Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι περιμένω περίοδο για να κάνω εμβρυομεταφορά!! 

Φαντάσου εμένα την πρώτη φορά μου είχαν δώσει μια πηχτή πάστα ζάχαρης αραιωμένη με νερό και κόντεψα να κάνω εμετό! 
      Πάει, πέρασε τώρα!καλα αποτελέσματα !!

Καλή επιτυχία εύχομαι !!! Να είναι η τελευταία σας προσπάθεια και σύντομα να έχετε το μωράκι σας αγκαλιά !!!

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κι από εμένα!

Verolina εγώ δεν έχω κάνει αμνιοπαρακέντηση, ήμουν 29 όταν ήμουν έγκυος στην κόρη μου αλλά ωστόσο αν μου έλεγε ο γιατρός μου οτι χρειάζεται θα το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη.....

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Κορίτσια ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

Τέλος Δεκέμβρη περίπου μου έκανε αυχενική αλλά μόνο υπέρηχο, όχι εξετάσεις αίματος, δηλ. ΠΑΠ-Α, όπως νόμιζα και θυμόμουν από την προηγούμενη εγκυμοσύνη. Με ρώτησε πόσο χρονών είμαι του είπα παρά 4 μήνες 34 και μου είπε ότι καλό είναι να κάνω, να το συζητήσω με τον άντρα μου και να πάω πάλι μέσα Γενάρη. Τον ρώτησα αν βλέπει κάτι ανησυχητικό στον υπέρηχο και μου είπε ότι είναι στα φυσιολογικά. Αν δεν θέλω αμνιοπαρακέντηση θα κάνω μετά λέει το ΠΑΠ-Α, δεν θα είναι όμως λίγο αργά; Τι να πω, το σκέφτομαι τώρα.

Σόρρυ που σας ζαλίζω, κορίτσια....

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας,

Βερολίνα, αν έχεις αγχος, καλύτερα κάνε την εξέταση να ησυχάσεις!

Θα είναι καλύτερο για την ψυχολογία σου, για όλη την υπόλοιπη εγκυμοσύνη σου!

Ολα καλά θα πάνε!!!!!

βερολινα να σου πω κατι χωρις να θελω να σε αγχωσω και χωρις να ξερω με σιγουρια με βαση τα λεγομενα του γιατρου μου παντα και στις 2 εγκυμοσυνες το ΠΑΠ Α με εστελνε να το κανω αμεσως μετα τον υπερηχο το αργοτερο την επομενη ημερα για να ειναι ακριβεις η μετρησεις και κανουμε παντα 2 ενα α τριμηνου και ενα β τριμηνου ΠΑΠ Α καθαρα για προληπτικους λογους μηπως να τον ρωτησεις παλι για το ΠΑΠ Α παντως αν νιωθεις πιο ησυχη με την αμνιοπαρακεντιση καντη δεν εχεις να χασεις τιποτα

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Αχ αχ....

Βρε κοριτσάκια μου με πόση ευκολία λέτε κάνε αμνιοπαρακέντηση.

Το ρίσκο για αποβολή είναι 1-5%.

Αν η αυχενική είναι κάτω από 1% δεν χρειάζεται. Το ρίσκο να χάσεις ένα υγιές μωρό είναι πιο μεγάλο.

Εγώ στα δίδυμα ήμουν 35 και ενώ επέμενα να κάνω πέσανε όλοι οι γιατροί και με πείσανε για το αντίθετο. Μου είπαν ότι η αυχενική ήταν αρνητική δηλ. 1/35.000. Βέβαια εγώ τις εξετάσεις τις έκανα στο Αττικό, δεν ξέρω αν μετράει που είναι δημόσιο.

Παπ-α σου κάνουν την ίδια μέρα με την αυχενική. Γιατί δεν σου έκανε;

Μην πέσετε οι υπόλοιπες να με ...φάτε. Τη γνώμη μου λέω απλά.

Ο καθένας κάνει ότι νομίζει...

Κοριτσια καλησπερα. Εγω οταν ημουν εγκυος ειχα μολις κλεισει τα 34 και ο γιατρος μου ειπε να σκεφτω αν θα ηθελα να κανω ληψη τροφοβλαστης. Ειναι σαν την αμνιοπαρακεντηση ,αλλα πιο αναλυτικη και την κανεις νωριτερα. Πρωτα ομως με εστειλε για αυχενικη που ηταν πολυ καλη (δεν θυμαμαι ποσο ακριβως), αλλα οταν την ειδε ειπε πως δεν χρειαζεται να κανω κατι πιο σοβαρο. Στο β τριμηνο εκανα το Α τεστ (χωρις ΠΑΠ Α, μονο υπερηχο), μετα τη Β επιπεδου και στο τελος το doppler. Νομιζω πως η ηλικια εχει πιο πολυ σημασια στην πρωτη εγκυμοσυνη, ομως οπως ειπαν και αλλα κοριτσια σημασια εχει τι σε κανει εσενα να νιωθεις καλυτερα. Εγω προσωπικα δεν ημουν πολυ φαν λογω του ρισκου που ειχα ακουσει πως υπαρχει , οποτε δεν το επιδιωξα. Αν ομως τωρα ξαναπροκυψει εγκυμοσυνη, θα την κανω μια που περασαν και σχεδον δυο χρονια. Σκεψου το Verolina μου και πραξε αναλογα. Παντως ο,τι και να αποφασισεις μην αγχωνεσαι, ηδη εχει προχωρησει η εγκυμοσυνη και ολα θα πανε καλα. Φιλια!!

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

Διαφημίσεις

πρώτα είχα κάνει εξέταση αυχενικής. έδειξε όπως είπε η γιατρός σαν να ήμουν 20άρα.

συμπληρωματικά έκανα εξέταση αίματος. τα αποτελέσματα έκαναν την εμβρυολόγο να μας προτείνει την αμνιο.

μας εξήγησε και το ότι οι στατιστικές ήταν αρνητικές τα προηγούμενα χρόνια, γιατί στο εξωτερικό αναλάμβαναν την αμνιο και άσχετες ειδικότητες, εκπαιδευόμενοι, κάτι το οποίο δεν ακολουθείται πλέον.

όλα είναι ελεγχόμενα, στο μέτρο του ανθρωπίνως δυνατού.

όλα πήγαν ο.κ.

αργότερα καιρό μετά τα αποτελέσματα μας ειδοποίησαν γιατί ανίχνευσαν κάτι παράδοξο στο γονιδίωμα της μικρής.

πάλι εξετάσεις αίματος. αυτή τη φορά για καρυώτυπο. η μικρή έχει αμοιβαία μετάθεση, κι έπρεπε να ξέρουμε αν την κληρονόμησε ή είναι αυτοδημιούργητη.

ο πατέρας της έχει ακριβώς την ίδια μετάθεση. εντελώς φυσιολογικά όλα.

μάλιστα μάθαμε ότι το 90% του γονιδιώματος της κόρης μας είναι Στέφανος.

όταν μου πρωτοείπε η εμβρυολόγος για αμνιο έφριξα, γιατί είχα καλά αποτελέσματα αυχενικής και σκέφτηκα ότι γίνεται για λεφτά.

εκ του αποτελέσματος και μόνο... αξίζει.

εκ του αποτελέσματος της 2ης εγκυμοσύνης της αδερφής μου που διακόπηκε απότομα στις αρχές του 6ου μήνα...κάντε την, ασχέτως ηλικίας, προδιάθεσης...

εμπιστευτείτε όμως έναν πάρα πολύ καλό εμβρυολόγο με πείρα.

Καλησπέρα.

Λοιπόν πριν ένα μήνα που πήγα στον γιατρό μου είχαμε συζήτηση για την αμνιοπαρακέντηση και τον ρώτησα απο πια ηλικιά κάνουμε και μου είπε μετά τα 36.

Η αδερφή μου είναι 36 και γέννησε πριν 2 μήνες δεν την έκανε αλλά και πάλι δεν λέει τίποτα.

Verolina όπως καταλαβένεις η κάθε μια έχει διαφορετική άποψη για το θέμα εγώ θα την έκανα μόνο αν υπήρχε λόγος, και πραγματικά θα άκουγα μόνο τον γιατρό μου και το ενστικτό μου.

Όσο για το pap A εγώ έκανα τον υπέρηχο απόγευμα και την άλη μέρα το πρωϊ αίμα, πρέπει να γίνονται σε μικρο χρονικό για να συγκρίνουν.

Όλα θα πάνε καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

καλημέρα.

η αδερφή μου έμεινε έγκυος πρώτη φορά στα 29. δεν έκανε αμνιο.

γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι με φ.τ.

εγώ έκανα αμνιο στα 32, γέννησα με κ.τ. ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

στην 2η εγκυμοσύνη της η αδερφή μου εμπιστεύτηκε έναν γυναικολόγο του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας, κορυφή στο είδος του, εμβρυολόγος. πήγαινε μέχρι πρόσφατα για διευθυντής της γυναικολογικής.

αναλάμβανε τις εξετάσεις αυχενικής, όλες τις εξειδικευμένες εξετάσεις, και μόνο καλά λόγια είχαν ακουστεί για το συγκεκριμένο άνθρωπο.

έκανε λοιπόν η αδερφή μου την αυχενική με το γιατρό τον ίδιο. όλα καλά. το αν έκανε και την εξέταση αίματος, δεν το θυμάμαι και πλέον δεν την ρωτάω.

έλα όμως που στην β' επιπέδου, δεν ήταν όλα καλά....

διαπίστωσε ο γιατρός ότι... κάτι που έπρεπε να είχε δει-διαγνώσει στην α' επιπέδου.

και η στιγμή πια ήταν δύσκολη. παραδέχτηκε το λάθος του-αβλεψία, αλλά τί να το κάνεις;

πλέον, η αδερφή μου έχει πειστεί ότι η αμνιοπαρακέντηση θα είχε προλάβει το λάθος του γιατρού. γιατί κανείς γιατρός δεν είναι Θεός, άνθρωπος είναι και λάθη γίνονται.

μόνο που με μια εξέταση παραπάνω, προλαμβάνεις.

στο συγγενικό μου περιβάλλον μια γυναίκα έκανε 3 παιδιά, υγιέστατα.

εκ πεποιθήσεως δεν έκανε ποτέ αμνιο, γιατί όπως υποστηρίζει και πρόβλημα να έχει το παιδί, δεν θα έκανε ποτέ κάτι για να διακόψει.

απόλυτα σεβαστό.

εγώ δεν είμαι τόσο δυνατή, ωστε αν μου πέσει τέτοια τύχη, να το αντιμετωπίσω τόσο απόλυτα. ούτε υπέρ της μίας άποψης ούτε υπέρ της άλλης.

πολλές φορές ακούγαμε-διαβάζαμε, ακόμα και στο δίπλα φόρουμ, για περιπτώσεις που γυναίκες περνούσαν γολγοθά. το έβαζα στην άκρη του μυαλού μου. όλα αυτά σαν να είναι μόνο για τους άλλους, τους ξένους, τους άγνωστους.

όμως η ζωή έχει από όλα για όλους.

με το μήνυμά μου δεν θέλω να πω ότι μόνο η αμνιο φέρνει στον κόσμο γερά παιδιά, αλλά σίγουρα προσφέρει κάτι παραπάνω.

επαναλαμβάνω, γιατί ξέρω ότι σας κούρασα, ότι εύχομαι με όλη τη δύναμη της ψυχής μου για όλες τις γυναίκες να είναι γερές και να φέρνουν στον κόσμο γερά μωρά.

καμιά γυναίκα, ποτέ να μη ζήσει αυτό που έζησε η αδερφή μου. ποτέ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...