Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ said:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό, συνήθως το 1ο τρίμηνο τα συμπτώματα πανε κ έρχονται. Σας είπε κάτι καινούργιο ο γιατρός?

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εκείνες τις μέρες γύρω στις 22-23 θα πάμε και για τα δεύτερα εμβόλιά μας το ένα από τα οποία είναι μεν προαιρετικό (αυτό για την γαστρεντερίτιδα) αλλά δεν το καλύπτει το ταμείο (ΟΑΕΕ πρώην ΤΕΒΕ) και κοστίζει και 80. Φυσικά εννοείται για το παιδάκι μας δεν το σκεφτόμαστε, αλλά με τσατίζει το κ@@@κράτος μας που μας εκμεταλλεύεται στο έπακρο...και ύστερα σου λέει έχουμε πρόβλημα υπογεννητικότητας...ρε κορίτσια εδώ το γάλα (πίνουμε τώρα novalac IT γιατί το frisolac του προκαλούσε δυσκοιλιότητα) στην Κύπρο είναι 50% κάτω στην τιμή. Είναι δυνατόν να είναι τα πάντα σε σχέση με βρέφη-παιδιά πιο ακριβά από όλες τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες? Τι να πω...

αστο, χιλια δικια εχεις... μα 80 ευρω και δεν το καλυπτει!!! ε ρε τι μας περιμενει...

Επίσης έχω πρόβλημα με το θηλασμό εδώ και λίγες μέρες...είχα δει κάτι άσπρα στιγματάκια στο στοματάκι του (όπως το κομμένο γάλα που κάνει κάτι μικρά κομματάκια) πήραμε την daktarin (έχει γεύση πορτοκάλι και γλυφόταν συνέχεια...μάλλον θα του αρέσουν τρελά τα φρούτα όπως και στη μαμά του) έφυγαν την ίδια μέρα και τα δυο αλλά οι θηλές μου δεν έχουν ηρεμήσει...φοβάμαι για καντιντίαση (διάβασα κάποιο σχετικό post στο parents) αλλά δεν μπορεί να διαγνωστεί και δεν ξέρω τι να κάνω. Ο γυναικολόγος μου είπε τηλεφωνικώς να μιλήσω με την παιδίατρο (που μου έδωσε και την αλοιφή) και ότι δεν πιστεύει ότι είναι κάτι τέτοιο ούτε κάτι σοβαρό, η παιδίατρος μου είπε ότι εγώ δεν χρειάζεται να κάνω κάτι. Την Τετάρτη λίγο πριν φύγω για τη δουλειά θήλαζα και έκλαιγα από τον πόνο...το βράδυ ήμουν καλύτερα...συμβαίνει και σε κάποια άλλη σας κάτι παρόμοιο?

σαν μυκητες ακουγεται, αν τα στιγματα δεν ξεκολλανε ή αφηνουν πληγη στο στομα. αφου σου δωσε ντακταριν, διεγνωσε μυκητιαση.

αν σε ποναει τοσο πολυ στον θηλασμο και αντανακλα ο πονος σε ολο το στηθος και ειναι σαν δυνατα τσιμπηματα ακομα και οταν δεν θηλαΖΕις ειναι καντιντα. πρεπει να κανεις και συ θεραπεια με την ιδια κρεμα στις θηλες.

μην ανησυχεις,περναει γρηγορα.

απλα αν δινεις πιπιλα και αλλα παιχνιδια, να τα βραζεις συνεχεια.

Επεξεργάστηκαν by filoudaki

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσια.... εχουμε χειμωνιατικο σκηνικο εδω και μαρεσει πολυ...

εμεις μεσα στην εβδομαδα θα παμε για το πρωτο μας εμβολιο ελπιζω να ειναι ανωδυνο. Στελλα περαστικα στο μωρακι σου πως ειναι τωρα;

Καλα βρε Χριστινα ολο σου το σοι μπλε και πρασινα ματια εχει;μπραβο! εμεις παλι πηξαμε στο καφε και γιαυτο δεν εχω αγωνια τι ματια θα εχει η μικρη μου!

Ειμαι πολυ ευτιχισμενη γιατι εχω χορτασει υπνο την τελευταια εβδομαδα... κοιματε απο τις 10 το βραδυ και ξυπναει στις 6 το πρωι για να φαει...μακαρι να συνεχισει ετσι και να το κοψει το βραδυνο γευμα...

Μια και πιο πανω λεγατε για τις τιμες στα γαλατα ποσο κοστιζει το frisolac στην περιοχη σας;(οσες περνετε αυτο και ξερετε) εγω εδω τα 400 γραμμαρια το περνω 9,30ευρω και τα 900 20 ευρω.........

Οσο για τα εμβολια εγω ειμαι τυχερη γιατι ολα τα κανω δωρεαν απ'οτι μου ειπαν τα καλυπτει το ταμειο του αντρα μου οπως και τις επισκεψεις στον παιδιατρο!Αλλα και να μην τα καλυπτε οταν προκειτε για την υγεια του παιδιου δεν σκεφτεσαι τα χρηματα

και εμενα κραταει το κεφαλι της ορθιο οταν ειναι μπρουμητα,μας χαμογελαει οταν της μιλαμε και βγαζει κατι κραυγες χαρας! θελω να την ζουληξω..... Κατερινα(astarti) κουκλα η κορη σου και ναι εχεις δικιο ιδια ο μπαμπας της............

Εμενα τωρα που κανει γελακια μου λενε οτι μου φερνει λιγο αλλα μονο στο χαμογελο....

Εμεις θα της παρουμε δωρο και ας μην καταλαβαινει ειναι τα πρωτα της Χριστουγεννα ετσι για το καλο.... θα της παρουμε τον φωτεινο αγκαλιτσα ή αλλιως φωτουλη οπως τον λεγαμε στα νιατα μας...ηταν το αγαπημενο μας παιχνιδακι και δικο μου αλλα και του αντρα μου! καταλαβαινετε πιο λεω αυτο που ειναι σαν καμπια και οταν το αγκαλιαζεις αναβουν τα μαγουλακια...

ευρωΜια και πιο πανω λεγατε για τις τιμες στα γαλατα ποσο κοστιζει το frisolac στην περιοχη σας;(οσες περνετε αυτο και ξερετε) εγω εδω τα 400 γραμμαρια το περνω 9,30ευρω και τα 900 20 .........

κι εγω 20 ευρω το αγοραζω. Μαλλον οι τιμες ειναι ιδιες παντου

Επεξεργάστηκαν by dora27

kpo44vsvb7d11lye.png

Διαφημίσεις

ολα καλα. Εκλαψε λιγο εκει, αλλα μετα ολα καλα. Κοιμηθηκε σαν πουλακι. Τωρα σε 10 μερες θα παμε να κανουμε εμβολιο για πνευμονιοκοκκο. Μου ειπε η γιατρος οτι κανονικα το κανουν λιγο αργοτερα, αλλα λογω της γριπης φετος καλο θα ηταν να το καναμε νωριτερα. Κι απο ο,τι ακουσα αυτο ειναι πιο δυνατο, δεν ξερω αν θα τον γλυτωσουμε τον πυρετο.... Αυτο το εμβολιο της γαστρεντεριτιδας δεν το εχω ακουσει παντως......

kpo44vsvb7d11lye.png

αντε ωραια μακαρι να τα περασει ολα ετσι εμεις το δευτερο θα κανουμε αρχες του μηνα.Ουτε εγω δεν το ξερω και δεν μου εκανε καμια αναφορα ο παιδιατρος οταν τον ρωτησα μηπως χρειαζεται και καποιο αλλο εξτρα θα τον ρωτησω ομως;)

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

[quote name='astarti;5582

Νατασσούλα με τους τρεις σου γιούς τι κάνεις???Ο μικρός εξακολουθεί να θέλει μόνο την αγκαλιά της μαμάς του???

Κατερίνα τι κάνεις; απο ότι βλέπω νυχτοπούλι' date=' ο μικρός επιτέλους έχει χαλαρώσει με την αγκαλίτσα και κοιμάται όπου τον βάλω εκτός απο το κρεβάτι του, εχθές κοιμόταν απο της 6:00 το απόγευμα μέχρι και της 9:00 το πρωϊ εννοείτε οτι ξύπνησε για να φάει 3 φόρες αλλά ούτε άνοιξε τα μάτια του, όταν είναι στο ριλάξ χαζέυει τα παιχνιδάκια και όταν βαριέται αρχίζει τα νιαουρίσματα δεν σπαράζει στο κλάμα για να τον πάρω αλλά με το που με βλέπει αρχίζει τα γέλια και δεν αντέχω τον πέρνω και τον ζουλάω............[/font']

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Εκείνες τις μέρες γύρω στις 22-23 θα πάμε και για τα δεύτερα εμβόλιά μας το ένα από τα οποία είναι μεν προαιρετικό (αυτό για την γαστρεντερίτιδα) αλλά δεν το καλύπτει το ταμείο (ΟΑΕΕ πρώην ΤΕΒΕ) και κοστίζει και 80€. Φυσικά εννοείται για το παιδάκι μας δεν το σκεφτόμαστε, αλλά με τσατίζει το κ@@@κράτος μας που μας εκμεταλλεύεται στο έπακρο...και ύστερα σου λέει έχουμε πρόβλημα υπογεννητικότητας...ρε κορίτσια εδώ το γάλα (πίνουμε τώρα novalac IT γιατί το frisolac του προκαλούσε δυσκοιλιότητα) στην Κύπρο είναι 50% κάτω στην τιμή. Είναι δυνατόν να είναι τα πάντα σε σχέση με βρέφη-παιδιά πιο ακριβά από όλες τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες? Τι να πω...

Λία και εμείς θα το κάνουμε το εμβόλιο για την γαστρεντερίτιδα τον άλλον μήνα, όλα τα ταμεία το καλύπτουν εκτός απο το ΤΕΒΕ, είναι όντως 80,οο; γιατί εμένα μου είπε 150,οο και φρίκαρα, αλλά δεν το σκέφτηκα και πολύ.

Μια φορά τους είχα και τους 3 με γαστρεντερίτιδα δεν περιγράφω τι γινόταν............

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

σαν μυκητες ακουγεται, αν τα στιγματα δεν ξεκολλανε ή αφηνουν πληγη στο στομα. αφου σου δωσε ντακταριν, διεγνωσε μυκητιαση.

αν σε ποναει τοσο πολυ στον θηλασμο και αντανακλα ο πονος σε ολο το στηθος και ειναι σαν δυνατα τσιμπηματα ακομα και οταν δεν θηλαΖΕις ειναι καντιντα. πρεπει να κανεις και συ θεραπεια με την ιδια κρεμα στις θηλες.

μην ανησυχεις,περναει γρηγορα.

απλα αν δινεις πιπιλα και αλλα παιχνιδια, να τα βραζεις συνεχεια.

Τένια μου παιχνίδια δεν παίρνει ακόμη και τις πιπίλες όταν τις δέχεται (1 στο 1.000.000 δηλαδή σπανιότατα) τις έχω αποστειρωμένες και με το παραμικρό που θα πέσουν ακόμη και πάνω του που λέει ο λόγος τις ξαναβάζω για αποστείρωση. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι μήπως όταν είμασταν στην Κύπρο και τον πήραν αγκαλίτσα σε κάποια φάση ακούμπησε κάτι και το έπαθε αυτό. Δεν ξέρω αν είναι καντίντα ή καντιντίαση (δεν ξέρω ποιός όρος είναι πιο σωστός) γιατί δεν πονάει συνέχεια και πονάει εδώ και 2 μέρες πλέον μόνο το αριστερό...ίσως είναι απλά πολύ ερεθισμένο. Ελπίζω να περάσει εντελώς... Σημειωτέον η παιδίατρος την daktarin μου την έδωσε τηλεφωνικώς (για να μην ταλαιπωρήσω λέει το μωράκι) και ότι θα έφευγαν αμέσως τα 2 σημαδάκια όπως και έγινε...

ntJAp3.pngdeIep3.pngoYt2p2.png

Λία και εμείς θα το κάνουμε το εμβόλιο για την γαστρεντερίτιδα τον άλλον μήνα, όλα τα ταμεία το καλύπτουν εκτός απο το ΤΕΒΕ, είναι όντως 80,οο; γιατί εμένα μου είπε 150,οο και φρίκαρα, αλλά δεν το σκέφτηκα και πολύ.

Μια φορά τους είχα και τους 3 με γαστρεντερίτιδα δεν περιγράφω τι γινόταν............

Νατάσα μου η φαρμακοποιός μου μας είπε ότι κάνει 80 και ότι ΤΕΒΕ & ΙΚΑ μόνο δεν το καλύπτουν. Λες στην Αθήνα να έχουν σχεδόν διπλάσια τιμή? Τι να πω!

Έλενά μου (Μπούλα) που χάθηκες? Λέγαμε για Τρίτη να συναντηθούμε αλλά μάλλον θα πρέπει να καλύψω κάποια καθηγήτριά μου που είναι άρρωστη. Είχες μιλήσει και με άλλα κορίτσια για να έρθουν? Αν όχι και δεν έχει κανονιστεί κάτι σίγουρα νομίζω θα τα καταφέρουμε μέσα στις διακοπές που δε θα έχω τόσες υποχρεώσεις και θα είμαι πιο free.

λια τι ειναι η καντιντιαση???δεν το εχω ξανακουσει που παρουσιαζεται??

στελλα πως ειναι ο μικρουλης??

κοριτσιαααααααααααααααααααα πηζωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...