Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Κίνηση απελπισίας το ένιωσα κ εγώ όπως είπες γιατί έτσι νιώθω κιολας. Επειδή έκανα την προετοιμασία έλεγα να μη πάει χαμένη. Το μόνο που εύχομαι τώρα είναι να προχωρήσει η βλαστοκύστη έστω αύριο. 

Δες τώρα τους άλλους γιατρούς τι θα σου προτείνουν .

Κ κυρίως όταν πρόκειται για πράγματα που δεν κάνουν πουθενά κακό πάρε πρωτοβουλία μόνη σου δηλαδή να σου πω αυτό με τις βιταμίνες που τόσο καιρό δεν επερνες επειδή ο γιατρός δεν το πιστεύει Κ περιμένεις Κ την άποψη του το θεωρώ λίγο τραβηγμένο .... 

Ακόμα Κ βελονισμό θα μπορούσες να ψάξεις να δοκιμάσεις που λένε ότι βοηθάει ... 

Σε κάποια πράγματα πάρε πρωτοβουλία μόνη σου Κ απλά ρώτα την συμβουλή του γιατρού όχι την άποψη του . 

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Οlive, γιατί δεν κανονίζεις από το cafe να συναντήσεις άλλα παιδάκια ή με κάποια από εμάς; Πού μένεις είπαμε;

Νικ, θα πρεπε να τραβήξεις βίντεο την ωραία κοιμωμένη! Τα τσιμπίδια στα μαλλιά της (καλά δυό τρίχες έχει έτσι κι αλλιώς) εμένα τα τρώει οπότε απορρίπτονται.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα και απο εμενα... Και ο Βασιλάκης που τρωει τα πάντα 11 κιλα με το ζορι ειναι..

Αφου ολη μερα χοροπηδαει. Πως ειστε? Τι κανουν τα μωρα σας?

Μωρέ αν τρώει και παίρνει τα θρεπτικά συστατικά δεν πειράζει αν είναι αδύνατος, κι εμένα η μικρή μου δεν βάζει πωπό κάτω όλη μέρα!:tongue:

Κοριτσακια μου γεια! Βρηκα λιγο χρονο να γραψω αν και διαβαζω τα νεα σας ανελλιπως. Η Εβελινα εχει γινει μεγαααααλο ζουζουνι και ιδιαιτερως πεισματαρα. Τελευταια δεν καθεται ουτε πανα να την αλλαξεις, κανει σβουρες, πεταει κατω ο,τι υπαρχει πανω στην αλλαξιερα, ΔΕΝ θελει να κοιμηθει μονη της στο κρεβατι και αν κατσω διπλα κλαιει σπαρακτικα ωσπου να την παρω αγκαλια. Προχθες κοιμοταν καθιστη, αν δεν φοβομουν μην την ξυπνησω θα την εβγαζα φωτογραφια, αλλα πεισμα παιδι μου δεν ξαπλωνε. Τελικα την εβαλα με το ζορι κατω και αφου εκλαψε για ενα δευτερολεπτο , αρχισε να ροχαλιζει... Προσπαθω να μη δινω σημασια στις διαφορες ιδιοτροπιες αλλα τι να πω, θελει ατσαλινα νευρα. Βγαζουμε και 4 δοντια μαζεμμενα , αλλα δεν νομιζω πως φταιει αυτο. Συν τοις αλλοις δεν θελει στα καλα καθουμενα οτιδηποτε στα μαλλια, το τραβαει και το βγαζει με αποτελεσμα να ειναι ολη μερα σαν τον Ανεστη Βλαχο με ενα τσουλουφι στα ματια. Για να την κουρεψω δεν το βλεπω να καθεται, πολυ ζουζουνι σας λεω. Που εμοιασε? Α! και δεν τρωει ΤΙΠΟΤΑ αν δεν της το δωσω εγω, ισως μονο γαλα. Αποτελεσμα , οταν λειπω στην δουλεια μενει μιση μερα νηστικη και περιμενει να την ταισω εγω. Οποτε αγαπημενη Ολιβ καταλαβαινεις πως ζουμε και εμεις το δικο μας δραμα. Το μεσημερι της δινω ακομη αλεσμενο γιατι τρωει που τρωει μετα απο 40 ωρες αν κανει και αλλες 2 να φαει....κλαψ΄τα. Παρεπιτοντως η Ελλη ειναι πολυ μπροστα, εμενα ακομη τσιριζει και λεει δικα της "τουχου τουχου' ειναι η τελευταια αγαπημενη ατακα.Κατα τα αλλα πρεπει να κανουμε οπου να ναι το priorix αλλα κατι το συναχι, κατι οι ιωσεις εχει παει πισω. Αυτα τα νεα μας. Φιλακια σε ολες!!!!

Πολύ πλάκα να κοιμάται καθιστή δεν την έβγαλες φωτό?

Μας κάνουν ότι θέλουν πάντως. Εμένα επειδη με έχει όλη μέρα σπίτι (και με έχει χορτάσει) όταν τρώει δεν τρώει από εμένα αλλά από την μαμά μου ή από τον μπαμπά της κλπ!!!:roll:

Κι εμείς δεν έχουμε πολλά μαλλάκια ακόμη και οπότε δεν τα κουρεύουμε, ζηλεύουμε εσάς με τα μπουκλάκια:mrgreen:

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Αυτο με το μαλλι πολυ με νευριαζει γιατι της κανω κατι κοτσιδακια τρελα και στο επομενο λεπτο μου ερχεται στην καλυτερη εχοντας μαδησει το ενα , στην χειροτερη και τα δυο με το μαλλι λαχανο προς τα πανω :mad::mad::mad: Και για ολα φταιει η πεθερουλα μου (μια χαρα γυναικα μην με παρεξηγησετε)που μια μερα ειπε "παντως ευτυχως δεν τα πειραζει τα κοκκαλακια, η Ιωαννα (η αλλη εγγονη) μολις της τα εβαζες τα τραβαγε και τα εβγαζε". Ε, τι ηταν να το πει, απο την επομενη κιολας μερα εκανε ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο!!!!! Τωρα εγω φταιω ή ειμαι υπερβολικη? Αναριτα αν ξυπνουσε με το φλας δεν σου περιγραφω τι θα γινοταν οποτε κρατηθηκα.... Γελαγα μονη μου παντως... ΚΑθιστη λεμε και εγερνε και το κεφαλι!!Στελλιτσα ο Βασιλακης ειναι γλυκας κριμα που δεν ειχε παπουτσια θα κανανε ωραιες βολτες με τη μικρη αναρχικη. Αληθεια, ηρθε τελικα το λεωφορειο ή βαρεθηκες και εφυγες με τα ποδια? Παντως το απογευμα οταν αρχισε η γκρινια την βαλαμε στο αμαξι και πηγαμε για κατι δουλιτσες και σουπερ μαρκετ και μαλλον ξεδωσε, την εβαλα και στο καροτσι του σουπερ. Νομιζω οτι καμια φορα βαριεται, οποτε Ολιβ ισως ο σταθμος απο αυτην την αποψη δεν ειναι κακη ιδεα. Σας φιλω! Καληνυχτα!!

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

Καλημέρα κορίτσια και μωράκια!

Ψάχνω παιδικό σταθμό να τη στείλω από Σεπτέμβρη. ¨οχι ότι το έχω πάρει απόφαση 100% αλλά μέχρι τότε έχουμε καιρό να το ξανασκεφτούμε. Απλά νομίζω ότι είναι αρκετά προχωρημένη και ίσως στο "σχολείο" κάνουν πιο εκπαιδευτικά πράγματα και την οφελήσουν περισσότερο σε σχέση με αυτάπου κάνουμε μαζί...τι να πω, θα δείξει.

Στο σπίτι παίζουμε κρυφτό (και 1 ώρα!) ζωγραφίζουμε με κηρομπογιές (πιάνει κανονικά το μολύβι και μουντζουρώνει), διαβάζουμε πολλά βιβλία, παίζουμε με μωράκια ότι τα κάνουμε μπάνιο κλπ, τραγουδάμε, χορεύουμε, μαγειρεύουμε (τις δίνω να ανακατεύει με κουτάλι και μπωλ)...τι άλλο να κάνουμε?

Εντωμεταξύ μιλάει με προτασούλες 2-3 λέξεων πχ "μαμά τσι-τσι (πουλάκι) εκεί", εγώ "που εγάπη μου?", "εκεί πάνω!"

Λέει και τα ναι, όχι πχ "θα κοιμηθείς τώρα?", "όχι νάνι μαμά!"

Επίσης το πρόβλημα με την ολιγοφαγία μας συνεχίζεται..την τελευταία φορά ήταν 9.900,81εκ. βέβαια περάσαμε και την ιωσούλα και δεν έτρωγε τίποτα.

Πολύ στεναχωριέμαι με το φαγητό, διαβάζω και εσάς που τους δίνεται μανιταρόσουπα και τέτοια ωραία φαγάκια. Η δικιά μου με ο που θα το δοκιμάσει θα το φτύσει. Έχω πολύ άγχος με το θέμα..καμιά συμβουλή?

Φιλιαααααά!

ολιβ, πλάκα μας κάνεις; ασχολείσαι τόσο με το παιδί, είναι τόσο προχωρημένη, κι εσύ αγχώνεσαι για το φαγητό, ενώ το παιδί έχει καλό βάρος κ ύψος;:roll::confused:

ειλικρινά δεν σε καταλαβαίνω.

η Χρύσπα, δεν λέει ούτε μία λέξη. κι αυτές που έλεγε τις έκοψε. λέει τα δικά της. πριν έλεγε "κακά", μαμάκα", "μπούλη" "νενε" το νερό... έχει λίγες εβδομάδες τώρα μόνο τα δικά της. δεν αγχώνομαι, γιατί μια ζωή θα μιλάει.

επιπλέον ρώτησα και την παιδίατρο για το θέμα με τις λέξεις και μας συμβούλεψε να μην την διευκολύνω όταν θέλει κάτι, ώστε να αναγκαστεί να το επικοινωνήσει με λέξη, να το δείξει και να το περιγράψει με τον τρόπο της.

έλα όμως που εγώ, όπως και ο πατέρας της δεν το κάνουμε αυτό.

τί θέλω να πω. καταλαβαίνω ότι θέλει νερό, την ρωτάω, αλλά άμέσως αρχίζει την γκρίνια, τύπου τώρα το θέλω... κι έτσι υποκύπτω και της το δίνω, χωρίς να την περιμένω κι άλλο μέχρι να το πει.

είμαι αδύναμος χαρακτήρας...:rolleyes:;)

για τον παιδικό... εσύ ξέρεις καλύτερα, σίγουρα θα κοινωνικοποιηθεί, θα εκτονωθεί με άλλα παιδάκια, θα μάθει πράγματα, αλλά πρέπει να αντισταθμίσεις τα αρνητικά με τις ιώσεις, την αλλαγή προγράμματος.

Olive, ούτε εμένα τρώει ακόμη. Μόνο μακαρόνια, ρύζι και ίσως πατάτες γιαχνί, αλλά ελάχιστη ποσότητα. Βέβαια είναι 11κιλ. και 84εκ. αλλά μαρτυράω για να φάει. Κάνω υπομονή μπας και αλλάξει αργότερα κέφια.

η Δανάη είναι ψηλή, πολύ καλή στο βάρος. μη μου ανησυχείς. δεν θέλει πίεση στο φαγητό. μιλάω εκ πείρας. δεν έτρωγα ποτέ ως παιδί με πίεση ή αν έτρωγα, μετά το έβγαζα... σόρρυ κιόλας, αλλά η πίεση δεν αποδίδει.

Όσο για τον παιδικό λένε καλύτερα μετά τα 3 ώστε να μη σου αρρωσταίνει τόσο. Άλλωστε αφού κάνετε τόσα πράγματα μαζί. Εμένα λέει μόνο την πρώτη συλλαβή από κάποιες λέξεις και πολύ ξεκάθαρα και με συνείδηση το ΟΧΙ!

ούτε το "όχι" δεν λέει η Χρύσπα. ατυά για να μην αγχώνεστε. υπάρχουν και χειρότερα, αλλά πού θα πάει, θα τα πει μαζεμένα σαν τον πατέρα της.

ο άντρας μου, από αυτά που μου λέει η πεθερά μου δεν μίλαγε μέχρι που στους 18 μήνες είπε ολόκληρη πρόταση με σωστή σύνταξη παρακαλώ.:P

Y.Γ. Σέβη, σ' ευχαριστώ για τα σχόλια σου στο fb!

όλα κι όλα. μη μου λέτε ευχαριστώ. όταν βλέπω ομορφιές δεν κρατιέμαι.

είστε ομορφοοικογένεια, μπαμπάς, μανούλα (πολύ σικάτη), καλά η Ελένη είναι μπιμπελό, η Δανάη γλυκιά σαν γλειφιτζουράκι... αλήθεια λέω.

Με καταλαβαίνεις με το φαγητό!

Εμένα εντωμεταξύ δεν έχει και αγαπημένο εκτός από το τυρί και το γιαούρτι τα υπόλοιπα όλα είναι υπό συζήτηση. Την Παρασκευή μαγείρεψα φασολάκια φρέσκα και ήμουν έτοιμη να μου τα φτύσει αλλά πάντα προσπαθώ, ε! έφαγε 10 μπουκιές που για μας είναι άθλος, την έφτυνα μετά! (με την καλή έννοια!!!!).

ο κάθε οργανισμός έχει ανάγκη από διαφορετικά πράγματα. πίστεψέ με η προτίμησή της για γαλακτοκομικά καλύπτει την ανάγκη του οργανισμού της.

πολλές φορές δηλαδή θέλουμε μια τροφή, δείχνοντας προτίμηση σε κάτι, αλλά στην ουσία αυτό που επιλέγουμε δεν είναι τυχαίο, αλλά αυτό που ο οργανισμός μας έχει αναγκη. γι' αυτό δεν χρειάζεται πίεση.

Για τον παιδικό κι εμείς δεν τοέχουμε αποφασίσει ακόμη 100% το σκεφτόμαστε αλλά κάνω την έρευνα μου. Ο κυριότερος λόγος είναι γιατί την βλέπω ότι θέλει πολύ παρέα με τα άλλα παιδάκια μπορεί να καθήσει και να παίξει πάνω από ώρα με άλλο παιδάκι. Και επειδή αδερφάκι ακόμη δεν.....σκέφτηκα τον παιδικό ως λύση.

κάντε της ένα αδερφάκι βρε παιδί μου!:mrgreen:

Κοριτσακια μου γεια! Βρηκα λιγο χρονο να γραψω αν και διαβαζω τα νεα σας ανελλιπως. Η Εβελινα εχει γινει μεγαααααλο ζουζουνι και ιδιαιτερως πεισματαρα. Τελευταια δεν καθεται ουτε πανα να την αλλαξεις, κανει σβουρες, πεταει κατω ο,τι υπαρχει πανω στην αλλαξιερα, ΔΕΝ θελει να κοιμηθει μονη της στο κρεβατι και αν κατσω διπλα κλαιει σπαρακτικα ωσπου να την παρω αγκαλια. Προχθες κοιμοταν καθιστη, αν δεν φοβομουν μην την ξυπνησω θα την εβγαζα φωτογραφια, αλλα πεισμα παιδι μου δεν ξαπλωνε. Τελικα την εβαλα με το ζορι κατω και αφου εκλαψε για ενα δευτερολεπτο , αρχισε να ροχαλιζει... Προσπαθω να μη δινω σημασια στις διαφορες ιδιοτροπιες αλλα τι να πω, θελει ατσαλινα νευρα. Βγαζουμε και 4 δοντια μαζεμμενα , αλλα δεν νομιζω πως φταιει αυτο. Συν τοις αλλοις δεν θελει στα καλα καθουμενα οτιδηποτε στα μαλλια, το τραβαει και το βγαζει με αποτελεσμα να ειναι ολη μερα σαν τον Ανεστη Βλαχο με ενα τσουλουφι στα ματια. Για να την κουρεψω δεν το βλεπω να καθεται, πολυ ζουζουνι σας λεω. Που εμοιασε? Α! και δεν τρωει ΤΙΠΟΤΑ αν δεν της το δωσω εγω, ισως μονο γαλα. Αποτελεσμα , οταν λειπω στην δουλεια μενει μιση μερα νηστικη και περιμενει να την ταισω εγω. Οποτε αγαπημενη Ολιβ καταλαβαινεις πως ζουμε και εμεις το δικο μας δραμα. Το μεσημερι της δινω ακομη αλεσμενο γιατι τρωει που τρωει μετα απο 40 ωρες αν κανει και αλλες 2 να φαει....κλαψ΄τα. Παρεπιτοντως η Ελλη ειναι πολυ μπροστα, εμενα ακομη τσιριζει και λεει δικα της "τουχου τουχου' ειναι η τελευταια αγαπημενη ατακα.Κατα τα αλλα πρεπει να κανουμε οπου να ναι το priorix αλλα κατι το συναχι, κατι οι ιωσεις εχει παει πισω. Αυτα τα νεα μας. Φιλακια σε ολες!!!!

συμβαδίζει με την Χρύσπα μου.

ό,τι περιέγραψες το κάνει και η δικιά μου.

το μαλλί της είναι μονίμως σαν των μπήτλς, κοκκαλάκι στέκεται στο κεφάλι της μόνο για 5 sec, μετά το πετάει στο πάτωμα ή το δαγκώνει, στέκα προσπάθησα να της βάλω, την έβγαλε αμέσως. της έδειξα πώς την φοράει η μαμά, ζήλεψε, την φόρεσε μόνη της-σαν στέμμα έμοιαζε έτσι όπως την έβαλε, μετά με το βάλε βγάλε την στέκα την έσπασε. παραιτούμαι του καλλωπισμού της.

χρειάζεται κούρεμα στην φράντζα, αλλά μόνο σε συνεργασία με το κεφαλοκλείδωμα του πατέρα της θα την κουρέψω. ΣΚ.

τσιρίζει και λέει τα δικά της συνέχεια. πολύ μπούρου μπούρου. μία φορά μέσα στον ύπνο της μιλούσε στη γλώσσα της. την κοιτούσαμε σαν χάνοι με τον πατέρα της. μέσα στο παραμιλητό της γελούσε ενδιάμεσα στα λογάκια της.:roll:

στο άλλαγμα επειδή με δυσκόλευε, της πήρα το πρόσθετο λεκάνης και τουλάχιστον απαλλάχτηκα από χλωρίνες στο γιογιο. με διευκολύνουν οι easy up.

δοντάκια κι εμείς βγάζουμε μαζεμένα, δύο πάνω, φαίνονται ασπρισμένα τα ούλα, και δύο κάτω. αυτά αργούν. αλλά τα δόντια δεν είναι ο λόγος, είναι η δικαιολογία μας.

φιλιά σε όλες!

Καλημέρα! Σήμερα ξύπνησα νευριασμένη με την πεθερά. Πείτε μου αν είμαι υπερβολική.

Της έχω αγοράσει παπουτσάκια ειδικά για τα πρώτα βήματα (ορθοπαιδικά) και της φοράει κάτι άλλα που αγόρασε μόνη της, αγνώστου προελεύσεως και χωρίς να τα δοκιμάσει για το νούμερο.

Δεν καταλαβαίνω, εγώ δεν πρέπει να εγκρίνω αν τα θέλω; Επειδή την έχει σπίτι της θα κανονίζει και το τί θα φοράει το παιδί μου;

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Σήμερα ξύπνησα νευριασμένη με την πεθερά. Πείτε μου αν είμαι υπερβολική.

Της έχω αγοράσει παπουτσάκια ειδικά για τα πρώτα βήματα (ορθοπαιδικά) και της φοράει κάτι άλλα που αγόρασε μόνη της, αγνώστου προελεύσεως και χωρίς να τα δοκιμάσει για το νούμερο.

Δεν καταλαβαίνω, εγώ δεν πρέπει να εγκρίνω αν τα θέλω; Επειδή την έχει σπίτι της θα κανονίζει και το τί θα φοράει το παιδί μου;

καλημέρα.

επειδή πιο λυσσασμένη από εμένα αποκλείεται να είσαι στο θέμα πεθερικών...:tongue::rolleyes:

ναι μεν έχεις δίκιο, θα έπρεπε να σε ρωτήσει... αλλά μεγάλοι άνθρωποι είναι και πολλές φορές νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα.:(

αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να μιλήσεις ευθέως, αλλά με πολύ προσεκτικό κι ευγενικό τρόπο, να πεις αυτό που θα γίνει από εδώ και στο εξής, ότι αυτό που της λες να κάνει είναι αυτό που θέλετε και οι δύο ως γονείς-εδώ βάζεις και τον άντρα σου μέσα οπωσδήποτε- βάσει των οδηγιών του/ης παιδιάτρου. και της πάς τα παπουτσάκια σπίτι της.

αν το ξανακάνει, ....

εγώ θα έτρωγα τα αυτιά του άντρα μου... το έχω το θέμα γκρίνια, κυλάει στις φλέβες μου- να πετάξει ο ίδιος τα παπούτσια αμφιβόλου μπροστά της και μπροστά σου.

τσίτωσα τώρα.

άσχετο, αλλά μήπως ήθελες να πεις ανατομικά;

τα πεθερικά μου, όπως και η μαμά μου της έχουν αγορασμένα παντοφλάκια για τα σπίτια τους. δεν ρώτησα την πεθερά για το αν είναι ανατομικά.

η μαμά μου ήξερε και πήρε παντοφλάκια ειδικά για τα πρώτα βήματα, ανατομικά.

θα ρωτήσω και την πεθερά. κάτι μου λέει ότι θα βρεθώ στη θέση σου:roll::P:-?

Κοριτσια εχω παθει σοκ. Ο Βασιλακης βγηκε απο το παρκο. Επλενα τα πιατα και ενιωσα 2 χερακια να μου τραβανε το παντελόνι. Μου κοπηκαν τα γονατα..... Πως βγηκε? Δεν χτυπησε παντως γιατι γελαει..... εχω σοκαριστει. Ο Spiderman....

Γεια σας κορίτσια, καιρό έχουμε να τα πούμε...ο μεγάλος μου (5 ετών) πάει πρώτη χρονιά σχολείο φέτος και ψιλοταλαιπωρούμαστε με ιώσεις...ο μικρός, περιέργως, κολλάει σπάνια, φτου φτου φτου!:-D

Βλέπω ότι αρκετά παιδάκια είναι πολύ προχωρημένα, μπράβο σας! Εμένα είναι σαν της Σέβης, αλλά δεν τρελαίνομαι, αυτά τα άγχη τα είχα στο πρώτο.

Πρόσφατα αρχίσαμε να λέμε "μπαμπά" και φωνάζει τα πουλάκια "που, που" και τα χαιρετάει όλο χαρά. Έχει πει και διάφορα άλλα κατά καιρούς, αλλά δεν τα επαναλαμβάνει. Επίσης, ενώ κανει καναδυο βηματάκια από έπιπλο σε έπιπλο, δεν αφήνεται να περπατήσει. Φοβάται. Ίσως έπεσε κάποια στιγμή χωρίς να το καταλάβουμε, γιατί γενικά δεν είναι καθόλου φοβητσιάρης. Όλη μέρα τον μαζεύουμε από τις καρέκλες και τους καναπέδες, πολύ ακροβατικό.

Επίσης, είναι πολύ διεκδικητικός. Μην κρατάει/τρώει κάτι ο αδελφός του...αμέσως να χυμήξει να το αρπάξει! Κι από φαί και ύπνο, μια χαρά, ευτυχώς, παρόλο που βγάζει και τρια δόντια τώρα, το πουλάκι μου. Γενικά δεν με κούρασε καθόλου, σαν παιδί.

Από βάρος εμείς είμαστε 12.100 και 85 πόντους. (Και πολύ μαλλί, κατάξανθο, σαντρέ, όλο μπούκλα, και μάτι γαλανό κουκουβα!) :rolleyes:Μετρηθήκαμε τη Δευτέρα που κάναμε και το Varivax, της ανεμοβλογιάς. Τώρα έχουμε τον Απρίλιο το Prevenar επαναληπτικό.

Γεια σας κορίτσια, καιρό έχουμε να τα πούμε...ο μεγάλος μου (5 ετών) πάει πρώτη χρονιά σχολείο φέτος και ψιλοταλαιπωρούμαστε με ιώσεις...ο μικρός, περιέργως, κολλάει σπάνια, φτου φτου φτου!:-D

ωραίο πράγμα, να πηγαίνουν χολείο.

Βλέπω ότι αρκετά παιδάκια είναι πολύ προχωρημένα, μπράβο σας! Εμένα είναι σαν της Σέβης, αλλά δεν τρελαίνομαι, αυτά τα άγχη τα είχα στο πρώτο.

ούτε στο πρώτο. το πήρα απόφαση. μας κάνει τη δύσκολη.:rolleyes::tongue:

Πρόσφατα αρχίσαμε να λέμε "μπαμπά"

κανονικά, ολόκληρο ή μπαμπ μπαμπ; γιατί η δικιά μου εκεί που έλεγε μπούλη, τώρα το γύρισε στο μπαμπ μπαμπ.

και φωνάζει τα πουλάκια "που, που" και τα χαιρετάει όλο χαρά.

μια χαρά. η Χρύσπα λέει το "έλα" με προφορά Σαλονικιώτικη. "ΈΛΛΛΛα":mrgreen:

Έχει πει και διάφορα άλλα κατά καιρούς, αλλά δεν τα επαναλαμβάνει. το ίδιο ρε παιδί μου. λες και το κάνει επίτηδες. τύπου "κοίτα να δεις μπορώ να τα πω, αλλά δεν θέλω να σας κάνω τη χάρη".:mrgreen::tongue:

Επίσης, ενώ κανει καναδυο βηματάκια από έπιπλο σε έπιπλο, δεν αφήνεται να περπατήσει. Φοβάται. Ίσως έπεσε κάποια στιγμή χωρίς να το καταλάβουμε, γιατί γενικά δεν είναι καθόλου φοβητσιάρης. Όλη μέρα τον μαζεύουμε από τις καρέκλες και τους καναπέδες, πολύ ακροβατικό.

θα περπατήσει όταν δεν θα τον προσέχεις. έτσι και ο άντρας μου. άργησε να περπατήσει, αλλά μετά έτρεχαν τα πεθερικά μου να τον φτάσουν.:P

Επίσης, είναι πολύ διεκδικητικός. Μην κρατάει/τρώει κάτι ο αδελφός του...αμέσως να χυμήξει να το αρπάξει!

η δικιά μου που μου έκανε ζήλιες όταν αγκάλιαζα-φιλούσα τον πατέρα της;έρχόταν και με τραβούσε με ύφος τέτοιο :evil:

εγώ ήμουν έτσι :roll::shock:, ο πατέρας της έτσι:lol::lol::lol:

Κι από φαί και ύπνο, μια χαρά, ευτυχώς, παρόλο που βγάζει και τρια δόντια τώρα, το πουλάκι μου. Γενικά δεν με κούρασε καθόλου, σαν παιδί.

Από βάρος εμείς είμαστε 12.100 και 85 πόντους. (Και πολύ μαλλί, κατάξανθο, σαντρέ, όλο μπούκλα, και μάτι γαλανό κουκουβα!) :rolleyes:Μετρηθήκαμε τη Δευτέρα που κάναμε και το Varivax, της ανεμοβλογιάς. Τώρα έχουμε τον Απρίλιο το Prevenar επαναληπτικό.

μια χαρά, να μπαίνεις συχνότερα όμως. μας έλειψες...:)

Διαφημίσεις

ολιβ, πλάκα μας κάνεις; ασχολείσαι τόσο με το παιδί, είναι τόσο προχωρημένη, κι εσύ αγχώνεσαι για το φαγητό, ενώ το παιδί έχει καλό βάρος κ ύψος;:roll::confused:

ειλικρινά δεν σε καταλαβαίνω.

Ασχολούμαι μαζί της γιατί αφενός είμαι όλη μέρα σπίτι και αφετέρου είναι αυτό που ήθελα πάντα, να έχω ένα παιδάκι (άσχετο).

Ανησυχώ όμως πολύ γιατί έπεσε από την καμπύλη ανάπτυξης του βάρους της και αυτό δεν είναι καλό, δεν συγκρίνω με άλλα παιδάκια, α! αυτό είναι 11 κιλά είναι καλό κλπ, απλά παρακολουθώ το δικό της ρυθμό ανάπτυξης και βλέπω ότι κάπου κόλλησε

Επίσης πιστεύω ότι οποιαδήποτε μητέρα δεν έτρωγε το παιδί της ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα για μια μέρα (τουλαχιστον) θα ανησυχούσε:rolleyes:

Εγώ είμαι πολύ αυστηρή σε αυτά δεν αφήνω κανέναν να κάνει ότι θέλει στο παιδί μου, διότι την απόλυτη ευθύνη την έχει η μητέρα και κανένας άλλος αν πάθει κάτι το παιδί. Και χωρίς πολλές ευγένειες γιατι η πείρα μου έχει δείξει ότι το παίρνουν για πλάκα διαφορετικά:roll: και δεν έχει να κάνει με πεθερά έτσι;

Κοριτσια εχω παθει σοκ. Ο Βασιλακης βγηκε απο το παρκο.

Εμένα πάντως μου κάνει εντύπωση που κάθεται ακόμη στο πάρκο, για καλό το λέω μακάρι να καθόταν και η δική μου για λίγο:-D

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Ολιβ, εμένα αν είχες διαβάσει, πριν λίγες εβδομάδες δεν έτρωγε ΤΙΠΟΤΑ για 8 μέρες! Μόνο θήλαζε και έτρωγε 2 μπισκοτάκια, μιλάμε ΟΛΗ μέρα αυτά! Μονο!!! Ειχα φρικάρει! Και μιλάμε για παιδί που δεν ζυγίζει ούτε 9.5 κιλά!

Ε ξαφνικά αρχισε να τρώει πάλι! Κανονικά! Αντε βγάλε ακρη... Και οσο δεν ετρωγε, ήταν μια χαρά, καμια διαφορά στο παιχνίδι, κούραση κλπ...

Στέλλα, εμείς το παρκο τζάμπα το πήραμε, Τσίριζε μόλις τον εβαζα, πώς και κάθεται ο Βασιλάκης ακομα? Δεν διαμαρτύρεται?

Kαλησπερα! Απεργια σημερα, πολυ ωραια!!! Χαλαρο ξυπνημα, βολτιτσα, να ταν κι αλλο!! Στελλιτσα ΠΩΣ βγηκε απο το παρκο?:eek::eek::eek: Και εγω σοκ θα παθαινα!! Ολιβ μηπως σημερα πηγες για φαγητο στη Γλυφαδα? Ηταν μια κοπελα στο απεναντι τραπεζι που σου εμοιαζε πολυ αλλα ντραπηκα να μιλησω γιατι δεν ημουν σιγουρη. Εμεις πηγαμε για φαγητο με την Εβελινα ,η οποια εδωσε ρεσιταλ! Εκατσε στο παιδικο καθισμα και πεταξε ΤΑ ΠΑΝΤΑ κατω! Ο,τι παιχνιδι της ειχα παρει μαζι, τα μπισκοτα της ,τις τηγανιτες πατατες που δοκιμασα να της δωσω, κουταλια, καλαμακια, χαρτοπετσετες....:mad::mad: Απο τη μια λεω πως αν ειναι να ξαναβγω θα την αφησω στη γιαγια απο την αλλη πως θα συνηθισει? Ασε που την λυπαμαι να μην την παιρνω μαζι. Εσας καθονται εξω? Ο καλος μου μου λεει πως ειναι κακομαθημενη, αλλα τι να κανω για να καθεται πιο ηρεμη? Ελπιζω πως μεγαλωνοντας θα μαθει ,αλλα γενικα ειναι ζιζανιο, δεν καθεται σε ενα μερος για πολυ ωρα. Εσεις τι λετε? Φιλακια!

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

Και εγω συμφωνώ Νικόλ, να τα παίρνουμε μαζί τα παιδάκια μας. Αλλά καμιά φορά θέλεις και λίγο την ησυχία σου, να μην τρέχεις συνέχεια πίσω απο ένα παιδί. Να φας σαν άνθρωπος!

Εμεις μόνο μια φορά έχουμε βγει με τον άντρα μου για φαγητό χωρίς το παιδί. Μεσημέρι.

Δεν νομίζω να έχει να κάνει με κακό ή καλομαθημένο παιδί. Ολα έτσι είναι σε αυτη την ηλικία. Θέλουν να εξερευνούν τον κόσμο...

καλημερα κοριτσια !Και εγω προτιμω να την εχω συνεχεια μαζι μου οπου παμε βεβαια αν και δεν υπαρχει περιπτωση να κατσει πλεον θελει να τρεχει να γυρναει να τα πιανει ολα και ειναι απολυτα φυσιολογικο πιστευω η αληθεια ειναι οτι τελευταια οι εξοδοι μας περιοριζονται σε μερη που ειναι πιο φιλικα στα παιδια να εχει ενα χωρο να παιξει χωρις να φοβαμαι αλλα και χωρις να ενοχλουμε τους αλλους βεβαια για να πω και την αληθεια χρειαζεται που και που να πηγενουμε και καπου μονοι μας σαν ζευγαρι και το κανουμε οχι βεβαια συχνα αλλα προσπαθουμε καποιες φορες να ξεκλεβουμε λιγο χρονο

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...