Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ αχ αχ. Σεβούλα στο μυαλό σου είναι όλα.

Γενικά δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένα άτομα. Σπανίως...

Μου στείλατε ευχές για το Χριστοφοράκο και σας ευχαρίστησα όλες μαζί.

Τη συζήτηση με τα γιαούρτια την είχα ξεχάσει. Τώρα μου την ξαναθύμησες.

Αυτό με τα πμ και τα έλα να σου πω είναι πραγματικά λίγο προσβλητικά.

Και μένα δεν μου αρέσουν όπως δεν μου αρέσει πχ να βγαίνω με κάποιον και να μιλάει στο κινητό με τις "ώρες".

Όμως κάποιες από μας μιλάμε από την αρχή σχεδόν της εγκυμοσύνης μας.

Μοιραστήκαμε τις χαρές, τα άγχη και τις αγωνίες μας. Ακόμα θυμάμαι που μια μια έμπαινε και έλεγε ότι γέννησε και μιλούσε για την εμπειρία της.

Ήμασταν πολλές. Οι περισσότερες χαθήκανε αλλά όλο αυτό τον καιρό ήρθαμε πολύ κοντά και μοιραστήκαμε πολύ προσωπικές στιγμές που σίγουρα δεν γράφονται σε ένα φόρουμ, στον αέρα.

Καμιά κοπέλα ποτέ δεν έκανε κουτσομπολιό πίσω από τις άλλες. Γι'αυτό σε διαβεβαιώνω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ αχ αχ. Σεβούλα στο μυαλό σου είναι όλα.

Γενικά δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένα άτομα. Σπανίως...

Μου στείλατε ευχές για το Χριστοφοράκο και σας ευχαρίστησα όλες μαζί.

Τη συζήτηση με τα γιαούρτια την είχα ξεχάσει. Τώρα μου την ξαναθύμησες.

Αυτό με τα πμ και τα έλα να σου πω είναι πραγματικά λίγο προσβλητικά.

Και μένα δεν μου αρέσουν όπως δεν μου αρέσει πχ να βγαίνω με κάποιον και να μιλάει στο κινητό με τις "ώρες".

Όμως κάποιες από μας μιλάμε από την αρχή σχεδόν της εγκυμοσύνης μας.

Μοιραστήκαμε τις χαρές, τα άγχη και τις αγωνίες μας. Ακόμα θυμάμαι που μια μια έμπαινε και έλεγε ότι γέννησε και μιλούσε για την εμπειρία της.

Ήμασταν πολλές. Οι περισσότερες χαθήκανε αλλά όλο αυτό τον καιρό ήρθαμε πολύ κοντά και μοιραστήκαμε πολύ προσωπικές στιγμές που σίγουρα δεν γράφονται σε ένα φόρουμ, στον αέρα.

Καμιά κοπέλα ποτέ δεν έκανε κουτσομπολιό πίσω από τις άλλες. Γι'αυτό σε διαβεβαιώνω.

δεν αναφερόμουν στην ουσία του τί ειπώθηκε σε προσωπικό επίπεδο, ειλικρινά, αλλά στον τρόπο της πρόσκλησης.

έληξε όμως. :cool::cool::cool::D:D:D

είμαι γεννημένη 11 Οκτωβρίου 1976! 34 χρόνων και 3 μηνών!;):P

γιατί πεινάω συνέχεια μου λέτε; δεν μπορώ να σταματήσω να τρώω και στο λεπτό να σκέφτομαι φαγητά.:oops:

και κάτι που παρέλειψα χθες, όχι σκοπίμως.

η ηλικία δεν είναι πάντα δηλωτική της ωριμότητας.

σε π.μ. μάλιστα με την Κατερίνα, διαπίστωσα ότι στροφάρει πολύ πιο γρήγορα από εμένα σε ορισμένα θέματα.

φιλιά σε όλες!

η Χρύσπα από προχθές λέει συνέχεια "πώ πώ"! και γουρλώνει ματάκια, σε συνδυασμό με κινήσεις χεριών, άλλοτε στο στόμα-μάγουλα, άλλοτε ανοίγοντάς τα διάπλατα.

γλυκα είναι το πουλάκι μου. πού και να πει μια κουβέντα τί θα κάνω! θα τραβάω κάμερα. με βλέπω να βγάζει η Χρύσπα το πάμπερ και να το βάζω εγώ.

κουκουβά!

το χθεσινοβραδινό της κατόρθωμα. μαγείρευα στο φούρνο και η μικρή ζουζούνιζε στα πόδια μου. κάποια στιγμή απλώνει τα δαχτυλάκια της στο τζάμι του φούρνου. ήταν ζεστό, φυσικά. τα μάζεψε, γιατί κατάλαβε το καυτό. την μάλλωσα, τίποτα. ξαναπήγαινε. της εξήγησα, ξαναπήγε με προτεταμένα τα δάχτυλα. μια δυο τρεις, ξαναπήγε κι στο τέλος έβαλε τα χεράκια της σε μπουνίτσες, λες κι έτσι δεν θα καιγόταν.

εξυπνοπούλι!

Verolina μου ακριβως ετσι. Αυχενικη μονο υπερηχο και Α τεστ υπερηχο και αιματος.

Sevoula μην παρεξηγεισαι, ειναι που η Κατ και η Νατασα ειναι μικρουλες και παιζουν την τεχνολογια στα δαχτυλα!! Αστειευομαι και εσυ μικρη εισαι, μαλλον εγω ειμαι η γιαγια του forum! Φιλακια κοριτσακια!!!

nik μου ελπιζω να χαριτολογουσες και να το πηρα εγω στραβα στο θεμα τις ηλικιας που αναφερεσαι δεν νομιζω οτι η ηλικια ειναι δειγμα ωριμοτητας το αν παιζουμε την τεχνολογια στα δακτυλα παλι δεν ειναι θεμα ηλικιας ειναι πλεον μια υποχρεωση του καθενος απο εμας αφου ειναι απαιτηση της εποχης δεν εχω καμια διαθεση να σας πω τι εχω κανει και τι οχι οπως και να σας αναπτυξω τισ αποψεις μου για διαφορα θεματα ωστε να σας δειξω αν ειμαι η οχι ωριμη ειτε εγω ειτε η νατασα.

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

36,5 κερδίζω κάτι;

Άστο κάτω, δικό μου είναι το έπαθλο! Είμαι 43 & 3 μηνών! Καμία αντίρρηση ότι εγώ είμαι η γιαγιά του forum?

Κορίτσια, τα καρεκλάκια στο αυτοκίνητο θα συνεχίσετε να τα έχετε γυρισμένα με πρόσωπο προς τα πίσω; Απ' ότι διάβασα στο parents αυτό προτείνουν ως ασφαλέστερο.

Άστο κάτω, δικό μου είναι το έπαθλο! Είμαι 43 & 3 μηνών! Καμία αντίρρηση ότι εγώ είμαι η γιαγιά του forum?

Κορίτσια, τα καρεκλάκια στο αυτοκίνητο θα συνεχίσετε να τα έχετε γυρισμένα με πρόσωπο προς τα πίσω; Απ' ότι διάβασα στο parents αυτό προτείνουν ως ασφαλέστερο.

the winner issssssssss χαχαχαχαχαχαχαχα καλα αν ηταν ετσι οι γιαγιαδες πιστεψε με πολυ θα ηθελα να ημουν γιαγια ασε που δεν σε μετραμε λογω πλαστων στοιχειων αποκλειεται να εισαι οσο λες !!!!!!!!!!

τωρα για το καρεκλακι ναι και εγω το διαβασα αλλα της το εχω βαλει πια να κοιταει μπροστα δεν ηθελε να καθετε αλλο γυρισμενη και δεν ξερω μωρε πιστευω μεγαλωσανε πια.δες ομως τι θα σου πουν και οι υπολοιπες

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Ε ναι λοιπον εισαι η νικητρια!!!!!!

Διαφημίσεις

Χε Χε, είναι που με ανανέωσε η γέννηση της 2ης κορούλας μου.

Τί λέτε οι υπόλοιπες για τα καρεκλάκια με "όπισθεν";

Eγώ πριν 2 εβδομάδες τους αγόρασα καρεκλάκια, και το έχω να κοιτάει μπροστά,

όλα μου τα παιδιά τα είχα έτσι εκτός απο το βρεφικό που ήταν πάντα ανάποδα.

Για μένα το βασικό ειναι να είναι πάντα δεμένο στο καρεκλάκι τωρα μπροστα πίσω δεν ξέρω πια η διαφορά.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Εμείς το έχουμε προς τα μπρος!

Εμείς το έχουμε προς τα μπρος!

και εμεις! εδω και καιρο εχουμε παρει αυτο που κοιταει μπρος. Τους αρέσει καλύτερα, βλέπουν και εξω. Δεν είναι πια βρεφάκια τα παιδάκια μας!!!

έχω θέμα. κι έχω νεύρα.

ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας, γιατί αν τα πω στον Στεφ θα τα ακούσει στέρεο λάηβ και δεν ξέρω τί θα πει το στοματάκι μου.

όταν γεννήθηκε η Χρύσπα όλα στο προσωπάκι της ήταν μια ζωγραφιά. μετά από λίγες μέρες εμφανίστηκε μία τελεία κόκκινη στην αρχή του αριστερού της φρυδιού.

σιγά σιγά μεγάλωνε. αιμαγγείωμα. κάθησα και έψαξα βιβλία, ίντερνετ. ποικιλία περιπτώσεων βρεφικών αιμαγειωμάτων.

η τότε παιδίατρος, ......, μπιπ, μπιπ, το κέρατό της μέσα, μας διαβεβαίωσε ότι θα υποχωρήσει και θα εξαλειφθεί από μόνο του ως τους 8 μήνες. αυτό αυξανόταν, μεγάλωνε παράλληλα με την Χρύσπα.

μετά μας είπε ότι θα υποχωρήσει στο χρόνο, κάποια στιγμή μας είπε ότι αν δεν υποχωρήσει από μόνο του, να κάνουμε λέηζερ στα 2 χρόνια, όχι νωρίτερα.

εγώ από την πρώτη στιγμή έτρωγα τα αυτιά του άντρα μου να πάμε και σε εξειδικευμένους γιατρούς. ανένδοτος ο καραγκούνης μου, με τη μεσολάβηση της αγαπημένης μου πεθεράς, η οποία την λάτρευε ("τί ωραίο σώμα γιέ μου", τί ωραίο ντύσιμο" τί όμορφη η γιατρός σας"....μπιπ).

έκανε και άλλες πολλές βλακείες η παιδίατρος, σε θηλασμό, σε παυσίπονα που συνιστουσε προληπτικά σε κάθε εμβόλιο κλπ. εγώ έξαλλη μαζί της, ο άντρας μου απαθής στις ανησυχίες μου.

μέχρι που ο αγαπούλης μου τα πήρε στο κρανίο μια φορά που είχαμε ραντεβού με την κιουρία και μας έστησε 1,5 ώρα, μαζί με άλλα 15 παιδάκια σε καιρό καύσωνα, έξω από το ιατρείο της. τότε αλλάξαμε παιδίατρο. μπιπ μπιπ μπιπ.!!!!

με το που πήγαμε σε άλλη παιδίατρο, εκείνη μας συνέστησε αυτόματα να το ψάξουμε πρώτα με οφθαλμίατρο, ότι δεν έχει επιδράσει το αιμαγγείωμα στο μάτι, και σίγουρα να το δούμε με δερματολόγο αρχικά προκειμένου να μας παραπέμψει στη σωστή ειδικότητα.

σήμερα βρήκα μια γιατρό που εξειδικεύεται σε παδικά-βρεφικά αιμαγειώματα, που συνεργάζεται με το νοσοκομείο Ανδρέας Συγγρός στην Αθήνα. έκλεισα ραντεβού για Δευτέρα απόγευμα, αλλά αυτά που έμαθα...

έχω φρίξει.

θα μπορούσε να έχει γίνει λέηζερ όταν η Χρύσπα ήταν βρεφάκι. τώρα θα γλιτώναμε από το ενδεχόμενο γενικής αναισθησίας.... τα όσα έχω περάσει, ακούσει στο δρόμο από "ευγενείς", "χριστιανούς" μέσα σε εκκλησία, από κακότροπα παιδάκια...

μπιπ μπιπ μπιπ

Καλησπέρα!

Σεβούλα προσπάθησε να ηρεμήσεις! Αντιλαμβάνομαι, ωστόσο, την οργή σου! Μερικές φορές οι άντρες είναι εξαιρετικά απαθείς και "έλα, μωρέ, δεν είναι τίποτα". Βέβαια, ίσως κι εμείς οι γυναίκες να είμαστε υπερπροστατευτικές, κάποιες φορές, αλλά αυτό δεν κάνει συνήθως κακό. Τα λέω αυτά, τώρα, παρόλο που δεν μου αρέσουν οι σεξιστικές γενικεύσεις, αλλά κι εγώ έτσι αισθάνομαι, κάποιες φορές.

Μην αγχώνεσαι, ακόμα, περίμενε να πάτε στον γιατρό την Δευτέρα και θα αποφασίσετε τι θα κάνετε. Σημασία έχει που βρήκες, καθώς φαίνεται, κατάλληλο γιατρό. Θα το δει και θα το εκτιμήσει.

Όσο για τα σχόλια, προσπάθησε να τα αγνοείς, ο κόσμος μπορεί είναι, δυστυχώς, πολύ σκληρός και πάντα έχει κάτι να πει είτε μπροστά σου, είτε από πίσω σου, είτε βλέπει κάτι, είτε δεν βλέπει... Γενικότερα, με κάνει έξω φρενών κάθε είδους σχόλιο που σχετίζεται με την εξωτερική εμφάνιση των συνανθρώπων μας, ιδιαίτερα όταν δεν οφείλεται σε δική τους παρέμβαση. Ωστόσο, ακόμα και στην περίπτωση του πάχους, δεν είναι απαραίτητο να τρώει κάποιος πολύ για να παχύνει, υπάρχουν και παθολογικές καταστάσεις κτλ. Έχω δώσει μάχες με συγγενείς μου στο χωριό μου που κάθονται και κουτσομπολεύουν ποια τα όμορφα και ποια τα άσχημα παιδιά/μωρά των γνωστών τους, μιλώντας με απαξίωση ακόμα και για ενήλικες, καταξιωμένους ανθρώπους, που τυχαίνει να είναι κατά την κρίση τους "άσχημοι"!!! Νευριάζω τόσο πολύ..... Σόρρυ πήγα το θέμα αλλού, αλλά μια και μιλάς για νεύρα....:evil:

Μην ανησυχείς, η Χρύσπα φαίνεται να είναι χαριτωμένο και έξυπνο κοριτσάκι και αυτό έχει σημασία!

Αναρίτα, κι εμάς το κάθισμά μας μπροστά κοιτάει, δεν ήξερα ότι υπάρχει το αντίθετο για τόσο μεγάλα παιδιά! Εγώ πάλι άκουσα ότι είναι πιο ασφαλές το καθισματάκι που κοιτάει μπροστά να είναι τοποθετημένο στη μέση του πισινού καθίσματος και όχι πίσω από τη θέση του συνοδηγού. Εσείς το έχετε ακούσει αυτό;:confused:

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...