Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Blu24 είπε:

Δεν ξέρω αν είχα κάνει για ζάχαρο πάντως ότι είχα κάνει τις έδειξα στον γιατρό και μου είπε από εδώ ήμαστε κομπλέ !! Εμφυτεύσεις είχα και έχω καλή εικόνα ενδομητρίου δηλαδή και σήμερα που μου έκανε έναν υπέρηχο είχα 3πλο ενδομήτριο με ένα τεράστιο ωάριο δηλαδή αύριο μεθαύριο θα σπάσει !! 
      Οι βλαστοκύστες ήταν 4BB,4BC,4BC,3BB

Να σου ζήσει το παιδάκι σου 🙏🏼

από φυσική σύλληψη δεν είχαμε καμία δυστυχώς διότι έχουμε κακό σπερμα ..

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σε 2 εβδομάδες να γίνει η ανατροπή. 

Κοίτα, έχω παρόμοιες βλαστοκύστες από όπου δεν περιμένω τίποτα. Και εμάς το θέμα μας είναι το σπέρμα, δεν έχει βρεθεί κάτι άλλο, και κάνουμε τέτοιες βλαστοκύστες. Είχα την τύχη να κάνω και 4 ΑΑ. Μην φανταστείς, από 18 ωάρια μόνο 2 άριστες βλαστοκύστες και 2 4ΒΒ. ΤΙΠΟΤΑ άλλο. Οπότε πιστεύω ότι ευθύνεται η ποιότητα του εμβρύου. Για το σπέρμα δεν μπορείτε να κάνετε πολλά, μόνο να προσπαθείτε να μαζέψετε βλαστοκύστες και να κάνετε προεμφυτευτικό. ή να συνεχίσετε με εμβρυομεταφορές μέχρι να βρείτε το γερό. 

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

και ναι ειμαι εδω!!!!!!!

δεν εχω ιντερνετ στο σπιτι και τωρα ειμαι στο μαγαζι!!!!

τι κανετε καλες μου??εμεις ειμαστε καλα ειμαστε και εμεις 15 μηνων 11 κιλα 88 ποντακια...ειχαμε κοψει το γαλα εδω και ενα 5μηνο αλλα εδω και 4 μερες πινει και παλι πρωι μεσημερι και βρεδυ απο 240γρ!!!!!!!νερο πινει απο ποτηρακι με καλαμακι!!!λεμε λεξουλες που μονο εγω μπορω να καταλαβω και αν τον ρωτηεις ως σε λενε λεει μμμμμμαμαηλ....μιχαηλ

δεν περπαταει ακομααααααααααα αλλα στηριζεται κανονικα και περνει ην στραταρα και κανει βολτες στο σπιτι.....μετακομισα σε πιο μεγαλο σπιτι και ειναι τελεια....ο μικρος ειναι τρελλαμενος..

αυτααααααααα

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και ναι ειμαι εδω!!!!!!!

δεν εχω ιντερνετ στο σπιτι και τωρα ειμαι στο μαγαζι!!!!

τι κανετε καλες μου??εμεις ειμαστε καλα ειμαστε και εμεις 15 μηνων 11 κιλα 88 ποντακια...ειχαμε κοψει το γαλα εδω και ενα 5μηνο αλλα εδω και 4 μερες πινει και παλι πρωι μεσημερι και βρεδυ απο 240γρ!!!!!!!νερο πινει απο ποτηρακι με καλαμακι!!!λεμε λεξουλες που μονο εγω μπορω να καταλαβω και αν τον ρωτηεις ως σε λενε λεει μμμμμμαμαηλ....μιχαηλ

δεν περπαταει ακομααααααααααα αλλα στηριζεται κανονικα και περνει ην στραταρα και κανει βολτες στο σπιτι.....μετακομισα σε πιο μεγαλο σπιτι και ειναι τελεια....ο μικρος ειναι τρελλαμενος..

αυτααααααααα

καλημέρα. μια ερώτηση.

γιατί πίνει γάλα το μεσημέρι ο μιχαλάκης; δεν τρώει φαγητό το μεσημέρι;

ή το ζητάει για ύπνο;

ψηλός ο αγαπούλης σου! να τον χαίρεστε!

με γειά το σπίτι! καλορίζικο!

καλημερα κοριτσια τι κανετε?

Σεβουλα και εγω καποια μεσημερια μπορει να της δωσω γαλα αν ειναι σε υπερενταση και θελω να ηρεμησει για να κοιμηθει η αν ειμαστε καπου εξω και δεν μπορω να της δωσω φαγητο η κατι αλλο σπανια βεβαι.

Τωρα για το αυγο εμεις τρωμε πολυ σπανια γιατι δεν το θελει καθολου και δεν την πιεζω αφου μου ειπε ο γιατρος οτι δεν πειραζει

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

για καιρό και η Χρύσπα δεν το ήθελε το αβγουλάκι.

τώρα το τρώει με μεγάλη ευχαρίστηση. τελειώνει και θέλει κι άλλο.

σχεδόν μέρα παρά μέρα της δίνω αβγουλάκι. άλλοτε βρασμένο, άλλοτε μελάτο. βάζω ελάχιστο αλατάκι και σταγονίτσες λάδι.

Καλημερα σε όλες. Καλό Σκ.

Εμενα Σεβουλα μου ειπε ο γιατρος μερα παρα μερα. Το τρωει σε 5 δεπτερολεπτα.

καλημέρα Στέλλα. ταυτόχρονα γράφαμε.

κι εμείς τα ίδια.

μάκια.

πώς τα πάτε οι εγκυμονούσες;

πλάκα κάνεις!

εγώ στην Χρύσπα είχα φορτώσει 20+ κιλά.

πώς καταφέρνετε να έχετε αυτοπειθαρχία! μπράβο σας!

και σκόρδα! με το καλό τα νινάκια! γερά και με έναν πόνο!

Διαφημίσεις

πλάκα κάνεις!

εγώ στην Χρύσπα είχα φορτώσει 20+ κιλά.

πώς καταφέρνετε να έχετε αυτοπειθαρχία! μπράβο σας!

και σκόρδα! με το καλό τα νινάκια! γερά και με έναν πόνο!

Στο πρωτο πηρα 5. Δεν κανω διαιτα. Ειμαι ηδη παααααααρα πολλα κιλα. Απλως όλη μερα περπαταω.

Καλά είμαστε Στέλλα εσύ? Πότε έχεις με το καλό ΠΗΤ? Μετά με δύο μωρά θα έχεις βοήθεια ή μόνη σου?

Σας θαυμάζω όσες το πήρατε τόσο γρήγορα απόφαση για άλλο/α παιδάκια......εγώ αισθάνομουν μονίμως κουρασμένη μέχρι τον 12ο μήνα της μικρής και τώρα κάπως νιώθω ότι μπαίνουμε σε ένα πρόγραμμα χωρίς πολλές-πολλές εκπλήξεις (από πλευράς καθημερινότητας) και αυτό με ηρεμεί κάπως!

Κρύο σήμερα..........

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...