Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Υγεία...υγεία...σε μας και σε όλον τον κόσμο. Τίποτα μα τίποτα άλλο, όπως τα λες. Φρόσω μου!

Έτσι όπως το περιγράφεις, όντως ακούγεται βαριά περίπτωση, από τα λίγα που ξέρω κι εγώ. Δόλια μάνα...:(:(:(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πολλά πολλά δεν ξέρω απλά κανα 2 φορές που το είχα δει μωρό ήταν κολλημένο μπροστά στην τηλεόραση και την χτύπαγε όταν έβλεπε διαφημίσεις σε σημείο που λέγαμε ότι θα του πέσει στο κεφάλι. Και η μαμά του έλεγε όχι δεν του πέφτει, του αρέσει. Επίσης δεν πηγαινε σε κανέναν μόνο στη μάνα του κι αν του μίλαγε κάποιος χτυπιόταν και ούρλιαζε.

Τλσ μεγάλο σταυρό σηκώνει η κακομοίρα.

Υγεία κορίτσια τίποτα άλλο...

:cry: δεν υπάρχουν λόγια για αυτά....

Διαφημίσεις

Ευχαριστω πολυ κοριτσια για τις ευχες σας σημερα γινομαι 27...και νιωθω πολυ πιο μικρη.. καλο αυτο ε??? με το Μαρακι μου νιωθω σαν να παω νηπιαγωγειο ολη μερα με τα τραγουδια που ακουω,που παιζουμε και με αυτα που της κανω να γελαει ειμαι χειροτερη απο τα παιδακια

κοριτσια μονο υγεια τιποτα αλλο δεν εχει σημασια...

η δικια μου παλι λεει πολλες λεξουλες και αναγνωριζει πολλα πραγματα ,ξερει πως κανουν και τα ζωακια ..εχει πολυ φαση λετε να μου βγει κουτσομπολα?? χαχαχα

Απολίνωση: του το έδεσε πολύ σφιχτά το δάχτυλο, κόπηκε η κυκλοφορία του αίματος, νεκρώθηκε και έπεσε.

Πολλά πολλά δεν ξέρω απλά κανα 2 φορές που το είχα δει μωρό ήταν κολλημένο μπροστά στην τηλεόραση και την χτύπαγε όταν έβλεπε διαφημίσεις σε σημείο που λέγαμε ότι θα του πέσει στο κεφάλι. Και η μαμά του έλεγε όχι δεν του πέφτει, του αρέσει. Επίσης δεν πηγαινε σε κανέναν μόνο στη μάνα του κι αν του μίλαγε κάποιος χτυπιόταν και ούρλιαζε.

Τλσ μεγάλο σταυρό σηκώνει η κακομοίρα.

Υγεία κορίτσια τίποτα άλλο...

ΥΓΕΙΑ.ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ.

Αγγελίνα καμία σχέση...

Εκείνο δεν μίλαγε καθόλου ούτε συλλαβή.

Το δαχτυλάκι το βγάλαμε 5 μηνών με απολίνωση.

Πριν 10 μέρες βγάλαμε τα κρεατάκια με κανονική νάρκωση.

Τώρα έχουν και οι 2 γαστρεντερίτιδα. Έχουμε τρελαθεί στο σκ....

Μια ο ένας μια ο άλλος :?.

περαστικά.

εγώ είμαι με ψύξη κ ιγμορίτιδα, η Χρύσπα χθες το μεσημέρι μέχρι το απόγευμα έκανε εμετό. ευτυχώς απύρετη. τρώει λαπά, ψωμάκι, κρεμούλα κεχρί, σε λίγο πεπονάκι...

κατά τα άλλα είναι ευδιάθετη. τί να πω. ούτε μυξούλες ούτε τίποτα.:confused:

Ιωάννα πολύχρονη και πάντα ευτυχισμένη!

Κορίτσια όποια έχει facebook και δεν είμαστε φίλες ας μου κάνει αίτημα φιλίας αλλά μαζί με μήνυμα να ξέρω ποια είναι [email protected].

Διαφημίσεις

περαστικά.

εγώ είμαι με ψύξη κ ιγμορίτιδα, η Χρύσπα χθες το μεσημέρι μέχρι το απόγευμα έκανε εμετό. ευτυχώς απύρετη. τρώει λαπά, ψωμάκι, κρεμούλα κεχρί, σε λίγο πεπονάκι...

κατά τα άλλα είναι ευδιάθετη. τί να πω. ούτε μυξούλες ούτε τίποτα.:confused:

Σεβούλα οι δικοί μου τρώνε κανονικά. Φρούτα μόνο μήλο και μπανάνα και μεσημέρα πατάτα και καρότο με μοσχαράκι. Το απόγευμα ρύζι. Ευτυχώς παρόλη τη γαστρεντερίτιδα δεν έχουν χάσει την όρεξη τους.

Θα φάνε κι εμάς σε λίγο :?

Σεβούλα μην ακούς κανέναν στο ξαναλέω όσο αφορά το παιδί σου.

Αστον τον άνδρα σου να λέει. Πάρτο και πήγαινέ το μόνη σου όπου χρειάζεται.

Και δεν δίνεις εξηγήσεις. Είσαι μάνα του και θεωρείς ότι πρέπει να το δει κάποιος γιατρός και τέλος.

ευτυχώς συμφώνησε κ θα έρθει κι εκείνος μαζί. αλλιώς θα πήγαινα μόνη μου, όπως έκανα κ με τον οφθαλμίατρο που μας απέκλεισε την οποιαδήποτε επίδραση.

θα πάμε κι αλλού. κ σ' αυτό συμφώνησε ο καραγκουνης μου.

μου σπάει τα νεύρα με την ξεροκεφαλιά του.

Σεβούλα οι δικοί μου τρώνε κανονικά. Φρούτα μόνο μήλο και μπανάνα και μεσημέρα πατάτα και καρότο με μοσχαράκι. Το απόγευμα ρύζι. Ευτυχώς παρόλη τη γαστρεντερίτιδα δεν έχουν χάσει την όρεξη τους.

Θα φάνε κι εμάς σε λίγο :?

μίλησα με παδίατρο και μου είπε τί να φάει, τί να μην. και τρώει το πουλάκι μου. έχει όρεξη.:confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...