Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Οκ κατάλαβα, η ΑΜΗ σου δεν ήταν χαμηλή σε σχέση με αυτά που ακούμε κ τη δική μου. Αρα δε βάζατε 3ης ημέρας;  Εμένα παρότι τα βλέπουμε με το κιάλι τα ωάρια, όλοι επιμένουν για βλαστοκύστες γιατί λέει αν δε προχωρούσαν στο εργαστήριο δε θα προχωρούσαν έτσι κ αλλιώς.

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα!

πώς είστε;

εμείς είμαστε καλά. η Χρύσπα έχει παραζωηρέψει. δίνουμε αγώνα κάθε φορά στο άλλγμα, στεγνωμα από το μπάνιο.

έχει κολλήσει πάρα πολύ πάνω μου. βέβαια το απολαμβάνω, αλλά κάθε φορά που αλλάζω δωμάτιο ή που βγαίνω βεράντα για τσιγάρο, ρίχνει κλάμα.

δοντάκια βγάζουμε, αλλά δεν μπόρεσα να δω. φαντάζεστε γιατί.

κάτι άσχετο.

μου τη δίνει να έρχονται σπίτι μας παιδάκια με μυξούλες, βήχα,..., ενώ έχω προηγουμένως πει από το τηλέφωνο τουλάχιστον 4 φορές, ότι είναι ευπρόσδεκτοι οποτεδήποτε, αρκει να μην είναι κρυωμένοι, με μύξες.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εμείς καλά είμαστε. 15μήνες χωρίς καμιά ασθένεια. Άντε ένα συναχάκι μόνο, ούτε το καταλάβαμε.:D

Εδώ και μέρες έχω το στομάχι μου,τα πρωινά με πιάνει,δεν ξέρω γιατί.

Θα πάω και για μια γ. Αίματος μες την εβδομάδα.

Εμείς την πιπίλα την κόψαμε Εδω και καιρό, απο μόνος του χωρίς πίεση.

Αλλά πισογυρίσαμε στο γιογιό, δεν κάθεται πια, δεν το ζητάει. Βασικά βαριέται ο άντρας μου, και το αμελούσε καιρό, και μάλλον ξεσυνήθισε ο μικρός.

Και εμείς καλά είμαστε. 15μήνες χωρίς καμιά ασθένεια. Άντε ένα συναχάκι μόνο, ούτε το καταλάβαμε.:D

Εδώ και μέρες έχω το στομάχι μου,τα πρωινά με πιάνει,δεν ξέρω γιατί.

Θα πάω και για μια γ. Αίματος μες την εβδομάδα.

Εμείς την πιπίλα την κόψαμε Εδω και καιρό, απο μόνος του χωρίς πίεση.

Αλλά πισογυρίσαμε στο γιογιό, δεν κάθεται πια, δεν το ζητάει. Βασικά βαριέται ο άντρας μου, και το αμελούσε καιρό, και μάλλον ξεσυνήθισε ο μικρός.

καλημέρα Τένια!

μήπως έχουμε ευχάριστα;;)

εμείς την έχουμε στον ύπνο ακόμα. κατά το Πάσχα λέμε να προσπαθήσουμε να το κόψουμε.

στο γιογιο κι εμείς έχουμε πισωγύρισμα, το βράδυ πριν τον ύπνο που την αλλάζω. μάλλον είναι πολύ λιώμα. ίσως να την βάζω νωωρίτερα.

ίσως και το ότι δεν παρακολουθώ τί κάνουν οι γιαγιάδες τα πρωινά.;):(:confused:

πάντως το πρωί το ακολουθούμε και μας αρέσει.

όταν κάνει στο γιογιό το ευχαριστιέται και η ίδια:tongue: έχει διαφορά.

με είπε μαμάκα το Σάββατο, δεν ξέρω αν το ξαναείπα, αλλά ... έβγαλα φτερά από τη χαρά μου!

έκτοτε δεν το ξαναείπε βέβαια.

καλημέρα Τένια!

μήπως έχουμε ευχάριστα;;).

μπααααα ασε με τώρα, ούτε να το σκέφτομαι...

πιθανολογώ απο κούραση.... είμαι κομμάτια τις τελευταίες εβδομάδες. δεν τρώω και σωστά, όλο γρήγορα, αργά το βράδυ και μετά πέφτω για ύπνο...

Αχ κοριτσια, εχω προβλημα. Οταν ηταν 15 μηνων ο μικρος εκανε το εμβολιο ιλαρας-ερυθρας-παρωτιτιδας. Τωρα (16 μηνων) ο καινουργιος παιδιατρος που πηγα μου ειπε οτι επρεπε πριν απο το εμβολιο αυτο να εχει κανει το μαντου της φυματιωσης. Το κανατε εσεις το μαντου στα παιδακια σας? Δεν μπορω να πιστεψω οτι μπορει να ηταν τοσο αχρηστη η πρωην παιδιατρος μου. Μηπως το μαντου τελικα δεν ηταν απαραιτητο? Τι να πιστεψω????

kpo44vsvb7d11lye.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια και καλο μηνα να εχουμε!!!!!!

Σεβουλα και εγω λιωνω οταν με λεει μαμακα αλλα πολλες φορες μπερδευετε και με φωναζει μακακα χαχαχα κατι θα ξερει το παιδι!!! εχει πολλυ γελιο χθες μαθαμε και τι ομαδα ημαστε αλλα αντι να λεει ΠΑΟΚ λεει ΠΑΚΟ ......ειναι πολυ γλυκααααα..

οσο για την πιπιλα μια οδοντιατρος ειχε πει στην φιλη μου πως μεχρι 18 μηνων μπορει να την περνει μετα ειναι καλο να την κοψει.. Τενια εσυ τι λες??

παντως η δικια μου πιπιλα περνει μονο οταν κοιματε ολη την υπολοιπη μερα την ξεχναει και αν γκρινιαξει για τον οποιδηποτε λογο την ηρεμω ,παιζουμε και ξεχνιετε χωρις να της δινω πιπιλα.. την αποφευγω οσο μπορω

Καλημερα κοριτσια και καλο μηνα να εχουμε!!!!!!

Σεβουλα και εγω λιωνω οταν με λεει μαμακα αλλα πολλες φορες μπερδευετε και με φωναζει μακακα χαχαχα κατι θα ξερει το παιδι!!! εχει πολλυ γελιο χθες μαθαμε και τι ομαδα ημαστε αλλα αντι να λεει ΠΑΟΚ λεει ΠΑΚΟ ......ειναι πολυ γλυκααααα..

οσο για την πιπιλα μια οδοντιατρος ειχε πει στην φιλη μου πως μεχρι 18 μηνων μπορει να την περνει μετα ειναι καλο να την κοψει.. Τενια εσυ τι λες??

παντως η δικια μου πιπιλα περνει μονο οταν κοιματε ολη την υπολοιπη μερα την ξεχναει και αν γκρινιαξει για τον οποιδηποτε λογο την ηρεμω ,παιζουμε και ξεχνιετε χωρις να της δινω πιπιλα.. την αποφευγω οσο μπορω

καλημέρα, καλό μήνα!

τί ωραία που τα λένε!

ώστε μακάκα, εεε;

και πακο;;;

χαρά ο πατέρας!

κι εμείς πιπίλα μόνο στον ύπνο.

αλλά πώς την κόβουμε!:roll::confused:

η αδερφή μου την έδωσε στην κόρη της μια μέρα κομμένη. δεν της άρεσε. της έδωσε μια άλλη κομμένη, πάλι δεν της άρεσε.

άλλο μαμά.

χάλασαν κορίτσι μου.

μια δυο, το πήρε απόφαση. και μάλιστα την έκοψε νωρίς, στο χρόνο!

Καλημέρα μανούλες & παιδάκια...

Καλή χρονιά (έχω πάνω από μήνα να μπω) να έχουμε και να είμαστε καλά. Περάσαμε φοβερά κάτω 15 μέρες και αλλάξαμε παραστάσεις αλλά μετά που γυρίσαμε με κυνηγούσαν δουλειές. Σήμερα κάπως ηρέμησα και βρήκα λίγο χρόνο να μπω.

Καλό μήνα επίσης (σήμερα γιορτάζει και ο αντρούλης μου) και περαστικά σε όσους είναι άρρωστοι. Πάντως κυκλοφορούν πολλές ιώσεις και δυστυχώς έχει μαμάδες που δεν σκέφτονται και μου τα στέλνουν στο φροντιστήριο άρρωστα για να κολλήσουν και τα υπόλοιπα και να κολλήσουν και εμάς. Τρέμω κάθε μέρα μήπως αρπάξω κάτι και το φέρω στο παιδάκι μου.

Δεν προλαβαίνω να πάω πίσω να διαβάσω τόσες σελίδες...στην ερώτηση της dora που είναι από τις τελευταίες...το μαντού γίνεται πριν το MMR και πρέπει να περάσει τουλάχιστον 48ωρο για να γίνει το MMR. Μήπως του το έκανε όμως? Το μαντού το έχουν όλοι οι παιδίατροι στα ιατρεία τους και είναι δωρεάν, δεν χρειάζεται να το αγοράσουμε οπότε μήπως το έκανε? Στο βιβλιάριο του παιδιού δεν το έγραφε ότι έπρεπε να το κάνει στο παιδί και το ξέχασε? Ελπίζω πάντως να μην είναι θέμα αν το ξέχασε τελικά.

ntJAp3.pngdeIep3.pngoYt2p2.png

επίσης!

Καλή χρονιά να έχουμε και να είμαστε καλά.

επίσης!

Καλό μήνα επίσης (σήμερα γιορτάζει και ο αντρούλης μου)

Τρύφωνας; σπάνιο όνομα! να τον χαίρεστε!

Δεν προλαβαίνω να πάω πίσω να διαβάσω τόσες σελίδες...στην ερώτηση της dora που είναι από τις τελευταίες...το μαντού γίνεται πριν το MMR και πρέπει να περάσει τουλάχιστον 48ωρο για να γίνει το MMR. Μήπως του το έκανε όμως? Το μαντού το έχουν όλοι οι παιδίατροι στα ιατρεία τους και είναι δωρεάν, δεν χρειάζεται να το αγοράσουμε οπότε μήπως το έκανε? Στο βιβλιάριο του παιδιού δεν το έγραφε ότι έπρεπε να το κάνει στο παιδί και το ξέχασε? Ελπίζω πάντως να μην είναι θέμα αν το ξέχασε τελικά.

εμείς δεν το κάναμε το μαντού (αργότερα), αλλά θα κάνουμε το mmr γύρω στις 9 του μήνα.

εμείς δεν το κάναμε το μαντού (αργότερα), αλλά θα κάνουμε το mmr γύρω στις 9 του μήνα.

Ευχαριστώ πάρα πολύ sevoula...και εσύ να χαίρεσαι τη Χρύσπα και τον άντρα σου.

Διαφημίσεις

κοριτσακι τι κανετε?

λια μου να χαιρεσαι τον αντρουλη σου και οτι επιθυμητε !

εμεις το μαντου το καναμε αλλα το mmr ακομη και δεν μου ειπε η αληθεια ποτε

Ιωαννα τα ειπαμε η Μαρια ειναι πανεξυπνο παιδι δεν ειναι τυχαιο που σε φωναζει ετσι χαχαχαχαχαχα καλα αν την ακουσετε την μικρη θα παθετε πλακα ειναι φοβερη !!!

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες και τα μωράκια τους...

Χθες ο μικρός μου ταλιμπάν δεν ήθελε με τίποτα να κοιμηθεί...ενώ νύσταζε δεν παραδινόταν με τίποτα και κοιμήθηκε στη 1:30 τα ξημερώματα παρακαλώ...αχ το βλέπω θα μου βγει νυχτόβιος και θα περιμένω να γυρίζει η δόλια μάνα :)

λια μου να χαιρεσαι τον αντρουλη σου και οτι επιθυμητε !

Κατερινάκι μου σ' ευχαριστώ πολύ...πως πας εσύ? Ο Κωνσταντίνος κλωτσάει για τα καλά φαντάζομαι...η Μαριστέλλα πως το έχει πάρει, καταλαβαίνει?

Φιλιά σε όλες...να έχετε μια υπέροχη μέρα!

κοριτσακια τι κανετε?

λια ο κωνσταντινος κλωτσαει η αλλη ειναι θηριο δεν μαζευεται ασε χαμος ! αλλα ωραιος χαμος :) δεν νομιζω να εχει καταλαβει πολλα η μαριστελλα απλα οτι σην κοιλια ειναι το μωρακι χωρις να μπορει να φανταστει τι εννοουμε και τι την περιμενει χαχαχα θα το καταλαβει πια μολις παμε σπιτι με τον μικρο και περασουν καποιεσ μερες θεωρω οτι αυτο θα ειναι συνεχεια μαζι μας χαχαχα οταν βλεπουμε μωρακια και τιε λεω ετσι θα ειναι ο κωνσταντινος μας χαμογελαει αλλα δεν νομιζω να το συνειδητοποιει !

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Το μαντου σιγουρα ΔΕΝ το εκανε η παιδιατρος μας. Εγω ουτε καν το ηξερα οτι επρεπε να γινει. Οταν ομως πηγαμε σε αλλο παιδιατρο μας ειπε οτι επρεπε να το κανει πριν το MMR και οτι κοστιζει 10 ευρω. Ο καθε γιατρος μου φαινεται τα δικα του κανει. Τι να πω?

kpo44vsvb7d11lye.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...