Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Έλα βρε Δώρα ο άνδρας σου είναι κα#$&$#^&ς.

Χαχα, απλά όταν του ανοίγεις τη πάνα νιώθει ελεύθερος και θέλει να κατουρήσει. Λογικό δεν είναι; Για έλα στη θέση του να τα κάνεις μέσα σε μια πάνα. Δεν νιώθεις άβολα;

Στελλίτσα μου περαστικούλια στον μικρούλη σου.Ελπίζω να ναι καλά τώρα το παιδάκι σου!!Κι εμένα όταν είχε κάνει δέκατα είχα αγχωθεί και στεναχωρηθεί πολύ αλλά τι να κάνουμε όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι...Μακάρι να γλιτώσετε το νοσοκομείο και να του έχει πέσει του παιδιού ο πυρετός!!!

Ρίτα μου καιρό είχες να μπεις και σε χάσαμε..Ο γιόκας σου θέλει αποκλειστικότητες μάλλον και δεν προλαβαίνεις ε???Μην ανησυχείς καλέ και μην αγχώνεσαι είπαμε το κάθε παιδάκι έχει τους δικούς του ρυθμούς...Εξάλλου όπως είπε η Φρόσω μπορεί να ναι απλά τεμπελάκος ή εσύ να μην τον βάζεις συχνά μπρούμυτα και γι'αυτό να μην το έχεις παρατηρήσει...

Δώρα ευτυχώς πήγαν όλα καλά με το αντράκι σου και το εμβόλιο!Άντε να δούμε η δικιά μας τι θα κάνει...

Κατερινάκι μου που μου κάνεις παρέα το βραδάκι πως είναι η μπεμπούλα σου???

Πάντως και η δικιά μου έχει αρχίσει και μιλάει, λέει τα δικά της, βγάζει κραυγούλες, μας γελάει και κάποιες φορές βγάζει και ήχο με το γέλιο ενώ άλλες φορές νιαουρίζει καλέ σαν γατάκι...:P:p Επίσης και εμείς σηκώνουμε το κεφάλι όταν είμαστε μπρούμυτα και το κρατάμε...Η παιδίατρος μας είχε πει ότι έχει φοβερά αντανακλαστικά και ότι για νεογέννητο παρακάνει κινήσεις και γι'αυτό να μην την αφήνω μόνη της σε κρεβάτι, αλλαξιέρα κτλ αν πρώτα δεν έχω σιγουρέψει το ότι δεν πρόκειται να πέσει...Αχ πολύ χαίρομαι που τα μωράκια μας καταλαβαίνουν πια και αντιδρούν!!!Ανυπομονώ να αρχίσει να με αγκαλιάζει και να μου μιλάει...Δεν θα'ναι υπέροχο??

Χριστινάκι ο μπέμπης τελικά ποιανού τα μάτια πήρε????

Τένια ελπίζω το μπεμπάκι σου να σταματήσει να βγάζει αιματάκι και να είναι κάτι περαστικό!!Επίσης καλώς να δεχτείς την αδερφή σου...Φιλανδία ε???Έχεις πάει ποτέ???Πρέπει να είναι πολύ όμορφη χώρα, ιδίως τώρα τον χειμώνα αλλά πολύ μακρυά βρε παιδί μου...

Νατασσούλα με τους τρεις σου γιούς τι κάνεις???Ο μικρός εξακολουθεί να θέλει μόνο την αγκαλιά της μαμάς του???

Φρόσω μου σ'ευχαριστούμε για τις συμβουλές που μας δίνεις σαν πιο έμπειρη μανούλα...Τα διδυμάκια από ότι λένε πάντα έχουν μια ιδιαίτερη σχέση μεταξύ τους και αλληλοϋποστηρίζονται γι'αυτό και όταν κλαίει ο ένας ακολουθεί και ο άλλος..Είδες που δεν ήταν τίποτα αυτό με την καμπύλη???Μια χαρά είναι το κουκλάκι σου απλά είναι λίγο παραπάνω προικισμένος και αυτό πολύ καλό είναι δεν είναι κακό οπότε όλα οκ..

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Καλα ειναι η μικρη μου χθες οπως το φανταστηκα δεν κοιμηθηκε:( κομηθηκαε το πρωι πια και σημερα ηταν ολο γκρινια τωρα ψευτοκοιματε και εκατσα να χαλαρωσω και εγω λιγο και να παω να κοιμηθω.αυριο θα την αφησω μονοι της πρωτη φορα για ωρες εχω να παω κομμωτηριο ;) μου χρειαζεται πια κοντα στους τρεις μηνες εχω να παω και εχω φρικαρει:tongue: τα διαβασα τα κατορθωματα της δικιας σου τι να πω αυτα τα παιδια πολυ ανεπτυγμενα ειναι πια :tongue: κανουν τοσα πραγματα σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα:rolleyes:

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

Καλα ειναι η μικρη μου χθες οπως το φανταστηκα δεν κοιμηθηκε:( κομηθηκαε το πρωι πια και σημερα ηταν ολο γκρινια τωρα ψευτοκοιματε και εκατσα να χαλαρωσω και εγω λιγο και να παω να κοιμηθω.αυριο θα την αφησω μονοι της πρωτη φορα για ωρες εχω να παω κομμωτηριο ;) μου χρειαζεται πια κοντα στους τρεις μηνες εχω να παω και εχω φρικαρει:tongue: τα διαβασα τα κατορθωματα της δικιας σου τι να πω αυτα τα παιδια πολυ ανεπτυγμενα ειναι πια :tongue: κανουν τοσα πραγματα σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα:rolleyes:

Ωχ κατάλαβα...Δεν κοιμήθηκε καλά γι'αυτό είχε ανησυχία ή μήπως είχε τίποτα κολικούς???Εγώ πάντως στο θέμα της μικρής είμαι σχετικά χαλαρή, δηλαδή δεν έχω πρόβλημα να την αφήσω για να πάω να κάνω τις δουλειές μου ή να βγω για ψώνια,κομμωτήριο,καφέ,βόλτα με τον αντρούλη μου κτλ...Βέβαια την αφήνω είτε στους γονείς μου όταν είμαι Αθήνα είτε στα πεθερικά μου όταν είμαι εδώ οπότε ξέρω ότι είναι σε καλά χέρια και δεν ανησυχώ!!!Να πας λοιπόν κομμωτήριο γιατί μην ξεχνάς πως πέρα από μητέρες είμαστε και γυναίκες και έχουμε ανάγκη τον καλλωπισμό ;);)

Από ανάπτυξη αυτά τα παιδιά άλλο τίποτα...Σε λίγο θα βγαίνουν καλέ και θα μιλάνε έτσι όπως πάμε!!!Εμείς τότε δεν είχαμε ούτε την μισή εξυπνάδα τους!!!

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

κολλικους δεν ειχε της δινω και σταγονιτσες αλλα δεν ηταν κλαμα ηταν γκρινια νυσταζε και της φταιγανε ολα :mad:και δεν κοιμοταν κι ολας βγηκε απο το προγραμμα της μαλλον και δεν μπορουσε.την αφηνω και εγω στην μαμα μου αλλα οχι για πολλη καμια ωριτσα και ωρεσ που κοιματε απλα αυριο θα κανω αρκετες ωρες και θα ειναι και ξυπνια αλλα δεν πειραζει να συνηθησουμε και οι δυο ;) καλα και εγω την περιμενω απο στιγμη σε στιγμη να αρχισει να μιλαει :tongue:

κολλικους δεν ειχε της δινω και σταγονιτσες αλλα δεν ηταν κλαμα ηταν γκρινια νυσταζε και της φταιγανε ολα :mad:και δεν κοιμοταν κι ολας βγηκε απο το προγραμμα της μαλλον και δεν μπορουσε.την αφηνω και εγω στην μαμα μου αλλα οχι για πολλη καμια ωριτσα και ωρεσ που κοιματε απλα αυριο θα κανω αρκετες ωρες και θα ειναι και ξυπνια αλλα δεν πειραζει να συνηθησουμε και οι δυο ;) καλα και εγω την περιμενω απο στιγμη σε στιγμη να αρχισει να μιλαει :tongue:

Είπαμε εσένα λέει και "μαμά" δεν θυμάσαι???:D:DΠάντως καλό είναι να την αφήνεις που και που για να συνηθίζεις κι εσύ κι αυτή γιατί κάποια στιγμή ίσως αναγκαστείς να την αφήσεις και αν δεν το χετε συνηθίσει θα δυσκολευτείτε πολύ!!!Εξάλλου καλό θα ναι και να βγεις καμιά φορά μόνη με τον αντρούλη σου ή να πάτε πουθενά οι δυο σας...Υπέροχη η μητρότητα αλλά και η σχέση μας με τον άντρα μας χρειάζεται που και που τονωτικές ενέσεις...;)

κοριτσακια καλημερα!!!

στελλα πως ειναι το αντρακι σου???ελπιζω ολα καλα και ευχομαι!

κατερινακι προς το παρον ο μικρος μου εχει μπλε ματακια!!δυσκολο να γινουν πρασινα κανεις δεν εχει μονο εγω και ο αδερφος της μαμας μου οποτε δυσκολο αλλα εχει μπλε του αντρα μου και της αδερφης μου και της μαμας μου και της πεθερας μου και και και.....πηξαμε στο μπλε!!!!

εμεις κοιμηθηκαμε σημερα!!κοιμηθηκε κατα τις 22:00 και ξυπνησε κατα τις 3 και μετα στις 8 αχχχχχχχχχχχ τι ωραια που ηταν!!!!τον λατρευωωωωωωω τον αγαπωωωωωωωωωω!!!!!!!!τωρα ειναι στο ριλαξ και βλεπει παιδικα μεχρι να βαρεθει !!εγω σκουποσα σφουγγαρισα ηπια τον καφε μου (οχι ολο)και περιμενω την μαμα μου να κανω μπανιο!!!

τενια καλως να ορισει η αδερφουλα σου!!και μενα η δικη μου ειναι αθηνα οποτε δεν τα λεμε συχνα οποτε σκεφτομαι η δικη σου!!!θα ξετρελαθει μολις δει τονινι πολυ πι8ανων να στο απαγαγει κιολας!!!!τον νου σου εμενα παραλιγο να το κανει η δικη μου!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

δεν ηταν καλο τωρα τελευταια εγινε!!!φτου φτου βεβαια γιατι οποτε το λεω την αλλη μερα υποφερω!!μαλλον κολλησε απο τον δικο σου και ειναι και ο δικος μου καλος!!

στελλα δεν ξερω αν πιστευεις...αλλα καλο ειναι να το ξεματιασεις το παιδακι σου!!!αν δεν πιστευεις οκ σορρυ κιολας αλλα εγω πιστευω και με εχει σωσει κιολας!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

καλημερα κοριτσια εμεις 2 μερες τωρα το βραδυ ειμαστε μες την γκρινια δεν ξερω τι εχει παθει σημερα μου εκανε και εμετο πυρετο ομως δεν εχει ας ελπισω πως ειναι καθυστερημενη παρενεργεια απο το εμβολιο τι να πω.

Στελλα απ οτι βλεπω εχει δεκατα σου ευχομαι σημερα να μην εχει καθολου θα συμφωνησω και εγω με την χριστινα για το ξεματιασμα αν και λενε πως ειναι αβαφτιστα και δεν κανει εμεις την ξεματιαζουμε ειδικα οταν την βλεπουν καποια ατομα!!!!!!!!! δοκιμασε το αν θελεις

Είπαμε εσένα λέει και "μαμά" δεν θυμάσαι???:D:DΠάντως καλό είναι να την αφήνεις που και που για να συνηθίζεις κι εσύ κι αυτή γιατί κάποια στιγμή ίσως αναγκαστείς να την αφήσεις και αν δεν το χετε συνηθίσει θα δυσκολευτείτε πολύ!!!Εξάλλου καλό θα ναι και να βγεις καμιά φορά μόνη με τον αντρούλη σου ή να πάτε πουθενά οι δυο σας...Υπέροχη η μητρότητα αλλά και η σχέση μας με τον άντρα μας χρειάζεται που και που τονωτικές ενέσεις...;)

ακομα λεει μαμα χαχαχαχαχα;)και μου λεει ναι και σε ολα μακαρι να συνεχισει ετσι να μου λεει ναι συνεχεια :P καλα οχι για να ειμαι ειλικρινης δεν θελω να μου λεει ναι συνεχεια την θελω λιγο αντιδραστικο στοιχειο οπου πρεπει βεβαια

Καλησπέρα και από μένα μανουλίτσες μου γλυκές και ζουζουνάκια μου τρελά...

Τι κάνετε κορίτσια, όλες καλά? Ο καιρός έχει αγριέψει πολύ τις τελευταίες μέρες & μ' αρέσει γιατί "μύρισαν" Χριστούγεννα επιτέλους...Πλησιάζει η επέτειός μας (παντρευτήκαμε 28.12.08) και μου φαίνεται σαν ψέμα που θα έχουμε στην πρώτη μας επέτειο και το νινί μας!!!

Έχω αρχίσει να βαράω κάτι τρελές στερήσεις όταν λείπω πολλές ώρες στη δουλειά και αυτό το διάστημα είναι το χειρότερο. Ετοίμασε τεστ τριμήνου, βγάλε βαθμολογίες, ετοίμασε γιορτές κτλ είμαι όλη μέρα στο τρέξιμο και το βράδυ που γυρίζω τον λιώνω στα φιλιά και στο ζούπιγμα...το μόνο που με κρατάει είναι ότι μετά τις 23 θα τον έχω συνέχεια για τις διακοπές και θα ανακτήσουμε το χαμένο χρόνο.

Εκείνες τις μέρες γύρω στις 22-23 θα πάμε και για τα δεύτερα εμβόλιά μας το ένα από τα οποία είναι μεν προαιρετικό (αυτό για την γαστρεντερίτιδα) αλλά δεν το καλύπτει το ταμείο (ΟΑΕΕ πρώην ΤΕΒΕ) και κοστίζει και 80€. Φυσικά εννοείται για το παιδάκι μας δεν το σκεφτόμαστε, αλλά με τσατίζει το κ@@@κράτος μας που μας εκμεταλλεύεται στο έπακρο...και ύστερα σου λέει έχουμε πρόβλημα υπογεννητικότητας...ρε κορίτσια εδώ το γάλα (πίνουμε τώρα novalac IT γιατί το frisolac του προκαλούσε δυσκοιλιότητα) στην Κύπρο είναι 50% κάτω στην τιμή. Είναι δυνατόν να είναι τα πάντα σε σχέση με βρέφη-παιδιά πιο ακριβά από όλες τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες? Τι να πω...

Επίσης έχω πρόβλημα με το θηλασμό εδώ και λίγες μέρες...είχα δει κάτι άσπρα στιγματάκια στο στοματάκι του (όπως το κομμένο γάλα που κάνει κάτι μικρά κομματάκια) πήραμε την daktarin (έχει γεύση πορτοκάλι και γλυφόταν συνέχεια...μάλλον θα του αρέσουν τρελά τα φρούτα όπως και στη μαμά του) έφυγαν την ίδια μέρα και τα δυο αλλά οι θηλές μου δεν έχουν ηρεμήσει...φοβάμαι για καντιντίαση (διάβασα κάποιο σχετικό post στο parents) αλλά δεν μπορεί να διαγνωστεί και δεν ξέρω τι να κάνω. Ο γυναικολόγος μου είπε τηλεφωνικώς να μιλήσω με την παιδίατρο (που μου έδωσε και την αλοιφή) και ότι δεν πιστεύει ότι είναι κάτι τέτοιο ούτε κάτι σοβαρό, η παιδίατρος μου είπε ότι εγώ δεν χρειάζεται να κάνω κάτι. Την Τετάρτη λίγο πριν φύγω για τη δουλειά θήλαζα και έκλαιγα από τον πόνο...το βράδυ ήμουν καλύτερα...συμβαίνει και σε κάποια άλλη σας κάτι παρόμοιο?

Σας αφήνω προς το παρόν για να γυρίσω στο ζουζούνι μου και να βγούμε καμιά βολτίτσα αν και έχει ψοφόκρυο. Τρελαίνομαι να του φοράω χουχουλιάρικα ρουχαλάκια και να του κάνω αγκαλίτσες εντός & εκτός σπιτιού...

φιλάκιααααααααααααααααααααααααααααααα :)

ntJAp3.pngdeIep3.pngoYt2p2.png

γεια σας! τί κανετε? Στέλλα τί γίνεται με τον μικρό σου? περαστικά σας κοριτσάκι μου!

katval, ο παιδίατρος είπε οτι μαλλον ειναι αλλεργια στα γαλ/κα και να τα κοψω για ενα μηνα να δουμε τί θα γίνει. Οι εξετάσεις που μου ειπε να κανω δεν ειναι αξιόπιστες στην ηλικία των μωρών μας, οποτε θα τις αφήσω για λίγο αργότερα. τώρα δεν τρώω τπτ με γαλα αγελαδας, ουτε παγωτα, γλυκά, μπισκότα, τυριά βουτυρα κλπ κλαψ

Δώρα και μένα το κάνει ο μικρός μου αυτό, πολλές φορές του σηκώνεται χιχιχι οταν τον αλλάζω... ε΄χω διαβάσει οτι ειναι τελειως φυσιολογικό. Μην ανησυχείς...

καλα μας εχει χιλιοκατουρήσει, τις προαλλες ηταν ο μπαμπας μου και τον εβλεπε να τον αλλαζω, και ξαφνικά φρουπ του την εχωσε, τον εκανε μουσκεμα μιλαμε!!! ο μπαμπας μου βεβαια χαρηκε!!!!χαχαχα και μενα και τον αντρα μου μας εχει τιμησει πολλες φορες! χαχαχα μιλαμε για πιδακα!!!

Χριστίνα, δεν νομίζω η αδερφη μου να μου τον κλέψει, δεν εχει υπομονη με τα μωρά, είναι και πιο μικρή απο μενα ,εχει καιρό ακομα! αλλά σίγουρα θα ενθουσιαστεί με το που θα τον δει!!! οταν μιλαμε στο τηλ και κλαιει ο μικρος, μου λεει: παλι σκουζει αυτο? χαχαχα :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...