Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

κορίτσι μου διαβάζω από εχθές συνέχεια για την ΑΜΗ, όπως έκανα και πριν 2 χρόνια. Το τονίζουν ότι χαμηλή ΑΜΗ δεν σημαίνει χαμηλή ποιότητα. Η χαμηλή ποιότητα ισούται με την ηλικία, επειδή συνήθως χαμηλή ΑΜΗ έχουμε μετά από κάποια ηλικία, αυτά συμπίπτουν . Οι μελέτες μιλάνε για το απόθεμα μόνο. Υπάρχουν μελέτες που δίνουν ότι μπορείς να βελτιώσεις την κατάσταση, με διατροφή, βιταμίνες όπως DHEA, με γυμναστική, όχι τσιγάρο, κάνεις βελονισμό να διαχειριστής το άγχος, το χρόνιο στρες επηρεάζει σοβαρά την ορμονική ισορροπία με αποτέλεσμα να δίνεις κακής ποιότητα ωάρια. Το ξανά είπες, το σπέρμα μπορεί να επηρεάζει. Άρα έχετε 50-50 ευθύνη στην εξέλιξη της βλαστοκύστης. Λόγω στεναχώριας και απελπισίας, είσαι σε άρνηση. 

Θα σου πω ότι εγώ ξεκίνησα προσπάθειες στα 23, μπουμπούκι, ποιο νέα δεν γίνετε, με όλους τους γιατρούς να μου λένε θα μείνεις πανεύκολα έγκυος. Ενδομήτριο να φτάνει και 22mm και ωορρηξία κάθε μήνα, με τεράστιο ωοθηλάκιο. Να νιώθω την ωορρηξία μου κάθε μήνα. Και να που τα κατάφερα μετά από 2,5 χρόνια ελεύθερον επαφών και μετά από 8 μήνες εξωματικής, 2 ετ. Πήρα θετικό τεστ στα χέρια μου μετά από ακριβώς 3 χρόνια. στα 26. 27 γέννησα. 

Θα πεις τα κατάφερες, είσαι νέα, δεν έζησα τίποτα 3 χρόνια θα σου πω. Έχασα τον εαυτό μου, ήθελα να χωρίσω για να βρει μια που να μπορεί να του κάνει παιδί. Σε καταλαβαίνω όσο δεν πάει. Στα λέω όλα αυτά για να μπορέσεις να βγεις για λίγο από όλη αυτήν την βαβούρα για να τα δεις ποιο καθαρά. Θεωρώ ότι στην ψυχολογία σου ευθύνεται ο εξωσωματικός σου. Δεν πιστεύω πως από μόνη σου από την αρχή αντιδράς έτσι, να το έχεις πάρει όλο πάνω σου και να νιώθεις και ότι δεν θα τα καταφέρεις ποτέ. Έχεις πέσει σε λάθος ομάδα και έχεις χάσει την πίστη και την αισιοδοξία σου. 

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάκια καλησπέρα!

Κι εμείς χαθήκαμε γιατί είμαστε πολυάσχολα κορίτσια!

Πλένουμε δοντάκια κάθε βράδυ με την βοήθεια του μπαμπά και της αρέσει πολύ...έχουμε μόλις 7 δοντάκια!!!

Στέλλα μπαίνεις στον μήνα σου ε? Λίγο ακόμα υπομονή θα μεγαλώσουν μαζί τα αδερφάκια!

Frosobal ήθελα να σου γράψω και στο άλλο θέμα που άνοιξες δίπλα για τα αδέρφια......μα είναι δυνατόν να το σκέφτεσαι?! Μια χαρά είναι τα τρια αδερφάκια μπορεί να μαλώνουν τώρα αλλά είναι μικρούλικα ακόμη, θα είναι αγαπημενα όταν θα μεγαλώσουν, είναι και κοντινές ηλικίες.

Ο άντρας μου είναι τρια αγόρια αδέρφια (καημένη μανούλα :-) ) που μικροί τσακώνονταν ενώ τώρα είναι μια γροθιά!

Καληνύχτα και φιλιά!

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμενα τρελενεται για τη οδοντοβουρτσα. <ανοιγει στομα και κοιταζεται στον καθρεφτη...

χαχαχα στελλα και εμας και επειδη βλεπει και εμας κανει και αυτη οτι φτυνει :tongue: και προσπαθει να τα κανει μονη της !

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Κοριτσια τι κανετε??? Χαλασε ο καιρος εδω παλι βροχη και κρυο... ελατε να κερασω κορμο εκανα χθες και εινια κολαση χαλασα την διαιτα αλλα δεν βαριεσε???

ένα κομμάτι για μένα σε παρακαλώ χιουτζ!:)

τί την θες την δίαιτα καλέ;:confused:

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες και παιδάκια...

Διάβασα στα πεταχτά τα τελευταία και χαίρομαι που όλα είναι πάνω κάτω ήσυχα.

Εμείς κάναμε την Τρίτη το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς και πρώτη φορά τσίριζε τόσο και δεν ήθελε ούτε να τον ξεντύσουμε στην παιδίατρό του που συνήθως της δίνει φιλάκια. Είχε προηγηθεί βέβαια μια μικρή πτώση στο σπίτι και είχε ξυπνήσει με ελαφρά γκρίνια εκείνο το πρωινό. Είμαστε σε αναμονή για να δούμε αν θα κάνει καμία αντίδραση ή πυρετό από την 10η έως την 20η μέρα. Ο Ανδρέας έφτασε τα 13 κιλά ακριβώς, 86,5 εκατοστά, 6 δοντάκια και ενώ δεν έβγαλε ακόμη τα δυο κάτω πλαϊνά ετοιμάζονται 2 κάτω τραπεζίτες. Από ομιλία καμία εξέλιξη και όπως λέει και η παιδίατρος η κόρη της που είναι 1 μέρα μεγαλύτερη και ο δικός μου θα κάνουν το τέλειο ζευγάρι και θα μας τα πουν μαζεμένα.

Τρώμε εδώ και 2 μέρες τα φρούτα με πιρούνι (εγώ βέβαια από δίπλα στην τσίτα μήπως και το οδηγήσει προς τα μάτια του) και πρέπει να του δώσουμε μεγαλύτερη ευελιξία με το κουτάλι άρα να αρχίσουμε να τον αφήνουμε να πασαλείβει τα πάντα τριγύρω. Έχουμε λατρεία με το μπάνιο (μόλις καταλάβει ότι ανοίγει πόρτα τρέχει να πάει να χαϊδέψει την μπανιέρα) και το οινόπνευμα (αρπάζει το οινόπνευμα που έχω για να απολυμαίνω τη λεκάνη). Τι να πω αυτό το παιδί θα μου γίνει πολύ νοικοκύρης μάλλον.

Γεια σας κοπέλες! Νομίζω ότι τα παιδάκια κάνουν πλάκα όταν τους φωνάζουμε για κάτι. Το βρίσκουν διασκεδαστικό!

Αχ νκκ μου ακριβώς όπως τα λες είναι...νομίζουν ότι κάνουμε πλάκα και γελάνε. Αλήθεια είσαι κύπρια ή απλά μένετε στην Κύπρο (συγνώμη αν σε έχω ξαναρωτήσει και δεν το θυμάμαι)? Ο άντρας μου είναι Κύπριος και μέναμε 1 χρόνο στη Λεμεσό...εσείς σε ποιά πόλη είστε?

Οι υπόλοιπες τι κάνετε? Τι κάνουν τα παιδάκια σας? Το Χριστινάκι που χάθηκε? Καιρό έχω να διαβάσω νέα της...Στελλίτσα μπαίνεις στο μήνα σου σε λίγες μέρες...άντε έρχεται και η Αργυρούλα σου :)

Φιλάκια μανουλίτσες!

ntJAp3.pngdeIep3.pngoYt2p2.png

χαχαχαχα Λια μου εμεις μολισ δουμε τον γιατρο ξεκιναμε το κλαμα δεν ειναι αναγκη να την ακουμπισει :tongue:

τι κανετε κοριτσια?

Νατασαααααα χρονια πολλα και στα εκατο με πολλα πολλα παιδιααααα χαχαχα

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

χαχαχαχα Λια μου εμεις μολισ δουμε τον γιατρο ξεκιναμε το κλαμα δεν ειναι αναγκη να την ακουμπισει :tongue:

τι κανετε κοριτσια?

Νατασαααααα χρονια πολλα και στα εκατο με πολλα πολλα παιδιααααα χαχαχα

Και εμεις μια απο τα ιδια....

Ρε κοριτσια εμεις καναμε το τελευταιο εμβολιο Νοεμβριο και μας ειπε να ξαναπαμε Απριλιο...

Οσο αφορα τα δοντακια μας εχουμε 5 (.....επιτελους) Εχει ενα τραπεζιτη που δεν πηρα χαμπαρι ποτε τον εβγαλε ουτε γκρινια ουτε τπτ,τυχαια το ειδα μια μερα που την γαργαλουσα ευτυχως μεχρι στιγμης δεν καταλαβαμε πως εβγαλε δοντια..Και τωρα απ'οτι εχω δει ετοιμαζονται και αλλα 3..

Πολυ κοφτερα ειναι τα ατιμα τα δοντακια τους!!!!

Διαφημίσεις

Ρε κοριτσια εμεις καναμε το τελευταιο εμβολιο Νοεμβριο και μας ειπε να ξαναπαμε Απριλιο...

Δηλαδή, ποιά κάνατε και ποιά σας έβαλε για Απρίλιο;;;;

γειά σας. γυρίσαμε από παιδίατρο. κάναμε το εμβόλιο mmr.

το απίστευτο ήταν που η Χρύσπα τραγουδούσε όσο η γιατρός της έβαζε τη βελόνα στο μπράτσο.

είχαμε μείνει παγωτό, εγώ ο πατέρας της, η παιδίατρος.

είμαστε 85 πόντων κυρίες, 12.550 στο βάρος. περίμετρο.. δεν θυμάμαι.

πάντως είμαστε καλά. μας ενημέρωσε για το ενδεχόμενο πυρετού. μας είπε ότι δεν είναι απαραίτητο να κάνουμε το εμβόλιο της κοινής γρίπης ούτε της γουρουνογρίπης.

επίσης την ρωτήσαμε και για τη γνώμη της για παιδικό και μας είπε ότι εφόσον δεν υπάρχει ανάγκη καλό είναι να την στείλουμε στα 3 χρόνια.

ακόμα δεν βγάλαμε τα δοντάκια που φαίνεται ότι βγαίνουν, οι κυνόδοντες πάνω, αλλά έχουμε 12.

παίξαμε με το στηθοσκόπιο της γιατρού και κοντέψαμε να τα κατεβάσουμε όλα από το γραφείο της όσο μιλούσε ο μπαμπάς με την γιατρό.

μεγάλη περιέργεια αυτό το παιδί.

αυτά τα νέα μας.

Καλησπέρα και από μένα.

Ο Ανδρέας μέχρι και το MMR τον προηγούμενο μήνα ήταν τόσο συνεργάσιμος, πήγαινε οικειοθελώς στο δωμάτιο που τον εξέταζε, έπαιζε με το στηθοσκόπιο, με κάτι παιχνιδάκια που έχει μέσα και γενικά δεν έδειχνε να ενοχλείται. Αυτή τη φορά μάλλον είχε την τρομάρα από το πέσιμο νωρίτερα και σφίχτηκε τόσο πολύ που δεν έμπαινε η βελόνα στο μπουτάκι του. Ελπίζω στο επόμενο να γυρίσουμε στα παλιά καλά που χαμογελούσε και δεν καταλάβαινε τίποτα.

Εμείς Ιωάννα μου από το Μάιο του 2010 που τα είχαμε τελειώσει (θα κάναμε της Ηπατίτιδας Α αν πήγαινε παιδικό μόνο που δεν πήγε άρα δε χρειάστηκε) ξανακάναμε τώρα τον Ιανουάριο το Mantoux και μετά από τη συμπλήρωση 48ωρου, το MMR. Από τον Ιανουάριο λοιπόν έχουμε συνέχεια κάθε μήνα και από κάτι μέχρι το Μάιο. Φεβρουάριο κάναμε της ανευμοευλογιάς, Μάρτιο το επαναληπτικό 5απλο (διεφθερίτιδας, τετάνου, κοκκύτη κτλ), τον Απρίλιο επαναληπτικό 4η δόση για τον πνευμονιόκοκκο, τον Μάιο επαναληπτικό 3η δόση του μηνιγγιτιδόκοκκου.

Μήπως τα συγκεκριμένα τα κάνατε πιο αργά άρα γίνεται πιο αργά και η επανάληψη. Ο παιδίατρος της κοπέλας που γεννήσαμε μαζί είναι της πιο παλιάς σχολής που δεν υποστηρίζει τα διπλά εμβόλια και άργησαν να τα τελειώσουν σε σχέση με εμάς άρα θα αργήσουν να γίνουν και τα επαναληπτικά.

Πάντως βρε κορίτσια όσο πιο μικρά ήταν δεν καταλάβαιναν και πολλά στα εμβόλια και ήταν λίγο πιο ανώδυνα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...