Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

το era test συνήθως το συνδυάζουν με την υστεροσκόπηση, σαν το μικροβίωμα. είναι ακριβό πολύ και εμένα στο κέντρο που ήμουν μου είχαν πει πως το δείγμα το πάνε Ισπανία. Δεν ξέρω αν όλα πάνε εκεί. 

Ναι καθαρά χωρίς φάρμακα. Επίσης, αν έχεις το tripple line και αύριο, εγώ θα το ρίσκαρα για φρέσκο κύκλο, δεν έχεις να χάσεις κάτι πέρα από λεφτά. Και δεν ενοούσα για την δική σου ποιότητα. Καθαρό ωάριο χωρίς φάρμακα, αντιδρά το ίδιο (η εξέλιξη) με τα ωάρια που έχεις πάρει και με φάρμακα. Νιώθω ότι τσάμπα το παίρνεις όλο πάνω σου. Το ότι ο γιατρός σου δεν πιστεύει στις βιταμίνες τι φάση; Για το d3. Ω3, έχει αποδειχθεί ότι είναι ζωτικής σημασίας. Δεν είναι τυχαίο που τα παίρνουμε και σε όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Εδώ το Ω3 βοηθάει στην όραση, το d3, αν ανεβάσεις τα επίπεδα σου, λάμπει το πρόσωπο σου. Κουλά πράγματα λέει ο γιατρός σου. Επίσης, από τον τρόπο που γράφεις μου φαίνεσαι μορφωμένη κοπέλα. Έχουμε την πληροφορία στα χέρια μας, εκμεταλλεύσου την και μην περιορίζεσαι στα λεγόμενα του. 

3 πτυχία έχω αλλά νομίζω σε αυτή τη φάση αρχίζω να τα χάνω, είναι άλλο level η πίστα αυτή. Ήμουν διατεθειμένη να πάρω αυτό το ρίσκο αλλά μου είπε να κόψω τα φάρμακα. Βέβαια εγώ τα πήρα μαζί μου γραφείο για παν ενδεχόμενο.  Επέμενα στο τηλ να το προχωρήσουμε αύριο αν γίνει βλαστοκύστη το σημερινό κ έλεγε πως είναι ρίσκο. Αν και ο γιατρός δε σε υποστηρίζει σε αυτή την απόφαση πως να πάρεις θάρρος ;

πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Ναι μπορείς να το κάνεις ώστε να μην σε προβληματίζουν οι μέρες της εμβρυομεταφορας. Επίσης με το ερα τεστ νομίζω βγάζουν αποτελέσματα Κ για τους γαλακτοβακιλλους οπότε θα δεις Κ μια επανάληψη τι γίνετε Κ εκεί πέρα.  

Α πολύ καλό αυτό γιατί είδα μια αγωνία για το αν λύθηκε το θέμα με το μικροβιωμα.

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

filoudaki δεν είχα δει αυτό που είχες γράψει και για το παιδί σου, ότιέκανε 8 μέρες να φάει, θα με είχε πιάσει πανικός. Ελπίζω να βρήκατε την όρεξη σας τώρα!

nik δεν ήμουν εγώ στην γλυφάδα. Ωστόσο την πέρνουμε κι εμείς παντού μαζί αλλά φυσικά δεν βγαίνουμε βράδυ 8:30 η ώρα νάνι. Επίσης κι εμάς δεν κάθεται αλλά αυτό δεν με ενοχλεί νομίζω ότι είναι φυσιολογικό. Της παίρνω παιχνιδάκια μαζί ή παίζει με τις πατάτες (!) ή διαλέγουμε ταβερνούλες που έχουν παιδική χαρά.

Αγγελινα (είναι το όνομα σου αυτό;ωραιο!) τον μεγάλο σου τον πήγες παιδικό και αν ναι από ποια ηλικία;

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας μανούλες και μωράκια!

Ένα γεια χαρά θα σας πω! Σας διάβασα, όσο μπορούσα, δεν θα πω πολλά γιατί από Κυριακή είμαι άρρωστη με γρίπη και πυρετό που δεν πέφτει. Έχω πάρει μόνο δύο ντεπόν, ο γιατρός λέει να τα αποφεύγουμε, και προσπαθώ με γιατροσόφια. Θέλει πολύ ξεκούραση, ζέστη και καλό, φαγητό. Ελπίζω να μην είναι η νέα γρίπη. Δεν θέλω νατο σκέφτομαι.....Πάντως σήμερα σηκώθηκα για λίγο, δεν μπορώ άλλο στο κρεβάτι, έχω πιαστεί όλη.....

Οι καταστασεις που περιγράφετε μου είναι πολύ οικείες. Κι εμένα την τελευταία εβδομάδα έχει αγριέψει αρκετά. Το καινούργιο είναι ότι έχει ανεβάσει τα ντεσιμπέλ και φωνάζει, για να μην πω ουρλιάζει.... Φάση είναι; Ελπίζω!! Καταλαβαίναι πάντως σχεδόν τα πάντα όσα του λέμε, αν και οι λέξεις μας είναι μετρημένες. Για το άλλαγμα μάχη κανονική....Την όρεξή του δεν την χάνει, αντίθετα τρώει με περισσότερη, ευτυχώς... δεν είναι όμως παχουλούλης! Καλά να είναι όμως τα μωράκια μας, τι να κάνουμε μεγαλώνουν και ζωηρεύουν

Στελλίτσα μπαίνει ακόμα στο πάρκο!??? Εμείς το έχουμε καταργήσει από 10 μηνών θα έλεγα, δεν έκατσε ποτέ πάνω από 15 λεπτά. Καιρός ήταν! χιχιχ. Η μπεμπούλα καλα; Έχεις ετοιμαστεί για μαιευτήριο; Που θα γεννήσεις;

ΑΝΑΡΙΤΑ συγχώρεσέ με, αλλά μου ήρθαν πολλα γέλια με αυτό που είπες για την πεθερά σου! Σε καταλαβαίνω, πιο κλασσικά δεν γίνεται!

ΝΙΚ πόσο μεγάλη δείχνει στη φωτο η Εβελίνα!!! Καλέ αυτή είναι ολόκληρο κοριτσάκι!

Αχ, Σεββούλα είδα και δικές σου φώτο στο φεισμποοκ και η Χρύσπα σκέτη γλύκα, ζουζούνα! Δεν πρόλαβα να σου γράψω σχόλιο. Μου αρέσουν τα κόκκινα φουστάνια της....!

Πολλά φιλία κορίτσια!

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Ουφ! Δηλαδη δεν ειναι μονο η δικη μου αναρχικη? :tongue:Φαιδρα εγω οταν εμεινα εγκυος μετα απο δυο μερες που ειχα κανει το τεστ και ηταν θετικο επεσα τεζα με μια γριππη ,οπου ειχα ακατεβατο πυρετο (απο 38 εως 39,5), βηχα, πονολαιμο, συναχι και ζαλαδες!! Επαιρνα ντεπον και παναντολ εξτρα αλλα τελικα σηκωθηκα απο το κρεβατι μετα απο μια βδομαδα, χαρακτηριστικα θυμαμαι ο,τι ηταν καθαρη Δευτερα! Μπορει να ηταν και Η1Ν1 ,αλλα τοτε δεν υπηρχε ακομη τοσος πανικος. Φρικη σου λεω. Παντως δεν επηρεασε την εγκυμοσυνη απλα με ταλαιπωρησε. Περαστικα λοιπον και υπομονη. Ολιβ και Αναριτα και εμενα κατα περιοδους μου κανει κατι νηστειες και εγω αγχωνομαι , αλλα περναει απο μονο του , βεβαια οπως εχω ξαναπει δεν ειμαστε και πολυ δυνατα κουταλια!

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

Καλημέρα απο τα λίγα που διάβασα............ για το φαγητό κορίτσια είναι φάση με τον Άγγελο ακόμα δεν έχω θέμα αλλά με τα άλλα περάσα πάρα πολλά με τον μεγάλο ηδικά είχα μεγάλο πρόβλημα, τώρα τον βάζουμε χέρι να σταματήσει να τρώει τόσο πολύ, με τον Χρήστο όλα καλά οταν ήταν μικρός τώρα μας βγάζει την ψυχή άκόμα τον ταϊζουμε.

Εγώ έχω βάλει σε όλα τα ντουλάπια και συρτάρια ασφάλειες εκτός απο του δωματιού που δεν μπαίνουν και κάθε μέρα κάνει πάρτι με τα ρούχα, έχω δέσει της καρέκλες της τραπεζαρίας, το ψυγείο το έχω με κολλητική τενία, ότι ογκόδες παιχνίδι τα ανεβάζω ψιλά, γιατί κάνει ακροβατικά, εκεί που δεν μπορώ να κάνω τίποτα είναι με την τηλεόραση πηγένει απο πίσω ανεβένει στο έπιπλο και την κουνάει, η πλάκα είναι οτι τα άλλα δεν ήταν τοοοοοοοοοοοοσο ζωηρά (τότε)

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

καλημέρα.

η τελευταία ανακάλυψη της δικιάς μου είναι η πόρτα της κατάψυξης. τρελή χαρά. την ανοίγει διάπλατα και κάθεται να χαζεύει...

στην αρχή είπα να την αφήσω να ικανοποιήσει την περιέργειά της, μήπως κι έτσι της περάσει.

μπαααααα, πού τέτοια τύχη. έχει κολλήσει.

έτσι έκανε και με το συρτάρι με τα μαχαιροπήρουνα. την άφηνα όσο ήμουν δίπλα της να το περιεργαστεί. ευχαριστιόταν θόρυβο ανακατεύοντάς τα, αλλά δεν ξεκόλλαγε. έτσι έβαλα τον πλάστη κι ασφαλίσαμε τα συρτάρια.

τί έχει στη συνέχεια Νατάσα;

Διαφημίσεις

sevoula δεν θέλω να σε τρομοκτατήσω χαχαχα!!!!!!!!!!!!

Tένια 8 μέρες πάρα πολύ, ευτυχός το ξεπέρασε

Nik η μικρή σου είναι κουκλίτσα.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Καλημερα σε ολες. Μεχρι προχτες καθοταν ωωωωωρες στο παρκο. Τωρα ουτε λεπτο. Σκαρφαλώνει στα δυχτια και κανει τουμπα και βγαινει. Βγαινει και απο την κουνια..

Εσκασε στο χαλι με το κεφαλι. Αλλο σοκ.

Του βγαλαμε το καγκελο της κουνιας και κοιμαται σαν να ειναι κανονικό κρεβατι. Ολη μερα γυριζει στα ποδιαμου....

Κοριτσια τι κανετε; Ξεμεινα απο ιντερνετ και ειχα μερες να μπω..τωρα βρηκα ενα τζαμπα και μπαινω..:lol:

Αυτες τις μερες εμεις εχουμε πολυ κρυο μαλιστα χθες και σημερα χιονισε αλλα δεν το εστρωσε.Το πρωι το εριχνε πολυ πυκνο και χοντρες νιφαδες η Μαρια ξετρελαθηκε γιατι βγηκαμε για ψωνια και το εβλεπε και της φενοταν παραξενο..κοιτουσε με το στομα ανοιχτο στον ουρανο και εφαγε λιγο χιονι και με κοιταξε με ενα υφος;; σου λεει τι ηταν αυτο!!!

καλημέρα.

η τελευταία ανακάλυψη της δικιάς μου είναι η πόρτα της κατάψυξης. τρελή χαρά. την ανοίγει διάπλατα και κάθεται να χαζεύει...

στην αρχή είπα να την αφήσω να ικανοποιήσει την περιέργειά της, μήπως κι έτσι της περάσει.

μπαααααα, πού τέτοια τύχη. έχει κολλήσει.

έτσι έκανε και με το συρτάρι με τα μαχαιροπήρουνα. την άφηνα όσο ήμουν δίπλα της να το περιεργαστεί. ευχαριστιόταν θόρυβο ανακατεύοντάς τα, αλλά δεν ξεκόλλαγε. έτσι έβαλα τον πλάστη κι ασφαλίσαμε τα συρτάρια.

τί έχει στη συνέχεια Νατάσα;

καλα και εμενα της αρεσει η καταψυξη ανοιγει την πορτα και χαιδευει τα κρυα και νοτισμενα συρταρια και κανει αααααα.. εγω της λεω μη εκει κανει κρυο και λεει κυο κυο και φευγει ..φτου φτουτ μην μας ματιασω τις περισσοτερες φορες ειναι πολυ υπακουη..αλλα αλλεςςς...

Διαφημίσεις

καλημερα.

το Σάββατο κάναμε πυρετό, την Κυριακή πυρετό. ας ελπίσουμε ότι σήμερα θα είναι ο.κ.

δεν ξανακάναμε πυρετό ποτέ ως τώρα και μου κακοφάνηκε.

όλα αυτά από το πριορίξ τέτρα. βέβαια, μας είχε προειδοποιήσει η παιδίατρος, αλλά...

σνιφ...

Καλημέρα και Καλή εβδομάδα!!!

Είμαι βιαστική μπήκα για λίγο να σας πω ότι το Σάββατο η μικρή άρχισε να "μετράει" λέει "ένα-τία (τρία)-πέμπε (πέντε)".:lol:

Χωρίς να της το επιβάλλω με κάποιον τρόπο πχ να κάτσουμε κάτω και να μετράμε. Έχουμε ένα βιβλίο με αριθμούς και το διαβάζουμε συνά πυκνά αλλά όχι αυτό το σκ.

Περίεργο μου φαίνεται...να μην ανησυχω ε?

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Καλημέρα και Καλή εβδομάδα!!!

Είμαι βιαστική μπήκα για λίγο να σας πω ότι το Σάββατο η μικρή άρχισε να "μετράει" λέει "ένα-τία (τρία)-πέμπε (πέντε)".:lol:

Χωρίς να της το επιβάλλω με κάποιον τρόπο πχ να κάτσουμε κάτω και να μετράμε. Έχουμε ένα βιβλίο με αριθμούς και το διαβάζουμε συνά πυκνά αλλά όχι αυτό το σκ.

Περίεργο μου φαίνεται...να μην ανησυχω ε?

μπράβο, να ανησυχείς όταν σου την πάρουν στη νάσα.:tongue:

η Χρύσπα μου από τα ζουζούνια έχει ξεσηκώσει το κοκο (μόλις βγήκε απ' τ' αβγό-η κότα η βαρβάρα) και το κουκου (βά, πάνω στη βελανιδιά, κάθεται μια κουκουβάγια).

είπε καθαρά μπαμπά 3 φορές μαζεμένες και μετά σώπασε:lol:..

πάλι με πυρετό, 37,9.

έκανε καμιά σας το πριορίξ τέτρα; :confused:

Καλημέρα σε όλες!

Σεβούλα μου, χωρίς να προλάβεις να καταλάβεις το πότε, θα κάνεις διάλογο με τη Χρύσπα! Έτσι γίνεται, μία μέρα ξαφνικά γνωρίζουν και λένε τόσα πολλά που εκπλήσσεσαι!

Εύχομαι να μην είναι τίποτα ο πυρετός... μπορεί να είναι και από τα δόντια;

Πριορίξ κάναμε νομίζω αλλά χωρίς το βιβλιαράκι μας δεν θυμάμαι πότε και συμπτώματα. Ελπίζω να είναι περαστικά!!!

Κοπέλες κάτι άσχετο που θέλω να δείτε:

Μου το έστειλαν και μένα μόλις πριν λίγο και ομολογώ έχω σοκαριστεί... Δείτε και θα καταλάβετε.

Σας φιλώ όλες!!

Μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...