Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σε 2 εβδομάδες να γίνει η ανατροπή. 

Κοίτα, έχω παρόμοιες βλαστοκύστες από όπου δεν περιμένω τίποτα. Και εμάς το θέμα μας είναι το σπέρμα, δεν έχει βρεθεί κάτι άλλο, και κάνουμε τέτοιες βλαστοκύστες. Είχα την τύχη να κάνω και 4 ΑΑ. Μην φανταστείς, από 18 ωάρια μόνο 2 άριστες βλαστοκύστες και 2 4ΒΒ. ΤΙΠΟΤΑ άλλο. Οπότε πιστεύω ότι ευθύνεται η ποιότητα του εμβρύου. Για το σπέρμα δεν μπορείτε να κάνετε πολλά, μόνο να προσπαθείτε να μαζέψετε βλαστοκύστες και να κάνετε προεμφυτευτικό. ή να συνεχίσετε με εμβρυομεταφορές μέχρι να βρείτε το γερό. 

Σε ευχαριστώ πολύ μακάρι 🙏🏼 είπε στον άντρα μου αύριο βράδυ μάζεψε δύναμης  χαχαχα τώρα που έχουμε και έστω μια μικρή κινητικότητα μπας και γίνει τίποτα 😂

Εμείς από 5 γονιμοποιημένα πήραμε αυτές τις βλαστοκύστες και έχουμε και 7 ωάρια στην κατάψυξη και ελπίζουμε σε αυτά !! Αν πάνε όλα καλά πρώτα ο θεός Μάρτιο θα τα γονιμοποιήσουμε και ευελπιστώ να έχουμε και ακόμη καλύτερη εικόνα στο σπερμα μέχρι τότε !! Όταν έρθει η στιγμή για την γονιμοποίηση θα του αναφέρω για τον προεμφυτευτικό αν και ο γιατρός δεν μας είπε τίποτα για τα έμβρυα απλώς απορεί πως έχω αποβολές σε τέτοια ηλικία και για μου είπε για αυτές τις εξετάσεις !!! 
      επίσης θέλει να μου τα κάνει και τα δύο μαζί χωρίς νάρκωση αλλά φοβάμαι λίγο τον πόνο …εσείς πιστεύετε αντέχετε ο πόνος ή να προτιμήσω την νάρκωση ;;

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Που είστε κοριτσάρες;

Τένια μου άλο ένα μωράκι το χωράει το σπιτάκι μας.

Πω πω!!! Τί είπες τώρα......

Εγω δεν νιώθω καθόλου έτοιμη ακόμα! για δευτερο οχι για 4ο!!!

Μάλλον είναι που εσύ έχεις πάρει το κολάι που λένε... βετεράνος στο σπορ!!! :D

Εμεις είμαστε ακομα amateures!!! γαλλιστι! :cool:

εμένα με απασχολεί και το θέμα: πώς βολεύονται τόσα παιδιά σε ενα σπίτι? γιατί τώρα είναι μικρά, όταν όμως θα αρχίσουν σχολείο και θα πρέπει να διαβάζουν, δεν θα ενοχλεί το ένα το άλλο? δεν χρειάζονται περισσότερα δωμάτια?

Βλέπω την κουμπάρα μου που έχει εναν γιο 12 ετών και τα δίδυμα αγορι -κορίτσι είναι 7. Εεεε δε σας λεω τί γίνεται όταν πρεπει να τα διαβάσει! Το ένα στο υπνοδωμάτιο και το αλλο σαλόνι! Και τρέχει απο το ενα δωμάτιο στο άλλο, γιατί αν τα βάλει μαζί, γίνεται χαμός!!!!! Και ο μεγάλος εχει ενα μικρό δωμάτιο δικό του βέβαια.

Εγώ με την αδερφή μου, που ήμασταν και κορίτσια, πάλι δεν μπορούσαμε να διαβάσουμε στο ίδιο δωμάτιο. Ευτυχως είχαμε και τρίτο δωμάτιο, και μετακόμισε εκεί η αδερφή μου για να διαβάζει.

Επίσης ήθελε η καθε μια τον δικό της χώρο...Στο τέλος έβαλε και το κρεβάτι της εκεί και εγκαταστάθηκε μόνιμα. (Εγώ κράτησα το μεγάλο υπνοδωμάτιο :cool: )

Αυτό πάντως με προβληματίζει πάρα πολύ. Το θεωρώ πολύ βασικό θέμα.

Η καθε μια το γραφείο της, την ντουλάπα της κλπ. Οταν μπήκαμε εφηβεία, έγινε επιτακτική ανάγκη.

Αυτά τα ολίγα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια!

Όλα καλά; Κι εμείς, περάσαμε οικογενειακώς ίωση, αλλά ευτυχώς όχι κάτι ιδιαίτερο εγώ και ο μικρούλης, ο μπαμπάς μας λίγο πιο βαριά, αλλά τώρα τον κάναμε καλά με τα πολλά ζεστά ροφήματα και άλλα γιατροσόφια.

Από βροχή άλλο τίποτα... Είμαστε αρκετές μέρες κλεισμένοι μέσα και του μικρού του την έχει δώσει, του λείπει το έξω. Έχει τα νεύρα του:mad: και μερικές φορές, όταν δεν γίνεται το δικό του, να βγούμε π.χ. στο βρεγμένο μπαλκόνι, χτυπάει το κούτελό του με δύναμη στη πόρτα και κάνει και καρουμπαλάκια....:cry: Εσάς το κάνουν αυτό; Με στεναχωρεί. Μα καλά, δεν τον πονάει;

Νατάσα θαυμάζω την τόλμη σου για 4ο!

Να είστε όλες καλά! Καλό ΣΒΚ!

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Καλησπερα κοριτσια χαθηκα γιατι δεν ειχαμε ιντερνετ μερικες μερες...

verolina και εμενα χτυπιετε οταν νευριαζει ή αν δεν γινει το δικο της ..χτυπαει το κεφαλι της οπου βρει ή δινει σφαλιαρες στον εαυτο της και δεν μαρεσει καθολου αυτο δεν ξερω πως να της το κοψω..πολλα παιδακια παντως εχω ακουσει πως το κανουν

πλάκα κάνεις!

εγώ στην Χρύσπα είχα φορτώσει 20+ κιλά.

πώς καταφέρνετε να έχετε αυτοπειθαρχία! μπράβο σας!

και σκόρδα! με το καλό τα νινάκια! γερά και με έναν πόνο!

εγω ευτυχως ειχα βαλει 9 κιλα ..και την πρωτη εβδομαδα σπιτι με το αγχος και το ξενυχτι τα ειχα χασει ολα..ηταν και 3500 η μικρη οποτε δεν μου ειχαν μεινει και πολλα...

καλημεραααααα κοριτσια τι κανετε?

Τενια οντως το θεμα του χωρου ειναι ενα δυσκολο και βασικο κομματι ειδικα οταν ειναι διαφορετικου φυλλου οχι τοσο για οταν ειναι μικρα αλλα οταν μεγαλωσουν λιγο και θα θελουν τον προσωπικο τους χωρο εχουν αλλαξει πλεον οι καιροι και οι απατησεις αλλα οταν φτιαχνονται υγεια και θελησει να εχουμε !!!!!!

βερολινα μου τα περισσοτερα παιδια το κανουν αυτο μην σε ανησυχει ειναι κυριως για να τραβηξουν την προσοχη.

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια! Κρυο σημερα και εγω εχω "ψωνισει" ενα συναχι σουπερ! Πλησιαζω τη μικρη με μασκα (φρικη) γιατι αν ξανακολλησει δεν θα το αντεξω. Η ζουζουνιτσα μου τελευταια τα εχει βαλει με τα καλωδια και τις πριζες, που τη χανω που τη βρισκω να τραβα και κατι. Βεβαια στις περισσσοτερες εχω βαλει καλυμα αλλα σε μια του δωματιου της που εχει ενα πολυμπριζο και σε μια του δικου μας που ειναι ενα πορτατιφ οχι. Σημερα εβγαλε το πρωτο! Τη βρηκα με το καλωδιο στο χερι να το κρατα θριαμβευτικα! Τη μαλωσα , αλλα δεν την ενοιαξε πολυ . Μολις βγηκα εξω , τσουπ παλι εκει. Στο τελος την εβγαλα απο το δωματιο και εκλεισα την πορτα οποτε εφυγε φωναζοντας νευριασμενα. Τι να πω? Μεταξυ μας ειχα πολυ πλακα, αλλα προσπαθουσα να φανω αυστηρη και να μην βαλω τα γελια. Κατα τα αλλα δεν μιλαμε, μονο δικα μας λεμε, καμποσα βεβαια. Επισης τα τελευταια βραδια την αφηνω να κοιμηθει μονη της χωρις να ειμαι διπλα δηλ. Γκρινιαζει λιγο , αλλα μετα οκ. Νατασα μου αρεσει πολυ ο τροπος που θετεις τα πραγματα. Ομολογω πως και εγω βλεπω ενα δευτερο μωρο αθλο για την ωρα ,οποτε σου βγαζω το καπελο! Σε οτι αφορα στο χωρο, ειναι οντως βολικο να υπαρχει ανεση, αλλα το σημαντικο ειναι η αγαπη. Υπαρχουν δυστυχεις οικογενειες με τεραστια σπιτια και ευτυχισμενες με ενα δωματιο. Υγεια και αγαπη και ολα τα αλλα βρισκονται. Φιλακια γλυκες μου!!

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

Γεια σας κοριτσακια! Κρυο σημερα και εγω εχω "ψωνισει" ενα συναχι σουπερ! Πλησιαζω τη μικρη με μασκα (φρικη) γιατι αν ξανακολλησει δεν θα το αντεξω. Η ζουζουνιτσα μου τελευταια τα εχει βαλει με τα καλωδια και τις πριζες, που τη χανω που τη βρισκω να τραβα και κατι. Βεβαια στις περισσσοτερες εχω βαλει καλυμα αλλα σε μια του δωματιου της που εχει ενα πολυμπριζο και σε μια του δικου μας που ειναι ενα πορτατιφ οχι. Σημερα εβγαλε το πρωτο! Τη βρηκα με το καλωδιο στο χερι να το κρατα θριαμβευτικα! Τη μαλωσα , αλλα δεν την ενοιαξε πολυ . Μολις βγηκα εξω , τσουπ παλι εκει. Στο τελος την εβγαλα απο το δωματιο και εκλεισα την πορτα οποτε εφυγε φωναζοντας νευριασμενα. Τι να πω? Μεταξυ μας ειχα πολυ πλακα, αλλα προσπαθουσα να φανω αυστηρη και να μην βαλω τα γελια. Κατα τα αλλα δεν μιλαμε, μονο δικα μας λεμε, καμποσα βεβαια. Επισης τα τελευταια βραδια την αφηνω να κοιμηθει μονη της χωρις να ειμαι διπλα δηλ. Γκρινιαζει λιγο , αλλα μετα οκ. Νατασα μου αρεσει πολυ ο τροπος που θετεις τα πραγματα. Ομολογω πως και εγω βλεπω ενα δευτερο μωρο αθλο για την ωρα ,οποτε σου βγαζω το καπελο! Σε οτι αφορα στο χωρο, ειναι οντως βολικο να υπαρχει ανεση, αλλα το σημαντικο ειναι η αγαπη. Υπαρχουν δυστυχεις οικογενειες με τεραστια σπιτια και ευτυχισμενες με ενα δωματιο. Υγεια και αγαπη και ολα τα αλλα βρισκονται. Φιλακια γλυκες μου!!

περαστικά σας!:(

συμφωνώ απόλυτα!:cool:

εμείς είμαστε καλά σε υγεία, αλλά σήμερα το απόγευμα είχε πολύ εκνευρισμό, αδιακιολόγητο. ήθελε να την πάρω αγκαλιά, αλλά μετά να την αφήσω. την άφηνα, ξανά γκρίνια, ξανά αγκαλιά, ξανά γκρίνια...

την κάναμε μπάνιο, χαζονύσταζε, για να την στεγνώσω-ντύσω... δεινοπάθησα. πολύ κλάμα.

μέχρι να πιεί το γάλα της. μετά ξεράθηκε.:(:confused:

περαστικά σας!:(

συμφωνώ απόλυτα!:cool:

εμείς είμαστε καλά σε υγεία, αλλά σήμερα το απόγευμα είχε πολύ εκνευρισμό, αδιακιολόγητο. ήθελε να την πάρω αγκαλιά, αλλά μετά να την αφήσω. την άφηνα, ξανά γκρίνια, ξανά αγκαλιά, ξανά γκρίνια...

την κάναμε μπάνιο, χαζονύσταζε, για να την στεγνώσω-ντύσω... δεινοπάθησα. πολύ κλάμα.

μέχρι να πιεί το γάλα της. μετά ξεράθηκε.:(:confused:

Mηπως βγαζει κανενα δοντακι?

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

Καλησπερα κουκλες...

σημερα τις εδωσα για πρωτη φορα φρεσκο γαλα και σταματησαμε την σκονη..αν και στις πρωτες γουλιες ξινισε μετα το ηπιε ολο..να δουμε το πρωι αν θα το πιει παλι...

επιτελους βγαλαμε και αλλα δυο δοντακια απο πανω φαφουτακι ειναι ακομη..ομως αρκετα φαγητα της τα δινω χωρις να τα αλεθω και τα τρωει μια χαρα..

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Όλα καλά; Κι εμείς, περάσαμε οικογενειακώς ίωση, αλλά ευτυχώς όχι κάτι ιδιαίτερο εγώ και ο μικρούλης, ο μπαμπάς μας λίγο πιο βαριά, αλλά τώρα τον κάναμε καλά με τα πολλά ζεστά ροφήματα και άλλα γιατροσόφια.

Από βροχή άλλο τίποτα... Είμαστε αρκετές μέρες κλεισμένοι μέσα και του μικρού του την έχει δώσει, του λείπει το έξω. Έχει τα νεύρα του:mad: και μερικές φορές, όταν δεν γίνεται το δικό του, να βγούμε π.χ. στο βρεγμένο μπαλκόνι, χτυπάει το κούτελό του με δύναμη στη πόρτα και κάνει και καρουμπαλάκια....:cry: Εσάς το κάνουν αυτό; Με στεναχωρεί. Μα καλά, δεν τον πονάει;

Νατάσα θαυμάζω την τόλμη σου για 4ο!

Να είστε όλες καλά! Καλό ΣΒΚ!

Κι εμένα το έκανε αλλά κάπως διαφορετικά δηλ όταν της έλεγα "πρόσεχε μη χτυπήσεις το κεφαλάκι" πήγαινε σιγά-σιγά πλησιάζε εκεί που ήταν το επικίνδυνο....και κοπανούσε μόνη της:confused:

Διάβασα λοιπόν σε ένα βιβλίο ότι είναι απολύτως φυσιολογικό στην ηλικία των παιδιών μας και πολύ σύντομα περνάει γιατί συνειδητοποιούν πως η πράξη τους δεν έχει αντίκτυπο στους άλλους παρά μόνο στα ίδια γιατί θα είναι σαν ο ληστής στην τράπεζα να πει "ψηλά τα χέρια αλλώς θα βάλω αυτό το κοντάρι στο μάτι μου"! κανείς δεν θα νοιαστεί:D

Τωρά για τα δωμάτια και τα παιδιά, εμείς έχουμε σπίτι 110 τμ αλλά επειδή έχει "παλιά" διαρρύθμιση έχουμε πάλι δύο υπνοδωμάτια, συμφωνώ στο να έχει το κάθε παιδί δικό του αλλά πώς???

Κι εμάς η μκρή είναι κρυολογημένη:-( πολύ βήχας, καταροή και πυρετούλι!

Αλλά ωστόσο είπε την πρώτη της ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΛΕΞΗ "πιπι-α" δηλαδή (τι άλλο για εμάς?) πιπίλα!!!!!

Και λέω κανονική γιατί - νομίζω - ότι όταν αρχίσουν τα παιδιά να λένε τρισύλλαβες λέξεις είναι τρομερό άλμα:D :D

Λέει και το "εντάξει" αλλά όχι σαν τρισύλλαβη το λέει "ντατσει"! οπότε δεν πιάνεται!!!!

Καλημερα και Καλή Κυριακή!!!

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Άρρωστη κι εγώ και η μεγάλη, υπάρχει επιδημία βρογχίτιδας, να προσέχετε! Πολλά δημοτικά έχουν ήδη κλείσει για προφύλαξη.

Αυτό με το κεφάλι το κάνει κι εμένα, αλλά επειδή την πρώτη φορά πόνεσε τώρα πάει πιό προσεχτικά και το χτυπάει, αφού πρώτα κοιτάζει να δει αν βλέπω. Χαχα!

Εμένα το σπίτι μου είναι 100τμ αλλά με δύο υπνοδωμάτια. Σαφώς με την έφηβη δε μπορώ να τη βάλλω, οπότε την έχω στον ημιυπαίθριο που χωράει μόνο την κούνια της και μία μονόφυλλη ντουλάπα. Άσε που κάνει κρύο το χειμώνα και πολύ ζέστη το καλοκαίρι. Να δω τί θα κάνω όταν μεγάλώσει. Έχω σκεφτεί το πιθανότητα να φτιάξω και 3ο δωμάτιο, αλλά σε 5-6χρόνια η μεγάλη μου θα είναι 18ετών και λέω να περιμένω ως τότε. Τί λέτε εσείς;

Υ.Γ. Πώς ανεβάζω φώτο για να σας δείξω το δωμάτιο; Ξέρετε μήπως;

Εσείς έχετε και τον ημιυπαίθριο κάτι είναι και αυτό φαντάζομαι θα χωράει κρεβάτι μέχρι 1,70 οπότε θα την βολέψεις αρκετό καιρό! Επισκέψιμο είναι από το υπνοδωμάτιο των γονέων? Αυτό είναι ίσως μειονέκτημα.....

Αλλά για το κρυο θα είναι αρκετό...βάλε ηλεκτρικό καλοριφέρ και χαλί μάλλινο!!!!

Για φωτό εδώ: (το έχω βρει από το παρεντς)

1 θα πας στο site: http://img28.imageshack.us/

2 θα πατήσεις Browse για θα βρεις την εικονα στον υπολογιστη σου

3 πατας πανω στην εικονα και μετα πατας Ανοιγμα

4 πατας startupload!

5 Επιλέγεις αυτο που σου βγαζει (τη διευθυνση) και την κανεις copy

6 κανεις επικολληση τη διευθυνση στο μηνυμα του forum

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Kαλημερα... Πως ειστε? Εμεις περασαμε μεγαλο κρυωμα 15 μερων ευτυχως χωρις πυρετο. Περαστικα σε όλα τα παιδακια..

Χαχαχα και μενα λεει πιπια και νταξει... Καλε ολα τα ίδια λενε? Ρωταει ομως συνεχεια. Δειχνει σαν να ρωταει τι ειναι αυτο...

Πως τα πάτε με το κρυο. Εγω λόγω καταστασης ειμαι νορμαλ.

Καλησπέρα!

Οι δικοί μου έχουν αγριέψει πάρα πολύ τελευταία.

Μπαίνουν μόνοι τους μέσα στην μπανιέρα :shock: και φοβάμαι μην γλυστρίσουν.

Μόλις ανοίξει η πόρτα της τουαλέτας μπουκάρουν και οι δύο μέσα.

Τρελαίνονται να είναι στο μπάνιο.

Προχθές έβλεπα τηλεόραση το βράδυ και ξαφνικά βλέπω το Φίλιππο να έρχεται στο σαλόνι και να λέει μαμά, μαμά :shock:. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς βγήκε απ την κούνια του και μάλιστα χωρίς να χτυπήσει.

Το καλό με τα δίδυμα είναι ότι παίζουν πολύ μεταξύ τους και έτσι με αφήνουν λίγο ήσυχη :rolleyes: να κάνω καμιά δουλειά. Αντίθετα ο μεγάλος μου όταν ήταν μωρό δεν με άφηνε σε χλωρό κλαρί. Όλο με κυνηγούσε με κάποιο παιχνίδι, βαριότανε, γκρίνιαζε. Βέβαια εκείνον μπορούσα να τον πάω καμιά βόλτα μόνη μου.

Προχθέ ςπήγαμε στον παιδίατρο και είμαστε 87π και 12700 ο ένας και 85,5 και 14κιλά ο άλλος. Ασήκωτοι γίνανε...

Αναρίτα μάλλον περίμενε να μεγαλώσει η μεγάλη και να κάνεις εκείνο υπνοδωμάτιο.

Αν τις βάλεις να κοιμούνται μαζί και κάνεις τον ημιυπάιθριο γραφείο και χώρο μόνο για την μεγάλη; Έτσι μόνο στον ύπνο θα συναντιούνται.

Φιλιά σε όλες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...