Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Άσχετο...με ποιο απορρυπαντικό πλένεται τα ρουχαλάκια τους? Εγώ αρχικά χρησιμοποιούσα το proderm αλλά από τη στιγμή που δοκίμασα το planet baby δεν το αλλάζω...έχει ένα υπέροχο άρωμα που μένει στα ρούχα...έχετε δοκιμάσει κάτι άλλο από τη σειρά αυτή που αξίζει να δοκιμάσω?

Επίσης ερώτηση σχετικά με το πλύσιμο από πιο έμπειρες μανούλες...από πότε σταματήσατε να βάζετε ξεχωριστά πλυντήρια του μωρού και τα βάζατε μαζί με τα δικά σας? Είχα διαβάσει ότι από το έτος και μετά είναι ΟΚ αλλά δε μου πολυκολλάει. Ούτως ή άλλως μαζεύονται αρκετά για να μπαίνει ένα πλυντήριο δικό του ανά 2 μέρες.

ntJAp3.pngdeIep3.pngoYt2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λια μου εγω πριν 2 μηνες περιπου νομιζω σταματησα να τα πλενω με παιδικο γιατι δεν καθαριζουν κιολας καλα και τα πλενω με το δικο μας υγρο Αριελ απλα βαζω προγραμμα με διπλο ξεβγαλμα..

Και εμενα συμπληρωνει πλυντηριο μονο με τα δικα της και τα πλενω χωρια βαζω και μια χρωμοπαγιδα επειδη εχουμε ολα τα χρωματα μην βαψουν τα πιο ασπρα..

Τα ρουχα τα πλενεις με παιδικο για καμια αλλεργια αλλα αν δεν εχει προβλημα το παιδι να ειναι ευαισθητο δεν νομιζω να το πειραξει

Κοριτσια τωρα κοιταξα το βιβλιαριο της το MANTOUX δεν το καναμε ακομη ειδα που το εγραφε σε παρενθεση πιο ειναι αλλα δεν το ειχα προσεξει..Οσο για το MMR ειναι εμβολιο για την Ερυθρα,Παρωτιτιδα ,Ιλαρα σωστα?? εχουμε κανει εμβολιο για αυτες τις ασθενειες,μας εκανε ομως το PRIORIX και οχι το ΜΜR

Λια μου εγω πριν 2 μηνες περιπου νομιζω σταματησα να τα πλενω με παιδικο γιατι δεν καθαριζουν κιολας καλα και τα πλενω με το δικο μας υγρο Αριελ απλα βαζω προγραμμα με διπλο ξεβγαλμα..

Και εμενα συμπληρωνει πλυντηριο μονο με τα δικα της και τα πλενω χωρια βαζω και μια χρωμοπαγιδα επειδη εχουμε ολα τα χρωματα μην βαψουν τα πιο ασπρα..

Τα ρουχα τα πλενεις με παιδικο για καμια αλλεργια αλλα αν δεν εχει προβλημα το παιδι να ειναι ευαισθητο δεν νομιζω να το πειραξει

Το ίδιο υγρό χρησιμοποιώ για τα δικά μας και σε σκόνη για τα άσπρα που τα πλένω σε υψηλότερη θερμοκρασία. Ο Ανδρέας δεν έχει δείξει να έχει ευαισθησία σε κάτι οπότε θεωρητικά δε θα έχει πρόβλημα. Απλά το άρωμα του planet είναι το κάτι άλλο και παρ' όλο που όλα μας τα ρούχα τα βάζω στεγνωτήριο μένει τέτοιο φοβερό άρωμα στα ρούχα του που σκέφτομαι να το βάζω και στα δικά μας που και που. Μου φαίνεται δε ότι καθαρίζει και καλύτερα αν και για να σου πω την αλήθεια σε extreme λεκέδες τα μουλιάζω σε λεκανίτσα με vanish και μετά τα ξαναπλένω με τα υπόλοιπά του στο πλυντήριο.

Κοριτσια τωρα κοιταξα το βιβλιαριο της το MANTOUX δεν το καναμε ακομη ειδα που το εγραφε σε παρενθεση πιο ειναι αλλα δεν το ειχα προσεξει..Οσο για το MMR ειναι εμβολιο για την Ερυθρα,Παρωτιτιδα ,Ιλαρα σωστα?? εχουμε κανει εμβολιο για αυτες τις ασθενειες,μας εκανε ομως το PRIORIX και οχι το ΜΜR

Υποθέτω είναι το ίδιο γιατί απ' ότι κατάλαβα τουλάχιστον για τα παιδικά εμβόλια στα περισσότερα έχει 2 μάρκες. Όσο για το mantoux η παιδίατρος μας το έκανε όπως έγραψα 48 ώρες πριν για να δει μήπως κάνει αντιδράσεις (μάλιστα το είχε στο ιατρείο και το έκανε οπότε δεν συνταγογραφείται το συγκεκριμένο) αλλά κάπου διάβασα ότι κάποιοι παιδίατροι δεν το κάνουν οπότε μην ανησυχείς.

Πάω σιγά σιγά για νάνι γιατί αύριο έχω αναπλήρωση μαθημάτων που είχαν χαθεί και πρέπει να ξυπνήσω νωρίς.

Διαφημίσεις

Εγώ τα πλένω μαζί όλα τα ρούχα και βάζω planet αλλά δεν το ήξερα ότι υπάρχει το baby, θα το δοκιμάσω αφού λέτε ότι έχει ωραίο άρωμα. Δε βάζω όμως μαλακτικό πουθενά (προκαλεί αλλεργίες) γιατί η μεγάλη μου έχει ατοπική δερματίτιδα και φοβάμαι μήπως αποκτήσει και η μικρή.

Το εμβόλιο priorix λένε ότι είναι προτιμότερο από το ΜΜR. Eγώ πάντως ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα της το κάνω ή αν θα το αποφύγω, έχω φοβίες...

καλημερα κοριτσια τι κανετε?

Εμεις κανουμε συνεχεια εμβολια ενα μηνα μονο δεν καναμε αλλα καθε μηνα εχουμε κανονικα μεχρι και τον μαιο που θα εχουμε τελειωσει ολες τισ δοσεις και μου ειπε μετα τον μαιο θα ξανακανουμε σε 2-3 χρονια.

Τα ρουχα τα πλενω ξεχωριστα και εγω με προδερμ ομως ειχα ξεκινησει με αυτο και επειδη δεν ειχα παραπονο το κρατησα.

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

12.450 είναι στο βάρος. όχι 12.550 που είχα γράψει.

το priorix -τετρα κάναμε. ήταν για ιλαρά, ερυθρά, παρωτίτιδα, ανεμοβλογιά.

μέχρι το χρόνο για τα ρουχαλάκια της χρησιμοποιούσαμε προδέρμ υγρό.

μετά τα πλύναμε για ένα διαστημα με πλάνετ baby. αλλά ούτε μου άρεσε στην καθαριότητα ούτε με έπεισε στην αγνότητά του.

έτσι χρησιμοποιώ αριέλ υγρό για τα ρουχαλάκια της με εξτρά πρόγραμμα ξεβγάλματος.

μαλακτικό δεν βάζω ούτε εγώ στα ρουχάκια της.

έχει εξαιρετικά ευαίσθητο δέρμα.

σιδερώνω τα ρούχα της όλα (και τις κάλτσες, γελάστε ελεύθερα) και από την ανάποδη.

πλυντήριο βάζω ξεχωριστά για τα ρουχάκια της.

στην Γερμανία που είχα ρωτήσει (μένει η κουνιάδα μου), χρησιμοποιούν υγρό απορρυπαντικό για τα ρουχάκια των μωρών, όχι σκόνη. αλλά το απορρυπαντικό είναι ίδιο με αυτό των ενηλίκων.

μια άσχετη ερώτηση. πώς ασφαλίζετε τα συρτάρια; χωρίς να καταστραφουν τα έπιπλα;

είμαστε συνεχώς από πίσω της, τα κατεβάζει όλα. μιλάμε για περιέργεια.

βρήκαμε μια πατέντα προσωρινά. βάλαμε τον πλάστη κατά μήκος, ενδιάμεσα στα πόμολα στη μία σειρά συρταριών και στην άλλη το γκίλι γκίλι της.

τί άλλο θα σκεφτούμε Παναγία μου...

σήμερα από το πρωί καθαρίζω. είμαι ένα πτώμα. δίνω απογευματινό και πάω για ξεβρωμιζασιόν.

μάκια!!!!!!

Εμείς πλένουμε με προδέρμ, μια χαρά.

Έχω χρησιμοποιήσει και πλανετ μπειμπι, μυρίζει πράγματι τέλεια!

καλα βρε κορίτσια κάθε 2 μέρες πλυντήριο παιδικό; Εγω που του αλλάζω τα ρούχα του κάθε μέρα , δεν μαζεύονται τόσα!

Σέβη αυτό που ρωτάς για τις ασφάλειες σε ντουλάπια και συρτάρια, Έχει σε μαγαζιά με παιδικά, έχω βρει της κικο, ακτινογραφία.

Τα καλύτερα είναι του ικέα, διακριτικά, λευκά, μικρά.

Διαφημίσεις

Τενια εγω μια φορα την εβδομαδα βαζω πλυντηριο της μικρης ..

Σεβουλα δεν γελαω γιατι και εγω της τα σιδερωνω ολα και τις καλτσες...

Το υγρο ειναι καλυτερο γιατι δεν αφηνει υπολλειματα..αντιθετα το προδερμ υγρο αμαν εκανα να τα ξεβγαλω τα ρουχα πολυ σαπουναδα εβγαζε ,ενω εβαζα την ποσοτητα που συνηστουσε η συσκευασια..αλλα παντα βαζω εξτρα ξεβγαλμα

Καλησπέρα και από μένα κορίτσια...πως πέρασε το σκ σας?

Καλημερα σε όλες. Εγω τα πλενω ξεχωριστα με προδερμ η περσιλ η soapnuts.

Πως ειστε? Βραχηκατε χτες?

Αν βραχήκαμε λέει...φύγαμε από το σπίτι με λιακάδα, αφήσαμε το παιδί στη μαμά για να τον δουν (ευτυχώς δηλαδή), μπήκαμε στο supermarket με καλό καιρό και όταν βγήκαμε είχαν κατέβει κάτω οι ουρανοί...είχα δε, τη φαϊνή ιδέα να βάλω αθλητικά εκείνη τη μέρα...τι να πω εγώ με τις ιδέες μου!

το priorix -τετρα κάναμε. ήταν για ιλαρά, ερυθρά, παρωτίτιδα, ανεμοβλογιά.

Αυτό που θα αντιμετωπίσει ο οργανισμός του παιδιού παράλληλα 4 ασθένειες πόσο εύκολο είναι? Μετά από πόσες μέρες περιμένετε πιθανές παρενέργειες? Πάντως θυμάμαι ότι το MMR θα εμφάνιζε πιθανές παρενέργειες σε λιγότερες μέρες από τις 10 που μας είπε για την ανεμοβλογιά. Αχ τι τραβάνε τα παιδάκια μας!

μέχρι το χρόνο για τα ρουχαλάκια της χρησιμοποιούσαμε προδέρμ υγρό.

μετά τα πλύναμε για ένα διαστημα με πλάνετ baby. αλλά ούτε μου άρεσε στην καθαριότητα ούτε με έπεισε στην αγνότητά του.

έτσι χρησιμοποιώ αριέλ υγρό για τα ρουχαλάκια της με εξτρά πρόγραμμα ξεβγάλματος.

μαλακτικό δεν βάζω ούτε εγώ στα ρουχάκια της.

Διορθώνω ότι εκτός από proderm υγρό κάποιες φορές χρησιμοποιούσα και persil υγρό...το ίδιο μου φαινόταν σε καθαριότητα. Μαλλακτικό χρησιμοποιώ όποτε θυμηθώ σε δικά μας αλλά κυρίως σε σεντόνια, πετσέτες κτλ. Σκόνες είχα σχεδόν καταργήσει μέχρι που πήρα την ίδια του Ariel που έχω σε υγρό για τις υψηλές θερμοκρασίες και όντως είναι πολύ καλό. Υπάρχει και μαλλακτικό σε όλες τις παιδικές σειρές αλλά δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.

μια άσχετη ερώτηση. πώς ασφαλίζετε τα συρτάρια; χωρίς να καταστραφουν τα έπιπλα;

Έχω βάλει σε όλα τα ντουλάπια συρτάρια (εκτός από αυτά του δωματίου του που είναι μεγάλα και δεν του πολυαρέσουν να τα τραβάει) stoppers. Πήρα από το jumbo που έχει διάφορα και σε άσπρο και σε καφέ και διάφανα. Μέχρι και στο καπάκι της λεκάνης βάλαμε (διαφανές σιλικόνης) αν μας ξεφύγει καμιά φορά ανοιχτή πόρτα του μπάνιου. Θέλει να τα τρέχουμε συνέχεια τα άτιμα...

Εμείς πλένουμε με προδέρμ, μια χαρά.

Έχω χρησιμοποιήσει και πλανετ μπειμπι, μυρίζει πράγματι τέλεια!

καλα βρε κορίτσια κάθε 2 μέρες πλυντήριο παιδικό; Εγω που του αλλάζω τα ρούχα του κάθε μέρα , δεν μαζεύονται τόσα!

Εκτός από τα ρουχαλάκια του που θα μαζευτούν λόγω μπάνιου που του τα αλλάζω, λόγω κάποιων που θα λερώσει κυρίως τις ώρες των γευμάτων, βάλε και καμιά κουβερτούλα που συνήθως τις κάνει βόλτα μέσα στο σπίτι...ε πολύ θέλει? Επίσης επειδή είναι πλυντήριο-στεγνωτήριο 2 σε 1, δεν το παραφορτώνω.

Τενια εγω μια φορα την εβδομαδα βαζω πλυντηριο της μικρης ..

Το υγρο ειναι καλυτερο γιατι δεν αφηνει υπολλειματα..αντιθετα το προδερμ υγρο αμαν εκανα να τα ξεβγαλω τα ρουχα πολυ σαπουναδα εβγαζε ,ενω εβαζα την ποσοτητα που συνηστουσε η συσκευασια..αλλα παντα βαζω εξτρα ξεβγαλμα

Και εγώ τα ίδια έκανα αλλά από τότε που χρόνισε άρχισα να το θεωρώ υπερβολικό εφόσον το στεγνωτήριο υποθέτω με τον ατμό που βγάζει για 1,5-2 ώρες σκοτώνει τα πάντα.

Να σας ρωτήσω βρε κορίτσια...τα έχετε κουρέψει καθόλου τα παιδάκια σας? Ο δικός μου έχει σγουρό μαλλάκι και τόσο ωραία μικρά-σφιχτά μπουκλάκια που τα λυπάμαι να του τα κόψω...μήπως όμως δεν κάνω καλά?

Καλή εβδομάδα να έχουμε από αύριο...Καλό βράδυ και όνειρα γλυκά σε όλους!

Λια τωρα πατησες εκει που ποναω χαχαχα δεν την εχω κουρεψει γιατι δεν εχουμε πολυ μαλλι...θελω να μακρυνει να της κανω κοτσιδακια αλλα πουυυυυυυ......

εαν δεν ενοχλει το παιδι να μπαινουν στα ματακια του και δειχνει ωραιο το κεφαλακι του δεν υπαρχει λογος να το κουρεψεις.. αυτο που λενε οτι με το κουρεμα δυναμωνουν τα μαλλια ειναι μυθος!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους...

Λια τωρα πατησες εκει που ποναω χαχαχα δεν την εχω κουρεψει γιατι δεν εχουμε πολυ μαλλι...θελω να μακρυνει να της κανω κοτσιδακια αλλα πουυυυυυυ......

εαν δεν ενοχλει το παιδι να μπαινουν στα ματακια του και δειχνει ωραιο το κεφαλακι του δεν υπαρχει λογος να το κουρεψεις.. αυτο που λενε οτι με το κουρεμα δυναμωνουν τα μαλλια ειναι μυθος!

Ιωάννα μου sorry για το θέμα μαλλί...Ειλικρινά δε θυμάμαι πότε έγινε...μου φάνηκε ότι ξαφνικά από τη μια μέρα στην άλλη το απέκτησε. Στο λούσιμο το μαλλί μπροστά φτάνει σχεδόν στο ύψος των ματιών αλλά επειδή είναι όπως έγραψα σφιχτά μπουκλάκια όταν είναι στεγνά είναι μαζεμένα πάνω στο κεφάλι του. Θα σου βάλω φωτο στο φατσοβιβλίο με την 1η ευκαιρία για να δεις. Από τη μια φοβάμαι μήπως κοντύνει πολύ και είναι κολλητό στο κεφάλι του το όσο μείνει μετά το κούρεμα και από την άλλη μήπως χαθούν οι μπουκλίτσες. Με ηρέμησες με αυτό που λένε και έγραψες ότι είναι μύθος! Εύχομαι σύντομα με πολλά πολλά κοτσιδάκια Ιωάννα μου στην κουκλίτσα σου!

Σέβη αυτό που ρωτάς για τις ασφάλειες σε ντουλάπια και συρτάρια, Έχει σε μαγαζιά με παιδικά, έχω βρει της κικο, ακτινογραφία.

Τα καλύτερα είναι του ικέα, διακριτικά, λευκά, μικρά.

ευχαριστώ Τένια μου για την πληροφορία. θα πάω να δω.

εμείς βάζουμε πλυντήριο Χρύσπας κάθε 3 ή κάθε 2 μέρες.

κυρίως κάλτσες, φανελάκια και παντελονάκια. γίνονται αγνώριστα μέχρι το βράδυ. μιλάμε για κακουχίες.;):P

με νιώθεις.:)

Καλησπέρα και από μένα κορίτσια...πως πέρασε το σκ σας?

καθαρίζοντας. :(

Αυτό που θα αντιμετωπίσει ο οργανισμός του παιδιού παράλληλα 4 ασθένειες πόσο εύκολο είναι? Μετά από πόσες μέρες περιμένετε πιθανές παρενέργειες? Πάντως θυμάμαι ότι το MMR θα εμφάνιζε πιθανές παρενέργειες σε λιγότερες μέρες από τις 10 που μας είπε για την ανεμοβλογιά. Αχ τι τραβάνε τα παιδάκια μας!

μέχρι την Πέμπτη μας είπε η γιατρός ότι μπορεί να ανεβάσει πυρετό. προς το παρόν είναι θηρίο. μόνο χθες το βράδυ έβλεπε εφιάλτες το πουλάκι μου κι έκλαιγε στον ύπνο της. έυτυχώς κοιμόμαστε μαζί, την χάιδευα, της έβαζα την παλάμη μου στο στήθος της, της μιλούσα... χτυπούσε η καρδούλα της τόσο γρήγορα. ήταν φοβισμένη η αγάπη μου.:(

Έχω βάλει σε όλα τα ντουλάπια συρτάρια (εκτός από αυτά του δωματίου του που είναι μεγάλα και δεν του πολυαρέσουν να τα τραβάει) stoppers. Πήρα από το jumbo που έχει διάφορα και σε άσπρο και σε καφέ και διάφανα. Μέχρι και στο καπάκι της λεκάνης βάλαμε (διαφανές σιλικόνης) αν μας ξεφύγει καμιά φορά ανοιχτή πόρτα του μπάνιου. Θέλει να τα τρέχουμε συνέχεια τα άτιμα...

αυτά δεν αφήνουν σημάδια στα έπιπλα;:confused:

Εκτός από τα ρουχαλάκια του που θα μαζευτούν λόγω μπάνιου που του τα αλλάζω, λόγω κάποιων που θα λερώσει κυρίως τις ώρες των γευμάτων, βάλε και καμιά κουβερτούλα που συνήθως τις κάνει βόλτα μέσα στο σπίτι...ε πολύ θέλει? Επίσης επειδή είναι πλυντήριο-στεγνωτήριο 2 σε 1, δεν το παραφορτώνω.

ωραίο πράγμα το στεγνωτήριο. πολύ θα ήθελα ένα, αλλά δεν έχω μέρος να το βάλω.

Να σας ρωτήσω βρε κορίτσια...τα έχετε κουρέψει καθόλου τα παιδάκια σας? Ο δικός μου έχει σγουρό μαλλάκι και τόσο ωραία μικρά-σφιχτά μπουκλάκια που τα λυπάμαι να του τα κόψω...μήπως όμως δεν κάνω καλά?

μία φορά το καλοκαίρι της τα είχα κουρέψει εγώ, λίγο, μετά της τα πήρε πάλι λίγο η κομμώτρια και τέλος το φθινόπωρο της τακούρεψε αρκετά μια άλλη κομμώτρια. κατά λάθος της τα είχε πάρει πολύ. έμοιαζε αγοράκι.

τώρα πάλι μπαίνουν στα μάτια της.

με βλέπω το ΣΚ να κάνω την κομμώτρια. και ο πατέρας της τον θηριοδαμαστή.:rolleyes:

έχει μακρύ μαλλί, πρασέ, μεγαλώνει πολύ γρήγορα. πήρε από την πεθερά μου. εγώ κάνω αιώνα να μεγαλώσω τα μαλλιά μου.:P

Καλή εβδομάδα να έχουμε από αύριο...Καλό βράδυ και όνειρα γλυκά σε όλους!

καλημέρα, καλή εβδομάδα.:)

αυτο που λενε οτι με το κουρεμα δυναμωνουν τα μαλλια ειναι μυθος!

συμφωνώ ότι είναι μύθος.

και να προσθέσω ότι αυτό το μύθο τον πλήρωσα με τα μαλλιά μου.

όταν ήμουν μικρή οι γονείς μου με κούρευαν όχι απλά αγορίστικα, αλλά εξαιρετικά κοντά. και το μαλλί γινόταν ολοένα πιο αδύναμο.:(:mad:

σε αυτή τη φάση κάνω θεραπεία για να δυναμώσει. βιταμίνες, σαμπουάν και λοσιόν.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...