Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει με ένα πας στα χαμένα βρε κορίτσι είναι Τζακ ποτ . Είναι στην ουσία πραγματικά κίνηση απελπισίας ....

Τώρα για τα υπόλοιπα έχεις δίκιο δεν δοκιμάζετε ούτε καινούρια πράγματα ούτε εναλλακτικές μεθόδους ...Κ είναι κρίμα 

Κίνηση απελπισίας το ένιωσα κ εγώ όπως είπες γιατί έτσι νιώθω κιολας. Επειδή έκανα την προετοιμασία έλεγα να μη πάει χαμένη. Το μόνο που εύχομαι τώρα είναι να προχωρήσει η βλαστοκύστη έστω αύριο. 

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πώς την κάνεις; με τί μανιτάρια;

δώσε συνταγή. δίνεις και στον μικρό;

Με μανιτάρια portobello που τα αγοράζω συνήθως Σάββατο και τη σούπα τη φτιάχνω Δευτέρα. Φυσικά και δίνω και στον μικρό. Τα μανιτάρια τα διαλέγω σχετικά μεγαλούτσικα για να κόβονται ωραίες φετίτσες. Αφαιρώ το ποδαράκι τους, τα ξεφλουδίζω και μένουν πεντακάθαρα έτσι. Τα κόβω σε φετάκια σχετικά χοντρά για να μην εξαφανιστούν και τα ρίχνω σε μια κατσαρόλα. Προσθέτω και ξερό κρεμμύδι και αρκετό φρέσκο (έχω πάντα στην κατάψυξη). Αν δε σας αρέσει το φρέσκο μπορείς να το παραλείψεις. Τα αχνίζω έτσι όπως είναι στην κατσαρόλα (δεν τσιγαρίζω ποτέ τα φαγητά) και μόλις αρχίσουν να βγάζουν νεράκι ρίχνω μια γεμάτη κουταλιά αλεύρι και μετά 1 ποτήρι χλιαρό γάλα φρέσκο. Προσθέτω λίγο αλάτι (βάζουμε αργότερα στο δικό μας πιάτο αν χρειάζεται) εφόσον τρώει και ο μικρός, 3 κουταλιές ελαιόλαδο και νερό περίπου 500ml ανάλογα πόσο ρευστή ή όχι τη θέλεις. Τη βράζω για κανά τεταρτάκι, στο τέλος προσθέτω και λίγο άνηθο και έτοιμη. Στο δικό μας πιάτο βάζουμε λίγο πιπεράκι. Αν θέλεις να την κάνεις πιο παχυντική αντί για γάλα & αλεύρι μπορείς να βάλεις κρέμα γάλακτος καθώς και να τσιγαρίσεις από την αρχή τα λαχανικά με περισσότερο λάδι, αλλά εμείς την προτιμούμε έτσι. Για τον Ανδρέα κάνω 1-2 γυρίσματα στο multi για να μην παιδεύεται με τα μεγαλύτερα μανιταράκια. Ελπίζω να τη φτιάξεις και να αρέσει και στη Χρύσπα πολύ :)

ntJAp3.pngdeIep3.pngoYt2p2.png

Με μανιτάρια portobello που τα αγοράζω συνήθως Σάββατο και τη σούπα τη φτιάχνω Δευτέρα. Φυσικά και δίνω και στον μικρό. Τα μανιτάρια τα διαλέγω σχετικά μεγαλούτσικα για να κόβονται ωραίες φετίτσες. Αφαιρώ το ποδαράκι τους, τα ξεφλουδίζω και μένουν πεντακάθαρα έτσι. Τα κόβω σε φετάκια σχετικά χοντρά για να μην εξαφανιστούν και τα ρίχνω σε μια κατσαρόλα. Προσθέτω και ξερό κρεμμύδι και αρκετό φρέσκο (έχω πάντα στην κατάψυξη). Αν δε σας αρέσει το φρέσκο μπορείς να το παραλείψεις. Τα αχνίζω έτσι όπως είναι στην κατσαρόλα (δεν τσιγαρίζω ποτέ τα φαγητά) και μόλις αρχίσουν να βγάζουν νεράκι ρίχνω μια γεμάτη κουταλιά αλεύρι και μετά 1 ποτήρι χλιαρό γάλα φρέσκο. Προσθέτω λίγο αλάτι (βάζουμε αργότερα στο δικό μας πιάτο αν χρειάζεται) εφόσον τρώει και ο μικρός, 3 κουταλιές ελαιόλαδο και νερό περίπου 500ml ανάλογα πόσο ρευστή ή όχι τη θέλεις. Τη βράζω για κανά τεταρτάκι, στο τέλος προσθέτω και λίγο άνηθο και έτοιμη. Στο δικό μας πιάτο βάζουμε λίγο πιπεράκι. Αν θέλεις να την κάνεις πιο παχυντική αντί για γάλα & αλεύρι μπορείς να βάλεις κρέμα γάλακτος καθώς και να τσιγαρίσεις από την αρχή τα λαχανικά με περισσότερο λάδι, αλλά εμείς την προτιμούμε έτσι. Για τον Ανδρέα κάνω 1-2 γυρίσματα στο multi για να μην παιδεύεται με τα μεγαλύτερα μανιταράκια. Ελπίζω να τη φτιάξεις και να αρέσει και στη Χρύσπα πολύ :)

φαίνεται πολύ εύκολη και νόστιμη. ευχαριστώ πολύ πολύ!

μακάρι να της αρέσει. μάλλον για ΣΚ το βλέπω.

καλημερα !

καλα περασαμε το σκ την κυριακη μας κλασικα η μερα ειναι αφιερωμενη στην μαριστελλα κανουμε οτι τισ αρεσει :tongue: λια μου ειδα τον αντρικο ενας κουκλος ειναι και η μπουκλιτσα αυτη μου θυμισε την δικια μας !Για τα μαλλια που λετε μια γ\φορα ην κουρεπσα λιγο μπροστα να μην μπαινουν στα ματια της και να στρωσουν λιγο αλλα η μπουκλα επιμενει και δεν φτιαχνει με τιποτα περιμενω πως και πως να μακρινουν να φτιαχνονται λιγο !

Σεβουλα και εμεις σιδερωνουμε τισ καλτσες και γενικα τα παντα δεν ειχα σκεφτει οτι καποια στιγμι πρεπει να σταματησει

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

καλημερα !

καλα περασαμε το σκ την κυριακη μας κλασικα η μερα ειναι αφιερωμενη στην μαριστελλα κανουμε οτι τισ αρεσει :tongue: λια μου ειδα τον αντρικο ενας κουκλος ειναι και η μπουκλιτσα αυτη μου θυμισε την δικια μας !Για τα μαλλια που λετε μια γ\φορα ην κουρεπσα λιγο μπροστα να μην μπαινουν στα ματια της και να στρωσουν λιγο αλλα η μπουκλα επιμενει και δεν φτιαχνει με τιποτα περιμενω πως και πως να μακρινουν να φτιαχνονται λιγο !

αυτές οι μπούκλες είναι όλη η γοητεία!!!!!!!!!

φαίνεται πολύ εύκολη και νόστιμη. ευχαριστώ πολύ πολύ!

μακάρι να της αρέσει. μάλλον για ΣΚ το βλέπω.

Ελπίζω να αρέσει πολύ στη Χρύσπα όσο και στον Ανδρέα που την τσάκισε & σήμερα!

Περιμένω σχόλια όταν τη δοκιμάσει. Ευχαριστώ και για όλα τα σχόλια στο φατσοβιβλίο :)

καλημερα !λια μου ειδα τον αντρικο ενας κουκλος ειναι και η μπουκλιτσα αυτη μου θυμισε την δικια μας !Για τα μαλλια που λετε μια γ\φορα ην κουρεπσα λιγο μπροστα να μην μπαινουν στα ματια της και να στρωσουν λιγο αλλα η μπουκλα επιμενει και δεν φτιαχνει με τιποτα περιμενω πως και πως να μακρινουν να φτιαχνονται λιγο !

Κατερινάκι μου αν κρατήσουν και τα δυο τους τις μπούκλες και δεν χαλάσουν βλέπω τη Μαριστέλλα σου αύριο μεθαύριο να του δίνει συμβουλές για το πως να τις διατηρεί κτλ. :)

Λέτε τελικά αν του τα κόψουμε λιγάκι ότι δε θα χαλάσουν και δε θα ισιώσουν?

ntJAp3.pngdeIep3.pngoYt2p2.png

Καλημέρα κορίτσια και μωράκια!

Ψάχνω παιδικό σταθμό να τη στείλω από Σεπτέμβρη. ¨οχι ότι το έχω πάρει απόφαση 100% αλλά μέχρι τότε έχουμε καιρό να το ξανασκεφτούμε. Απλά νομίζω ότι είναι αρκετά προχωρημένη και ίσως στο "σχολείο" κάνουν πιο εκπαιδευτικά πράγματα και την οφελήσουν περισσότερο σε σχέση με αυτάπου κάνουμε μαζί...τι να πω, θα δείξει.

Στο σπίτι παίζουμε κρυφτό (και 1 ώρα!) ζωγραφίζουμε με κηρομπογιές (πιάνει κανονικά το μολύβι και μουντζουρώνει), διαβάζουμε πολλά βιβλία, παίζουμε με μωράκια ότι τα κάνουμε μπάνιο κλπ, τραγουδάμε, χορεύουμε, μαγειρεύουμε (τις δίνω να ανακατεύει με κουτάλι και μπωλ)...τι άλλο να κάνουμε?

Εντωμεταξύ μιλάει με προτασούλες 2-3 λέξεων πχ "μαμά τσι-τσι (πουλάκι) εκεί", εγώ "που εγάπη μου?", "εκεί πάνω!"

Λέει και τα ναι, όχι πχ "θα κοιμηθείς τώρα?", "όχι νάνι μαμά!"

Επίσης το πρόβλημα με την ολιγοφαγία μας συνεχίζεται..την τελευταία φορά ήταν 9.900,81εκ. βέβαια περάσαμε και την ιωσούλα και δεν έτρωγε τίποτα.

Πολύ στεναχωριέμαι με το φαγητό, διαβάζω και εσάς που τους δίνεται μανιταρόσουπα και τέτοια ωραία φαγάκια. Η δικιά μου με ο που θα το δοκιμάσει θα το φτύσει. Έχω πολύ άγχος με το θέμα..καμιά συμβουλή?

Φιλιαααααά!

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Διαφημίσεις

Olive, ούτε εμένα τρώει ακόμη. Μόνο μακαρόνια, ρύζι και ίσως πατάτες γιαχνί, αλλά ελάχιστη ποσότητα. Βέβαια είναι 11κιλ. και 84εκ. αλλά μαρτυράω για να φάει. Κάνω υπομονή μπας και αλλάξει αργότερα κέφια.

Όσο για τον παιδικό λένε καλύτερα μετά τα 3 ώστε να μη σου αρρωσταίνει τόσο. Άλλωστε αφού κάνετε τόσα πράγματα μαζί. Εμένα λέει μόνο την πρώτη συλλαβή από κάποιες λέξεις και πολύ ξεκάθαρα και με συνείδηση το ΟΧΙ!

Y.Γ. Σέβη, σ' ευχαριστώ για τα σχόλια σου στο fb!

Με καταλαβαίνεις με το φαγητό!

Εμένα εντωμεταξύ δεν έχει και αγαπημένο εκτός από το τυρί και το γιαούρτι τα υπόλοιπα όλα είναι υπό συζήτηση. Την Παρασκευή μαγείρεψα φασολάκια φρέσκα και ήμουν έτοιμη να μου τα φτύσει αλλά πάντα προσπαθώ, ε! έφαγε 10 μπουκιές που για μας είναι άθλος, την έφτυνα μετά! (με την καλή έννοια!!!!).

Για τον παιδικό κι εμείς δεν τοέχουμε αποφασίσει ακόμη 100% το σκεφτόμαστε αλλά κάνω την έρευνα μου. Ο κυριότερος λόγος είναι γιατί την βλέπω ότι θέλει πολύ παρέα με τα άλλα παιδάκια μπορεί να καθήσει και να παίξει πάνω από ώρα με άλλο παιδάκι. Και επειδή αδερφάκι ακόμη δεν.....σκέφτηκα τον παιδικό ως λύση.

Καλά το ΟΧΙ είναι από τα πρώτα που μαθαίνουν? Δεν τα πιάνεις πουθενά!

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Κοριτσακια μου γεια! Βρηκα λιγο χρονο να γραψω αν και διαβαζω τα νεα σας ανελλιπως. Η Εβελινα εχει γινει μεγαααααλο ζουζουνι και ιδιαιτερως πεισματαρα. Τελευταια δεν καθεται ουτε πανα να την αλλαξεις, κανει σβουρες, πεταει κατω ο,τι υπαρχει πανω στην αλλαξιερα, ΔΕΝ θελει να κοιμηθει μονη της στο κρεβατι και αν κατσω διπλα κλαιει σπαρακτικα ωσπου να την παρω αγκαλια. Προχθες κοιμοταν καθιστη, αν δεν φοβομουν μην την ξυπνησω θα την εβγαζα φωτογραφια, αλλα πεισμα παιδι μου δεν ξαπλωνε. Τελικα την εβαλα με το ζορι κατω και αφου εκλαψε για ενα δευτερολεπτο , αρχισε να ροχαλιζει... Προσπαθω να μη δινω σημασια στις διαφορες ιδιοτροπιες αλλα τι να πω, θελει ατσαλινα νευρα. Βγαζουμε και 4 δοντια μαζεμμενα , αλλα δεν νομιζω πως φταιει αυτο. Συν τοις αλλοις δεν θελει στα καλα καθουμενα οτιδηποτε στα μαλλια, το τραβαει και το βγαζει με αποτελεσμα να ειναι ολη μερα σαν τον Ανεστη Βλαχο με ενα τσουλουφι στα ματια. Για να την κουρεψω δεν το βλεπω να καθεται, πολυ ζουζουνι σας λεω. Που εμοιασε? Α! και δεν τρωει ΤΙΠΟΤΑ αν δεν της το δωσω εγω, ισως μονο γαλα. Αποτελεσμα , οταν λειπω στην δουλεια μενει μιση μερα νηστικη και περιμενει να την ταισω εγω. Οποτε αγαπημενη Ολιβ καταλαβαινεις πως ζουμε και εμεις το δικο μας δραμα. Το μεσημερι της δινω ακομη αλεσμενο γιατι τρωει που τρωει μετα απο 40 ωρες αν κανει και αλλες 2 να φαει....κλαψ΄τα. Παρεπιτοντως η Ελλη ειναι πολυ μπροστα, εμενα ακομη τσιριζει και λεει δικα της "τουχου τουχου' ειναι η τελευταια αγαπημενη ατακα.Κατα τα αλλα πρεπει να κανουμε οπου να ναι το priorix αλλα κατι το συναχι, κατι οι ιωσεις εχει παει πισω. Αυτα τα νεα μας. Φιλακια σε ολες!!!!

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...