Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Blu24 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ μακάρι 🙏🏼 είπε στον άντρα μου αύριο βράδυ μάζεψε δύναμης  χαχαχα τώρα που έχουμε και έστω μια μικρή κινητικότητα μπας και γίνει τίποτα 😂

Εμείς από 5 γονιμοποιημένα πήραμε αυτές τις βλαστοκύστες και έχουμε και 7 ωάρια στην κατάψυξη και ελπίζουμε σε αυτά !! Αν πάνε όλα καλά πρώτα ο θεός Μάρτιο θα τα γονιμοποιήσουμε και ευελπιστώ να έχουμε και ακόμη καλύτερη εικόνα στο σπερμα μέχρι τότε !! Όταν έρθει η στιγμή για την γονιμοποίηση θα του αναφέρω για τον προεμφυτευτικό αν και ο γιατρός δεν μας είπε τίποτα για τα έμβρυα απλώς απορεί πως έχω αποβολές σε τέτοια ηλικία και για μου είπε για αυτές τις εξετάσεις !!! 
      επίσης θέλει να μου τα κάνει και τα δύο μαζί χωρίς νάρκωση αλλά φοβάμαι λίγο τον πόνο …εσείς πιστεύετε αντέχετε ο πόνος ή να προτιμήσω την νάρκωση ;;

4 μέρες σερί πες του. Πιές redbull πες του χαχαχα

Πολύ καλό αποτέλεσμα!!! Μπραβο.

Ο προεμφυτευτικός θέλει και κάποιες προϋποθέσεις και είναι ακριβός. Αλλά αξίζει για να βγεις από αυτήν την ταλαιπωρία των αποβολών. Απορεί;;; Καλά στο κέντρο που ήμουν είσαι; έλεος, τι απορεί; η ηλικία διορθώνει τα πάντα; αμάν! θα σε κάνει να νιώσεις ότι φταις κάπου. Να ήταν όλα τα έμβρυα άριστα, να το πει ναι. Εδώ τα έμβρυα σου χωρις παρεξήγηση όπως είναι και τα δικά μου, είναι κάτω του μετρίου. Είναι ψηλοαναμενόμενο, και με επιβεβαιωμένα κακό σπέρμα; τι απορεί; 

Και χωρίς μέθη scratzing; ούτε να το σκέφτεσαι. Η κάθε μια έχει άλλη ανοχή στον πόνο δεν λέω, αλλά δεν χρειάζεται να το βιώσεις αυτό. 

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βοηθεια απο πουθενα... Κανεναν δεν εχω. Υπαρχει πεθερα βεβαια που δεν θελω βοηθεια. Μακαρι να ειχα τη μαμα μου η την αδερφη μου πιο κοντα.

ΠΗΤ εχω 29/3 αλλα με βλεπει νωριτερα ο γιατρος..

Πρωινα μπορεις να πάμε στις κουνιες?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας!

τί κάνετε?

εγώ είμαι στο ιατρείο και περιμένω άπραγη τον τεχνικό για πολλοστή φορά, γιατί πάλι κάτι έπαθε το μηχάνημα! :mad: Ακύρωσα τα πρωινά ραντεβού, αλλά το πρώτο δεν το πρόλαβα, και ήρθε η γυναίκα άδικά! :(

κατα τα άλλα είμαστε καλά!

Προχτές αρχισε ο άντρας μου να μου κολλάει: πότε θα του κάνουμε ένα αδερφάκι???:cool:

Καλά του λέω, βλέπουμε σε κανα χρόνο, να δούμε μήπως κοιμάται πια τα βράδια, γιατι το να 'μαι έγκυος και να ξυπνάω 2-3 φορές, ή να χω 2 μωρά να ξυπνάνε, εεεεε! δεν θα το αντέξω! Και δουλειά μέσα σε όλα αυτά βεβαια!!

Εν τω μεταξύ, όλοι μου λένε, αφού έκανες αγορι το πρώτο, καλύτερα και το δευτερο αγόρι, για να τα πάνε καλά μεταξύ τους...

Λέτε να ναι πιο δύσκολο να τα βρουν αγόρι με κορίτσι?

Εγώ δεν έχω πρόβλημα, μ' αρέσουν τα αγόρια!

Καλημερα σε όλες. Τενια και εγω αν διαλλεγα αγορι θα ηθελα πάλι. Βεβαια τα δικα μου θα εχουν 17 μηνες διαφορα οποτε καλα μαλλον θα τα πηγαινουν.

Σεβουλα να τον αποπλανησεις... χιχιχι

Βοηθεια απο πουθενα... Κανεναν δεν εχω. Υπαρχει πεθερα βεβαια που δεν θελω βοηθεια. Μακαρι να ειχα τη μαμα μου η την αδερφη μου πιο κοντα.

ΠΗΤ εχω 29/3 αλλα με βλεπει νωριτερα ο γιατρος..

Πρωινα μπορεις να πάμε στις κουνιες?

Καλημέρα! Κρίμα να μην έχει ςτην μαμά κοντά έστω για λίγες μέρες καλό θα ήταν να σε βοηθήσει τον πρώτο καιρό:rolleyes:

Την πεθερά πως την αποφεύγεις?:confused: Είναι μεγάλη?

Κούνιες αν δεν βρέχει πάμε την Πέμπτη

Filoudaki κι εγώ συμφωνώ να πάρουμε μια ανάσα ε και 3 χρόνια να έχουν διαφορά τα παιδιά πάλι κοντά είναι, ειδικά εσύ που έχεις δική σου δουλειά είναι ακόμη πιο δύσκολα......

Σέβη εσένα για το οικονομικό δεν θέλει ο σύζυγος ή θέλει μοναχοπαίδι??

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Διαφημίσεις

Πάντως έχω προσέξει ότι αν θέλει ο σύζυγος 2ο παιδάκι, η μαμά συμφωνεί κι ας μην είναι πολύ σίγουρη, ενώ στην αντίθετη περίπτωση, ο σύζυγος παραμένει στην αρχική του απόφαση. Ιδέα μου είναι; Νομίζω ότι ο πιό συνηθισμένος λόγος είναι γιατί δε θέλουν να περιοριστούν από θέμα ελευθερίας.

Καλημέρα! Κρίμα να μην έχει ςτην μαμά κοντά έστω για λίγες μέρες καλό θα ήταν να σε βοηθήσει τον πρώτο καιρό:rolleyes:

Την πεθερά πως την αποφεύγεις?:confused: Είναι μεγάλη?

Κούνιες αν δεν βρέχει πάμε την Πέμπτη

Filoudaki κι εγώ συμφωνώ να πάρουμε μια ανάσα ε και 3 χρόνια να έχουν διαφορά τα παιδιά πάλι κοντά είναι, ειδικά εσύ που έχεις δική σου δουλειά είναι ακόμη πιο δύσκολα......

Σέβη εσένα για το οικονομικό δεν θέλει ο σύζυγος ή θέλει μοναχοπαίδι??

έχει πολλά στο κεφάλι του, κυρίως να ξεπεταχτεί κι άλλο η μικρή, να ξεκουραστούμε εμείς, να τελειώσουμε πρώτα από το θέμα της μικρής με το αιμαγγείωμα, το οικονομικό γενικά, αλλά και ειδικά (στη δουλειά που είμαι, όπου δεν υπάρχει λοχεία, ουτε αποκόλληση ούτε τίποτα), να ασχοληθεί περισσότερο με το γραφείο του, γιατί για ένα χρόνο είχε αφοσιωθεί στο παιδί, γιατί τώρα δεν χαιρόμαστε ούτε καν την Χρύσπα λόγω των εργασιών μας (λες κι αργότερα θα αλλάξει κάτι-μόνο προς το χειρότερο)....

αλλά και με ένα παιδί δεν έχει πρόβλημα,

όλα λογικά και όλα παράλογα.

εγώ θέλω.

οι υποχρεώσεις και τα πρέπει δεν τελειώνουν ποτέ.

εγώ τώρα είμαι 34 χρόνων και 3 μηνών, δηλαδή στα 35. όποτε του έρθει η διάθεση σημαίνει ότι θα μπορώ να κάνω παιδί;

συγνώμη για τη θκατοδιάθεση, αλλά χθες είχαμε αυτή την κουβέντα και ...

δεν λέει να ανέβει η διάθεση με τίποτα.

:(:(:(:(:(

Πάντως έχω προσέξει ότι αν θέλει ο σύζυγος 2ο παιδάκι, η μαμά συμφωνεί κι ας μην είναι πολύ σίγουρη, ενώ στην αντίθετη περίπτωση, ο σύζυγος παραμένει στην αρχική του απόφαση. Ιδέα μου είναι; Νομίζω ότι ο πιό συνηθισμένος λόγος είναι γιατί δε θέλουν να περιοριστούν από θέμα ελευθερίας.

έτσι, έτσι. μην τους βγάλεις από το πρόγραμμά τους!:rolleyes:

Σωστό αυτό που λες. Τώρα για την ελευθερία δεν ξέρω, εμείς και με την μία είμαστε fulltime, αφού έρχεται το σαββατόβραδο και ή θα είμαστε off και οι δύο ή την κρατάει ο ένας και ο άλλος βγαίνει.

έχει πολλά στο κεφάλι του, κυρίως να ξεπεταχτεί κι άλλο η μικρή, να ξεκουραστούμε εμείς, να τελειώσουμε πρώτα από το θέμα της μικρής με το αιμαγγείωμα, το οικονομικό γενικά, αλλά και ειδικά (στη δουλειά που είμαι, όπου δεν υπάρχει λοχεία, ουτε αποκόλληση ούτε τίποτα), να ασχοληθεί περισσότερο με το γραφείο του, γιατί για ένα χρόνο είχε αφοσιωθεί στο παιδί, γιατί τώρα δεν χαιρόμαστε ούτε καν την Χρύσπα λόγω των εργασιών μας (λες κι αργότερα θα αλλάξει κάτι-μόνο προς το χειρότερο)....

αλλά και με ένα παιδί δεν έχει πρόβλημα,

όλα λογικά και όλα παράλογα.

εγώ θέλω.

οι υποχρεώσεις και τα πρέπει δεν τελειώνουν ποτέ.

εγώ τώρα είμαι 34 χρόνων και 3 μηνών, δηλαδή στα 35. όποτε του έρθει η διάθεση σημαίνει ότι θα μπορώ να κάνω παιδί;

συγνώμη για τη θκατοδιάθεση, αλλά χθες είχαμε αυτή την κουβέντα και ...

δεν λέει να ανέβει η διάθεση με τίποτα.

:(:(:(:(:(

Μια πρόταση: Μην ξανακάνετε κουβέντα για ένα διάστημα για αυτό το θέμα και πχ το καλοκαίρι ξαναπιάστον με το καλό να τα πείτε πάλι, ίσως πιέζεται κι εκείνος.

Την ηλικία μην την σκέφτεσαι καθόλου, φίλες μου στα 37 έκαναν το πρώτο τους.....

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Διαφημίσεις

εγώ πάντως δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία! :D

Απλά, δεν θέλω ακόμα δεύτερο παιδί!

Είμαι σίγουρη οτι μόλις είμαι έτοιμη, θα το καταλάβω, όπως έγινε και με τον Αλεξ. Το ένιωσα οτι το ήθελα!

Τωρα οι άντρες είναι και λίγο απ'εξω απο αυτή την ιστορία, το παιδί το βλέπουν 9 μήνες μετά, έτσι? Για εμάς όμως, απο την στιγμή που το τεστ βγαίνει θετικό, αλλάζει όλη η ζωή μας αυτόματα!

Αλλάζει το σώμα μας, η διάθεσή μας, οι επιλογές μας...οι ορμόνες μας...

γεια σας!

τί κάνετε?

εγώ είμαι στο ιατρείο και περιμένω άπραγη τον τεχνικό για πολλοστή φορά, γιατί πάλι κάτι έπαθε το μηχάνημα! :mad: Ακύρωσα τα πρωινά ραντεβού, αλλά το πρώτο δεν το πρόλαβα, και ήρθε η γυναίκα άδικά! :(

κατα τα άλλα είμαστε καλά!

Προχτές αρχισε ο άντρας μου να μου κολλάει: πότε θα του κάνουμε ένα αδερφάκι???:cool:

Καλά του λέω, βλέπουμε σε κανα χρόνο, να δούμε μήπως κοιμάται πια τα βράδια, γιατι το να 'μαι έγκυος και να ξυπνάω 2-3 φορές, ή να χω 2 μωρά να ξυπνάνε, εεεεε! δεν θα το αντέξω! Και δουλειά μέσα σε όλα αυτά βεβαια!!

Εν τω μεταξύ, όλοι μου λένε, αφού έκανες αγορι το πρώτο, καλύτερα και το δευτερο αγόρι, για να τα πάνε καλά μεταξύ τους...

Τένια και εγώ έτσι νόμιζα αλλά πίστεψέ με δεν τα βρίσκουν με τίποτα............. αν έχει κέφια ο μεγάλος κάτι γίνετε.

Λέτε να ναι πιο δύσκολο να τα βρουν αγόρι με κορίτσι? Kαθόλου απίθανο.

Εγώ δεν έχω πρόβλημα, μ' αρέσουν τα αγόρια!

ΚΑΛΗΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΑ σε όλες

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Εγώ πάλι είμαι μονίμος σε φάση ετοιμότητας.........

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...