Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι περιμένω περίοδο για να κάνω εμβρυομεταφορά!! 

Φαντάσου εμένα την πρώτη φορά μου είχαν δώσει μια πηχτή πάστα ζάχαρης αραιωμένη με νερό και κόντεψα να κάνω εμετό! 
      Πάει, πέρασε τώρα!καλα αποτελέσματα !!

Καλή επιτυχία εύχομαι !!! Να είναι η τελευταία σας προσπάθεια και σύντομα να έχετε το μωράκι σας αγκαλιά !!!

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Συγχαρητήρια Verolina, εύχομαι να πάνε όλα καλά και για το δεύτερο μωράκι σου!

Froso, ταλαιπωρηθήκατε λίγο αλλά τελικά ήταν η σωστή η απόφαση σας για την εγχείρηση.

Πες μας το όνομα του ΩΡΥΛΑ, αυτά πρέπει να ακούγονται!

Λοιπόν, ζηλεύω όσες καταφέρνετε να πάτε εκδρομούλες, εγώ δεν το τολμώ με το μωρό. Φοβάμαι ότι θα είναι ταλαιπωρία. Τί θα τρώει, θα τρέχω συνέχεια από πίσω της μην πέσει, μόλις σκοτεινιάσει πού θα την αμολήσω να περπατάει...ούφ κουράστηκα!

O γιατρός μας λοιπόν είναι ο κ. Παρπούνας.

Χειρουργεί στο Αγία Σοφίας.

Μια φίλη έκανε πριν ένα μήνα κρεατάκια στο παιδί της στο Παίδων πάλι με άλλο γιατρό και της ζήτησε 700ε. +1οο για τον αναισθησιολόγο.

Και ήταν και ευχαριστημένη. Λέει πολύ λίγα μας πήρε στο Μητέρα μας ζήτησαν 3.000ευρώ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια.................. τι ωραία νέα.

Φρόσω μου άντε να ηρεμήσει το αγοράκι σου.

Olive μπράβο πολύ χάρηκα όλα να πάνε καλά με ένα γερό μωράκι, <<και εγώ θέλω>>.

Αναρίτα άστα να πάνε, ο δικός μου παραμάγκεψε και το σκέφτομαι πολύ για να πάμε κάπου.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Τι ωραια νεα που διαβαζω!! Καταρχας περαστικα στον Χριστοφορο! Τωρα σιγουρα θα νιωθει πολυ καλυτερα. Φαιδρα με το καλο!!! Τι εγινε σε αυτο το φορουμ? Εμεις προς το παρον βλεπουμε πολυ τηλεοραση!!!! Χαχα!!! Κοριτσια ευχαριστω για τις απαντησεις σχετικα με τα καθισματακια. Πηγα στο Λητω και απο κοντα ειναι πολυ διαφορετικα. Tα Britax μου φανηκαν καπως στενα οπως και το Tobi maxi cosi που αρχικα ειχα κατα νου. Καλυτερο μου φανηκε το priori και τωρα το ψαχνω στο internet γιατι οι τιμες ειναι αρκετα πιο κατω. Αυτα. Φιλακια!

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Καλή χρονιά σε όλες και στα μωράκια σας και στις ευρύτερες οικογένειες σας! Να χαιρόμαστε όλους τους εορτάζοντες! Χάθηκα πάλι... τελικά τις γιορτές δεν ξεκουράζεσαι πάντα, αν και με τη νέα χρονιά το έχω πάρει πιο χαλαρά!

Φρόσω εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου να πήγαν όλα καλά με τον μικρούλη σου! Να είναι σιδερένιος!

Πώς περάσατε τις διακοπές; Εμείς ήσυχα, με εξαίρεση κάποιες μερούλες που πήγαμε εκδρομούλα στα ορεινά και περάσαμε πολύ πολύ ωραία. Άρεσε και στον μικρούλη μας που άλλαξε τον αέρα του! Βέβαια χιόνι δεν είδαμε...

Όσο για κάθισμα πήραμε και εμείς εδώ και μήνες κατευθείαν το 9-36 κιλά μάρκας Maxi Cosi και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Το συστήνω με βάση την εμπειρία μου. Βλέπω κι εγώ ότι αυτό του αρέσει περισσότερο, γιατί είναι πιο ψηλό, κοιτάει μπροστά και μπορεί να βλέπει πλέον και έξω και να χαζεύει για λίγο. Για πολύ μεγάλα ταξίδια δεν είμαστε.... Το καλό που έχει αυτό το κάθισμα είναι ότι έχει ανάκληση, ακριβώς όπως τα καρότσια, για πιο άνετο ύπνο, δεν ξέρω εάν το έχουν τα άλλα.

Το πιο ωραίο νέο σας το φύλαξα για το τέλος. Ε, λοιπόν αφού θέλετε κι άλλα μωράκια στην παρέα μας... αν όλα πάνε καλά, θα συμβάλλω κι εγώ σε αυτό... Περιμένουμε αδερφάκι (!!!), αν και είναι νωρίς ακόμα και ομολογώ ότι δεν το συνειδητοποιώ....Σε σχέση με το πρώτο στην παρούσα φάση, φοβάμαι περισσότερο... Λοιπόν Στελλίτσα και Κατερίνα, εσείς μας δείχνετε τον δρόμο, εσείς μας οδηγείτε....

Ελπίζω όλα να πάνε καλά για όλες μας! Πολλά φιλάκια μανούλες του Οκτωβρίου, να είναι καλά τα μωράκια μας!

Άργησα να μπω, αλλά δεν έχετε παράπονο...σας άνοιξα την καρδιά μου...

με το καλό! μια υπέροχη, τελειόμηνη εγκυμοσύνη, με ένα γερό και πανέμορφο μωράκι.

όλα να σου πάνε κατ' ευχήν.:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Δεν ξέρω αν έχω ευχηθεί, γι'αυτό ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ.

βερολινα συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου! Με ένα γερό μωράκι!

Ο Χριστόφορος είναι πολύ καλά! Επιτέλους ανάσανε...

Το Παίδων πάντως έχει τους καλύτερους γιατρούς ασυζητητί.

Ο ωρηλάς μας είναι ένας αριστοκρατικός κύριος, που σε καθησυχάζει κι αγαπάει τα παιδιά.

Του είπε ποια θα ήταν η αμοιβή του και ο άνθρωπος προσβλήθηκε :oops:.

Αυτά λέει είναι τακτικά χειρουργεία και πληρώνεται από το κράτος για να κάνει τη δουλειά του. Μπράβο του τί να πω...

χάρηκα πολύ για το παιδί σου. να είναι πάντα γερός, και τα τρία!:D

μπράβο στον γιατρό. συλλεκτικό κομμάτι!:cool:

Διαφημίσεις

Αυτο θα πάρουμε. το εχει καμια σας?

leto300244large_400x.jpg

Αυτό έχουμε εμείς της RECARO και ακριβώς το ίδιο χρώμα, καλό είναι αν και της filoudaki νομίζω είναι ΤΟ καλύτερο (λογω της βολικής θέσης):tongue:

verolina σ-υ-γ-χ-α-ρ-η-τ-η-ρι-α! Με το καλό το νινάκι σας και είναι λογικό να είσαι πιο επιφυλακτική! Όλα θα πάνε καλά!

Νατασα2002 ευχήθηκες σε εμένα αντι στην βερολίνα για το μπεμπε και το παίρνω ως γούρι:rolleyes:

frosobal σιδερένιο το μωρό σας όλα πήγαν καλά!

Φιλάκια καληνύχτααααααααααααααααα:-D

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

κοριτσια τι κανετε?

βερολινα μου χαρηκα παααααααρααααααααα πολυ με τα νεα σου !συγχαρητηρια και με το καλο να σου ερθει το νεο μωρακι σου !!!!!!! θα δεις οτι ολα θα σου ειναι τοσο οικεια και θα σου φυγει ο φοβος σιγα σιγα μπραβο ρε συ και παλι συγχαρητηρια !!!!!!!

Με το καλο και οι υπολοιπες !!!!!!!!!!!!

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Την έκανα πάλιιιιιιιι

Λοιπόν verolini έυχομαι τα καλήτερα για την εγκυμοσύνη σου με ένα γερό μωράκι και μια υπέροχη εγκυμοσύνη.

olive ελπίζω να είμαι γουρλού και σύντομα να έχουμε νέα.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

ιωαννααααααααααα χρονια πολλα και απο εδω να χαιρεσαι το ονομα σου και την οικογενεια σου !!

φροσω μου μια χαρα ανακουφιστικε ο χριστοφορος αλλα και εσεις εφυγε ενα αγχος !καλη αναρρωση !

Χρόνια πολλά στην Ιωάννα!

Ευχαριστώ για τις ευχές σας.

Σήμερα γιορτάζει κι ο Χριστόφορος το δεύτερο όνομά του...

Κορίτσια τη Χριστίνα γιατί την χάσαμε; Είναι καλά; Ξέρει καμία;

φροσω μου να το χαιρεσαι το παιδι δεν το ηξερα !

καλα ειναι η χριστινα απλα εχει προβλημα με το ιντερνετ και τετοια και τωρα θα βαλει αλλη γραμμη οποτε θα μπαινει παλι αλλα κατα τα αλλα μια χαρα ειναι με τον μικρο και βολτες ολη μερα ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...