Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια τι κανετε ? ολα εχουν τα υπερ και τα κατα η αληθεια απλα ειναι στην κριση του καθενος ειδικα οταν προκειται για θεμα υγειας ο μονος ειδικος για εμενα ειναι ο γιατρος μας που μας ξερει και κανενας αλλος αλλωστε για να πηγενουμε σημενει οτι του εχουμε εμπιστοσυνη !

νατασα μπες μσν η φεις να σου πω :tongue:

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σήμερα ξύπνησα με λίγο πεσμένη διάθεση.

ίσως φταίει αυτό.

αλλά μου αρέσει να λέω αυτό που σκέφτομαι. το έχετε άλλωστε καταλάβει από την αρχή.

Φρόσω, εδώ και καιρό, από τον γιαουρτοκαιρό, σου απευθύνω το λόγο, αλλά εσύ ...επιλέγεις να μην απαντάς.

υπάρχει πρόβλημα; τα γιαούρτια; γιατί με όλα τα άλλα κορίτσια μιλάμε. μόνο εσύ επιλέγεις να κρατάς απόσταση.

το πιο πιθανό είναι να ξαναεπιλέξεις να μην απαντήσεις.

επιπλέον, το να λες Κατερίνα μου σε κάποια από το γκρουπάκι μπες στο φέης ή στο μσν, γιατί έχεις κάτι να της πεις, όταν ο διάλογος είναι δημόσιος και τα μέλη που γράφουμε στο θέμα συγκεκριμένα, δεν είναι και ο πιο ευγενικός τρόπος, απέναντι στις υπόλοιπες.

είμαι σίγουρη ότι δεν το έκανες σκόπιμα, αλλά επειδή το έχεις ξανακάνει, να σου πω πώς το εκλαμβάνω εγώ. σαν να έχεις κάποιο μυστικό που αφορά σε μία από εμάς, κάτι το οποίο θα συζητήσεις με άλλα μέλη από το εδώ γκρουπ, για κάποιο μέλος από εδώ.

θα μπορούσες να στείλεις π.χ. π.μ. στην Νατάσα για το να μπει εκεί που λες και να πείτε άνετα όσα έχετε να πείτε.

ενώ τώρα είναι σαν να είμαι σε μια παρέα και ξαφνικά λέω δυνατά σε όλες "Κατερίνα έχω να σου πω", να της μιλάω στο αυτί, την ίδια ώρα που παρίστανται κι άλλα πρόσωπα δίπλα.

δεν είναι ευγενικό.

ελπίζω να κατάλαβες το νόημα της επισήμανσης. δεν ήταν να παρεξηγηθούμε, αλλά να γίνει πιο όμορφο το κλίμα, γιατί εγώ το είχα πάρει από την κακή του την πλευρά, κατά πάσα πιθανότητα για λάθος λόγο.

ο σωστός τρόπος όμως κάνει τη διαφορά.

φιλικά εντελώς και ειλικρινά.

σεβουλα το περνω οτι οπως ειπες ξυπνησες με κακη διαθεση δεν υπαρχει λογος να διαπλικτιστουμε παλι το θεμα ειναι οτι απευθυνομαι στην νατασα γιατι ναι οντως εχω να της πω κατι και δεν εχουμε κρυφο οτι με καποιες απο εδω μεσα εχουμε μια προσωπικη σχεση και εκτος αυτου δεν ξερω αν ειχες διαβασει παλιοτερες σελιδες με τισ περισσοτερες κοπελες μιλαμε μεσω μσν η φεις για προσωπικα μας θεματα και καλουσαμε η μια την αλλη απο εδω οποτε δεν βλεπω κατι κακο αν ηταν μεσα και η φροσω εκεινη την ωρα η καποια αλλη το ιδιο θα τις ελεγα δεν ειναι θεμα παραξηγησεις για εμας τουλαχιστον !

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

σεβουλα το περνω οτι οπως ειπες ξυπνησες με κακη διαθεση δεν υπαρχει λογος να διαπλικτιστουμε παλι το θεμα ειναι οτι απευθυνομαι στην νατασα γιατι ναι οντως εχω να της πω κατι και δεν εχουμε κρυφο οτι με καποιες απο εδω μεσα εχουμε μια προσωπικη σχεση και εκτος αυτου δεν ξερω αν ειχες διαβασει παλιοτερες σελιδες με τισ περισσοτερες κοπελες μιλαμε μεσω μσν η φεις για προσωπικα μας θεματα και καλουσαμε η μια την αλλη απο εδω οποτε δεν βλεπω κατι κακο αν ηταν μεσα και η φροσω εκεινη την ωρα η καποια αλλη το ιδιο θα τις ελεγα δεν ειναι θεμα παραξηγησεις για εμας τουλαχιστον !

λόγω χαρακτήρα, είμαι ευαίσθητη και σε τυπικά θέματα.

το να σου πω τί με ενοχλεί θεωρώ ότι διευκολύνει τα πράγματα.

καταλαβαίνω ότι έγινε αθώα, αλλά ελπίζω να κατάλαβες με ποιά έννοια το επισήμανα. σε αυτό δεν βρίσκεις κάτι το άτοπο, φαντάζομαι.:)

Έγώ πάλι ξύπνησα με πολύ καλή διάθεση και δεν θα μου την χαλάσει τίποτα.....

Την Παρασκευη προέκυψε ένα θεματάκι υγείας με τον Χρήστο μου ο μόνος άνθρωπος που μπορόυσα να βγάλω αυτά που νιώθω ήταν η Κατερίνα και αυτό γιατί στους δικούς μου ήθελα να το παίξω δυνατή και να μη κάνουμε αρνητικές συζητήσεις.

Η Κατερίνα απλά είχε την αγωνία να μάθει τι έγινε χθές το βράδυ..... αυτά.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

εύχομαι να είναι καλά το παιδί τώρα!

το πήγαμε μακριά όμως και λυπάμαι πραγματικά. δεν χρειαζόταν η αναφορά. δεν μίλησα για την ουσία, αλλά για τον τρόπο.

κι εγώ με την νκκ μιλάω για πολύ προσωπικά θέματα, αλλά δεν το ανακοινώνω νωρίτερα, γιατί σκέφτομαι πως δεν θα ήθελα να νιώσει κάποιος άλλος περίεργα, όπως εγώ νωρίτερα.

πείτε το δική μου παραξενιά.;)

από εμένα κανένα πρόβλημα, ειλικρινά. :):cool:

κι εγώ θέλω να ανέβω, αλλά με τόση χαρτούρα στο γραφείο :roll:... θα ζοριστώ να ανέβω;).

Φρόσω μπες msn να σου πω........... χαχαχα ελα πλάκα κάνω.

Να σε πω, ο μικρός έκανε ολική ναρκωσή;

Φαντάζομαι πως ναι, και πως ήταν μετά;

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Φρόσω μπες msn να σου πω........... χαχαχα ελα πλάκα κάνω.

Να σε πω, ο μικρός έκανε ολική ναρκωσή;

Φαντάζομαι πως ναι, και πως ήταν μετά;

:lol::lol:

κατά το "Νικολέτα, Αγγελίνα, είδατε που σας έλεγα;"

"σας στέλνω π.μ.";):tongue::mrgreen::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλημερααααααααα... Νατασα μην λες ψεματα και σε μενα το ειπες χιχιχιχι

αφου μειναμε η τελευταιες των μοικανων στο msn φυσικο ειναι να λεμε και κατι πιο προσωπικο..στην αρχη μιλουσαμε ολες μαζι και καποιες την εκαναν με ελαφρα ..οποτε αυτες που μειναμε αναπτυξαμε πιο προσωπικη σχεση...δεν βρισκω κατι κακο...

εξαλλου Σεβουλα η Κατερινα πολλες φορες σε καλεσε να μπεις μεχρι και αναλυση το πως θα εγκαταστησεις το προγραμμα σου εκανε αλλα δεν μπηκες οποτε μην παραπονιεσε...

Διαφημίσεις

Καλημερααααααααα... Νατασα μην λες ψεματα και σε μενα το ειπες χιχιχιχι

αφου μειναμε η τελευταιες των μοικανων στο msn φυσικο ειναι να λεμε και κατι πιο προσωπικο..στην αρχη μιλουσαμε ολες μαζι και καποιες την εκαναν με ελαφρα ..οποτε αυτες που μειναμε αναπτυξαμε πιο προσωπικη σχεση...δεν βρισκω κατι κακο...

Ναι ρε Ιωάννα και είσαι η πρώτη που μίλησα γι΄αυτό να΄στε καλά.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Οσο αφορα το θεμα της αμνιοπαρακεντησης δεν νομιζω να μπορει να συστησει κανεις μας ανεπιφυλακτα αυτη την εξεταση..ο μονος αρμοδιος ειναι ο γιατρος σου αν το κρινει απαραιτητο και εφοσον σου δωσει ορισμενες διαβεβαιωσεις το συζητας με τον αντρα σου και αποφασιζετε.. αυτη ειναι η δικη μου αποψη

Σεβουλα στο να βαλεις σε παραθεση το μνμ της Νατασας και απο κατω να γραψεις αυτα δειχνει καθαρα κατινια και ειρωνια....

οτι δηλ.δεν εκανε πριν η Κατερινα(ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΘΕΣΕΣ οτι κανει,

το κανεις εσυ εδω με πολυ ξεκαθαρο τροπο... μπορεις να στειλεις οσα πμ θες και να πεις σε οποια συμπαθεις οτι θες... αλλα βαζοντας σε παραθεση το μηνυμα καποιου και απο κατω να γραφεις ειδατε που σας ελεγα?? στελνω πμ δειχνει ξεκαθαρα οτι θες να σχολιασεις το συγκεκριμενο ατομο για κατι... εσυ στοχοποιεις...

τελος παντων....

καλη καρδια.....

χαχαχα πόσο παλιά με γυρίζεις, ίσα και με 25 χρόνια, τι καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...