Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

nik μου ελπιζω να χαριτολογουσες και να το πηρα εγω στραβα στο θεμα τις ηλικιας που αναφερεσαι δεν νομιζω οτι η ηλικια ειναι δειγμα ωριμοτητας το αν παιζουμε την τεχνολογια στα δακτυλα παλι δεν ειναι θεμα ηλικιας ειναι πλεον μια υποχρεωση του καθενος απο εμας αφου ειναι απαιτηση της εποχης δεν εχω καμια διαθεση να σας πω τι εχω κανει και τι οχι οπως και να σας αναπτυξω τισ αποψεις μου για διαφορα θεματα ωστε να σας δειξω αν ειμαι η οχι ωριμη ειτε εγω ειτε η νατασα.

Πλακα εκανα Κατερινα μου! Καμια σχεση η ωριμοτητα με την ηλικια σαφως!! Ξερω πολυ μεγαλυτερους απο ολες μας που εχουν τα μυαλα στα καγκελα (βεβαια ειναι ολοι αντρες, τυχαιο? δεν νομιζω). Ασε που πραγματικα σας θαυμαζω, εγω στα 26 ημουν στην κοσμαρα μου, οχι να εχω παιδακια, ουτε χρυσοψαρο, δεν αναλαμβανα. :rolleyes::rolleyes: Φιλια!

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

Bρε κοριτσια συγγνωμη αλλα τα διαβαζω ενα ενα τα μυν. και απαντω με δοσεις. Stelitsa ευχαριστω για το σχολιο, με ανεβασες! Anarita και εγω το διαβασα για το καθισμα, ειναι ασφαλεστερο να κοιτα πισω γιατι σε περιπτωση ατυχηματος ( ο μη γενοιτο) δεν τρανταζεται ο αυχενας τους πολυ. Ωστοσο εμεις την εχουμε πλεον να κοιτα μπροστα γιατι της αρεσει πολυ και την λυπαμαι να την βαλω παλι αναποδα. Κανονικα θα επρεπε, αλλα ας το απολαμβανει και λιγο και θα προσεχουμε εμεις περισσοτερο. Εδω μεχρι προτινος τα ειχαν τα μωρα στην αγκαλια, οποτε νομιζω οτι δεν πειραζει τοσο. Εμεις τελικα πηραμε ενα καθισμα maxi cosi το priori xp. Φαινεται στιβαρο και ανετο, ελπιζω να μας βολεψει. Sevoula μη σκας για ενα μικρο πραγματακι που διορθωνεται. Τι εμεινε ως τα 2? 10 μηνες. Ωσπου να το καταλαβεις θα εχουν περασει και μετα θα κανετε το λειζερ και ολα καλα. Οσο για τον κοσμο, γραψτον στα παλια σου τα παπουτσια. Χαλαραααα!

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

sevoula ξέρω πως νιώθεις,όλα θα πάνε καλά με την μικρούλα, καλό θα είναι να το κάνετε όσο είναι μικρούλα και για ψυχολογικούς λόγους αφού είδη υπάρχουν σχόλια, αλλά κυρίος, επειδή τα παιδάκια ειναι πολύ σκληρά, έχω μια γνωστή οπού η κόρη της έχει ένα μεγάλο κοκκινο σημάδι στο πρόσωπο αναγκάστηκε να αλάξει σχολείο γιατί το κορϊδευαν, άσε που είναι μια κουκλίτσα.

Μου κάνει εντύπωση η συμπεριφορά του άντρα σου, εμείς είχαμε ανακαλύψει στον Χρηστο μου όταν ήταν 2 το λεγόμενο μήλα του Αδαμ ήταν εμφανές, το είδε η παιδάτρος και είπε οκ δεν ειναι τίποτα, έλα όμως που πρίν λίγες μέρες μας φάνηκε μεγάλο, τον πήγα Παρασκευή παιδίατρο, μάλλον κύστη μας είπε και έδωσε να κάνουμε υπέρηχο, Δευτέρα πρωϊ κάναμε υπέρηχο οπού εμένα μου φενόταν κάπως αυτή και μου είπε μάλλον θα κάνουμε μαγνητίκη, το τι πέρασε απο το μυαλό μου άστο, είμαι άσχετη.

Το βράδυ έκλεισα σε κλινική με εναν καλο παιδοχειρούργο και όλα καλά.

Δεν θέλει και πολύ σκέψη, βρίσκεις τους κατάληλους γιατρους όπως σας πρότεινε και η άλλη παιδίατρος.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Καλησπέρα!

καλημέρα!:)

Σεβούλα προσπάθησε να ηρεμήσεις! Αντιλαμβάνομαι, ωστόσο, την οργή σου! Μερικές φορές οι άντρες είναι εξαιρετικά απαθείς και "έλα, μωρέ, δεν είναι τίποτα". Βέβαια, ίσως κι εμείς οι γυναίκες να είμαστε υπερπροστατευτικές, κάποιες φορές, αλλά αυτό δεν κάνει συνήθως κακό. Τα λέω αυτά, τώρα, παρόλο που δεν μου αρέσουν οι σεξιστικές γενικεύσεις, αλλά κι εγώ έτσι αισθάνομαι, κάποιες φορές.

ο άντρας μου είναι συνήθως ο υπερπροστατευτικός της υπόθεσης. αλλά όταν ανησυχώ εγώ τότε αντιστρέφονται οι ρόλοι. γίνεται αυτός χαλαρός, κι εγώ υστερική, τρώγομαι με τα ρούχα μου.:roll:;)

Μην αγχώνεσαι, ακόμα, περίμενε να πάτε στον γιατρό την Δευτέρα και θα αποφασίσετε τι θα κάνετε. Σημασία έχει που βρήκες, καθώς φαίνεται, κατάλληλο γιατρό. Θα το δει και θα το εκτιμήσει.

του το ανακοίνωσα ότι μίλησα με τη γιατρό, ότι έκλεισα ραντεβού και μου απάντησε ότι εκείνος θα το ψάξει περισσότερο πριν αποφασίσουμε για επέμβαση, το ποιός, πού, πώς, πότε! αλλά χαλαρά. "γιατί βιάζεσαι;"

άκου γιατί βιάζεσαι!:mad::mad::mad:

Όσο για τα σχόλια, προσπάθησε να τα αγνοείς, ο κόσμος μπορεί είναι, δυστυχώς, πολύ σκληρός και πάντα έχει κάτι να πει είτε μπροστά σου, είτε από πίσω σου, είτε βλέπει κάτι, είτε δεν βλέπει... Γενικότερα, με κάνει έξω φρενών κάθε είδους σχόλιο που σχετίζεται με την εξωτερική εμφάνιση των συνανθρώπων μας, ιδιαίτερα όταν δεν οφείλεται σε δική τους παρέμβαση.

ιδίως όταν αφορά παιδιά, μωρά. μένω κάγκελο μπιπ!:roll::mad:

Ωστόσο, ακόμα και στην περίπτωση του πάχους, δεν είναι απαραίτητο να τρώει κάποιος πολύ για να παχύνει, υπάρχουν και παθολογικές καταστάσεις κτλ.

εκεί καταλήγει ρατσισμός. μεγάλο κεφάλαιο.

Έχω δώσει μάχες με συγγενείς μου στο χωριό μου που κάθονται και κουτσομπολεύουν ποια τα όμορφα και ποια τα άσχημα παιδιά/μωρά των γνωστών τους, μιλώντας με απαξίωση ακόμα και για ενήλικες, καταξιωμένους ανθρώπους, που τυχαίνει να είναι κατά την κρίση τους "άσχημοι"!!! Νευριάζω τόσο πολύ..... Σόρρυ πήγα το θέμα αλλού, αλλά μια και μιλάς για νεύρα....:evil:

τα γνωρίζω αυτά.

ειλικρινά σου μιλάω θεωρώ ότι η Χρύσπα μου είναι πολύ όμορφο κορίτσι, έξυπνο και καλόκαρδο. και παιδί μου να μην ήταν, θα την χάζευα. τώρα την καμαρώνω. με κάνει περήφανη.

επιπλέον, με το χέρι στην καρδιά, δεν έχω δει πουθενά άσχημο μωρό, παιδί. όλα κουκλιά είναι.

Μην ανησυχείς, η Χρύσπα φαίνεται να είναι χαριτωμένο και έξυπνο κοριτσάκι και αυτό έχει σημασία!

είναι γερή και αυτό μετράει πιο πολύ και πρώτα από όλα.

Αναρίτα, κι εμάς το κάθισμά μας μπροστά κοιτάει, δεν ήξερα ότι υπάρχει το αντίθετο για τόσο μεγάλα παιδιά! Εγώ πάλι άκουσα ότι είναι πιο ασφαλές το καθισματάκι που κοιτάει μπροστά να είναι τοποθετημένο στη μέση του πισινού καθίσματος και όχι πίσω από τη θέση του συνοδηγού. Εσείς το έχετε ακούσει αυτό;:confused:

αυτό που λες για τη μέση του πίσω καθίσματος πρώτη φορά το ακούω. δεν το ήξερα.

Διαφημίσεις

Sevoula μη σκας για ενα μικρο πραγματακι που διορθωνεται. Τι εμεινε ως τα 2? 10 μηνες. Ωσπου να το καταλαβεις θα εχουν περασει και μετα θα κανετε το λειζερ και ολα καλα. Οσο για τον κοσμο, γραψτον στα παλια σου τα παπουτσια. Χαλαραααα!

δεν είναι εύκολο να προσπερνάς.

αλλά έχεις δίκιο πρέπει να χαλαρώσω, γιατί με βλέπω σε γιατρό πριν την Χρύσπα. εγώ θα χρειαστώ ψυχολόγο.:tongue:

sevoula ξέρω πως νιώθεις,όλα θα πάνε καλά με την μικρούλα, καλό θα είναι να το κάνετε όσο είναι μικρούλα και για ψυχολογικούς λόγους αφού είδη υπάρχουν σχόλια, αλλά κυρίος, επειδή τα παιδάκια ειναι πολύ σκληρά, έχω μια γνωστή οπού η κόρη της έχει ένα μεγάλο κοκκινο σημάδι στο πρόσωπο αναγκάστηκε να αλάξει σχολείο γιατί το κορϊδευαν, άσε που είναι μια κουκλίτσα.

όσο νωρίτερα, τόσο καλύτερα για όλους. έχω ακούσει πολλές βλακείες, δεν μπορείς να φανταστείς, από μικρούς αλλά και από μεγάλους (αυτοί λένε τις πιο χοντρές μπιπ).

Μου κάνει εντύπωση η συμπεριφορά του άντρα σου, εμείς είχαμε ανακαλύψει στον Χρηστο μου όταν ήταν 2 το λεγόμενο μήλα του Αδαμ ήταν εμφανές,

τί είναι αυτό:confused:; στο λαιμό αυτό που προεξέχει στους άντρες; είμαι άσχετη, σόρρυ.

το είδε η παιδάτρος και είπε οκ δεν ειναι τίποτα, έλα όμως που πρίν λίγες μέρες μας φάνηκε μεγάλο, τον πήγα Παρασκευή παιδίατρο, μάλλον κύστη μας είπε και έδωσε να κάνουμε υπέρηχο, Δευτέρα πρωϊ κάναμε υπέρηχο οπού εμένα μου φενόταν κάπως αυτή και μου είπε μάλλον θα κάνουμε μαγνητίκη, το τι πέρασε απο το μυαλό μου άστο, είμαι άσχετη.

Το βράδυ έκλεισα σε κλινική με εναν καλο παιδοχειρούργο και όλα καλά.

Δεν θέλει και πολύ σκέψη, βρίσκεις τους κατάληλους γιατρους όπως σας πρότεινε και η άλλη παιδίατρος.

κάνατε επέμβαση δηλαδή; μακάρι είναι πάντα καλά ο χρηστάκος σου και όλα τα παιδιά.

σας ευχαριστώ όλες για το ενδιαφέρον.

με αφορμή το δικό μου πρόβλημα, να προτείνω κάτι που μάλλον το κάνετε ήδη πράξη.

να μάθουμε στα παιδιά μας να μη μισούν το διαφορετικό, να μην περιθωριοποιούν το ξένο, το μη συνηθισμένο. να έχουν πιο ανοιχτούς ορίζοντες στις σκέψεις τους, στα συναισθήματά τους. έτσι τα παιδιά μας ως ενήλικες θα έχουν πιο υγιείς στόχους από το φαίνεσθαι.

με πολλή αγάπη σε όλα τα παιδάκια, κυρίως όσα διαφέρουν, είτε φορούν γυαλάκια είτε είναι πιο παχουλά είτε πιο φτωχά είτε αλλοδαπά είτε με σωματικές ιδιαιτερότητες είτε ο,τιδήποτε.:cool:

καλημερα κοριτσια τι κανετε ?

σεβουλα μου το διαβασα και στεναχωρηθηκα φανταζομαι πως νιωθεις εγω θα σου προτινα να ακολουθησεις την προτροπη της γιατρου σου και να πας το παιδι στους γιατρους με την σειρα που σου ειπε και αυτο γιατι οπως ειπε η νατασα τα παιδια ειναι σκληρα και ο κοσμος ακομα πιο πολυ δεν θα ειναι κατι απλα αν υπαρχει τροπος να φυγει καλο θα ηταν για το παιδι. Οταν γεννηθηκε η μαριστελλα ηταν μελαχρινη με τριχες σε ολο το σωματακι της αλλα και στο προσωπο ειχε χνουδακι παντου και αιμαγγειωμα πισω στο λαιμο ο γιατρος μου ειπε οτι το αιμαγγειωμα δεν θα φυγει αλλα σιγα σιγα δεν θα φαινεται και οτι οι τριχουλες θα φυγουν και οφειλονται στα χαπια που επερνα στην εγκυμοσυνη σε πληροφορω οτι ακουσα απο δηθεν φιλη τα απιστευτα σχολια πως ειναι ετσι το παιδι μαυρο και τριχωτο και τι ασχημη που ειναι και αλλα σχετικα και η συγκεκριμενη μολις ειχε γεννησει οποτε καταλαβαινω πως νιωθεις οταν λενε κατι για το παιδι απλα μην τους δινεις σημασια ειναι κατι φευγει και φτιαχνει κοιτα εσυ μονο το κοριτσακι σου και να κανεις οτι ειναι καλυτερο γι αυτην και οχι για τον κοσμο

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Επέμβαση θα κάνει σε 2 βδομάδες, το <<όλα οκ>> γιατί δεν είναι κάτι σοβαρό.

Όσο γι αυτό που λες να μάθουμε στα παιδιά μας να σέβοντε το διαφορετικό θα σου πω , όταν ο μεγάλος ήταν 3-4 και εβλεπε κάποιον τον κοιτούσε επιμονα και με ρωτόυσε γιατί; του έλεγα δεν θα κοιτάς επίμονα και οταν δεν θα είναι κοντά μας θα σου λύσω οτι απορία έχεις, με τον καιρό έχει μάθει να σέβεται, και να μη κοιτάει με λύπηση, πέρση στα μέσα της χρονιάς πήγε στην τάξη τους ένα παιδί, μάλλον άλλαξε σχολειό οπου είχε άσπρα μαλιά και έμοιαζε σαν παππούς, εγώ του είπα πως καλό θα είναι αυτος και η παρέα του να μην κάνουν το παραμικρό σχόλιο και να τον προσεγγίσουν για να μη νιώθει μόνος, δεν εγινε ποτέ γιατι το παιδάκι ήταν πάρα πολύ επιθετήκο, απο άμυνα λογικά.

Ο Χρήστος μια φορά είδε ένας ηλικιωμένος νάνος, και λέει το βληματάκι μου χα ένας παπούς που δεν έτρωγε και έμεινε παιδάκι, τι να πω καταντράπκα αλλά σαν παιδί είναι στην κοσμάρα του.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

καλημερα κοριτσια τι κανετε ?

σεβουλα μου το διαβασα και στεναχωρηθηκα φανταζομαι πως νιωθεις εγω θα σου προτινα να ακολουθησεις την προτροπη της γιατρου σου και να πας το παιδι στους γιατρους με την σειρα που σου ειπε και αυτο γιατι οπως ειπε η νατασα τα παιδια ειναι σκληρα και ο κοσμος ακομα πιο πολυ δεν θα ειναι κατι απλα αν υπαρχει τροπος να φυγει καλο θα ηταν για το παιδι. Οταν γεννηθηκε η μαριστελλα ηταν μελαχρινη με τριχες σε ολο το σωματακι της αλλα και στο προσωπο ειχε χνουδακι παντου και αιμαγγειωμα πισω στο λαιμο ο γιατρος μου ειπε οτι το αιμαγγειωμα δεν θα φυγει αλλα σιγα σιγα δεν θα φαινεται και οτι οι τριχουλες θα φυγουν και οφειλονται στα χαπια που επερνα στην εγκυμοσυνη σε πληροφορω οτι ακουσα απο δηθεν φιλη τα απιστευτα σχολια πως ειναι ετσι το παιδι μαυρο και τριχωτο και τι ασχημη που ειναι και αλλα σχετικα και η συγκεκριμενη μολις ειχε γεννησει οποτε καταλαβαινω πως νιωθεις οταν λενε κατι για το παιδι απλα μην τους δινεις σημασια ειναι κατι φευγει και φτιαχνει κοιτα εσυ μονο το κοριτσακι σου και να κανεις οτι ειναι καλυτερο γι αυτην και οχι για τον κοσμο

απίστευτο!:eek:

μα γιατί φέρονται έτσι;:roll::confused::(

το πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά!:)

μάκια στα μαγουλάκια σας, και στην κοιλίτσα σου!:D

Διαφημίσεις

Επέμβαση θα κάνει σε 2 βδομάδες, το <<όλα οκ>> γιατί δεν είναι κάτι σοβαρό.

αχ, συγνώμη, δεν είχα κατάλαβει. καλή επιτυχία, η Παναγιά μαζί του!

Όσο γι αυτό που λες να μάθουμε στα παιδιά μας να σέβοντε το διαφορετικό θα σου πω , όταν ο μεγάλος ήταν 3-4 και εβλεπε κάποιον τον κοιτούσε επιμονα και με ρωτόυσε γιατί; του έλεγα δεν θα κοιτάς επίμονα και οταν δεν θα είναι κοντά μας θα σου λύσω οτι απορία έχεις, με τον καιρό έχει μάθει να σέβεται, και να μη κοιτάει με λύπηση, πέρση στα μέσα της χρονιάς πήγε στην τάξη τους ένα παιδί, μάλλον άλλαξε σχολειό οπου είχε άσπρα μαλιά και έμοιαζε σαν παππούς, εγώ του είπα πως καλό θα είναι αυτος και η παρέα του να μην κάνουν το παραμικρό σχόλιο και να τον προσεγγίσουν για να μη νιώθει μόνος, δεν εγινε ποτέ γιατι το παιδάκι ήταν πάρα πολύ επιθετήκο, απο άμυνα λογικά.

Ο Χρήστος μια φορά είδε ένας ηλικιωμένος νάνος, και λέει το βληματάκι μου χα ένας παπούς που δεν έτρωγε και έμεινε παιδάκι, τι να πω καταντράπκα αλλά σαν παιδί είναι στην κοσμάρα του.

αρκεί που ασχολείσαι με το να του εξηγείς, να του προτείνεις. μη πτοείσαι, μικρά είναι. θέλουν χρόνο μέχρι να αξιολογήσουν.

μία κυρία στο δρόμο με τα δυο κορίτσια της. μας βλέπουν με την Χρύσπα αγκαλιά. από μακριά τους προσέχει η δικιά μου και αρχίζει τις χαρές, γέλια, να απλώνει τα χέρια της. τα κορίτσια πλησιάζουν, ρωτάνε τί έχει και πριν προλάβω, όσο τους απαντώ ότι είναι ελίτσα, εκείνες πιάνουν το αιμαγγείωμα και γελούν. η μαμά αγέρωχη τις παίρνει μακριά, επιδεικτικά.

έμεινα εγώ να δακρύζω, και η μικρή μου να χαμογελάει χαρούμενη με τα κορίτσια.

τα σέβη μου στο απόλυτο τίποτα!

αρκεί που ασχολείσαι με το να του εξηγείς, να του προτείνεις. μη πτοείσαι, μικρά είναι. θέλουν χρόνο μέχρι να αξιολογήσουν.

μία κυρία στο δρόμο με τα δυο κορίτσια της. μας βλέπουν με την Χρύσπα αγκαλιά. από μακριά τους προσέχει η δικιά μου και αρχίζει τις χαρές, γέλια, να απλώνει τα χέρια της. τα κορίτσια πλησιάζουν, ρωτάνε τί έχει και πριν προλάβω, όσο τους απαντώ ότι είναι ελίτσα, εκείνες πιάνουν το αιμαγγείωμα και γελούν. η μαμά αγέρωχη τις παίρνει μακριά, επιδεικτικά.

σεβη μου συγνωμη αλλα εγω δεν ξερω αν εμενα μονο στο να δακρυζω θα καλα η μανα δεν ντραπηκε λιγο εγω θα ειχα πεθανει απο την ντροπη αν εκαναν κατι τετοιο τα παιδια μου

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Αυτό είναι πολύ άσχημο, μη μασάς όμως κάνε ότι καλήτερο για την μικρή, το να κοιτάνε τα μικρά το καταλαβαίνω αλλά να γελάνε και να κοροϊδεύουν, α καλάάάά θα το είχαν μετάνιωσει πάρα πολύ, φόρτωσα τώρα.

Να την φέρεις εδώ να την κάνουμε εμείς αγκαλίτσες.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Δεν είμαστε καλά...τρελές είναι ρε φούστη μου? Τι νόμιζε, οτι κολλάει? Μη στενοχωριέσαι βρε κούκλα μου, στο είπα...θα φύγει το γ@μωαιμαγγείωμα και θα το ξεχάσετε όλοι, αυτές θα μείνουν με την κακία και το στόκο στο κεφάλι τους! Νομίζεις κι εμάς, αν φαινόταν το πρόβλημά μας, λίγα θα ακούγαμε? Κι αυτοί που το ξέρουν, είμαι σίγουρη για το τι λένε πίσω από την πλάτη μας...ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ!

Καλημερα σε όλες...

Σεβουλα ελεος. Μου θυμησες στο νηπιαγωγειο ηταν ενα αγορακι μαυρο και ειχαν πει η μαμαδες να μην το ακουμπανε. Μονο 2 παιδακια παιζαμε μαζι του.

Πως ειστε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...