Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας και χρόνια πολλά!

πώς περνάτε? εμείς ωραία και ήσυχα !!!

πάμε βόλτες με τον μικρό, γελάμε πολύ!!!

τις τελευταίες μέρες μιλάει απίστευτα πολυ, νομίζω θα μιλήσει γρήγορα.

επίσης καταλαβαίνει σχεδόν τα πάντα.

του λέω, πήγαινε στην κουζίνα και φέρε το παιχνίδι σου να φτιάξουμε εναν πύργο, και πάει και το φέρνει και ξεκινάει χτίσημο.

του λεω πώς ανεβαίνοουμε στο κρεβάτι? με την λεκάνη δεν έχουμε πει?

και πάει φέρνει την λεκάνη, την σέρνει μιλάμε πολύ γέλιο γιατί είναι μεγάλη, την γυρνάει τούμπα, πατάει πάνω και ανεβαίνει στο κρεβάτι!:D

Αλέξανδρε τώρα θα μαζεψουμε τα ρούχα! τρεχει μέσα και μου δείχνει τα μανταλάκια, και αρχίζει α! α! αα! α! δείχνοντας. Σου λέει, εσύ μάζευε ρούχα και εγώ θα σπερνω μανταλάκια στο δωμάτιο!!!

:D

επισης λέμε καινούριες λεξεις:

κα γκου (κακό)

πα μπου (παππούς)

τάτα!!! (φωτάκια) τους έχουμε αδυναμία!!!

επισης παρα πολλές ασυνάρτητες κουβέντες, σε συνδυασμό δυο δυο και τρεις τρεις.

Σε κανα δυο μήνες μου φαίνεται θα συννενοούμαστε μια χαρα! είναι σημαντικό να καταλαβαίνεις τί θέλει το παιδί.

Το αλλο που μου κάνει απο προχτές. Παω να του βάλω τα παντοφλοκαλτσάκια που του φερε η αδερφή μου απο φιλανδία. Κατι πολύ ωραία και ανετα, σουηδικά. Και αρχισε να κουναει το κεφάλι δεξια αριστερα, δλδ οχι δεν τα θέλω!

παει ανοίγει το συρτάρι που έχω τα παπούτσια του και μου βγάζει ενα παπούτσι και δείχνοντας μου λέει α! (ετσι μου δείχνει πάντα οταν θέλει κάτι).

Του τα φοράω και στρώνει ενα χαμόγελο, μα ένα χαμόγελο!!!!!:D

:D:D:D:D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χρόνια πολλά!:D

ναι, κοιμόμαστε μαζί.:)

και πριν κοιμόμασταν μαζί:confused:. τώρα όμως φαίνεται, όπως λέει η Στέλλα, ότι περνάει φάση προσκόλλησης.:|

και μένα περνάει αυτή τη φάση τώρα νομίζω! είναι πίκρα. δεν μπορώ να πάω κάπου χωρίς να αρχίσει την τσιρίδα!

γεια σας και χρόνια πολλά!

πώς περνάτε? εμείς ωραία και ήσυχα !!!

πάμε βόλτες με τον μικρό, γελάμε πολύ!!!

τις τελευταίες μέρες μιλάει απίστευτα πολυ, νομίζω θα μιλήσει γρήγορα.

επίσης καταλαβαίνει σχεδόν τα πάντα.

του λέω, πήγαινε στην κουζίνα και φέρε το παιχνίδι σου να φτιάξουμε εναν πύργο, και πάει και το φέρνει και ξεκινάει χτίσημο.

του λεω πώς ανεβαίνοουμε στο κρεβάτι? με την λεκάνη δεν έχουμε πει?

και πάει φέρνει την λεκάνη, την σέρνει μιλάμε πολύ γέλιο γιατί είναι μεγάλη, την γυρνάει τούμπα, πατάει πάνω και ανεβαίνει στο κρεβάτι!:D

Αλέξανδρε τώρα θα μαζεψουμε τα ρούχα! τρεχει μέσα και μου δείχνει τα μανταλάκια, και αρχίζει α! α! αα! α! δείχνοντας. Σου λέει, εσύ μάζευε ρούχα και εγώ θα σπερνω μανταλάκια στο δωμάτιο!!!

:D

επισης λέμε καινούριες λεξεις:

κα γκου (κακό)

πα μπου (παππούς)

τάτα!!! (φωτάκια) τους έχουμε αδυναμία!!!

επισης παρα πολλές ασυνάρτητες κουβέντες, σε συνδυασμό δυο δυο και τρεις τρεις.

Σε κανα δυο μήνες μου φαίνεται θα συννενοούμαστε μια χαρα! είναι σημαντικό να καταλαβαίνεις τί θέλει το παιδί.

Το αλλο που μου κάνει απο προχτές. Παω να του βάλω τα παντοφλοκαλτσάκια που του φερε η αδερφή μου απο φιλανδία. Κατι πολύ ωραία και ανετα, σουηδικά. Και αρχισε να κουναει το κεφάλι δεξια αριστερα, δλδ οχι δεν τα θέλω!

παει ανοίγει το συρτάρι που έχω τα παπούτσια του και μου βγάζει ενα παπούτσι και δείχνοντας μου λέει α! (ετσι μου δείχνει πάντα οταν θέλει κάτι).

Του τα φοράω και στρώνει ενα χαμόγελο, μα ένα χαμόγελο!!!!!:D

Έχουν πολύ γέλιο τα μωράκια μας....εγώ το έχω πει, από τότε που χρόνισε και γίνεται ανθρωπάκι είναι η καλύτερη μας φάση!!!

Εμένα filoudaki το αντίθετο με τις παντόφλες φοράει πάντα και αν δεν της βάλω μια μέρα μου τις φέρνει στο χέρι να τις φορέσουμε και λέει "πα" (παντόφλα!) το ίδιο αν δεν φοράω κι εγώ μου τις φέρνει στα πόδια!!!!

Από λέξεις και η μική μου έχει "εμπλουτίσει" το λεξιλόγιο, το πιο αστείο όμως είναι το "κογκόλ" δηλ. κοντρόλ (τηλεόρασης) γιατί της λέω "όχι το κοντρόλ αγάπη μου" και εκείνη σαν να μην μίλησα καθόλου το παίρνει με ένα χαμόγελο στα αφτιά και τρέχοντας φωνάζει κογκοοοοόλ"!!!!

:D :D :D

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Διαφημίσεις

εμείς σήμερα βρεθήκαμε με την αστάρτη και την Ανναλένα!

είναι μια νεράιδα, ένα γλυκυτατο κορίτσι, ήσυχη, μάτια έξυπνα!

έπαιξαν με την Χρύσπα, μόνες τους, στην αρχή η καθεμιά τα δικά της παχνίδια, μετά ξεθάρρεψαν κι έπαιζαν μαζί. το καταχάρηκα που χάρηκαν οι μικρές μας.

μακάρι να βρισκόμασταν συχνότερα.

το συμπέρασμα της ημέρας... η μικρή μου θέλει παιδάκια σαν παλαβή.

στην αρχή είχε χαρεί τόσο με την παρουσία της Ανναλένας που είχε πέσει πάνω της με τα μούτρα, με τα χέρια, με όλο της το σώμα, γελούσαν και τ' αυτιά της!

μετά ευτυχώς ήταν πιο ήσυχη.

Κατερίνα μου σ' ευχαριστώ για την επίσκεψη. μας δώσατε χαρά.

να είστε καλά!

και μένα περνάει αυτή τη φάση τώρα νομίζω! είναι πίκρα. δεν μπορώ να πάω κάπου χωρίς να αρχίσει την τσιρίδα!

Χρόνια πολλά σε όλες!

Πού να τις ακούς Τένια στέρεο αυτές τις τσιρίδες, μην πω επί 3 καλύτερα.

Αυτή η ηλικία μέχρι τα 2 νομίζω πώς είναι η καλύτερη.

Εγώ προσπαθώ να τα χαρώ όσο περισσότερο μπορώ.

Οι δικοί μου έχουν παρέα και κάθε μέρα ξεσαλώνουν.

Σεβούλα μου κι εμείς περάσαμε πολύ ωραία και μακάρι να το κάναμε συχνότερα....Η Χρύσπα είναι ένα πολύ πρόσχαρο και αξιαγάπητο παιδάκι που τρελλαίνεται για παρεούλα...Μεγάλωσε πολύ και έγινε ολόκληρο παιδάκι και με τα σκέρτσα της και τα ναζάκια της, πάει θα τον τρελλάνει τον μπαμπά της... :D:D Τι ωραία που τα βρήκαν με την δικιά μου και παίζανε και μαζί....Έχουν πολύ πλάκα τα μικρά σε αυτή την ηλικία..

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Σεβούλα μου κι εμείς περάσαμε πολύ ωραία και μακάρι να το κάναμε συχνότερα....Η Χρύσπα είναι ένα πολύ πρόσχαρο και αξιαγάπητο παιδάκι που τρελλαίνεται για παρεούλα...Μεγάλωσε πολύ και έγινε ολόκληρο παιδάκι και με τα σκέρτσα της και τα ναζάκια της, πάει θα τον τρελλάνει τον μπαμπά της... :D:D Τι ωραία που τα βρήκαν με την δικιά μου και παίζανε και μαζί....Έχουν πολύ πλάκα τα μικρά σε αυτή την ηλικία..

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

χρόνια πολλά, καλή χρονιά με υγεία και αγάπη!

με το καλό τα μωράκια της Κατερίνας και της Στέλλας!

φιλιά σε όλες, στα παιδάκια Οκτωβρίου 2009, στις κοιλίτσες Στελλίτσας και Κατερινούλας!

και με το καλό όσες επιθυμούμε 2η εγκυμοσύνη.

Φρόσω, όλα καλά θα πάνε.ο Χριστόφορος είναι στην προσευχή μου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...