Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λοιπον Σεβουλα..

1ον η κορη σου ειναι πανεμορφη ...

2ον στις φωτο που εχεις βαλει φενετε ενα κοκκινο σημαδι που δεν ειναι αμαν και τι το παραξενο δεν καταλαβαινω ολο αυτο που γινετε,μια χαρα ειναι το παιδακι σου... οποιος /οποια κοροιδευει και εχει διαθεση ειρωνιας σε οποιοδηποτε παιδακι τοτε αυτος θελει ψυχιατρικη παρακολουθηση...

ειναι κατι που διορθωνετε...καντο τωρα να μην αντιμετωπισει ολο αυτο αργοτερα που θα καταλαβαινει

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ιωάννα, Φρόσω ευχαριστώ.

Φρόσω, θα την πήγαινα νωρίτερα, αλλά ήθελα να συμφωνει και ο σύζυγος. εκεί είχα πρόβλημα. εκείνος ησύχασε με την πρώτη παιδίατρο. εγώ τρωγόμουν από την αρχή.

και τώρα θα την βρούμε την άκρη.

όλα τα μωρά είναι όμορφα.

αυτό με τα δοντάκια τί φατσουλίνος! πάντως κι εγώ θα φοβόμουν να το θηλάσω.

Καλημέρα κι από μένα κορίτσια!

Στελλίτσα περαστικά.

Ιωάννα, όταν γέννησε η θεία μου στη Νέα Υόρκη το πρώτο της (πριν 20 χρόνια), μια κοπέλα δίπλα της είχε επίσης γεννήσει ένα μωρό με ένα δόντι.

Φρόσω λένε ότι τα εξαδάκτυλα παιδιά είναι πολύ τυχερά. να τα χαίρεσαι τα ζουζούνια σου.

Εγώ τον έχω με μυξούλες τον μικρό. Είχαμε ραντεβού για το MMR σήμερα, αλλά πάει...εσείς κορίτσια το κάνατε ή όχι ακόμα?

Διαφημίσεις

Καλημέρα κουκλές.

Σήμερα θα λαλήσω, πριν λίγες μέρες είχα τον Χρήστο με πυρετό το Σαββατοκύριακο τον Αγγέλο και τώρα τον Βασίλη, ο οποίος κάνει για 5 παιδιά.

Αγγελίνα το MMR το έκανε ο Χρήστος την Παρασκευή και σε λίγες μέρες θα το κάνει και ο μικρός.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Εμείς έχουμε 4 βράδια να κοιμηθούμε. Έχει συνάχι και ούτε κοιμάται ούτε καν γάλα δεν πίνει! Βάζουμε και otrivin...

To MMR συμφώνησα με την παιδίατρο να το κάνουμε όταν γίνει 2ετών επειδή φοβάμαι λίγο με αυτά που ακούγονται.

Εμείς έχουμε 4 βράδια να κοιμηθούμε. Έχει συνάχι και ούτε κοιμάται ούτε καν γάλα δεν πίνει! Βάζουμε και otrivin...

To MMR συμφώνησα με την παιδίατρο να το κάνουμε όταν γίνει 2ετών επειδή φοβάμαι λίγο με αυτά που ακούγονται.

Σαν τι; χαμπάρι δεν έχω πάρει.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαβάζω στο parents για κάτι φήμες με παρενέργειες αλλά η παιδίατρος μου δεν τα πιστεύει, απλώς για να μου κάνει περισσότερο το χατήρι. Άλλωστε στην πρώτη μου κόρη ούτε εγώ είχα ιδέα και ίσως ήταν καλύτερα.

καλημέρα κορίτσια.

περαστικά στα αρρωστούλια.

για το mmr... έχω γράψει δημοσίευση στο καφέ, ιατρικά ενημερωτικά.

ήταν μια απάτη η δημοσίευση για τις παρενέργειες. όλα είχαν γραφεί για λόγους συμφέροντος.

μια χαρά το εμβόλιο. εμείς θα το κάνουμε γύρω στις 9/2.

Διαφημίσεις

Διαβάζω στο parents για κάτι φήμες με παρενέργειες αλλά η παιδίατρος μου δεν τα πιστεύει, απλώς για να μου κάνει περισσότερο το χατήρι. Άλλωστε στην πρώτη μου κόρη ούτε εγώ είχα ιδέα και ίσως ήταν καλύτερα.

Ti το θελά να διάβασω, όχι όλα αλλά ξενέρωσα.

Αναρίτα μετά τα 2 δεν υπάρχη πρόβλημα;

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Ti το θελά να διάβασω, όχι όλα αλλά ξενέρωσα.

Αναρίτα μετά τα 2 δεν υπάρχη πρόβλημα;

Ξέρω γω, τώρα δε θέλω και να σε αγχώσω, γιατί εγώ είμαι λίγο υπερβολική γενικώς.

Απλώς στα 2 έτη θεωρείται ότι έχεις καταλάβει αν υπάρχει κάποιο σύνδρομο ώστε να μην το ταυτίσεις με παρενέργεια από το εμβόλιο. Αλλά τί να πεις...ή το κάνεις ή δεν το κάνεις.

Εγώ θα προσπαθήσω να πάρω κι άλλη παράταση από την παιδίατρο γιατί είμαι φοβιτσιάρα.

Ξέρω γω, τώρα δε θέλω και να σε αγχώσω, γιατί εγώ είμαι λίγο υπερβολική γενικώς.

Απλώς στα 2 έτη θεωρείται ότι έχεις καταλάβει αν υπάρχει κάποιο σύνδρομο ώστε να μην το ταυτίσεις με παρενέργεια από το εμβόλιο. Αλλά τί να πεις...ή το κάνεις ή δεν το κάνεις.

Εγώ θα προσπαθήσω να πάρω κι άλλη παράταση από την παιδίατρο γιατί είμαι φοβιτσιάρα.

Να σου πω πιο πολυ αγχώθηκα για τον Χρήστο που το κάναμε προσφατα.

Θα μιλήσω με την παιδίατρο αν γίνετε να το καθυστερήσουμε για τον μικρό.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...