε?

Εμένα κάθεται στα νύχια ως εξής την παίρνω αγκαλιά και κάνω πως κόβω και τα δικά μου! Το φχαριστιέται!:rolleyes:

Όντως κοντεύεις Στέλλα! Τον βασιλάκη στις πόσες εβδομάδες τον γέννησες??

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...