Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Ο ουρολόγος; 

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Στελλίτσα να χαίρεσαι τον Βασιλάκη!γερός, καλότυχος!

να τον καμαρώνεις ευτυχισμένο!!!!!!!!!!

να μου τον γλυκοφιλήσεις.

μια φωτό του Βασίλη ζεν έχεις βάλει. δεν αλλάζεις άβαταρ, να βάλεις τον γιόκα σου;

μια ιδέα, καλοπροαίρετη!

˛°_██_*.。*./ ♥ \ .˛* .˛。.˛..♥ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ 2011♥

˛. (´• ̮•)*.。*/♫.♫\*˛.* ˛_Π_____ ˛* ˛**★* 。*˛.*.★*

.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛. *。

*(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ *.* ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ Κ ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ...

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

νατάσα ποιός από όλους είναι ο Βασίλης; να τον χαίρεσαι, να είναι γερός και καλότυχος!

Ευχαριστώ κορίτσι να σαι καλά, ο πρωτότοκος ειναι ο Βασίλης.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Γεια σας μικρουλες!! Χρονια πολλα (εστω και καθυστερημενα) στους Βασιλιδες! Ειστε καλα? Φροσακι σιδερενιος ο μικρουλης. Βρε κοριτσια πεστε μου μια γνωμη γιατι εχω ψιλομπλεχτει. Θελω να παρω καθισμα αυτοκινητου ως 18 κιλα και ειμαι μεταξυ της Μaxi cosi και britax. Eσεις τι εχετε? Ειστε ευχαριστημενες? Επισης το δικο μου αμαξι εχει isofix του συζυγου τσου! Μαλλον θα παρουμε 2 και αυριο θα παω στο λητω να ριξω μια ματια, αλλα καθε αποψη καλοδεχουμενη. Φιλακια!

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

καλημέρα!

έχουμε νέα από τον Χριστόφορο της Φρόσως πώς πήγε το παιδί;

μακάρι να είναι καλά!

Νικολέτα, δεν έχω ιδέα τί καθισματάκι έχουμε στο αυτοκίνητο. το διάλεξε ο σύζυγος. αλλά θα χρειαστούμε σύντομα καινούργιο, γιατί η μικρή έχει ψηλώσει.

Καλημέρα ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ-ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με ΥΓΕΙΑ και ΕΥΤΥΧΙΑ σε όλα τα σπιτικά!!!!!!!!!!

Είναι καιρός να αποκτούμε και καινούρια μωράκια στην παρέα μας, εκτός από εκείνα που ήδη έρχονται.......άντε βρε κορίτσια να το πάρουμε απόφαση (τα λέω και σε μένα)!!!!!!!

Λοιπόν εμείς κάθισμα έχουμε το RECARO και δεν πήραμε το ενδιάμεσο, δηλ. το μέχρι 18kg, αλλά κατευθείαν αυτό που είναι 9-36kg.

Το πρώτο κάθισμα που κοιτούσε πίσω το αλλάξαμε όταν ήταν 9 μηνών γιατί το παιδί υπέφερε-πολύ κλάμα, ανησυχία κλπ. Τώρα κάπως έχουν βελτιωθεί τα πράγματα αλλά σε πολύωρο ταξίδι πάλι δεν τα πάμε καλά :-(

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...