Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Όχι μην αγχώνεσαι καθόλου τα ίδια και εγώ...μια βδομάδα σερνομουν κ δεν έτρωγα τίποτα...έστρωνα μια δυο μέρες και μετά τα ίδια...αλλάζουν πολλά τώρα κ είναι λογικές όλες οι αλλαγές που θα νοιώθεις...σε ποια εβδομάδα εισαι??

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το εμβόλιο της γαστρεντερίτιδας, οι σταγόνες, κάνει 55ευρώ. Το πήρα (εις διπλούν βεβαίως) και το ξέχασα εκτός ψυγείου και χάλασε. Με το βιβλιάριο του δημοσίου δεν πλήρωσα τίποτα. Μου τα ξανάγραψε η παιδίατρος και τα ξαναπήρα.

Θα σας γράψω μια άλλη μέρα τα νέα μου γιατί ο Αλέξανδρος είναι στο νοσοκομείο με τη νέα γρίπη.

κοριτσακια καλημερα!!!

στελλα πως ειναι το αντρακι σου???ελπιζω ολα καλα και ευχομαι!

κατερινακι προς το παρον ο μικρος μου εχει μπλε ματακια!!δυσκολο να γινουν πρασινα κανεις δεν εχει μονο εγω και ο αδερφος της μαμας μου οποτε δυσκολο αλλα εχει μπλε του αντρα μου και της αδερφης μου και της μαμας μου και της πεθερας μου και και και.....πηξαμε στο μπλε!!!!

εμεις κοιμηθηκαμε σημερα!!κοιμηθηκε κατα τις 22:00 και ξυπνησε κατα τις 3 και μετα στις 8 αχχχχχχχχχχχ τι ωραια που ηταν!!!!τον λατρευωωωωωωω τον αγαπωωωωωωωωωω!!!!!!!!τωρα ειναι στο ριλαξ και βλεπει παιδικα μεχρι να βαρεθει !!εγω σκουποσα σφουγγαρισα ηπια τον καφε μου (οχι ολο)και περιμενω την μαμα μου να κανω μπανιο!!!

τενια καλως να ορισει η αδερφουλα σου!!και μενα η δικη μου ειναι αθηνα οποτε δεν τα λεμε συχνα οποτε σκεφτομαι η δικη σου!!!θα ξετρελαθει μολις δει τονινι πολυ πι8ανων να στο απαγαγει κιολας!!!!τον νου σου εμενα παραλιγο να το κανει η δικη μου!!!

Χριστινούλα μου ήθελα από καιρό να στο πω ότι έχεις μια κούκλα αδερφή!!!Καλά είσαστε ομορφόσογο γενικώς, φτου σας...Τι ωραία που θα χει μπλε ματάκια ο μικρούλης...Αρχίζει και μεγαλώνει βρε και θα αρχίσει να κοιμάται περισσότερες ώρες θα δεις!!!

Εμείς έχουμε όλοι καστανά μάτια εκτός από τον πατέρα μου που έχει γκριζοπράσινα και είμαστε και εγώ και ο Νίκος μελαχρινοί, ε η μικρή βγήκε καστανόξανθη από τον πεθερό μου και τα μάτια της είναι ανοιχτά και πρασινίζουν οπότε λέμε ότι μάλλον θα πάρει τα μάτια του πατέρα μου..Αχ τι ωραία μακάρι!!!Πάντως δεν φαίνονται να σκουραίνουν αλλά να ανοίγουν..Για να δούμε..

Εμείς επειδή μετακομίσαμε πρόσφατα Λάρισα η μάνα μου έχει φρικάρει και μου λέει θα στο πάρω το παιδί να το μεγαλώσω εγώ, μου το πήρατε το παιδί μου μακρυά και δεν θα το χαρώ, θα μεγαλώσει το παιδί και δεν θα μας γνωρίζει και άλλα τέτοια και μια φορά μου πέταξε ότι θα το απαγάγει :D:D

Είναι και από τις δύο πλευρές το πρώτο εγγόνι και έχουν όλοι κατουρηθεί άστα!!!Εντωμεταξύ η μικρή αδερφή μου δίνει φέτος πανελλήνιες και η μάνα μου δεν μπορεί να την αφήνει και να έρχεται και αυτό της έχει κοστίσει...Ευτυχώς πάω εγώ αρκετά συχνά Αθήνα και κάπως την καλμάρω...:)

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα σε όλες. Εχει δέκατα ακόμα. Ελπίζω να το γλιτώσουμε το παίδων. Χριστίνα τι καλό παιδάκι που έχεις, Και εμένα το χτυπάει το 5ωρο το βράδυ.

Αχ Στελλίτσα μακάρι, μακάρι να ναι καλύτερα το παιδάκι σου και να μην χρειαστεί να πάτε στο Παίδων!!!

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Έλενά μου (Μπούλα) που χάθηκες? Λέγαμε για Τρίτη να συναντηθούμε αλλά μάλλον θα πρέπει να καλύψω κάποια καθηγήτριά μου που είναι άρρωστη. Είχες μιλήσει και με άλλα κορίτσια για να έρθουν? Αν όχι και δεν έχει κανονιστεί κάτι σίγουρα νομίζω θα τα καταφέρουμε μέσα στις διακοπές που δε θα έχω τόσες υποχρεώσεις και θα είμαι πιο free.

Μπούλα αλήθεια που είσαι καλέ????Αχ κι εγώ δεν μπορώ για Τρίτη τελικά γιατί δεν μπορώ να αφήσω κάπου την μικρή οπότε άμα είναι και το κανονίσουμε μέσα στις γιορτές θα ναι ακόμα καλύτερα!!!

Λία και εγώ απο Θεσσαλονίκη είμαι.

Βρέ κορίτσια η catwoman, Kaτερίνα νομίζω που χάθηκε;

Νατάσσα μου αλήθεια από Θεσσαλονίκη είσαι???Τι ωραία, θα ρθεις όταν θα συναντηθούμε για καφέ με τις άλλες κοπέλες???Άντε να τα πούμε και από κοντά...

Το εμβόλιο της γαστρεντερίτιδας, οι σταγόνες, κάνει 55ευρώ. Το πήρα (εις διπλούν βεβαίως) και το ξέχασα εκτός ψυγείου και χάλασε. Με το βιβλιάριο του δημοσίου δεν πλήρωσα τίποτα. Μου τα ξανάγραψε η παιδίατρος και τα ξαναπήρα.

Θα σας γράψω μια άλλη μέρα τα νέα μου γιατί ο Αλέξανδρος είναι στο νοσοκομείο με τη νέα γρίπη.

Αχ Φρόσω μου αλήθεια???Πως είναι το παιδάκι σου???Ελπίζω να την περάσει ελαφριά...Περαστικά σας εύχομαι και όλα να πάνε καλά και να βγείτε γρήγορα από το νοσοκομείο!!!Τα διδυμάκια τι κάνουν???Πολλές ευχές για να έχετε μια γρήγορη ανάρρωση!!

και εμενα κραταει το κεφαλι της ορθιο οταν ειναι μπρουμητα,μας χαμογελαει οταν της μιλαμε και βγαζει κατι κραυγες χαρας! θελω να την ζουληξω..... Κατερινα(astarti) κουκλα η κορη σου και ναι εχεις δικιο ιδια ο μπαμπας της............

Εμενα τωρα που κανει γελακια μου λενε οτι μου φερνει λιγο αλλα μονο στο χαμογελο....

Εμεις θα της παρουμε δωρο και ας μην καταλαβαινει ειναι τα πρωτα της Χριστουγεννα ετσι για το καλο.... θα της παρουμε τον φωτεινο αγκαλιτσα ή αλλιως φωτουλη οπως τον λεγαμε στα νιατα μας...ηταν το αγαπημενο μας παιχνιδακι και δικο μου αλλα και του αντρα μου! καταλαβαινετε πιο λεω αυτο που ειναι σαν καμπια και οταν το αγκαλιαζεις αναβουν τα μαγουλακια...

Ιωάννα μου σε ευχαριστώ πολύ!!!Κι έμενα έχουν αρχίσει να μου λένε ότι τώρα που μεγαλώνει έχει και κάποια χαρακτηριστικά δικά μου...Βρε λες???Για να δούμε...

Όσο για το γάλα κι εγώ στην αρχή το frisolac της έδινα αλλά θυμάμαι πως τα 900 γραμμάρια τα είχα πάρει 14 ευρώ!!!Θα ρωτήσω και τον άντρα μου για σιγουριά μπας και δεν θυμάμαι καλά και θα σου πω...

Εμείς δεν ξέρω ακόμα τι δώρο θα της πάρουμε γιατί ήδη αυτά που χρειάζεται θα μας τα πάρουν γονείς, αδέρφια, πεθερικά και δεν ξέρω τι να της πάρω...Πάντως παιχνίδι θα της πάρω σίγουρα!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια, αγόρασα ένα ρηλάξ της Chicco επειδή είναι λέει πιό κατάλληλα για νεογέννητα αλλά η μπέμπα αρνείται να μπει μέσα. Μάλλον της έρχεται κάπως στενό γιατί τα χέρια της δεν μπορεί να τα κουνήσει. Λέω να το επιστρέψω αλλά τί να πάρω. Έχετε αγοράσει εσείς;

Υ.Γ. Κάνω στατιστική για να δώσουμε όνομα στη μπέμπα, οπότε θα ήθελα τη γνώμη σας:

- ΑΡΙΑΔΝΗ

- ΔΑΝΑΗ

- ΑΡΤΕΜΙΣ (αυτό χλωμό το βλέπω γιατί ήδη το έχει η ανιψιά μου και νονά της μπέμπας)

κατερινακι σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια θα τα μεταφερω και στην αδερφη μου!!!τα παιδακια μας οτι ματια και να εχουν υπεροχα θα ειναι!!!!δεν με νοιαζει ιδιαιτερα!!νατασσα σε ευχαριστω για την προσφορα να μην πλητω αλλα να μην σου στερησω τα παιδακια σου χαχα!!!

φρωσο δεν το πιστευω οτι ετυχε σε σενα!!!ευχομαι ολοψυχα να πανε ολα καλα!!!να μας ενημερωνεις για τον αλεξανδρικο σου!!προσευχομαι για αυτον να βγει γρηγορα!!!

οντως που ειναι η κατερινα κατγουμαν???

καλημερααααααααα!!!!!!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

αναριτα το αριαδνη ειναι τελειο!!!!μενω σε τετοια οδο χαααχαχ!!!αυτο ψηφιζω δαγκωτο!!!οσο για το ριλαξ εγω εχω της φισερ πραις ενα που ειναι και κουνια και ξεχωριστο ριλαξ μπαινει μεν αλλα δεν πολυγουσταρει!!!

wg46ge0puogpbep1.png

αναριτα το αριαδνη ειναι τελειο!!!!μενω σε τετοια οδο χαααχαχ!!!αυτο ψηφιζω δαγκωτο!!!οσο για το ριλαξ εγω εχω της φισερ πραις ενα που ειναι και κουνια και ξεχωριστο ριλαξ μπαινει μεν αλλα δεν πολυγουσταρει!!!

'Ε βέβαια ΑΡΙΑΔΝΗ, αφού Κρητικό γάρ!

χιχιχι!!!!!!!!οχι καλε!!πως σου ηρθε??με παρεξηγησες......οκ ας μας πουν και τα υπολοιπα κοριτσια την γνωμη τους!!!καθαριζω καλαμαρακαι που επιασε χτες ο αντρας μου και εχω ξενερωσει με τοσο μελανι!!!!!!!!

wg46ge0puogpbep1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...