Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα σε όλες. Κατερινα ουτε εμενα καταλαβαινει. ΜΟυ διχνει μωρακια στο δρομο και στα περιοδικα και γελαει αλλα δε νομιζω οτι εχει καταλάβει.

Πως ειστε? Επιτελους δροσιστικα απο χτες. Σκαωωωωωω.....

Καλημέρα............. που χαθήκατε βρε;

Dora το μαντου ο μεγάλος το έκανε στο σχολείο, τα μικρά όχι ακόμα.

Ο Χρήστος μου έκανες πριν μια εβδομάδα εγχείρηση στον λαιμό αφαιρέσαμε την κύστη και το καλό ειναι οτι δεν θα υποτροπιάσει, όλα πήγαν καλά, σήμερα θα πάμε να βγάλουμε τα ράματα.

Αυτά τα νέα μας...............

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Γεια σας κορίτσια.

Εμείς το MMR το κάναμε τον προηγούμενο μήνα, το μαντού όχι ακόμα. 21 του μηνός έχουμε πάλι ραντεβού για το Varivax (της ανεμοβλογιάς), θα τη ρωτήσω σχετικά.

Επιτέλους ο μικρός άρχισε να λέει "μπαμπά" και "πάπα", όταν του κρύβεις κάτι. Πολύ το χάρηκα! :-P

Καλημέρα............. που χαθήκατε βρε;

Dora το μαντου ο μεγάλος το έκανε στο σχολείο, τα μικρά όχι ακόμα.

Ο Χρήστος μου έκανες πριν μια εβδομάδα εγχείρηση στον λαιμό αφαιρέσαμε την κύστη και το καλό ειναι οτι δεν θα υποτροπιάσει, όλα πήγαν καλά, σήμερα θα πάμε να βγάλουμε τα ράματα.

Αυτά τα νέα μας...............

περαστικά του! εύχομαι να είναι παντά γερά τα παιδάκια σου και ποτέ να μη χρειαστεί νοσοκομείο. ποτέ ξανά.

μπράβο Αγγελίνα!

εμάς ή δεν θα λέει τίποτα κατανοητό ή που θα μας πετάει "μαμάκα" "μπούλη" και θα μένουμε παγωτό.

μέση λύση δεν έχει το παιδί μου.

κατά τα άλλα ανοίγει όλα τα ντουλάπια. σήμερα με βλέπω να τρέχω για ασφάλειες. προσωρινά τα δέσαμε με σκοινιά. γελάστε ελεύθερα!:tongue:

επίσης, νιώθω τύψεις, γιατί της φώναξα πολλές φορές το ΣΚ, όταν πλησίαζε σε επικίνδυνα σημεία, με άκουσαν οι πάντες;), αλλά πάλι το χαβά της η μικρή. μετά όμως ήταν φοβισμένη, κάπως μαζί μου, σαν να με αγνούσε επιδεικτικά να το πω, ...

εσείς πώς το ελέγχετε; πώς τα μαλώνετε;

Διαφημίσεις

Για σας κοριτσια εχει τελειο καιρο και πηγαμε στις κουνιες επιτελους ανοιξε και μπορουμε να παμε καμια βολτα.. πηγαμε και στην πλατεια εχει περιστερια και τα κυνηγουσε και ελεγε τιου τιου (τσιου τσιου δηλαδη)..χαχαχα πολυ γελιο... τωρα βλεπω την διαφορα που μεγαλωσε της αρεσει πολυ να ειναι με παιδακια ,σαν τρελη κανει παει απο πισω τους ,τα δειχνει και λεει πατια( παιδακια) ή νινι.. λες και αυτη ειναι μεγαλη

Σεβουλα μην αισθανεσε τυψεις που της φωναζεις,αν παθει κατι επειδη την εχεις ανεξελεκτη τοτε θα αισθανθεις τυψεις..τα παιδακια πρεπει να εχουν και ορια..

εγω με το που θα παει καπου που ειναι επικυνδυνα ή 8α παει να αρπαξει κατι με το οποιο μπορει να χτυπησει ασχημα αρχικα της λεω μη,οχι, ποτε ποτε εκει η Μαρια και κουναω το δαχτυλο, παω και την περνω απο εκει για να μην ξαναπαει ..αν ομως δεν καταλαβαινει και επιμενει τοτε της λεω μη επιτακτικα και δυνατα τοτε τρομαζει και δεν ξαναπλησιαζει...

επισης δεν την αφηνω να μπει στο μπανιο που εχω απορρυπαντικα και της λεω μη εκει ειναι ο μπαμπουλας και θα σε φαει , της κανω ουουουου, φοβαται και φευγει τρεχοντας δεν ξερω αν καταλαβαινει τι λεω παντως με το ουουου φευγει...

γενικα ειναι ομως πολυ υπακουη δεν πειραζει οτι δεν την αφηνω και αν καμια φορα παει να το κανει με κοιταει σπαει πονηρο χαμογελο το πειραζει και μετα κουναει το δαχτυλο σαν εμενα και λεει "πτ πτ πτ" δηλαδη ποτε ποτε ποτε και την περνω και φυσικα την ρουουουφαωωωωω

Ιωάννα μου, κι εγώ χαίρομαι με τον καιρό. άντε να βγαίνουμε.

συγκράτησα ότι η Μαρία στο τέλος των συμβουλών σου φοβάται κι απομακρύνεται.

η δικιά μου είναι όλα τα καρτούν μαζί. γελάει, αλλά αυτό που έχει στο μυαλό της θα το κάνει.

άλλο συνήθειο επίσης τελευταία βερσιόν αυτονομίας είναι που βγάζει κάλτσες και παντοφλάκια κ πλανιέται ξυπόλυτο. πόοοοσοοο χαίρομαι που πατάει στο μάρμαροοοοοοοοο!!!!!!!!

έξαλλη γίνομαι.

βρίσκει χαρά σε απίθανα πράγματα.

εχω καμια βδομαδα που σταματησα την γαλα σκονη της μικρης και τησ πηρα το advance της ΔΕΛΤΑ νομιζοντας πως επρεπε να πινει καποιο παιδικο γαλα..αλλα το ΣΚ διαβασα τον καινουριο οδηγο της GREENPEACE και η Δελτα πλεον δεν πιστοποιητε απο τις καλυτερες εταιρειες ασε που εκανε και μυνηση στην Greenpeace αυτο με προβληματισε για την ποιοτητα του γαλακτος..Το δοκιμασα και ειναι ποοολυ γλυκο και διαβασα και στο parent's πωα αν τα παιδακια το συνηθυσουν δεν το κοβουν λογω τις πολυ γλυκιας γευσης ετσι αποφασισα να παρω το Ολυμπος Ζωης θα της το δωσω σημερα το βραδυ...ελπιζω να το πιει,εγω που το δοκιμασα παντως μαρεσε πολυ εχει ωραια γευση και δεν μυριζει εντονα γαλατιλα..επισης ο Ολυμπος ηταν στα πρασινα του οδηγου.. εσεις τι δινετε στα παιδακια σας??

Καλησπερα Σε όλες. Καλη εβδομαδα. Εγω του δινω Νουλακ. Του αρεσει πολυ και πινει μισο λιτρο την ημερα. Μου ειπε ο γιατρος οχι ακομα σκετα γαλατα καλυτερα εμπλουτισμενα.

γεια σας και απο μένα.

Εμεις απο την Πέμπτη κάνουμε απεργία πείνας! Δεν τρώει το καλό μου.

Τρώει μόνο φρούτο το πρωι, και μετά τπτ. Αντε ζητάει λίγο μπισκότο, και με το ζόρι να φάει λιγο ψωμι, προσπαθώ να τον ξεγελάσω και του βάζω στη μπουκιά και λίγο κοτόπουλο, αλλά δεν τρώει...

Κατά τα άλλα φαινεται μια χαρα.... Ούτε πυρετο,ουτε αδιαθεσία, μύξες, ξενύχτια, τπτ. Μες την χαρά... Ολο θηλάζει βέβαια.... Αλλά δεν είναι ούτε απο δόντια....

Τί έχει το παιδί μου???

Την παιδίατρο ακόμα την ψάχνω. Σήμερα η γραμματέας της λεει οτι θα παει στο ιατρείο μετα τις 7μιση. Θα πάει ο αντρας μου με τον μικρό κατα τις 8 χωρίς ραντεβού. Ισως καταφέρει να τον δει, να μας πει καμια΄συμβουλη.

Μιλησα και με αλλεργιολόγο. Μας στελνει για αιματος ραστ, κοστίζουν 400 ευρω. !!! Θα καλύψει τπτ το ταμείο μου?

Και μεσα στα αλλα εχει βγάλει και ενα σημαδι στο μπουτάκι σαν εκζεμα, αλλα δεν είναι ακριβώς ετσι. Οπότε κλείνω ραντεβού μες την βδομάδα και με την δερματολόγο!!!

:rolleyes: Τίποτα άλλο?????

Διαφημίσεις

Το μόνο που με χαροποιεί, είναι που όλο λεει καινούριες λεξούλες!!!

καλά το μαμα!!! το λεει όλη μέρα πιια. Παλιά ελεγε μόνο μπαμπά, τώρα φωνάζει και εμένα!

Επίσης λεει παπτά την πατάτα, και μου δείχνει τον φούρνο!

πτα-πτα τα πατουσάκια!

γαγιά ή ζαζιά την ζυγαριά!

Οταν πείναγε, :-(που ελπίζω να ξαναφάει συντομα...

καθόταν στην κουζίνα και φώναζε: μμμμμμμμμμμμμμμμάμ! :D

Μιλάμε τρελό γέλιο!!!!!!

ιωάννα η Χρύσπα πίνει μόνο όλυμπος. δοκιμάσαμε και βιολογικό όλυμπος, αλλά λόγω του ότι είναι μακράς διαρκείας, της δίνω το απλό.

της έδωσα και εβολ και μεβγάλ, όταν έτυχε να μη βρούμε όλυμπος. τα πίνει.

στα γιαούρτια είχαμε θέμα. τα δοκίμασα όλα, μα όοοοοοοοολαααααα!

μόνο το τοτάλ τρώει με μέλι. τί κατσικίσιο, τί πρόβειο, τί όλυμπος, τί εβολ, τί βιολογικά, τί παιδικά, τίποτα. μόνο τοτάλ, οπότε συνεχίζουμε έτσι.

τρελαίνεται για ρυζογκοφρέτες είτε απλές είτε με σουσάμι, βιολογικες ή μη.

το Σάββατο το μεσημέρι, την Κυριακή το μεσημέρι και σήμερα το μεσημέρι δεν έφαγε καλά. στα υπόλοιπα γεύματα δίνει ρέστα, αλλά το μεσημεριανό της αυτές τις ημέρες με προβληματισε. ιδίως η απόρριψη του σημερινού κοτόπουλο με τραχανά....;;;;

να δούμε αύριο πώς θα συμπεριφερθεί στο μοσχάρι.

κατά τα άλλα πήγαμε σήμερα τζάμπο, περάσαμε τέλεια. πήγαμε στα μεγάλα τζάμπο της πόλης. ξετρελάθηκε το μικρό μου. δοκιμάσαμε όλα τα καπέλα, όλες τις μάσκες, πήραμε λεκάνη τουαλέτας-πρόσθετο για την Χρύσπα. βαρέθηκα να την βάζω στο γιογιό κ να το πλένω με χλωρίνη, στα κακά.

κατά τα άλλα, τώρα παίζει με κουτιά. τί τα θέλω τα παιχνίδια κ τις μπάλες; αφού την βρίσκει με τα πιο απίθανα, φτηνά πράγματα.

Τένια, κι εγώ πρόσεξα στα μπουτάκι της λίγη ξηροδερμία κ της άλλαξα αφρόλουτρο-σαμπουάν. τώρα είναι καλύτερα.

μου έβαλες ιδέες. θα την παρακολουθώ.

μακάρι να μην έχει τίποτα ο Άλεξ.

μάκια σε όλες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...