Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Blu24 είπε:

Δεν ξέρω αν είχα κάνει για ζάχαρο πάντως ότι είχα κάνει τις έδειξα στον γιατρό και μου είπε από εδώ ήμαστε κομπλέ !! Εμφυτεύσεις είχα και έχω καλή εικόνα ενδομητρίου δηλαδή και σήμερα που μου έκανε έναν υπέρηχο είχα 3πλο ενδομήτριο με ένα τεράστιο ωάριο δηλαδή αύριο μεθαύριο θα σπάσει !! 
      Οι βλαστοκύστες ήταν 4BB,4BC,4BC,3BB

Να σου ζήσει το παιδάκι σου 🙏🏼

από φυσική σύλληψη δεν είχαμε καμία δυστυχώς διότι έχουμε κακό σπερμα ..

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σε 2 εβδομάδες να γίνει η ανατροπή. 

Κοίτα, έχω παρόμοιες βλαστοκύστες από όπου δεν περιμένω τίποτα. Και εμάς το θέμα μας είναι το σπέρμα, δεν έχει βρεθεί κάτι άλλο, και κάνουμε τέτοιες βλαστοκύστες. Είχα την τύχη να κάνω και 4 ΑΑ. Μην φανταστείς, από 18 ωάρια μόνο 2 άριστες βλαστοκύστες και 2 4ΒΒ. ΤΙΠΟΤΑ άλλο. Οπότε πιστεύω ότι ευθύνεται η ποιότητα του εμβρύου. Για το σπέρμα δεν μπορείτε να κάνετε πολλά, μόνο να προσπαθείτε να μαζέψετε βλαστοκύστες και να κάνετε προεμφυτευτικό. ή να συνεχίσετε με εμβρυομεταφορές μέχρι να βρείτε το γερό. 

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα.

Φαίδρα μη μασάς καθόλου όλα θα πάνε καλά και με τα 2 μωράκια σου, τελικά θα το κάνουμε και εμείς σύντομα το mmr. (μίλησα με την παιδίατρο μας, οπου για τα παιδιά μου την εμπιστέυομαι απόλυτα)

sevoula μια χαρά και εσείς, όσο για τον αν είσαι υπερβολική καλήτερα έτσι παρά αδιάφορη.

Εγώ του δίνω almiron και πίνει 3 φορές απο το βράδυ μέχρι το πρωϊ 210ml - 240ml

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα κορίτσια.

η Χρύσπα πίνει γάλα το πρωί και το βράδυ, φρέσκο.

από 250 σπάνια-310 συνήθως.

τρώμε πολλά γιαούρτια με μέλι, κρεμούλες με γάλα-αβγά-αλεύρι ή γάλα μέλι βρώμη.

και μας αρέσουν τα τυριά, καθότι είμαστε στον τόπο παραγωγής τους.

Κατερίνα, τί όμορφη που είναι η κόρη σου! Έχει και μπόλικα μαλλάκια, εμάς δε μεγαλώνουν.

Πες μου πού είναι αυτό το θεϊκό μέρος που έχεις φώτο από τα Χριστούγεννα;

Εμένα τρώει κάτι μέχρι τις 19:00 το αργότερο και συνήθως το βραδυνό γάλα δεν το πίνει.......Το πρωί πίνει από 210 έως 270 αναλόγως τα κέφια!!

Μπραβο βρε Σεβη η δικιά σου είναι το φωτεινό παράδειγμα!!! Τι καλά να τρώει απόλα και με όρεξη το παιδί!!!!!!!

Εξετάσεις γενικές αίματος ούρων έχετε ξανακάνει (από την γέννηση-για το παιδί)? Αναρωτιέμαι αν θα έπρεπε να της κάνω, ο παιδίατρος δεν μου έχει πει κάτι ακόμη.........

Λοιπόν, "ανακάλυψα" χθες αυτά τα τραγουδάκια και η μικρή μου ξετρελάθηκε, της άρεσαν πολύ! Αν ξέρετε και άλλα παιδικά με αγγλικό στίχο, βάλτε τα please!

THE WHEELS ON THE BUS

Twinkle Twinkle Little Star

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Διαφημίσεις

Εμένα τρώει κάτι μέχρι τις 19:00 το αργότερο και συνήθως το βραδυνό γάλα δεν το πίνει.......Το πρωί πίνει από 210 έως 270 αναλόγως τα κέφια!!

Μπραβο βρε Σεβη η δικιά σου είναι το φωτεινό παράδειγμα!!! Τι καλά να τρώει απόλα και με όρεξη το παιδί!!!!!!!

Εξετάσεις γενικές αίματος ούρων έχετε ξανακάνει (από την γέννηση-για το παιδί)? Αναρωτιέμαι αν θα έπρεπε να της κάνω, ο παιδίατρος δεν μου έχει πει κάτι ακόμη.........

Λοιπόν, "ανακάλυψα" χθες αυτά τα τραγουδάκια και η μικρή μου ξετρελάθηκε, της άρεσαν πολύ! Αν ξέρετε και άλλα παιδικά με αγγλικό στίχο, βάλτε τα please!

THE WHEELS ON THE BUS

Twinkle Twinkle Little Star

Aν μάθεις να το λες κι όλας έχει πολύ πλάκα!

Καλησπερα. Πως ειστε? Ωραια τραγουδακια αλλα δεν του αρεσαν. Ακουει Μητροπανο και ρεμπετικα ο δικος μου. Αντε και λιλιπουπολη.

:lol::lol::lol::lol:

η δικιά μου ακούει και Μπιθικότση και χορεύει:rolleyes:. τινάζει τα χεράκια με ρυθμο, γονατίζει με νεύρο.:mrgreen:

ακούει τα πάντα σε μουσική, από σακίρα, ζουζούνια, καραγκούνα, μέχρι Σπανουδάκη.

το πιο ενδιαφέρον :tongue:είναι που όλα τα χορεύει.:roll::lol:

όταν ο πατέρας της την είδε να χορεύει Μπιθικότση συγκινήθηκε.

αλλά όταν στο σαλόνι της παιδιάτρου που περιμέναμε με πολλά άτομα

μαζί τη γιατρό, η κόρη μας χόρευε στη μέση της "πίστας" από μουσική της τηλεόρασης, κρύφτηκε πίσω από την εφημερίδα.:tongue::lol::lol:

όλοι λένε ότι το παιδί πήρε από εμένα στο χορό.:D

Αγγελινα εισαι πατριωτισα??? τωρα το ειδα ...

Ναιαιαιαι...πατρίδα!!!!

Φαίδρα, εμείς το MMR το κάναμε χθες το απόγευμα. Μια χαρά. Το βράδυ κατέβασε δυο μπουκάλια με 280 μλ έκαστο (συνήθως πίνει ένα), κι άλλο ένα στις 8:30 το πρωί, Κοιμήθηκε σαν πουλάκι και ξύπνησε κεφάτος και χαμογελαστος, όπως πάντα. Μόνο εμένα θα μου μείνει η αγωνία για καμια βδομάδα ακόμα, της ηλίθιας μάνας...χίλιες φορές καλύτερα στον μεγάλο, που δεν υπήρχε το φόρουμ, τα κάναμε όλα με κλειστά μάτια και ξεμπερδέψαμε χωρίς άσκοπες στενοχώριες! Λες και μας λείπουνε οι σοβαροί λόγοι να στενοχωριόμαστε στη ζωή μας!

Τον άλλο μήμα έχουμε το Varivax, της ανεμοβλογιάς.

Εγώ με το μπιμπερό του το δίνω το νερό, με το ποτηράκι Νουκ λούζεται...:rolleyes: Και τα μπιμπερό μας Νουκ είναι, τα φαρδιά. Ο μεγάλος επινε από 18 μηνών το γάλα με κούπα και καλαμάκι και σώθηκα, γιατί δεν γούσταρε κανένα μπιμπερό, όλα τα είχα δοκιμάσει.

Και εμείς χτες είχαμε το MMR αλλά τελικά δεν το κάναμε, γιατί είχε αγχωθεί ο άντρας μου, φοβούμενος πιθανό πρόβλημα λόγω της αλλεργίας του παιδιού.

Είπε να ξεκαθαρίσει πρώτα το τοπίο με τους αλλεργιολόγους και βλέπουμε. Είπα οκ.

Πήγαμε λοιπόν μαζί στην παιδίατρο, να του κανει στο προγραμματισμένο ραντεβού, την καθιερωμένη μηνιαία εξέταση.

Οταν της είπαμε οτι δεν θα κάνουμε το εμβόλιο, εκνευρίστηκε! :rolleyes: Προσπάθησε να το κρύψει, αλλά φάνηκε ξεκάθαρα... Αρχισε να μας λεει κατι για επιδημίες ιλαρας, οτι θα εχουμε προβλημα και τετοια.

Μετά μου λεει εμένα, ''ειχα προετοιμαστει και εγώ για το εμβόλιο σήμερα, εφερα την αδρεναλίνη μαζι μου''.... :shock:

μάλλον την πείραξε που δεν την ενημερώσαμε νωρίτερα για την απόφασή μας?

ή μήπως νομίζει οτι δεν την εμπιστευομαστε?

τεσπα, ξύδι......:cool:

Διαφημίσεις

Olive, η δικιά μου δεν μπόρεσε να το ακούσει όλο το τραγουδάκι με το αστέρι...έβαλε τα κλάμματα! Η αλήθεια είναι κάπως λυπητερή η μουσική του.

Γιατί το μωράκι μου, κρίμα:(

Πολύ στεναχωρήθηκα:roll:

Εμένα σαν τρελή κάνει χαίρεται πολύ και μου λέει "μαμά κούκου" :roll:

Πάντως δεν ξέρω αν είναι λυπητερό αλλά νομίζωείναι νανούρισμα!!!

Βάλτης ζουζούνια να χαρεί το παιδί:mrgreen:

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

δεν ταιριάζει βέβαια στα ακούσματά σας, αλλά εμένα σήμερα η μικρή μου με συγκίνησε.

χόρευε κόνιαλι. δεν έχω νιώσει πιο φορτισμένη, πιο περήφανη

http://www.youtube.com/watch?v=XCv4t-cP5v0&feature=related

Κοριτσάκια μου τι κάνετε?????Έχω πολύ καιρό να μπω, το ξέρω, αλλά είμαι συνέχεια στο τρέξιμο με τη δουλειά, την μικρή..Τέσπα....

Φαίδρα πολύ χάρηκα για το νέο μπεμπέ...Να πάνε όλα τέλεια και ο Κίμωνας να αποκτήσει ένα πανέμορφο αδερφάκι όπως και ο ίδιος...

Κατερινάκι η Έλλη είναι πανέξυπνη...Την θυμάμαι και πιο μικρή που την είχα δει που έκανε πραγματάκια που κάνουν παιδάκια σε μεγαλύτερη ηλικία....

Νατασσούλα όλα να πάνε καλά με τον Χρηστάκο....

Σεβούλα η Χρύσπα είναι ένα γλυκύτατο, πανέξυπνο και τόσο πρόσχαρο και χαμογελαστό παιδάκι που ειλικρινά οι άλλοι έχουν κάλο στο μυαλό που στέκονται στο αιμαγγείωμα...Στα χω πει και από κοντά...Όλα καλά θα πάνε...

Νικόλ ε, ποτέ!!!!Είσαι εσύ 36?????:shock::shock::shock::shock:Μοιάζεις πολύ, πολύ μικρότερη...

Στελλίτσα και Κατερινάκι τι κάνουν τα σποράκια????Κοντεύετε ε???Με το καλό..

Εμένα η δικιά μου γάλα και νερό πίνει μόνο από το μπιμπερό...Αν της βάλω σε ποτήρι θα καταλήξει πάνω της γιατί απλά το βλέπει σαν παιχνίδι...Έχω γυάλινα της nuk αλλά σιγά σιγά της τα αντικαθιστώ με πλαστικά για να μπορεί να τα πιάνει και μόνη της και να μην έχουμε κανένα ατύχημα...Επίσης από ποσότητα πίνει γύρω στα 500-600ml την μέρα γάλα...Είναι γαλατού γενικά, της αρέσει πολύ, παραπάνω και από το φαγητό μπορώ να πω..:tongue::tongue::tongue: Από τραγούδια της αρέσει πολύ η barbie, τα ζουζούνια, οι mazoo and the zoo αλλά μόλις ακούει το salama της bebe lilly ξεκινάει να χορεύει κουνώντας τα χέρια της...Έχει πολύ πλάκα...!!!!

Εμείς MMR έχουμε το Μάρτιο αλλά δεν είχα πάρει χαμπάρι το τι γίνεται...Τρέχω να ενημερωθώ...Ουφ...

Αναρίτα και Κατερίνα από το Μέτσοβο είναι οι φώτο...Όντως ήταν καταπληκτικά!!!Μας άρεσε πολύ....Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια....:D:D:D

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...