Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Για την prp πολλοί είναι υπέρ και άλλοι λένε δε κάνει τπτ. Δεν έχω καταλήξει τελικά τι ισχύει. Είναι ανάλογα τον γιατρό. Στο λέω γιατί κ εγώ το σκέφτομαι. Θύμισε μου σε ποιο γιατρό είσαι.

Στον χριστοφοριδη Θεσσαλονίκη, μ είπε θα ελέγξει τον φάκελο και θα με πει ,για να ενισχύσουμε το ενδομητριο ... τι να πω δεν ξέρω 

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αααααααααα σεβουλα δεν σε βρισκω σωστη πρεπει να του μαθεις να την αλλαζει και ολα εμενα απο μωρο ειχε αναλαβει το ενα τησ ξυπνημα το βραδυ και την αφηνω με μεγαλη ανεση την αλαζει την πλενει και ολα κανονικα και τωρα πια και σπιτι να ειμαι την παει εκεινος να την πλυνει γιατι δεν μπορω να σηκωνω για να την πλυνω αλλα ουτε να σκυβω !και να σου πω καλο ειναι απο την μια χρειαζεται να εκπαιδευτει και εκεινος για να την προσεχει οποτε χρειαστει !

με έφαγε το φιλότιμο. είμαι αρκετά υποχωρητική.

σε όλα τα άλλα είναι όπως εγώ με τη μικρή. εκτός από ύπνο βραδινό και άλλαγμα.

αλλά τώρα που προέκυψε ανάγκη, αν τα έχει πάει καλά (χλωμό βέβαια), θα το εκμεταλλευτώ και για άλλες φορές.

εσύ πουλάκι μου ήσουν προνοητική. ιδίως τώρα που περιμένεις τον γιόκα σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμάς ο μπαμπάς μας παρόλο που δουλεύει πολύ, το βραδινό μπάνιο είναι αποκλειστικότητα του και γενικά πλύσιμο άλλαγμα baby sitting (σπάνιο βέβαια λόγω ωρών)

Έχε του πιο πολύ εμπιστοσύνη και βάλτον στον κόλπο θα τον χρειαστείς και στο δεύτερο (πρώτα ο θεός)

ας κάνω γρήγορα ένα 2ο γερό μωρό, κι ας τα αλλάζω αλόουν!:)

μόνος του την κάνει μπάνιο;:eek::shock:

katval εσάς ο μπαμπάς και ξύπνημα το βράδυ??? είναι πολύ μπροστά!

Άσχετο......υπάρχει κανένα μωράκι από την παρέα μας που έχει αποπειραθεί να κατεβεί από την κούνια?

Εμάς ακόμη δεν σκαρφαλώνει-κατεβαίνει αλλά η κούνια μας έχει τρια καγκελά που βγαίνουν για να μπαίνει μόνο του το μωράκι (όταν γίνει παιδάκι), της τα βγάζω που και που αλλά αδιαφορεί πλήρως για το πέρασμα.......

Εσας τα μωρά σας τι κάνουν...είναι νωρίς ακόμη για άλματα?

για μας πάρα πολύ νωρίς!

εδώ ακόμα δεν έχει συνηθίσει να κατεβαίνει με τον κώλο από τον καναπέ.

πότε το θυμάται και πότε πάει με το κεφάλι.;)

ή άλλες φορές περπατάει από τη γωνία του καναπέ προς το μπράτσο λες και είναι στο πάτωμα, δηλαδή τρέχοντας για σάλτο. στον αέρα την προλαβαίνω.:mad::shock:

ναι η αληθεια ειναι οτι δεν εχω παραπονο και βραδυ την εχει κρατησει να παω εγω μια βολτα και ημερα για να παω για καφε τα πανε καλα και εμενα μονος του την κανει μπανιο πια αφου εγω δεν μπορω αλλα και πριν την καναμε μαζι μονο αν ελειπε την εκανα εγω μονη

Εμενα απο πριν ακομα αρχισει να περπαταει καλα καλα ανεβαινε και κατεβενε μονη της τωρα πια δεν το συζηταω το τι γινεται ανθρωπακι σκετο ανεβενει παντου χοροπηδαει και γενικα σκαρφαλωνει οπου μπορει σε τραπεζια τραπεζακια καναπεδες κρεββατια το καγκελο απο το κρεβατι το εβγαλα γιατι δεν ηθελε να κοιματε ετσι ενιωθε εγκλωβισμενη μαλλον τωρα δεν εχει προβλημα εχει την ανεση να παει οπου θελει ! αλλα μην σας προβληματιζει καλυτερα εγω δεν περναω και πολυ καλα οταν σκαρφαλωνει:(:(

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Εμένα κορίτσια για άλματα μη με ρωτάτε, ούτε στον καναπέ δεν ανεβαίνει ακόμα (ευτυχώς).;)

Olive να σου πω για το MMR. Στον μεγάλο το είχα κάνει με κλειστά μάτια, καθότι δεν υπήρχε το φόρουμ τότε :rolleyes:, και όλα μια χαρά. Από τότε που γράφτηκα και διάβασα τα άπειρα, ξεροκατάπια είναι αλήθεια κανα δυο φορές, αλλά κατόπιν ωρίμου σκέψεως, αποφάσισα να εμπιστευτώ τη νεογνολόγο μου, που είναι και καθηγήτρια πανεπιστημίου και παρακολουθεί τα παιδιά μου από τότε που γεννήθηκαν περισσότερο από τον κάθε άγνωστο στο ίντερνετ.

Γενικότερα μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι υγιέστατα παιδιά 15 μηνών απέκτησαν ξαφνικά πρόβλημα εξαιτίας ενός εμβολίου. Προφανώς το πρόβλημα προϋπήρχε, αλλά οι γονείς δεν θέλανε να το δουν και ψάχνουν να ρίξουν το φταίξιμο κάπου. Δεν τους κατηγορώ ούτε τους κρίνω, αντίθετα ποναει η καρδιά μου για τα όσα βιώνουν καθημερινά. Απλά εκθέτω την άποψή μου και την προσωπική μου επιλογή για τα δικά μου παιδιά. Αλήθεια, εσείς τι θα κάνετε με το εν λόγω εμβόλιο?

Επιτέλους τελείωσα χθες με τους βαθμούς και τις γιορτές, η κούραση απίστευτη αλλά ευτυχώς σε λίγες ώρες πετάμε για Κύπρο όπου πιστεύω θα γεμίσω τις μπαταρίες μου...ο μικρός μου γλύτωσε ευτυχώς παρά τρίχα ωτίτιδα άρα και αντιβίωση αν και συνεχίζουμε να παίρνουμε Aerolin μέχρι να συμπληρωθούν 5 μέρες.

Εύχομαι σε όλες σας να περάσετε τα πιο τέλεια Χριστούγεννα με τους άντρες σας και τα μικρούλια σας...Καλή χρονιά με υγεία, αγάπη & πολλά χαμόγελα.

Τα λέμε ξανά...του χρόνου!

Φιλάκια

ntJAp3.pngdeIep3.pngoYt2p2.png

Διαφημίσεις

ναι η αληθεια ειναι οτι δεν εχω παραπονο και βραδυ την εχει κρατησει να παω εγω μια βολτα και ημερα για να παω για καφε τα πανε καλα και εμενα μονος του την κανει μπανιο πια αφου εγω δεν μπορω αλλα και πριν την καναμε μαζι μονο αν ελειπε την εκανα εγω μονη

Εμενα απο πριν ακομα αρχισει να περπαταει καλα καλα ανεβαινε και κατεβενε μονη της τωρα πια δεν το συζηταω το τι γινεται ανθρωπακι σκετο ανεβενει παντου χοροπηδαει και γενικα σκαρφαλωνει οπου μπορει σε τραπεζια τραπεζακια καναπεδες κρεββατια το καγκελο απο το κρεβατι το εβγαλα γιατι δεν ηθελε να κοιματε ετσι ενιωθε εγκλωβισμενη μαλλον τωρα δεν εχει προβλημα εχει την ανεση να παει οπου θελει ! αλλα μην σας προβληματιζει καλυτερα εγω δεν περναω και πολυ καλα οταν σκαρφαλωνει:(:(

ζηλεύω.

τελικά μια χαρά πέρασαν, η μικρή κομπλέ. απλά τους ξύπνησαν το μεσημέρι, γιατί τότε σκέφτηκαν να παραδώσουν κάτι καρέκλες κουζίνας που είχαμε παραγγείλει.

τους στόλισε όλα τα κοσμητικά και επιπλέον δεν παρέλαβε. γιατί του ξύπνησαν τη μικρή.

:(:mad::(:mad::(:mad:

Εμένα κορίτσια για άλματα μη με ρωτάτε, ούτε στον καναπέ δεν ανεβαίνει ακόμα (ευτυχώς).;)

ούτε η δική μου ανεβαίνει μόνη της. θέλει βοήθεια.;)

Olive να σου πω για το MMR. Στον μεγάλο το είχα κάνει με κλειστά μάτια, καθότι δεν υπήρχε το φόρουμ τότε :rolleyes:, και όλα μια χαρά. Από τότε που γράφτηκα και διάβασα τα άπειρα, ξεροκατάπια είναι αλήθεια κανα δυο φορές, αλλά κατόπιν ωρίμου σκέψεως, αποφάσισα να εμπιστευτώ τη νεογνολόγο μου, που είναι και καθηγήτρια πανεπιστημίου και παρακολουθεί τα παιδιά μου από τότε που γεννήθηκαν περισσότερο από τον κάθε άγνωστο στο ίντερνετ.

Γενικότερα μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι υγιέστατα παιδιά 15 μηνών απέκτησαν ξαφνικά πρόβλημα εξαιτίας ενός εμβολίου. Προφανώς το πρόβλημα προϋπήρχε, αλλά οι γονείς δεν θέλανε να το δουν και ψάχνουν να ρίξουν το φταίξιμο κάπου. Δεν τους κατηγορώ ούτε τους κρίνω, αντίθετα ποναει η καρδιά μου για τα όσα βιώνουν καθημερινά. Απλά εκθέτω την άποψή μου και την προσωπική μου επιλογή για τα δικά μου παιδιά.

τα ίδια πιστεύω κι εγώ. μα ακριβως όπως τα είπες.:cool:

Αλήθεια, εσείς τι θα κάνετε με το εν λόγω εμβόλιο?

ό,τι κι εσύ!:)

Επιτέλους τελείωσα χθες με τους βαθμούς και τις γιορτές, η κούραση απίστευτη αλλά ευτυχώς σε λίγες ώρες πετάμε για Κύπρο όπου πιστεύω θα γεμίσω τις μπαταρίες μου...ο μικρός μου γλύτωσε ευτυχώς παρά τρίχα ωτίτιδα άρα και αντιβίωση αν και συνεχίζουμε να παίρνουμε Aerolin μέχρι να συμπληρωθούν 5 μέρες.

Εύχομαι σε όλες σας να περάσετε τα πιο τέλεια Χριστούγεννα με τους άντρες σας και τα μικρούλια σας...Καλή χρονιά με υγεία, αγάπη & πολλά χαμόγελα.

Τα λέμε ξανά...του χρόνου!

Φιλάκια

περαστικά στο αγαπάκι σου.

φιλιά, χρόνια πολλά με υγεία και αγάπη!

καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές!

Κύπρια είσαι; να περάσετε τέλεια!:D:D:D:D:D

Γενικότερα μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι υγιέστατα παιδιά 15 μηνών απέκτησαν ξαφνικά πρόβλημα εξαιτίας ενός εμβολίου. Προφανώς το πρόβλημα προϋπήρχε, αλλά οι γονείς δεν θέλανε να το δουν και ψάχνουν να ρίξουν το φταίξιμο κάπου. Δεν τους κατηγορώ ούτε τους κρίνω, αντίθετα ποναει η καρδιά μου για τα όσα βιώνουν καθημερινά. Απλά εκθέτω την άποψή μου και την προσωπική μου επιλογή για τα δικά μου παιδιά. Αλήθεια, εσείς τι θα κάνετε με το εν λόγω εμβόλιο?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑ!!!!:D

Απο το φορουμ δεν έχω διαβάσει πολλά αλλά έτυχε να το ακούσω από διάφορες πηγέςείχα δει και μια εκπομπή της oprah που το είχε θέμα.....τι να πω είναι πολυδιάστατο θέμα και είμαι πολύ φοβιτσιάρα σε ότι αφορά το παιδί......ένα κιχ κάνει και τρελένομαι......anyway θα το συζητησουμε καποια άλλη στιγμη μην "μαυρισουμε" τέτοια μέρα σήμερα!

Καλά να περάσουμε όλοι Καλά Χριστούγεννα με υγεία και με τους αγαπημένους μας ανθρώπους στο πλάι μας και στο πλάι τους!!!!!:D

ΤΡΙΓΩΝΑ ΚΑΛΑΝΤΑ

http://www.youtube.com/watch?v=CBLgEid9JoI

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!

Γερές κι ευτυχισμένες εύχομαι πάντα, με τα παιδάκια, τους αντρούληδες και τις οικογένειές μας!

Οlive μου, όντως, το συζητάμε το θέμα...του χρόνου! ;)

Πολλά φιλιά!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου τι κάνετε????Σας έχασα....Τρέχω και δεν φτάνω πολλές φορές...Μπήκα για λίγο να σας ευχηθώ Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα...Να περάσετε πολύ όμορφα αυτές τις μέρες...Από βδομάδα έχω άδεια, οπότε θα μπαίνω να τα λέμε...

Φεύγω τώρα γιατί έχω πολύ δουλίτσα...Φιλάκια

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

καλημέρα!

εγώ σήμερα κάνω σάππινγκ! δεν μαγειρεύω, δεν κάνω τίποτα. σαπίζω στον καναπέ, στο ίντερνετ, τηλεόραση ανοχτή, τηλέφωνα για ευχές ...

μάκια σε όλα τα μαγουλάκια!

πολλές αγκαλιές!

κοριτσια τι κανετε?

σεβουλα ειδες που αδικα ανησυχουσες! τωρα μπορεις να το ξανακανεις !

κατερινακι μου τι κανεις σε εχασα !

λια μου καλα να περασετε και καλη ξεκουραση!

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

κοριτσια τι κανετε?

σεβουλα ειδες που αδικα ανησυχουσες! τωρα μπορεις να το ξανακανεις !

σίγουρα θα το ξανακάνω. ήδη τον ενημέρωσα ότι ενα απόγευμα την εβδομάδα θα βγαίνω για καφέ χωρίς την Χρύσπα. μιλάμε για πρόοδο!!!:eek:

ψήνεται το γαλακτομπούρεκό μου, έχω ετοιμάσει το σιρόπι και περιμένω.

ήσυχα, ξεκούραστα περνάμε.

έντυσα τη μικρή στα κόκκινα. φορεματάκι κόκκινο, καλσονάκι άσπρο. προσπάθησα και για πεταλούδα στα μαλλιά... αλλά δεν την ήθελε, την έβγαλε.

κι έτσι είναι μια κούκλα. τις έβγαλα πολλές φωτό. οι πιο πολλές με κλειστά μάτια ή σε κίνηση. δηλαδή αποτυχία. κάποιες θα μου κάθησαν δεν μπορεί:tongue:.

το πρωί που μας έλεγαν τα παιδάκια τα κάλαντα, η Χρύσπα χόρευε και τραγουδούσε δυνατά, με όλη της της δύναμη όμως, στη γλώσσα της.

για πολλά γέλια. τραγουδιάρα!:tongue:

Κοριτσακια χρονια πολλα!!!! Να ειμαστε ολες γερες, χαρουμενες και μαζι με αγαπημενους ανθρωπους! Σεβουλα σαπικγκ?? Τρομερο!! Γελασα πολυ, θα το λεω και εγω !!Και εμενα χορευει με τα καλαντα. Εχουμε ενα cd με χριστουγεννιατικα και ριχνει τρελους χορους!! Περσι ηταν μια σταλιτσα και τωρα τρεχει και σαρωνει σαν τον τυφωνα!! Σας φιλω ολες! Ο,τι κι αν κανετε να περασετε ομορφα!!

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...