Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι περιμένω περίοδο για να κάνω εμβρυομεταφορά!! 

Φαντάσου εμένα την πρώτη φορά μου είχαν δώσει μια πηχτή πάστα ζάχαρης αραιωμένη με νερό και κόντεψα να κάνω εμετό! 
      Πάει, πέρασε τώρα!καλα αποτελέσματα !!

Καλή επιτυχία εύχομαι !!! Να είναι η τελευταία σας προσπάθεια και σύντομα να έχετε το μωράκι σας αγκαλιά !!!

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εγώ της Τένιας το κάθισμα έχω κορίτσια και το ίδιο χρώμα! Ειναι λίγο πιο ακριβό από το μέσο όρο, αλλά χαλάλι, ειλικρινά, δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο μας βόλεψε! Το είχε τέσσερα χρόνια ο μεγάλος και τώρα ο μικρός! Με αυτό σωθήκαμε, γιατί με το προηγούμενο που μας είχαν χαρίσει, το παιδί γκρίνιαζε στα 100 μέτρα!

Συγχαρητήρια στις εγκυούλες και χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν! Καλή ανάρρωση στον Χριστόφορο!

Διαφημίσεις

καλημέρα!

Ωραία μέρα έχουμε, ζεστό ηλικάκο! Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες για τις ευχές σας! Δίνουν ζεστή και θετική ενέργεια και νομίζω όλοι το έχουμε κάπως ανάγκη! Μακάρι να πάνε όλα καλά για όλες μας, την Στελλίτσα και την Κατερίνα και όσες ακολουθήσουν!

Φρόσω μπράβο στο Χριστόφορο αλλά και στον καλό γιατρό του Παίδων! Λαμπρή εξαίρεση ο άνθρωπος! Μπράβο του!

Ολιβ εύχομαι οι ευχές της Νατάσας να σου φέρουν πράγματι γούρι! Άντε, να είσαι η επόμενη...

και σε εσένα Σεβούλα εύχομαι όσο πιο γρήγορα γίνεται!!!:cool:

Φιλιά

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

καλημέρα!

Ωραία μέρα έχουμε, ζεστό ηλικάκο! Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες για τις ευχές σας! Δίνουν ζεστή και θετική ενέργεια και νομίζω όλοι το έχουμε κάπως ανάγκη! Μακάρι να πάνε όλα καλά για όλες μας, την Στελλίτσα και την Κατερίνα και όσες ακολουθήσουν!

Φρόσω μπράβο στο Χριστόφορο αλλά και στον καλό γιατρό του Παίδων! Λαμπρή εξαίρεση ο άνθρωπος! Μπράβο του!

Ολιβ εύχομαι οι ευχές της Νατάσας να σου φέρουν πράγματι γούρι! Άντε, να είσαι η επόμενη...

και σε εσένα Σεβούλα εύχομαι όσο πιο γρήγορα γίνεται!!!:cool:

Φιλιά

μακάρι, ευχαριστώ!;):D

Γεια σας! Ωραια νεα βερολινα! Με το καλό!

Περαστικά νά ναι Φρόσω μου, και να τον χαίρεστε τον Χριστόφορο!

Ο μικρός μου κάνει κόλπα τελευταία. Έχει πάθει μαμακίαση. Αν δεν του δώσω σημασία κοπανάει το κεφάλι του όπου βρει! Και μετά έρχεται κλαίγοντας και καλά για να τον παρηγορήσω! Και μου δείχνει το σημείο που χτύπησε να το κάνω μάκια!

Διαφημίσεις

καλημερα κριτσια !

χαχαχαχα τενια μαλλον θελει χαδακια γι αυτο και εμενα τελευταια ειναι πιο παραπονιαρα με το παραμικρο ειναι η φαση τους μαλλον για να τραβηξουν την προσοχη μας !

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Γεια σας! Ο μικρός μου κάνει κόλπα τελευταία. Έχει πάθει μαμακίαση. Αν δεν του δώσω σημασία κοπανάει το κεφάλι του όπου βρει! Και μετά έρχεται κλαίγοντας και καλά για να τον παρηγορήσω! Και μου δείχνει το σημείο που χτύπησε να το κάνω μάκια!

χθες το βράδυ η Χρύσπα ζητούσε από τον πατέρα της να την πάρει αγκαλιά μπροστά στο ανοιχτό ψυγείο.

επειδή δεν έγινε το δικό της, πήρε φόρα .... και κοπάνησε το κεφάλι της στο πάτωμα, στο χαλί.:shock::shock::shock:

πρώτη φορά κάνει τέτοια χοντράδα. μετά την πήρε αγκαλιά ο "μπούλης" και δίνοντάς της φιλάκια ησύχασε. χωρίς να κάνει κιχ, χωρίς κλάμα, γκρίνια, να δείξει ότι πονάει.

έτριψε λίγο το κεφάλι της και συνέχισε το παιχνίδι.:roll::confused:

εκτός από μαμακίαση, υπάρχει και μπαμπακίαση!:tongue:

καλημέρα Κατερίνα!:D

Καλημέρα κορίτσια!

Όλες καλά; Κι εγώ. Μια και με ρωτάτε έβαλα και το τικεράκι. Αποφάσισα να το βάλω αφού περάσω το πρώτο τρίμηνο, καθώς είμαι από τη φύση μου πολύ επιφυλακτική και διστακτική και όλο δίσταζα...ίσως το παρακάνω...

Filoudaki κι εμένα το ίδιο κάνει, χτυπάει με δύναμη το κούτελό του στην πόρτα όταν δεν του κάνω το χατίρι. Συγκεκριμένα στη διπλανή πόρτα μένει ένα σκυλάκι και θέλει συνέχεια να χτυπάμε και να πηγαίνουμε να το βλέπουμε. Δεν αισθάνομαι όμως άνετα να χτυπάω όλη την ώρα στη γειτόνισσα να της ζητάω να δούμε το σκυλάκι. Έτσι κι αυτός χτυπιέται μέχρι που του κοκκινίζει.... κι εγώ δεν ξέρω τι να κάνω...

Κορίτσια να σας ρωτήσω και κάτι άλλο, αν θέλετε, απαντάτε. Εσείς κάνατε αμνιοκέντηση στα μωράκια σας; Εμένα μου είπε, καλό θα ήταν να κάνω, αν θέλω, βέβαια. Τον Απρίλιο θα γίνω 34. Τι λέτε; Στο πρώτο δεν έκανα, είχα βέβαια τους πρώτους μήνες άλλο γιατρό και δεν μου το είχε πει...

Σας ευχαριστώ!

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

καλημερα σεβουλα και βερολινα τι κανετε?

βερολινα απ οτι βλεπω ειναι προχωρημενη αντε ωραια ποτε ειναι να γεννησεις?

εγω να σου πω αν και δεν ειμαι καταλληλη δεν ειχω κανει στην πρωτη ημουν 24-25 και τωρα ειμαι 26 και αφου ειναι ολα καλα ο γιατρος μου ειπε οτι ηλικιακα δεν ειναι απαραιτητο τωρα στην θεση σου η αληθεια δεν ξερω τι θα εκανα μπορει απλα και μονο να μην το εχω αγχος αλλα ο γιατρος θα σου πει σιγουρα

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Καλημέρα κορίτσια!

Όλες καλά; Κι εγώ. Μια και με ρωτάτε έβαλα και το τικεράκι. Αποφάσισα να το βάλω αφού περάσω το πρώτο τρίμηνο, καθώς είμαι από τη φύση μου πολύ επιφυλακτική και διστακτική και όλο δίσταζα...ίσως το παρακάνω...

Filoudaki κι εμένα το ίδιο κάνει, χτυπάει με δύναμη το κούτελό του στην πόρτα όταν δεν του κάνω το χατίρι. Συγκεκριμένα στη διπλανή πόρτα μένει ένα σκυλάκι και θέλει συνέχεια να χτυπάμε και να πηγαίνουμε να το βλέπουμε. Δεν αισθάνομαι όμως άνετα να χτυπάω όλη την ώρα στη γειτόνισσα να της ζητάω να δούμε το σκυλάκι. Έτσι κι αυτός χτυπιέται μέχρι που του κοκκινίζει.... κι εγώ δεν ξέρω τι να κάνω...

Κορίτσια να σας ρωτήσω και κάτι άλλο, αν θέλετε, απαντάτε. Εσείς κάνατε αμνιοκέντηση στα μωράκια σας; Εμένα μου είπε, καλό θα ήταν να κάνω, αν θέλω, βέβαια. Τον Απρίλιο θα γίνω 34. Τι λέτε; Στο πρώτο δεν έκανα, είχα βέβαια τους πρώτους μήνες άλλο γιατρό και δεν μου το είχε πει...

Σας ευχαριστώ!

καλή μου. με όλο το σεβασμό, η αμνιοπαρακέντηση δεν είναι πλέον θέμα ηλικίας.

είναι μια εξέταση που γίνεται υποχρεωτικά στην Γερμανία, σε όλες τις εγκυμονούσες, ασχέτως ηλικίας και ασχέτως προδιάθεσης.

εγώ έκανα στα 32-33, που ήμουν έγκυος στην Χρύσπα.

είναι μια εξέταση που σώζει! αξίζει χρυσάφι η γνώση ότι το παιδί σου είναι υγιές...

και το έχω πρόσφατο από την 2η εγκυμοσύνη της αδερφής μου που δεν προχώρησε...

έπρεπε να το είχε κάνει.

είναι ένα τσιμπηματάκι, εσύ δεν κοιτάζεις εκεί εκείνη την ώρα. δεν κρατάει παρά ένα λεπτό.

όλα είναι ελεγχόμενα.

σε επανεξετάζει με υπερηχογράφημα ο εμβρυολόγος πριν σε στείλει σπίτι για ξάπλα-μια μέρα.

τα αποτελέσματα κάνουν 1-2 μέρες. αυτό το τηλεφώνημα μέχρι να γίνει έχασα χρόνια από τη ζωή μου, αλλά τα πήρα όλα πίσω με το που μου είπαν "έχετε ένα υγιέστατο κοριτσάκι".

κοστίζει μεν, αλλά αξίζει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...