Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Στέλλα ο δικός μου πίνει σε μπουκάλι και νομίζω οτι θα το πίνει για αρκετό καιρό, έτσι και του το βάλω σε ποτηράκι το γάλα θα βρεθεί στο πάτωμα.

Και τα μεγάλα μου μέχρι να 3-4 το πίναν σε μπουκάλι όσες φορές δοκίμασα να το γυρίσουμε σε ποτίρι με ιστορίες, με ποτήρια που αυτά επιλέγαν να αγοράσουμε και με άλλους τρόπους το μόνο που πετύχενα είναι να μη πείνουν γάλα για μέρες καθόλου και έτσι ξαναγυρνούσα στο μπουκάλι.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

"ΑΝΑΡΙΤΑ" = Μαργαρίτα - Ιδ.υπαλ.- 43ετών (Δανάη 15μηνών & Ελένη 12ετών)

"sevoula"= Σέβη-νομικός σύμβουλος-34 (Χρύσπα 15 μηνών)

filoudaki= Τένια- χειρ. οδοντίατρος - 33 ( Αλέξανδρος 15 μ)

"nik"= Νικολ-εκπαιδευτικος-36 (Εβελινα 15μ)

"stellitsa1978"=Στελλα-προγραμματιστρια Η/Υ-32 (Βασιλης 15 μηνων & Αργυρω στο δρομο)

Natasa2002 = Νατάσα - ιδ,υπαλ. - 33 (Βασίλης 8 - Χρήστος 5 - Άγγελος 15 μηνών)

katval = Κατερινα - ελ επαγγελματιας - 26 (Μαριστελλα 15 μηνων και Κωνσταντινος καθ οδον )

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Να σας ρωτησω κάτι. Που πινουν γαλα τα μωρα σας? Σε μπιμπερο? Θελω να του παρω κατι σαν ποτηρακι για γαλα.

Στελλα και εμεις στο μπιμπερο το πινουμε και μαλλον εκει θα συνεχισουμε για τον ιδιο λογο με την νατασα ασεπου δεν θελω να της κοψω τοσο γρηγορα και μου κοψει το γαλα

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

καλημερούδια, καλή εβδομάδα.

έχετε Αντώνη, Αντωνία; αν ναι, να τους χαίρεστε.

εμείς μπιμπερό. εδώ δεν το πιάνει το μπουκάλι η σουλτάνα, θέλει να της το κρατάει η μαμά, θα της δώσω γαλα στο ποτηράκι;

με τίποτα.

Καλημέρα κοριτσάκια!

Περαστικά στα μωράκια που είναι άρρωστα!

Όσο για το ΜΜR, αφήστε κορίτσια, εγώ δεν είχα ιδέα για όσα ακούγονται:confused:! Του έκανα το εμβόλιο την Πέμπτη και την ίδια μέρα το βράδυ, ή την επόμενη, δεν θυμάμαι καλά, διάβασα τις αναρτήσεις σας σχετικά με το εμβόλιο και όλη την συζήτηση που μαίνεται στο forum!

Κορίτσια, θύμωσα τόσο πολύ με τον εαυτό μου, όσο ποτέ άλλοτε, σχετικά με το παιδί! Πανικοβλήθηκα και μου ερχόταν να κλαίω ασταμάτητα με όλα αυτά που διάβασα. Η μητέρα μου και ο άντρας μου με καθησύχασαν, βέβαια, αλλά οι σκέψεις παραμένουν. Μα καλά, που ζω, πώς δεν είχα ακούσει τίποτα;

Ειλικρινά, αν και πάντα θαύμαζα τους γιατρούς και τους θαυμάζω και τους εκτιμώ, ομολογώ ότι με τα τελευταία περιστατικά (γυναικολόγου-ΠαπΑ και παιδιάτρου-εμβόλιιο) έχω αρχίσει λίγο να νευριάζω για την αδιαφορία τους σχετικά με το δικαίωμα της ενημέρωσης. Είμαι νέα μητέρα, δεν ήξερα για το εμβόλιο, δεν όφειλε να με ενημερώσει ότι ορισμένοι γονείς αποφασίζουν να μην το κάνουν; Τώρα μετράω τις μέρες να περάσουν με τον φόβο του πυρετού και των σπυριών.... Αφήστε :(

Ας αλλάξω θέμα. Το γάλα κι εμείς το πίνουμε ακόμα με μπιμπερό. Ορισμένες φίλες μου μου λένε ότι τους το δίνουν με καλαμάκι, ομολογώ ότι δεν έχω δοκιμάσει ακόμα. Στελλίτσα, κι εγώ σκεφτόμουν αυτές τις μέρες κάτι για ποτηράκι, αλλά δεν ξέρω ποιο να πάρω... Αφήστε που τώρα τελευταία μου κάνει και κολπάκια με το μπιμπερό και παίζει χύνοντας το γάλα στον καναπέ και το πάτωμα. Μήπως δεν του αρέσει πια το γάλα; Δεν το συζητάμε, αν του αλλάξω τύπο μπιμπερό και πιπίλας δεν το πίνει, έχει μάθει με τα NUK και δεν δέχεται άλλο!

Όσο για τον ύπνο, ακόμα τον κοιμίζουμε, δεν κοιμάται ποτέ μόνος του. Ωστόσο δεν ξυπνά ποτέ τη νύχτα! Κάτι είναι κι αυτό!

Ας γνωριστούμε, λοιπόν, καλύτερα:

"ΑΝΑΡΙΤΑ" = Μαργαρίτα - Ιδ.υπαλ.- 43ετών (Δανάη 15μηνών & Ελένη 12ετών)

"sevoula"= Σέβη-νομικός σύμβουλος-34 (Χρύσπα 15 μηνών)

filoudaki= Τένια- χειρ. οδοντίατρος - 33 ( Αλέξανδρος 15 μ)

"nik"= Νικολ-εκπαιδευτικος-36 (Εβελινα 15μ)

"stellitsa1978"=Στελλα-προγραμματιστρια Η/Υ-32 (Βασιλης 15 μηνων & Αργυρω στο δρομο)

Natasa2002 = Νατάσα - ιδ,υπαλ. - 33 (Βασίλης 8 - Χρήστος 5 - Άγγελος 15 μηνών)

katval = Κατερινα - ελ επαγγελματιας - 26 (Μαριστελλα 15 μηνων και Κωνσταντινος καθ οδον )

"VEROLINA"= Φαίδρα, καθηγήτρια, (Kimon 15 μ.)

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

το νερό πού το δινετε; σε τί μπουκάλι;

εμείς ακόμα σε μπιμπερό αβέντ. το μπουκάλι της αβέντ για νερό το παιζει και γίνεται μούσκεμα.

τα νουκ είναι καλά;

Φαίδρα, μη στενοχωριέσαι χωρίς λόγο.

το παιδάκι σου δεν έχει κάτι για να φοβάσαι. αλλιώς θα σε ενημέρωνε ο γιατρός σας.

ηλικία δεν έγραψες.

Αχ, ναι ξεχάστηκα, δεν το έκανα επίτηδες, τον Απρίλιο θα γίνω 34!

Με τα ΝUK είμαι πολύ ευχαριστημένη! Το νερό του το δίνω σε ένα μικρό μπουκαλάκι της NUK με χερούλια και λίγο πιο σκληρή πιπίλα.

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Διαφημίσεις

Εγω του δινω σε γυαλινο νουκ.΅Το πινει μονος του. Νερο του δινω σε γυαλινο ποτηρι δικο μας. Το δικο του το εχει για παιχνιδι.

Κι εγώ το ίδιο με σένα stellitsa.

Το γάλα άρχισε και δεν το πίνει με ευκολία, γι'αυτό άνοιξα την τρύπα στις θηλές (σιλικόνης) και πίνει λίγο παραπάνω τώρα αλλά...μπροστά στην Τ.V. Nέο κόλπο αυτό!

Verolina, μην ανησυχείς για το εμβόλιο, τόσοι το κάνουν, κι εμείς θα το κάνουμε. Άλλωστε όλα τα εμβόλια έχουν κινδύνους που δεν έχουμε ιδέα! Είναι να μη σου μπει η ιδεά.

Α! Να σας πω κι αυτό!

Εχθές την έβαλα για ύπνο στην κούνια και ξαφνικά τη βλέπω να τρέχει στο σαλόνι!!! Πώς βγήκε δεν έχω ιδέα, αφού τα κάγκελα ήταν ανεβασμένα. Ούτε χτύπησε, ούτε έκλαιγε. Ίσως πάτησε πάνω στην πάντα (την έβγαλα τώρα) αλλά τρέμω μην το ξανά κάνει!

Κι εγώ το ίδιο με σένα stellitsa.

Το γάλα άρχισε και δεν το πίνει με ευκολία, γι'αυτό άνοιξα την τρύπα στις θηλές (σιλικόνης) και πίνει λίγο παραπάνω τώρα αλλά...μπροστά στην Τ.V. Nέο κόλπο αυτό!

Verolina, μην ανησυχείς για το εμβόλιο, τόσοι το κάνουν, κι εμείς θα το κάνουμε. Άλλωστε όλα τα εμβόλια έχουν κινδύνους που δεν έχουμε ιδέα! Είναι να μη σου μπει η ιδεά.

Α! Να σας πω κι αυτό!

Εχθές την έβαλα για ύπνο στην κούνια και ξαφνικά τη βλέπω να τρέχει στο σαλόνι!!! Πώς βγήκε δεν έχω ιδέα, αφού τα κάγκελα ήταν ανεβασμένα. Ούτε χτύπησε, ούτε έκλαιγε. Ίσως πάτησε πάνω στην πάντα (την έβγαλα τώρα) αλλά τρέμω μην το ξανά κάνει!

Αχ μου το κανει.... Ελειπε ενα καγκελο απο την κουνια (το εβγαλε) και τον ειδα ενα πρωι μπροστα μου. Παγωσα. Οτι και να βαζω εκει το βγαζει και βγαινει. Χτες ευτυχως το εφτιαξε ο αντρας μου. Ποσο θα κρατησει δεν ξερω. Το καλό ειναι οτι ειναι ετοιμος για κανονικο κρεβατι.:wink:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...