Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , MK2012 είπε:

3 πτυχία έχω αλλά νομίζω σε αυτή τη φάση αρχίζω να τα χάνω, είναι άλλο level η πίστα αυτή. Ήμουν διατεθειμένη να πάρω αυτό το ρίσκο αλλά μου είπε να κόψω τα φάρμακα. Βέβαια εγώ τα πήρα μαζί μου γραφείο για παν ενδεχόμενο.  Επέμενα στο τηλ να το προχωρήσουμε αύριο αν γίνει βλαστοκύστη το σημερινό κ έλεγε πως είναι ρίσκο. Αν και ο γιατρός δε σε υποστηρίζει σε αυτή την απόφαση πως να πάρεις θάρρος ;

Α πολύ καλό αυτό γιατί είδα μια αγωνία για το αν λύθηκε το θέμα με το μικροβιωμα.

οοο συγχαρητήρια και μπράβο σου για τα 3 πτυχία. Δεν ξέρω, πολύ απόλυτος είναι. Κρίμα που δεν είναι εναλλακτικός. Να σου πει είναι ρίσκο, αμά θες όμως έλα να το δοκιμάσουμε. Είναι άλλο level γιατί επηρεάζει το συναίσθημα. Μην ξεχνάς όμως την δύναμη του μυαλό σου. Έχε πίστη στην δική σου κρίση. 

Πόσο χρονών είναι ο γιατρός σου;

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

είναι σίγουρα από το εμβόλιο. μίλησα με την γιατρό. μπορεί να κρατήσει ως αύριο το απόγευμα.

της δίνουμε αποτέλ.

στη διάθεση είναι σούπερ. όπως και στην όρεξη.

μόνο το βραδινό γάλα δεν πίνει, όπως πριν.

αλλά έχει περιθώριο στα κιλά, δεν ανησυχώ.

ο μπαμπάς της πάει τζάμπο για καρεκλάκι Ντόρας.

όταν θα μιλήσει θα της τα πω κι εγώ μαζεμένα...

ότι την περίμενα πώς και πώς την αγαπούλα μου να πει κουβεντούλες.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

είναι σίγουρα από το εμβόλιο. μίλησα με την γιατρό. μπορεί να κρατήσει ως αύριο το απόγευμα.

της δίνουμε αποτέλ.

στη διάθεση είναι σούπερ. όπως και στην όρεξη.

μόνο το βραδινό γάλα δεν πίνει, όπως πριν.

αλλά έχει περιθώριο στα κιλά, δεν ανησυχώ.

ο μπαμπάς της πάει τζάμπο για καρεκλάκι Ντόρας.

όταν θα μιλήσει θα της τα πω κι εγώ μαζεμένα...

ότι την περίμενα πώς και πώς την αγαπούλα μου να πει κουβεντούλες.

Περαστικά της μωρέ, το γλυκούλι μου! Αυτά τα εμβόλια πιά...

καλημέρα.

ευχαριστώ για τα περαστικά.

από χθες το απόγευμα είμαστε χωρίς πυρετό. κοιμήθηκε το βράδυ με δέκατα, έγινε μούσκεμα στον ύπνο της, την άλλαξα και από τότε παραμένει δροσερή.

μάλλον, ξεμπερδέψαμε.

τα είδα όλα!!!!!!!!!!!!!

τελικά ο μπαμπάς της δεν βρήκε το καθισματάκι της ντόρας, της πήρε την κιθάρα της ντόρας. την περνάει στο λαιμό της, αλλά την σέρνει περισσότερο, παρά παίζει...

πιο πολύ χάρηκε το κουτί από το παιχνίδι.

της κόλλησε το κουκου. το λέει και το ξαναλέει.

από το Σάββατο ξεκίνησα να μην της αλέθω το κρέας. σειρά σήμερα έχει το μοσχάρι.

για να δούμε. την πρώτη μέρα το κοτόπουλο το μασούσε σαν τσίχλα, την 2η καλύτερα, χθες η μαμά μου το άλεσε, γιατί λέει την λυπήθηκε...

σήμερα όμως δεν έχει χατήρια. έχει 12 δοντάκια τα οποία πρέπει να αξιοποιήσει και στο φαγητό, όχι μόνο στο να δαγκώνει ό,τι βρίσκει.

Χαίρομαι για τα ευχάριστα νέα Σέβη μου! Πάει κι αυτό, δόξα τω Θεώ!

Εμάς η Αννούλα έχει μόνο 5 δοντάκια ακόμη και για τον λόγο αυτό πάντα αλέθουμε το κρέας. Δεν μπορεί να το μασήσει και στο τέλος το φτύνει. Τώρα ετοιμάζονται άλλα δοντάκια να ξεμυτίσουν, αναμένουμε!

Μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία!!

νκκ284 και εσυ φαφουτομανα ε; και εμεις 5 δοντακια εχουμε και ετοιμαζονται αλλα 3.Εγω της αλεθω μονο το κρεας τα αλλα τα μασαει αλλα καμια φορα το κοτοπουλο της το κοβω πολυ μικρα κομματακια και τα μασαει και εκεινα..μονο το μοσχαρι δεν μπορει.. αλλα ευτυχως δεν εχει απαιτησεις να τα θελει αλεσμενα..

Σεβουλα περαστικα σας,μακαρι να μην ξανανεβει

Διαφημίσεις

:) έτσι ακριβώς! και έχει πλάκα όταν προσπαθεί να μασήσει ψωμί ή φρούτο ή οτιδήποτε άλλο, που τα φέρνει στα μπροστινά δοντάκια για να μπορέσει να τα φάει!!

ναι τα καημενουλικα.. εμενα εβγαλε ενα τραπεζιτη και μασαει και απο εκει ..δεν πηρα χαμπαρι ποτε τον εβγαλε και εβλεπα οτι την τροφη την μασουσε συνεχεια απο την αριστερη πλευρα και εγω νομιζα οτι απλα τα ελιωνε απο το παιδεμα και αυτη ειχε δοντι και μασουμε

Αλήθεια; Δεν το σκέφτηκα ποτέ μου ότι υπάρχει και το ενδεχόμενο να βγάλει τα μεγάλα πίσω δόντια και μετά να συνεχίσει να βγάζει μπροστά. Εγώ περιμένω να βγάλει το επόμενο μπροστινό και πάντα ελέγχω τα μπροστινά της. Ίδομεν!

Καλημέρα!

Αλήθεια; Δεν το σκέφτηκα ποτέ μου ότι υπάρχει και το ενδεχόμενο να βγάλει τα μεγάλα πίσω δόντια και μετά να συνεχίσει να βγάζει μπροστά. Εγώ περιμένω να βγάλει το επόμενο μπροστινό και πάντα ελέγχω τα μπροστινά της. Ίδομεν!

Καλημέρα!

χαχαχα λες λογικα με την σειρα θα τα βγαλει ...και εγω ετσι φανταζομουν αλλα ελα που μου εκανε την εκπληξη; εχει 2 πανω 2 κατω και ενα πιιισω και τωρα βγαζει και αλλα 2 απο κατω

Καλησπερα κοριτσια! πως ειστε? Εμεις σημερα καναμε το priorix και ελπιζω να παμε καλα. Καλα στο γιατρο πολυ πλακα. ΜΟλις τον ειδε μπηκε κατω απο το γραφειο του και του κρυφτηκε, μετα που την βγαλαμε εβαλε τα κλαμματα , σε πιο ηπιους τονους απο αλλες φορες ωστοσο και μετα το εμβολιο βουτηξε το μπισκοτακι της και ξεθαρρεψε. Εμεις ειχαμε πιασει την κουβεντα και η Εβελινα εξερευνουσε το ιατρειο. Στο τελος εστειλε στο γιατρο και ενα φιλακι και φυγαμε μες την καλη χαρα. Ντυθηκαμε και μασκαραδες το προηγουμενο ΣΚ κατι του τυπου πριγκηπισσα-μπαλαρινα, ενα ροζ συννεφακι, τελειο! Και δος του καμαρι με το στεμμα, που παραδοξως δεν το αγγιζει απο το κεφαλι της. Ιωαννα, Φαιδρα και Νατασσα σας ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια, θα ηθελα πολυ να βαλω φωτογραφιες στο fb αλλα ο μπαμπας μας δεν θελει και εγω για να ειμαι ειλικρινης δεν νιωθω ιδιαιτερα ασφαλης. Εσεις ντυθηκατε μασκε? Ολιβ η μικρη ειναι σαινι!!! Μαλλον ομως και η μαμα κανει καλη δουλεια... Στελλιτσα κανενα νεο απο την Αργυρω?

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

Διαφημίσεις

Nik εδω που εχεις φωτο ειναι πιο επικυνδυνη να την κλεψουν ή οτιδηποτε ενω στο fb αν εχεις καλα κλειδωμενο το προφιλ σου να βλεπουν μονο οι φιλοι σου πιστευω πως ειναι προτιμοτερο..ετσι πιστευω!

Nik εδω που εχεις φωτο ειναι πιο επικυνδυνη να την κλεψουν ή οτιδηποτε ενω στο fb αν εχεις καλα κλειδωμενο το προφιλ σου να βλεπουν μονο οι φιλοι σου πιστευω πως ειναι προτιμοτερο..ετσι πιστευω!

Ωχ , αληθεια? Και εγω νομιζα πως εδω τα βλεπουμε μονο μεταξυ μας. Δεν ξερεις τι να προσεχεις βρε παιδι μου... Απλα επειδη τα περισσοτερα μπουμπουκακια του forum τα εχω "γνωρισει" , ηθελα να εχετε και εσεις μια εικονα. Λες να τη βγαλω δλδ? Νκκ τι κουκλι ειναι αυτο!!! Να σου ζησει!

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

Νκκ τι κουκλι ειναι αυτο!!! Να σου ζησει!

Νικ μου σε ευχαριστώ πολύ! Κι εσάς μία κουκλίτσα είναι!!! Να τη χαίρεστε, πάντα με υγεία!!!!!

Καλημέρα!

Καλησπέρα!

Λοιπόν διαβάζοντας αυτό λέω δεν ψάχνω και την δική μου?

Και τι να δω! Δυο δόντια πίσω-πίσω ΝΑ! Ένα δεξιά και ένα αριστερά!:shock:

Κι εγώ νόμιζα ότι βγαίνουν πρώτα τα μπροστά και μετά τα πίσω:tongue: Ούτε κατάλαβα πότε βγήκαν αυτά!!!!!!!!

Βγήκε και ένα ακόμη κάτω..σύνολο 9 δόντια!!

Θα πάτε πουθενά τριήμερο???

Εμείς εδώ σπιτάκι μας και ξεκούραση...

Πήραμε και ωραία στολή πασχαλίτσα και είναι γλύκα!!!

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Καλησπερα σε όλες. Πως ειστε. Τι κανουν τα παιδακια σας?

Ειναι να κανει ο Βασιλακηςτης ανεμοβλογιας το εμβολιο και το πηρα για να μας το κανει ο παιδιατρος στο σπιτι οταν θα ερθει να δει και το μωρό.

Εχω μπει 1 εβδομαδα στον μηνα μου και περιμένω. Θελω να γεννησω τελος του μηνα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...