Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σεβουλα στο να βαλεις σε παραθεση το μνμ της Νατασας και απο κατω να γραψεις αυτα δειχνει καθαρα κατινια και ειρωνια....

οτι δηλ.δεν εκανε πριν η Κατερινα(ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΘΕΣΕΣ οτι κανει,

το κανεις εσυ εδω με πολυ ξεκαθαρο τροπο... μπορεις να στειλεις οσα πμ θες και να πεις σε οποια συμπαθεις οτι θες... αλλα βαζοντας σε παραθεση το μηνυμα καποιου και απο κατω να γραφεις ειδατε που σας ελεγα?? στελνω πμ δειχνει ξεκαθαρα οτι θες να σχολιασεις το συγκεκριμενο ατομο για κατι... εσυ στοχοποιεις...

ααααααααααααααα δεν το πήρα έτσι για έλα από το msn 2 λεπτάκια.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Ναι ρε Ιωάννα και είσαι η πρώτη που μίλησα γι΄αυτό να΄στε καλά.

εγω επιμενω στην αποψη μου οτι δεν επρεπε να πεις τον λογο που στο ζητησα δεν θεωρω οτι ειναι απαραιτητο να απολογηθουμε εχουμε καθε δικαιωμα να μιλαμε μεταξυ μας και δεν το εχουμε κρυφο και ουτε ποτε δεν σχολιασαμε καμια κοπελα για να κρυψουμε την σχεση μας ειμαστε μια ομαδα ατομων μοιραζομαστε μεταξυ μας ανησυχιες και χαρες σε μικρο βαθμο ομως γιατι δεν πρεπει να ξεχναμε οτι εδω ειναι ολα δημοσια και εχει προσβαση ο καθενας

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

Σωστη η Κατερινα

αλλα μαλλον οποιος εχει την μυγα μυγιαζετε

οποιος εχει τι σφηγκα σφηγκετε και οποιος εχει την μπαλα ... να την φερει πισω......

χαχαχαχα ετσι να το ελαφρυνουμε

Καλημέρα κοριτσάκια!

Πραγματικά, με συγκινείτε πολύ που μου λέτε τις απόψεις σας για την ερώτηση που έθεσα! Σας ευχαριστώ όλες που μου λέτε την άποψή σας, είναι όλες σεβαστές και τις λαμβάνω όλες υπ' όψιν, το λέω και το εννοώ! Ξέρω ότι η απόφαση τελικά μένει σε εμένα και τον άντρα μου, σε συζήτηση με τον γιατρό μου.

Τον πήρα τηλέφωνο σήμερα και τον ρώτησα. Μου είπε ότι θα κάνω κατευθείαν σε μία με δύο εβδομάδες το Α Τεστ (αίματος και υπέρηχο) και ανάλογα με τα αποτελέσματα το ξανασυζητάμε για την αμνιοκέντηση. Τώρα, γιατί δεν μου είπε να κάνω παράλληλα με τον υπέρηχο αυχενικής και Παπ-Α δεν ξέρω πραγματικά, μήπως θεώρησε ότι θα κάνω αμνιοκέντηση και συνεπώς δεν χρειάζεται; Τι να πω... Νικ, έτσι είχε γίνει και με εσένα, αν κατάλαβα καλά, δεν είχες κάνει Παπ-Α;

sevoula, συγνώμη αν σου επανέφερα άσχημες μνήμες με την ερώτησή μου! Είναι, όντως, θλιβερό αυτό που συνέβη στην αδερφή σου και της εύχομαι ολόψυχα να μείνει και πάλι έγκυος με ένα υγιές μωράκι, εάν το επιθυμεί!

Όσο για το άλλο θέμα, κορίτσια, ας μην χαλάμε την διάθεσή μας...είπαμε, ο κάθε ένας έχει τον χαρακτήρα του, είμαστε διαφορετικές και έτσι συμπορευόμαστε! Άλλος λέει ξεκάθαρα τι σκέφτεται, άλλος όχι, άλλος το λέει πιο διπλωματικά, όλα υπάρχουν...

Και πάλι σας ευχαριστώ και σας φιλώ, καλή συνέχεια σε όλες και υγεία στα μωράκια μας!

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Πραγματικά, με συγκινείτε πολύ που μου λέτε τις απόψεις σας για την ερώτηση που έθεσα! Σας ευχαριστώ όλες που μου λέτε την άποψή σας, είναι όλες σεβαστές και τις λαμβάνω όλες υπ' όψιν, το λέω και το εννοώ! Ξέρω ότι η απόφαση τελικά μένει σε εμένα και τον άντρα μου, σε συζήτηση με τον γιατρό μου.

αυτό είναι και το πιο σωστό, κατά τη γνώμη μου. όλα καλά θα πάνε.

Τον πήρα τηλέφωνο σήμερα και τον ρώτησα. Μου είπε ότι θα κάνω κατευθείαν σε μία με δύο εβδομάδες το Α Τεστ (αίματος και υπέρηχο) και ανάλογα με τα αποτελέσματα το ξανασυζητάμε για την αμνιοκέντηση. Τώρα, γιατί δεν μου είπε να κάνω παράλληλα με τον υπέρηχο αυχενικής και Παπ-Α δεν ξέρω πραγματικά, μήπως θεώρησε ότι θα κάνω αμνιοκέντηση και συνεπώς δεν χρειάζεται; Τι να πω... Νικ, έτσι είχε γίνει και με εσένα, αν κατάλαβα καλά, δεν είχες κάνει Παπ-Α;

sevoula, συγνώμη αν σου επανέφερα άσχημες μνήμες με την ερώτησή μου! Είναι, όντως, θλιβερό αυτό που συνέβη στην αδερφή σου και της εύχομαι ολόψυχα να μείνει και πάλι έγκυος με ένα υγιές μωράκι, εάν το επιθυμεί!

;):(:cry::D

Όσο για το άλλο θέμα, κορίτσια, ας μην χαλάμε την διάθεσή μας...είπαμε, ο κάθε ένας έχει τον χαρακτήρα του, είμαστε διαφορετικές και έτσι συμπορευόμαστε! Άλλος λέει ξεκάθαρα τι σκέφτεται, άλλος όχι, άλλος το λέει πιο διπλωματικά, όλα υπάρχουν...

Και πάλι σας ευχαριστώ και σας φιλώ, καλή συνέχεια σε όλες και υγεία στα μωράκια μας!

υγεία πάνω από όλα.

όλα καλά.:cool:

Καλημέρα κοριτσάκια!

!

ο,τι και να αποφασίσεις καλα θα πανε όλα!!!

μη φοβάσαι!

:cool:

Διαφημίσεις

Verolina μου ακριβως ετσι. Αυχενικη μονο υπερηχο και Α τεστ υπερηχο και αιματος.

Sevoula μην παρεξηγεισαι, ειναι που η Κατ και η Νατασα ειναι μικρουλες και παιζουν την τεχνολογια στα δαχτυλα!! Αστειευομαι και εσυ μικρη εισαι, μαλλον εγω ειμαι η γιαγια του forum! Φιλακια κοριτσακια!!!

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

Verolina μου ακριβως ετσι. Αυχενικη μονο υπερηχο και Α τεστ υπερηχο και αιματος.

Sevoula μην παρεξηγεισαι, ειναι που η Κατ και η Νατασα ειναι μικρουλες και παιζουν την τεχνολογια στα δαχτυλα!! Αστειευομαι και εσυ μικρη εισαι, μαλλον εγω ειμαι η γιαγια του forum! Φιλακια κοριτσακια!!!

:lol::lol::lol::lol::D:D:D:D:D

:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...