Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγώ αποφάσισα να κάνουμε το μμρ κανονικά.

Μου είπαν και στο Παίδων ότι υπάρχουν κατά καιρούς εξάρσεις ιλαράς κτλ και ότι είναι πιο επικίνδυνο να κολλήσουν την ασθένεια τόσο μικρά.

Εξάλλου και τα σύνδρομα μπορεί να ξεκαθαρίζουν στα 2 αλλά υπάρχει και η υπόνοια από πιο μικρά. Μιας ξαδέλφης μου το παιδί δεν μιλούσε καθόλου ούτε μαμά ούτε τίποτα. Τελικά είχε αυτισμό στο χειρότερο στάδιο :(.

Απλά στα 2 της επιβεβαίωσαν και οι γιατροί.

Ο Χριστόφορος τα εμβόλια που επωάζονατι σε ασπράδι αυγού τα κάνει στο νοσοκομείο. Παρόλο όμως που είναι αλλεργικός στο αυγό (θυμάστε που είχε πάθει σοκ) δεν μας έχει κάνει καμιά αντίδραση στα εμβόλια. Οπότε κάντο άφοβα.

Για τους εξαδάχτυλους κι εγώ το ίδιο έχω ακούσει, ότι είναι τυχεροί.

Από τη μέρα που του αφαιρέσαμε το δάχτυλο όλο αρρωσταίνει. Λέτε να του χαλάσαμε την τύχη;

συμφωνώ για το εμβόλιο.

όσο για τους συμβολισμούς...ο Στεφ την Χρύσπα την έλεγε κρύσταλ τσάηλντ λόγω της αμοιβαίας μετάθεσης, από την κοιλιά μου.

μετά το αιμαγγείωμα, το έχει σίγουρο. αστειεύεται ασφαλώς.:mrgreen:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ιωάννα πολύχρονη και πάντα ευτυχισμένη!

Κορίτσια όποια έχει facebook και δεν είμαστε φίλες ας μου κάνει αίτημα φιλίας αλλά μαζί με μήνυμα να ξέρω ποια είναι [email protected].

Καλησπέρα!

Μάλλον σου έκανα αλλά επειδή δεν ξέρω να το χειρίζομαι καλά δεν έστειλα μήνυμα, αν δεν το δεις πες μου να ξαναστείλω όταν θα ξανακοιμηθεί το μικρό μου:?

Για να με καταλάβεις, έχω φωτό με την μικρή μου στο καρότσι κι εμένα:tongue:

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Χρόνια πολλά κι από μένα Ιωάννα!

Κορίτσια θέλω να πω κάτι...να με συγχωρείτε αλλά η μνήμη μου με προδίδει όσο περνάει ο καιρός και θυμάμαι μόνο σε κάποιες από σας τα "βιογραφικά" τους..με μπερδεύουν κι αυτά τα ψευδώνυμα. Μήπως να φτιάξουμε μία λίστα σαν αυτή που είχαμε πριν γεννήσουμε;

π.χ. "ΑΝΑΡΙΤΑ" = Μαργαρίτα - Ιδ.υπαλ.- 43ετών (Δανάη 15μηνών & Ελένη 12ετών)

Υ.Γ. Να ρωτήσω επίσης με ποιό τρόπο κοιμίζεται τα μωρά σας; Κλαίνει όταν τα βάζετε για ύπνο ή κοιμούνται αμέσως; Εμένα με τον που την ακούμπαγα στο στρώμα κοιμόταν, τώρα όμως με το συνάχι κλαίει απαρηγόρητα αλλά εγώ δεν πτοούμαι.

για τον ύπνο δεν είμαι να δίνω συμβουλές. κοιμάται στο κρεβάτι της μέχρι 11.30 (όπως σήμερα) ή 12.30 και μετά στο κρεβάτι μας, τουγκέδερ.

εμείς το απολαμβάνουμε προς το παρόν. είναι η αγκαλίτσα μας.

Διαφημίσεις

"ΑΝΑΡΙΤΑ" = Μαργαρίτα - Ιδ.υπαλ.- 43ετών (Δανάη 15μηνών & Ελένη 12ετών)

"sevoula"= Σέβη-νομικός σύμβουλος-34 (Χρύσπα 15 μηνών)

filoudaki= Τένια- χειρ. οδοντίατρος - 33 ( Αλέξανδρος 15 μ)

Εγώ Μαργαρίτα απο προχθές προσπαθώ να εφαρμόσω αυτα΄που διάβασα στο βιβλίο the no cry sleep solution, ωστε να κοιμάται χωρίς να ξυπνάει κατα τη διάρκεια της νύχτας. Επειδή ξυπνάει για θηλασμό.

Επειδή όμως εχει λίγο βουλωμένη μύτη αυτες τις μέρες, ξυπνάει το καημένο και του βάζω ορο, οπότε πάμε λίγο πίσω με το βιβλίο.

Ελπίζω σε καλύτερες νύχτες!!!!:)

"nik"= Νικολ-εκπαιδευτικος-36 (Εβελινα 15μ)

Καλημερα κοριτσια!Εμενα κατα κανονα κοιμαται στο κρεβατι της , αλλα ωσπου να την παρει ο υπνος θελει καποιον διπλα για παρεα. Προσπαθω να της το κοψω (οχι συστηματικα για να ειμαι ειλικρινης) , αλλες φορες πιανει, αλλες οχι. Πιστευω ο,τι μεγαλωνοντας θα φτιαξει και αυτο. Οπως και με το ξυπνημα, αλλοτε ξυπνα στις 5 για γαλα (κοιμαται γυρω στις 10.30 με 11) αλλοτε στις 7-8. Παντως και εμενα ηταν συναχωμενη καμια βδομαδα, αφηστε καταδίκη. Μαχη με το otrisalin, ευτυχως περασε γιατι με το συναχι υποφερουν πολυ τα καημενα.

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

Εγώ Μαργαρίτα απο προχθές προσπαθώ να εφαρμόσω αυτα΄που διάβασα στο βιβλίο the no cry sleep solution, ωστε να κοιμάται χωρίς να ξυπνάει κατα τη διάρκεια της νύχτας. Επειδή ξυπνάει για θηλασμό.

Επειδή όμως εχει λίγο βουλωμένη μύτη αυτες τις μέρες, ξυπνάει το καημένο και του βάζω ορο, οπότε πάμε λίγο πίσω με το βιβλίο.

Ελπίζω σε καλύτερες νύχτες!!!!:)

Τένια, μπορείς να μας πεις κάποια πράγματα από το βιβλίο για τη μέθοδο;

θα με ενδιέφερε.

είχα διαβάσει με τον σύζυγο το "κοιμήσου παιδί μου" και βρήκα ορισμένα πράγματα σωστά, αλλά σε μερικά ....με τίποτα.

"stellitsa1978"=Στελλα-προγραμματιστρια Η/Υ-32 (Βασιλης 15 μηνων & Αργυρω στο δρομο)

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά κι από μένα Ιωάννα!

Κορίτσια θέλω να πω κάτι...να με συγχωρείτε αλλά η μνήμη μου με προδίδει όσο περνάει ο καιρός και θυμάμαι μόνο σε κάποιες από σας τα "βιογραφικά" τους..με μπερδεύουν κι αυτά τα ψευδώνυμα. Μήπως να φτιάξουμε μία λίστα σαν αυτή που είχαμε πριν γεννήσουμε;

π.χ. "ΑΝΑΡΙΤΑ" = Μαργαρίτα - Ιδ.υπαλ.- 43ετών (Δανάη 15μηνών & Ελένη 12ετών)

Υ.Γ. Να ρωτήσω επίσης με ποιό τρόπο κοιμίζεται τα μωρά σας; Κλαίνει όταν τα βάζετε για ύπνο ή κοιμούνται αμέσως; Εμένα με τον που την ακούμπαγα στο στρώμα κοιμόταν, τώρα όμως με το συνάχι κλαίει απαρηγόρητα αλλά εγώ δεν πτοούμαι.

Καλημέρα.

Και μένα μια απ΄τα ίδια τον βάζω στο κρεβάτι και κοιμάτε αμέσως η αλήθεια είναι πως αν για οποιδήποτε λόγο δεν είναι καλά και κλαίει τον πέρνω για λίγο στην αγκαλία μου τον κάνω καμιά βόλτα τον παρηγωρώ και μέτα όλα οκ.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Για το συνάχι otrivin με garamat για 3 μέρες, όχι παραπάνω και πολύ φυσιολογικό ορό και φυσικά η ρουφίχτρα οπού εμένα με έχει σώσει.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

"stellitsa1978"=Στελλα-προγραμματιστρια Η/Υ-32 (Βασιλης 15 μηνων & Αργυρω στο δρομο)

Natasa2002 = Νατάσα - ιδ,υπαλ. - 33 (Βασίλης 8 - Χρήστος 5 - Άγγελος 15 μηνών)

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...