Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

"ΑΝΑΡΙΤΑ" = Μαργαρίτα - Ιδ.υπαλ.- 43ετών (Δανάη 15μηνών & Ελένη 12ετών)

"sevoula"= Σέβη-νομικός σύμβουλος-34 (Χρύσπα 15 μηνών)

filoudaki= Τένια- χειρ. οδοντίατρος - 33 ( Αλέξανδρος 15 μ)

"nik"= Νικολ-εκπαιδευτικος-36 (Εβελινα 15μ)

"stellitsa1978"=Στελλα-προγραμματιστρια Η/Υ-32 (Βασιλης 15 μηνων & Αργυρω στο δρομο)

Natasa2002 = Νατάσα - ιδ,υπαλ. - 33 (Βασίλης 8 - Χρήστος 5 - Άγγελος 15 μηνών)

katval = Κατερινα - ελ επαγγελματιας - 26 (Μαριστελλα 15 μηνων και Κωνσταντινος καθ οδον )

"VEROLINA"= Φαίδρα, καθηγήτρια, (Kimon 15 μ.)

"Olive"= Κατερίνα, πολιτικός μηχανικός, για την ώρα fulltime mammy, 30 (μαμά της Έλλης 15 μηνών)

Verolina καταρχάς μην ανησυχείς καθόλου για τα χαζοεμβόλια και αυτά που ακούγονται.....εφόσον το κάνατε βγάλτο από το μυαλό σου, μην στεναχωριέσαι στην κατάσταση σου!:rolleyes:

A! το όνομα σου είναι από τα αγαπημένα μου, μεταξύ άλλων, το σκεφτόμουν για την μικρή μου.....αλλά επικράτησε η οικογενειακή παράδοση:-( Καθώς και του γιού σου το σκεφτόμουν εαν έκανα αγόρι!!!!!!!!!!!!!!! Απίστευτο:-P

Stellitsa κι εμείς μπουκάλι, ακόμη, το γάλα γιατί το πίνει και μισο-κοιμισμένη, αλλιώς μου το πετάει δεν το θέλει, αλλά νερό κλπ τα πίνει σε ποτήρι με καλαμάκι. Αυτό με την κούνια από την μια είναι milestone από την άλλη είναι και λίγο σοκαριστικό την πρώτη φορά.......:confused: (Άσχετο)εσύ facebook δεν έχεις?

Για το θέμα ύπνου που ειπώθηκε νωρίτερα, εμείς κοιμομαστε κανονικά στην κούνια μας χωρίς κλάμα-κούνημα (εκτός από διάφορες φάσεις) αλλά ήμουν λίγο αυστηρή σε αυτό το θέμα από όταν γεννήθηκε, την έβαλα από την πρώτη μέρα στο δωμάτιο της (επειδή ο μπαμπάς μας είναι και καπνιστής και το θεώρησα πιο υγιεινό) και πήγαινα εγώ εκεί όταν χρειαζόταν και κοιμόμουν σε καναπέ.....:lol: Μας βοήθησε και μια μπάλα με κλασική μουσική και φωτεινά αστεράκια;)

Αρκετά σας ζάλισα....φιλάκια!

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

sevoula που με ρώταγες για το βιβλίο, τώρα το δοκιμα΄ζω. Σε βοηθάει να μάθεις το παιδί να κοιμάται χωρίς αγκαλια ή θηλασμό ή πιπίλα ή αλλο τρόπο, δλδ να κοιμαται μόνο του.

Είμαι στην 3η μέρα. Σήμερα ξύπνησε ξημερώματα στις 6 για γάλα. Το εφάρμοσα φυσικά. και παραλίγο να πιάσει!!! Αλλά τελικά τον θήλασα.

Δεν πειράζει θέλει προσπάθεια, αυτή λέει 10 μέρες θέλει για να δεις διαφορά.

sevoula που με ρώταγες για το βιβλίο, τώρα το δοκιμα΄ζω. Σε βοηθάει να μάθεις το παιδί να κοιμάται χωρίς αγκαλια ή θηλασμό ή πιπίλα ή αλλο τρόπο, δλδ να κοιμαται μόνο του.

Είμαι στην 3η μέρα. Σήμερα ξύπνησε ξημερώματα στις 6 για γάλα. Το εφάρμοσα φυσικά. και παραλίγο να πιάσει!!! Αλλά τελικά τον θήλασα.

υπάρχει στα ελληνικά; γιατί τα αγγλικά μου είναι λόουερ επίπεδο.

σήμερα πήγαμε στη γιατρό. μας είπε ότι δεν υπαρχει περίπτωση να υποχωρήσει από μόνο του, ότι δεν θα βγάλει τριχούλες εκεί το φρυδάκι της. να το παρακολουθούμε (μετράμε) και αν δεν μεγαλώνει, να το αφήσουμε μέχρι τα 4 χρόνια, γιατί τώρα είναι μικρή.

αν μεγαλώσει, υπάρχουν γιατροί στο παίδων που αναλαμβάνουν τόσο εξειδικευμένη επέμβαση.

αφήνει ένα μικρό σημαδάκι.

αυτό που μου έμεινε σήμερα είναι η αντίδρασή της όταν αποκάλεσα το αιμαγγείωμα αντιαισθητικό. μου έκανε νόημα, να μην το ξαναπω μπροστά στο παιδί, γιατί όλα τα καταγράφει. ήταν πολύ γλυκιά με τη μικρή μου, ειλικρινής, περιεκτική στα λόγια της.

επαίνεσε και τον σύζυγο για την προστατευτικότητά του, το ενδιαφέρον του για τη μικρή, κυρίως την ψυχραιμία του.:cool::P

είμαι εγώ υπερβολική;;;; μάλλον είμαι.;):(

υπόσχομαι να μην ξαναπω άσχημη κουβέντα μπροστά στο παιδάκι μου.;)

αυτά τα νέα μας.:-)

Αχ, Στελλίτσα, κι εγώ γυάλινο του είχα μέχρι που ανακάλυψε ότι σπάει και μου έσπασε δύο μέσα σε μία εβδομάδα! Δεν με πειράζει για τα μπουκάλια, αλλά καταντάει και επικίνδυνο...Αναγκαστικά το αντικατέστησα με πλαστικό

Μαστροχαλαστής ο Βασιλάκης σου, πολύ πλάκα με το κάγκελο της κούνιας. Εμένα δεν το έχει καταφέρει να κατέβει ακόμα, έπαθα όμως το ίδιο σοκ όταν τον είδα μπροστά μου μια μέρα που τον είχαμε κοιμίσει για μεσημέρι στο κρεβάτι μας!

Olive, απίστευτο, πράγματι, με τα ονόματα! Τι σύμπτωση! Εμείς δεν κρατήσαμε οικογενειακές παραδόσεις, μια και οι γονείς μας δεν τις είχαν κρατήσει κι αυτοί!

Μπράβο, που τα κατάφερες τόσο καλά με τον ύπνο. Θέλει, καθώς λες, αποφασιστικότητα!

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Σεβούλα, είδες που στεναχωριόσουν!

Δεν είσαι υπερβολική, ή μάλλον όλες μας μπορεί ίσως να γινόμαστε από την αγάπη μας για τα μικρούλια μας και τον φόβο μην πάθουν κάτι...

Μου έκανε πάντως εντύπωση που σου είπε να μην το αναφέρεις μπροστά της! Σε κάθε περίπτωση είναι καλή ψυχολόγος!

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Διαφημίσεις

Σεβούλα, είδες που στεναχωριόσουν!

Δεν είσαι υπερβολική, ή μάλλον όλες μας μπορεί ίσως να γινόμαστε από την αγάπη μας για τα μικρούλια μας και τον φόβο μην πάθουν κάτι...

Μου έκανε πάντως εντύπωση που σου είπε να μην το αναφέρεις μπροστά της! Σε κάθε περίπτωση είναι καλή ψυχολόγος!

πάαααρα πολύ. δεν έκανε τίποτα, καμία κίνηση, αν δεν της εξηγούσε πρωτα, αν δεν την έβλεπε απόλυτα συνεργάσιμη.

εμείς ήμασταν έτοιμοι να την ακινητοποιήσουμε, κι εκείνη ήταν τόσο γαλήνια.

είμαι παραπάνω ευαίσθητη μου φαίνεται. πρέπει όμως όπως μου είπε και ο σύζυγος να μάθω να κινούμαι δυναμικά για χάρη της Χρύσπας.

Καλησπερα κοριτσια ...

και εμεις το γαλα στο μπιμπερο το πινουμε ακομη και το απολαμβανει..μαλιστα με το που βλεπει τπο μπουκαλι λεει γαλα...ακομη και αδειο να ειναι γαλα το λεει .. νερακι της δινω ή απο δικο μας ποτηρι για να μαθενει και τα καταφερνει πολυ καλα ή απο το δικο της ενα AVENT της εχω ..εχουμε και το NUK με τα χερουλακια αλλα δεν το πολυθελει..

Σεβη απο τοτε που γεννηθηκε nuk εχουμε σε πιπιλες και μπιμπερο εγω τα θεωρω πολυ καλα αφου ειναι και ελεγμενα για BPA τα πλαστικα τους και κατασκευαζονται στην Γερμανια ενω πχ τα chicco ολα Κινα γραφουν

"ΑΝΑΡΙΤΑ" = Μαργαρίτα - Ιδ.υπαλ.- 43ετών (Δανάη 15μηνών & Ελένη 12ετών)

"sevoula"= Σέβη-νομικός σύμβουλος-34 (Χρύσπα 15 μηνών)

filoudaki= Τένια- χειρ. οδοντίατρος - 33 ( Αλέξανδρος 15 μ)

"nik"= Νικολ-εκπαιδευτικος-36 (Εβελινα 15μ)

"stellitsa1978"=Στελλα-προγραμματιστρια Η/Υ-32 (Βασιλης 15 μηνων & Αργυρω στο δρομο)

Natasa2002 = Νατάσα - ιδ,υπαλ. - 33 (Βασίλης 8 - Χρήστος 5 - Άγγελος 15 μηνών)

katval = Κατερινα - ελ επαγγελματιας - 26 (Μαριστελλα 15 μηνων και Κωνσταντινος καθ οδον )

"VEROLINA"= Φαίδρα, καθηγήτρια, (Kimon 15 μ.)

"Olive"= Κατερίνα, πολιτικός μηχανικός, για την ώρα fulltime mammy, 30 (μαμά της Έλλης 15 μηνών)

"joannakip"=Ιωαννα,προσφατα 27 χρονων(χαχα), ιδ.υπαλληλος,(Μαρια 15 μηνων)

Είδες sevoula όλα καλά! Ετσι πρέπει πάντως, καλά σου είπε, να μην λες τέτοια ειδικά μπροστά στην μικρή! Ολα τα καταλαβαίνουν και προ πάντων την ψυχολογία μας.!!!

Το βιβλίο δεν υπάρχει μεταφρασμενο, είναι όμως πολύ ευκολα τα αγγλικά του, μην ανησυχείς!

Εγώ για το νερό του, του δίνω μπουκάλι της αβεντ, πλαστικό γιατί το εχει στα χέρια του όλη μέρα, και μάλιστα πίνει και με το ενα χέρι!!!:D πολύ μαγκάκι! Αν του είχα γυάλινο, θα ειχε γίνει σοβαρό ατύχημα!

Παλιά που αντλούσα, του αφηνα βέβαια το γάλα σε γυάλινα, στην κατάψυξη. Μιλάμε είχα αγοράσει 20 μπουκάλια,......

Του εχουμε και ενα πλαστικό κόκκινο της νουκ, ποτηράκι είναι με 2 χεράκια για να το πιάνει. Αυτό του αρέσει, γιατί το γυρνάει ανάποδα και τρεχει... Γεμιζει όλο το πάτωμα νερά, και μετα σκύβει και τα πασαλειφει παντου... Για αυτό του βάζω ελάχιστο νερο μεσα.

Διαφημίσεις

Είδες sevoula όλα καλά! Ετσι πρέπει πάντως, καλά σου είπε, να μην λες τέτοια ειδικά μπροστά στην μικρή! Ολα τα καταλαβαίνουν και προ πάντων την ψυχολογία μας.!!!

Το βιβλίο δεν υπάρχει μεταφρασμενο, είναι όμως πολύ ευκολα τα αγγλικά του, μην ανησυχείς!

Εγώ για το νερό του, του δίνω μπουκάλι της αβεντ, πλαστικό γιατί το εχει στα χέρια του όλη μέρα, και μάλιστα πίνει και με το ενα χέρι!!!:D πολύ μαγκάκι! Αν του είχα γυάλινο, θα ειχε γίνει σοβαρό ατύχημα!

Παλιά που αντλούσα, του αφηνα βέβαια το γάλα σε γυάλινα, στην κατάψυξη. Μιλάμε είχα αγοράσει 20 μπουκάλια,......

Του εχουμε και ενα πλαστικό κόκκινο της νουκ, ποτηράκι είναι με 2 χεράκια για να το πιάνει. Αυτό του αρέσει, γιατί το γυρνάει ανάποδα και τρεχει... Γεμιζει όλο το πάτωμα νερά, και μετα σκύβει και τα πασαλειφει παντου... Για αυτό του βάζω ελάχιστο νερο μεσα.

κι έμείς της πήραμε για νερό αυτό της νουκ, γιατί το είδαμε στην ξαδερφούλα της που έπινε μόνη της (μεγαλύτερη βέβαια).

τελικά μόνο νερό δεν έπινε η Χρύσπα με αυτό. γι' αυτό το πετάξαμε.

της πήραμε και το μπουκαλάκι της αβέντ για νερό για την ηλικία της, αλλά πάλι παίζει, κι επιπλέον έχει μεγάλη ροή, οπότε όχι μόνο δεν έπινε, αλλά μουσκευόταν ολόκληρη.

γι' αυτό, έχουμε 2 μικρά μπιμπερό αβέντ για νερό.

ο Στεφ είναι αετός στα αγγλικά. θα του το πω για το βιβλίο.

Tenia toν θηλάζεις το βραδυ? Εμενα κοιμάται μονος του. μετα το γαλα τον βαζω στην κουνια και ροχαλίζει για 10-12 ώρες. Υπάρχουν όμως και φορες που ξυπναει τη νυχτα. 1 -2 φορες το μηνα. Του δινω φιλάκι και ξανακοιμάται.

Καλό κουράγιο.

Πόσο γάλα πίνουν; Εμένα έπινε 200μλ πρωί & βράδυ αλλά απ' όταν ξεκίνησε το συνάχι, μου κοψε το βραδυνό της γάλα! Αφού σκέφτομαι να ρωτήσω την παιδίατρο αν πειράζει γιατί ούτε απογευματινό καλό τρώει.

Εγω της δινω σκονη ακομη ... και της κανω 180 ml συμφωνα με τις οδηγιες του κουτιου...συνηθως αφηνει 40ml και σπανια θα το πιει ολο .. με το 2ης βρεφικης ηλικιας επινε 230 με το που το αλλαξαμε το ελατωσε γιατι την χορτενει φενετε περισσοτερο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...