Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Για την prp πολλοί είναι υπέρ και άλλοι λένε δε κάνει τπτ. Δεν έχω καταλήξει τελικά τι ισχύει. Είναι ανάλογα τον γιατρό. Στο λέω γιατί κ εγώ το σκέφτομαι. Θύμισε μου σε ποιο γιατρό είσαι.

Στον χριστοφοριδη Θεσσαλονίκη, μ είπε θα ελέγξει τον φάκελο και θα με πει ,για να ενισχύσουμε το ενδομητριο ... τι να πω δεν ξέρω 

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χρόνια πολλά σε όλες!

Φιλιά στα μωράκια σας.

Κατερίνα σόρυ που δεν σου απάντησα προχθές.

Δεν ήμουν μέσα απλά ήταν ανοιχτός ο η/υ.

Ο Χριστόφορος θα χειρουργηθεί στις 3/1 τελικά. Πρωτοχρονιάτικα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια χρονια πολλα!!!! Να ειμαστε ολες γερες, χαρουμενες και μαζι με αγαπημενους ανθρωπους! Σεβουλα σαπικγκ?? Τρομερο!! Γελασα πολυ, θα το λεω και εγω !!Και εμενα χορευει με τα καλαντα. Εχουμε ενα cd με χριστουγεννιατικα και ριχνει τρελους χορους!! Περσι ηταν μια σταλιτσα και τωρα τρεχει και σαρωνει σαν τον τυφωνα!! Σας φιλω ολες! Ο,τι κι αν κανετε να περασετε ομορφα!!

χρόνια πολλά με υγεία και αγάπη!:D

Χρόνια πολλά σε όλες!

Φιλιά στα μωράκια σας.

χρόνια πολλά, ό,τι καλύτερο για τον Χριστόφορο! γρήγορη ανάρρωση και καλή δύναμη σε σένα μανούλα!:(:)

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά σε όλες!

Φιλιά στα μωράκια σας.

Κατερίνα σόρυ που δεν σου απάντησα προχθές.

Δεν ήμουν μέσα απλά ήταν ανοιχτός ο η/υ.

δεν πειραζει καλε ! περαστικα να ειναι στο μωρακι μας αντε να το κανετε να σας φυγει και αυτο το αγχος !

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

χρονια πολλα !!!!!!!!

τι κανετε κοριτσια ?πωσ τα περασατε?

σεβουλα να χαιρεσαι τον αντρα σου !

με έστειλες!:o:D

σε ευχαριστώ πολύ!:D:D

και στην οικογένειά σου εύχομαι τα καλύτερα! υγεία και αγάπη, να χαίρεστε την Μαριστέλα και με το καλό ο γιόκας σας!:D:D

βρε κορίτσια, από χθες η Χρύσπα κάνει κάτι περίεργα.

και πριν ήταν χαδιάρα, ζητούσε τα χάδια μου, την αγκαλιά μου, την παρουσία μου...αλλά τώρα μιλάμε για βεντούζα. βάζει τα κλάματα αν αλλάξω δωμάτιο. μένει ώρα στην αγκαλιά μου. αν την αφήσω πριν χορτάσει κλαίει σπαρακτικά.

μη με δει να φοράω πανωφόρι. μου τραβάει τα ρούχα.

επίσης όλη μέρα παίζει με τα ρούχα μου. τα βάζει στο κεφάλι της, τα μυρίζει, τα κουνάει, τραγουδάει.

χθες με ανησύχησε, γιατί αν μη τί άλλο, μαζί κοιμόμαστε, μαζί ξυπνάμε, αγκαλίτσας είμαι κι εγώ, λατρεύω να την κανακεύω, αλλά όταν την βλέπω να κλαίει απαρηγόρητη γίνομαι χάλια.

να φταίνε τα δόντια; εύκολη δικαιολογία.

να φταίει που τις μέρες αυτές έκανε και λίγες βόλτες παραπάνω και τώρα είναι κλεισμένη πάλι;

απορίες μανούλας, πρωτομάνας.

Σεβουλα τα εχω διαβασει. Περνανε φάσεις. Θα σε εχει Θεα της, μετα ουτε κρυο ουτε ζεστη, αλλες φορες ατομα που ηθελε δεν θα τα θελει κτλ.

Διαμορφωνουν χαρακτηρα τα μωρα μας. Επισης αρχιζει και φαση που θελουν να δοκιμασουν τα όρια μας.

Σεβουλα τα εχω διαβασει. Περνανε φάσεις. Θα σε εχει Θεα της, μετα ουτε κρυο ουτε ζεστη, αλλες φορες ατομα που ηθελε δεν θα τα θελει κτλ.

Διαμορφωνουν χαρακτηρα τα μωρα μας. Επισης αρχιζει και φαση που θελουν να δοκιμασουν τα όρια μας.

αυτό με το να δοκιμάζει τα όριά μας το έχουμε καταλάβει πολύ καλά με τον πατέρα της.

ο άντρας μου δεν μασάει. εγώ όμως είμαι αισθηματίας και βουρκώνω.

συνήθως ο Στεφ είναι ο κακός μπάτσος, κι εγώ ο καλός. δεν το επιλέγω συνειδητά, αλλά δεν αντέχω τα μάτια της στενοχωρημένα, πολύ περισσότερο κλαμμένα. χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο, μου είναι πιο εύκολο.

κάνει σαν κλωσσοπουλάκι!

άσχετο, χθες ανακάλυψε τη χαρά του να σκίζει το παραμύθι της, αργά, βασσανιστικά, σελίδα-σελίδα. ευτυχώς έχει πολλές σελίδες!

έπαιζε και με τα κασκόλ του μπαμπά και της μαμάς. τα κανονικά της παιχνίδια ούτε να τα φτύσει, αν εξαιρέσω κάποιες στιγμές με το πιάνο της.

ο Βασιλάκης τί κάνει σε αυτή τη φάση;

Διαφημίσεις

Καλημέρα κούκλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σέβη να χαίρεσαι τον άντρα σου.

Εγώ δεν μασάω από κλάματα είμαι κακιάάάάάάάάάάάάάάάάάά χαχαχαχα

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Χρόνια Πολλά σε όλες εύχομαι και να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας! Ευχαριστώ και για τις ευχές σας, δεν έχω κάτι σοβαρό στην υγεία μου.

Sevoula, αν θυμάμαι καλά είχες πει ότι κοιμάστε μαζί με την κορούλα σου; Αν συμβαίνει αυτό, τότε πολύ λογικό να κολλήσει επάνω σου ακόμα περισσότερο απ' ότι αν είχε πάει σε δικό της κρεβάτι.

Καλημέρα κούκλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σέβη να χαίρεσαι τον άντρα σου.

Εγώ δεν μασάω από κλάματα είμαι κακιάάάάάάάάάάάάάάάάάά χαχαχαχα

καλημέρα Νατασούλα!

ευχαριστώ!

μασάω, μασάω και φτύνω και τα σπόρια!:oops:

στο ψευτόκλαμα μόνο δεν μασάω. αυτό το αναγνωρίζω.

Χρόνια Πολλά σε όλες εύχομαι και να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας! Ευχαριστώ και για τις ευχές σας, δεν έχω κάτι σοβαρό στην υγεία μου.

Sevoula, αν θυμάμαι καλά είχες πει ότι κοιμάστε μαζί με την κορούλα σου; Αν συμβαίνει αυτό, τότε πολύ λογικό να κολλήσει επάνω σου ακόμα περισσότερο απ' ότι αν είχε πάει σε δικό της κρεβάτι.

χρόνια πολλά!:D

ναι, κοιμόμαστε μαζί.:)

και πριν κοιμόμασταν μαζί:confused:. τώρα όμως φαίνεται, όπως λέει η Στέλλα, ότι περνάει φάση προσκόλλησης.:|

γεια σας και χρόνια πολλά!

πώς περνάτε? εμείς ωραία και ήσυχα !!!

πάμε βόλτες με τον μικρό, γελάμε πολύ!!!

τις τελευταίες μέρες μιλάει απίστευτα πολυ, νομίζω θα μιλήσει γρήγορα.

επίσης καταλαβαίνει σχεδόν τα πάντα.

του λέω, πήγαινε στην κουζίνα και φέρε το παιχνίδι σου να φτιάξουμε εναν πύργο, και πάει και το φέρνει και ξεκινάει χτίσημο.

του λεω πώς ανεβαίνοουμε στο κρεβάτι? με την λεκάνη δεν έχουμε πει?

και πάει φέρνει την λεκάνη, την σέρνει μιλάμε πολύ γέλιο γιατί είναι μεγάλη, την γυρνάει τούμπα, πατάει πάνω και ανεβαίνει στο κρεβάτι!:D

Αλέξανδρε τώρα θα μαζεψουμε τα ρούχα! τρεχει μέσα και μου δείχνει τα μανταλάκια, και αρχίζει α! α! αα! α! δείχνοντας. Σου λέει, εσύ μάζευε ρούχα και εγώ θα σπερνω μανταλάκια στο δωμάτιο!!!

:D

επισης λέμε καινούριες λεξεις:

κα γκου (κακό)

πα μπου (παππούς)

τάτα!!! (φωτάκια) τους έχουμε αδυναμία!!!

επισης παρα πολλές ασυνάρτητες κουβέντες, σε συνδυασμό δυο δυο και τρεις τρεις.

Σε κανα δυο μήνες μου φαίνεται θα συννενοούμαστε μια χαρα! είναι σημαντικό να καταλαβαίνεις τί θέλει το παιδί.

Το αλλο που μου κάνει απο προχτές. Παω να του βάλω τα παντοφλοκαλτσάκια που του φερε η αδερφή μου απο φιλανδία. Κατι πολύ ωραία και ανετα, σουηδικά. Και αρχισε να κουναει το κεφάλι δεξια αριστερα, δλδ οχι δεν τα θέλω!

παει ανοίγει το συρτάρι που έχω τα παπούτσια του και μου βγάζει ενα παπούτσι και δείχνοντας μου λέει α! (ετσι μου δείχνει πάντα οταν θέλει κάτι).

Του τα φοράω και στρώνει ενα χαμόγελο, μα ένα χαμόγελο!!!!!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...