Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Νατάσα, πόσο είναι ο Χρήστος;

Joanna, είναι το τριπλό εμβόλιο Ιλαράς κλπ.

Stellitsa, ρώτα το γιατρό σου γιατί το συνάχι δεν πρέπει να παραμένει έτσι. Θα πρέπει ίσως να πάρει otrivin ώστε να μην του κάνει καμιά ωτίτιδα ή βήχα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Την Τετάρτη έχουμε MMR!!!! Δεν το θέλω καθόλου! :twisted:

Εμείς επειδή έχουμε και την αλλεργία, και παίζει να έχει και στο αυγό, σε πρωτείνες του οποίου επωάζεται το εμβόλιο, μας είπε η παιδ, θα το κάνουμε το μισό πρώτα, θα περιμενουμε στο ιατρείο της καμιά ωρα, και αν δεν κάνει παρενέργειες θα κάνουμε και το υπόλοιπο.

Αχ ωχ.ιχ.....:cry:

Ιωάννα αυτό που έβαλες για τα δοντάκια,

δεν είναι τοσο σπάνιο, εντάξει μερικά γενιούνται με τα λεγόμενα προ-νεογιλά, τα οποία πέφτουν ή τα βγάζουμε αν δημιουργούν πρόβλημα.

Αυτο που λέει στο τέλος για τον θηλάσμό είναι εντελώς άκυρο!!! Ελεος, εγώ δλδ που έχει 16 δοντια και τον θηλάζω θα επρεπε να μην μου χει μείνει β....ί!!!!!!!:D Τα μωρά ξέρουν να θηλάζουν απο ένστικτο, τα δόντια δεν εμπλέκονται στον θηλασμό! Κάτι τέτοια με εκνευρίζουν, γιατί τα διαβάζουν οι μητέρες και τρομάζουν...

Την Τετάρτη έχουμε MMR!!!! Δεν το θέλω καθόλου! :twisted:

Εμείς επειδή έχουμε και την αλλεργία, και παίζει να έχει και στο αυγό, σε πρωτείνες του οποίου επωάζεται το εμβόλιο, μας είπε η παιδ, θα το κάνουμε το μισό πρώτα, θα περιμενουμε στο ιατρείο της καμιά ωρα, και αν δεν κάνει παρενέργειες θα κάνουμε και το υπόλοιπο.

Αχ ωχ.ιχ.....:cry:

Ιωάννα αυτό που έβαλες για τα δοντάκια,

δεν είναι τοσο σπάνιο, εντάξει μερικά γενιούνται με τα λεγόμενα προ-νεογιλά, τα οποία πέφτουν ή τα βγάζουμε αν δημιουργούν πρόβλημα.

Αυτο που λέει στο τέλος για τον θηλάσμό είναι εντελώς άκυρο!!! Ελεος, εγώ δλδ που έχει 16 δοντια και τον θηλάζω θα επρεπε να μην μου χει μείνει β....ί!!!!!!!:D Τα μωρά ξέρουν να θηλάζουν απο ένστικτο, τα δόντια δεν εμπλέκονται στον θηλασμό! Κάτι τέτοια με εκνευρίζουν, γιατί τα διαβάζουν οι μητέρες και τρομάζουν...

16??????

Εμείς 5 και 1/2 και παινευόματσε! :mrgreen::confused:

Σας είχα ρωτήσει και 1-2 σελίδες πίσω για το MMR αλλά ξαναλέω τώρα ότι κι εγώ φοβάμαι αλλά στον γιατρό δεν έχω πει τίποτα ακόμα γιατί ξέρω ότι θα με αποδοκιμάσει..........

Ωστόσο το mandoux (το σκότωσα?) που μας είπε να κάνουμε σχετίζεται με το MMR? γιατί έπρεπε να το κάνουμε Δεκέμβριο και το έχω λίγο αναβάλει και αυτό:(

Στελλα περαστικά και μη βήχεις πολύ (:P)!!!!

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Διαφημίσεις

Το mantoux δεν έχει καμία σχέση με το MMR. Στην ουσία, δεν είναι καν εμβόλιο. Ανάθεμα την ώρα που τα διάβαζα! Στον μεγάλο τα κάναμε όλα κανονικά και τίποτα δεν πάθαμε. Να πώς σου μπαίνουν ιδέες στα καλά καθούμενα. Αλλά δεν γίνεται να τον αφήσω και ακάλυπτο, με τόσα μικρόβια που κουβαλάει κάθε μέρα ο μεγάλος από τον παιδικό. Την τελευταία δόση εκείνος (γεννημένος το 2006) την έχει τον Απρίλιο και είναι και το τελευταίο επαναληπτικό του, γενικώς.

Κορίτσια στο συνάχι θέλει συνέχεια τράβηγμα τις μύξες με οτριζαλίν. Εγώ του δίνω και αέριους, να στεγνώσουν οι μύξες μια ώρα αρχύτερα, μην κάνουμε καμιά ωτίτιδα και παίρνουμε αντιβίωση. Φτάνει πόσα τράβηξα με τις ωτίτιδες του μεγάλου.

Εγώ αποφάσισα να κάνουμε το μμρ κανονικά.

Μου είπαν και στο Παίδων ότι υπάρχουν κατά καιρούς εξάρσεις ιλαράς κτλ και ότι είναι πιο επικίνδυνο να κολλήσουν την ασθένεια τόσο μικρά.

Εξάλλου και τα σύνδρομα μπορεί να ξεκαθαρίζουν στα 2 αλλά υπάρχει και η υπόνοια από πιο μικρά. Μιας ξαδέλφης μου το παιδί δεν μιλούσε καθόλου ούτε μαμά ούτε τίποτα. Τελικά είχε αυτισμό στο χειρότερο στάδιο :(.

Απλά στα 2 της επιβεβαίωσαν και οι γιατροί.

Πες τα Τένια μου με το θηλασμό και τα δόντια. Πόσο δίκαιο έχεις...

Ο Χριστόφορος τα εμβόλια που επωάζονατι σε ασπράδι αυγού τα κάνει στο νοσοκομείο. Παρόλο όμως που είναι αλλεργικός στο αυγό (θυμάστε που είχε πάθει σοκ) δεν μας έχει κάνει καμιά αντίδραση στα εμβόλια. Οπότε κάντο άφοβα.

Για τους εξαδάχτυλους κι εγώ το ίδιο έχω ακούσει, ότι είναι τυχεροί.

Από τη μέρα που του αφαιρέσαμε το δάχτυλο όλο αρρωσταίνει. Λέτε να του χαλάσαμε την τύχη;

Τένια, συμφωνώ για τον θηάσμό. Άλλα φτάνουν τα δύο κι ακόμα θηλάζουν. Μακάρι να είχα ακόμα γάλα να τον θήλαζα κι εγώ τον μικρό μου.:( Ένα μυστήριο πράγμα με μένα. Στους έξι μήνες σταματάει, λες και κλείνει η βάνα. :rolleyes:

Σεβούλα μην ακούς κανέναν στο ξαναλέω όσο αφορά το παιδί σου.

Αστον τον άνδρα σου να λέει. Πάρτο και πήγαινέ το μόνη σου όπου χρειάζεται.

Και δεν δίνεις εξηγήσεις. Είσαι μάνα του και θεωρείς ότι πρέπει να το δει κάποιος γιατρός και τέλος.

Διαφημίσεις

Πότε την κάνατε την επέμβαση, Φρόσω?

Αχ, μη μου βάζεις ιδέες...ούτε κι ο δικός μου μιλάει. Λέει βέβαια τα δικά του, αλλά το μόνο κατανοητό είναι το "ατό", όταν θέλει κάτι και το δείχνει με το δάχτυλο. Τώρα τελευταία, του έχει γίνει εμμονή! Και μια φορά, που γαβγίζανε κάτι σκυλιά, γυρνάει, με κοιτάει και μου λέει "γάου". Δεν το ξαναείπε όμως.

Τάχα έλεγα στο 2ο θα είμαι πιο ψύχραιμη. Πού...

Αγγελίνα καμία σχέση...

Εκείνο δεν μίλαγε καθόλου ούτε συλλαβή.

Το δαχτυλάκι το βγάλαμε 5 μηνών με απολίνωση.

Πριν 10 μέρες βγάλαμε τα κρεατάκια με κανονική νάρκωση.

Τώρα έχουν και οι 2 γαστρεντερίτιδα. Έχουμε τρελαθεί στο σκ....

Μια ο ένας μια ο άλλος :?.

Πολύ γαστρεντερίτιδα παίζει ρε κορίτσια...μόνο αυτό μας λείπει!

Τι είναι απολίνωση?

Αν δεν γίνομαι αδιακρτιτη, το παιδάκι είχε κι άλλα συμπτώματα εκτός από την έλλειψη ομιλίας?

Απολίνωση: του το έδεσε πολύ σφιχτά το δάχτυλο, κόπηκε η κυκλοφορία του αίματος, νεκρώθηκε και έπεσε.

Πολλά πολλά δεν ξέρω απλά κανα 2 φορές που το είχα δει μωρό ήταν κολλημένο μπροστά στην τηλεόραση και την χτύπαγε όταν έβλεπε διαφημίσεις σε σημείο που λέγαμε ότι θα του πέσει στο κεφάλι. Και η μαμά του έλεγε όχι δεν του πέφτει, του αρέσει. Επίσης δεν πηγαινε σε κανέναν μόνο στη μάνα του κι αν του μίλαγε κάποιος χτυπιόταν και ούρλιαζε.

Τλσ μεγάλο σταυρό σηκώνει η κακομοίρα.

Υγεία κορίτσια τίποτα άλλο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...