Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ριτα τι κανεις???πως παει ο γιοκαρος??ολα καλα??που ειναι η φωτο του??

κατερινα εεεεεε ειμαστε ωραια παιδια αλλα εχουμε και γκομενιτσες νυφες βλεπω.....αλλα δεν το λεω γιατι η μαριαζαντε φωναζει εχει παρει τον γιο μου λεει.....αλλα καθε προσφορα δεκτη!!!χαχαχα!!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμείς χθες πήγαμε για το εμβόλιο, αλλά εγώ ως παλιά μαμά δεν πτοήθηκα καθόλου. Αντίθετα μου άρεσε που τα μωρά δεν κουνιούνταν όπως ο Αλέξανδρος που τον κρατάμε 5 μόνο για να τον ακροαστεί ο γιατρός.

Ο πρώτος πήγε να κλάψει του έδειξα ένα παιχνίδι και σταμάτησε. Ο δεύτερος τα είδε όλα! Του κόπηκε η ανάσα από το κλάμμα. Τον ακούει ο μεγάλος αρχίζει κι αυτός για συμπαράσταση.

Τί είναι αυτό το πράγμα όταν κλάψει ο ένας κλαίει κι ο άλλος χωρίς λόγο.

Το κεφάλι του μεγάλου εξακολουθεί να είναι πάνω από την καμπύλη όπως και το βάρος και το ύψος. Το καλό είναι όμως πώς είναι σταθερά 1 πόντο πάνω. Δεν ξέφυγε.

Η παιδίατρος τον βρήκε πολύ καλό. Κρατάει το κεφάλι του μόνος του πλέον, γελάει, λέει λεξούλες, πιάνει και όταν είναι μπρούμητα το σηκώνει τελείως επάνω, όπως βέβαια κι ο μικρός. Οπότε μου είπε η γιατρός να το ξεχάσω εντελώς το θέμα.

Άντε βρε κορίτσια γιατί είχα τρελαθεί.

Σήμερα είναι και οι δύο μια χαρά, δεν τους πιάνει τίποτα αυτούς.

χριστινάκι μια χαρά είμαι!! φωτο δεν εχω βάλει γιατί δεν ξέρω πώς να το κάνω...

ο παιδαρουλίνος μου είναι μια χαρά...σκάει και στα γέλια τώρα και μιλάει μόνος του(με κραυγούλες) με τα ζωάκια του ριλάξ του!!!

Ο δικός σου ο κουκλίνος με τα υπέροχα ρουχαλάκια τί κάνει???

frosobal να σε ρωτήσω, όταν λες τον βάζεις μπρούμυτα και σηκώνει εντελώς το κεφάλι του εννοείς ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΝΤΕΛΩΣ και το κρατάει ή το σηκώνει λίγο και ξαναπέφτει???? γιατί αν το κρατάει εντελώς θα αγχωθώ για τον δικό μου που είναι πιο μεγάλος και δεν το κάνει...τον βάζεις συχνα σε κουβερτουλα μπρούμυτα και έχει εκπαιδευτεί???

ε?ε?ε?ε?ε?

Πάει αγχώθηκα η μάνααααααααααα!!!!!!

fgjv1ucc8bkrw3tn.png

Kαλημέρα κορίτσια. Το παιδάκι μου ξύπνσε με 38.5! Δεν πονάει πουθενα ουτε είναι κρυωμένο. Θα το πάω στο νοσοκομείο μάλλον, Ουφ.... Αγχωθηκα

Στελίτσα, περαστικά επιδή έχω ένα θέμα με τον πυρετό σε νεογέννητο, το συζήτησα με την παιδιάτρο και μου είπε σε περίπτωση που κάνει πάνω απο 38 να το πάω στο νοσομομείο,επειδή είναι μικρούλης θα σου το πάρουν αμέσως.

Όλα να πάνε καλά...

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Ωχ! βρε Στέλλα εύχομαι να μην είναι τίποτα. Περαστικά.

daisy αυτό εννοώ, ότι το σηκώνει πάνω και κοιτάει. Το κάνουν και οι δύο. Όμως μην αγχώνεσαι. Το πιο πιθανό είναι να το κάνει κι εσένα αλλά να ψάχνει να φάει στο σεντόνι. Αυτό δεν κάνει; γλύφει από κάτω; Βάλτο μια μέρα φαγωμένο (να έχει χωνέψει και λίγο) και κίνησε του το ενδιαφέρον. Θα το σηκώσει κι εκείνος. Κι αν δεν το κάνει σημαίνει ότι είναι τεμπελάκος.

Τον έκανα μπανάκι και έπεσε λίγο. Είμαστε σε αναμονή, Δεν θέλω να τον πάω στο Παίδων και να κολλήσει τίποτα.

Μακάρι να μην ανεβάσει καθόλου.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

στελλαααααα περαστικα ολα καλα θα ειναι!!!τραβαει τισ προσοχες μαλλον ψεματα το κανει χιχι!!το κακο ειναι οτι ειναι λιγο πακετο η καλλιεργια ουρων θελει υπομονη!!

νατασσα καλα ειναι ο δικος μου!!φωτο για να βαλεις πρεπει να μην μεγαλο μεγεθος και να πας πινακα ελεγχου και μετα avatar και να ακολουθησεις τις οδηγιες!!

εμενα στερεωνει το κεφαλι του αλλα οχι καλα πεφτει μετα απο λιγο!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Στελλα περαστικά σας! και μας ο παιδιατρος μας ειπε οτι αν κανει πυρετο τοσο μικρο μωρο, να το παμε νοσοκομειο.

τί κάνουν τα μικρά σας? εμείς καλα είμαστε, εχουμε ομως αυτο το λιγο αιματακι στις πανες και στενοχωριέμαι ρε γμτ! σκεφτομαι να κοψω και αλλα πιθανα αλλεργιογονα φαγητα απο μονη μου! αλλα τί θα μείνει στο τέλος?

περιμένω την αλλη τετάρτη την αδερφή μου που ζει στην φιλανδία, και θα ερθει για τις γιορτες. Δεν εχει δει το μωρο ακομα, παρα μονο απο φωτο και βιντεο. για 2 βδομαδες θα ερθει μονο, και θα μεινει στον αρραβωνιαστικο της στην νεα σμυρνη, γιατι εδω δεν χωραμε, αλλα ελπιζω να το ευχαριστηθει το μωρακι!

Στελλα περαστικα του σου ευχομαι ελπιζω τωρα να ειναι καλα και να μην σου ξανακανει δεν θα ειναι τιποτα ;) και εμενα σηκωνει το κεφαλι της και οταν ειναι στις καλες της γυρναει σιγα σιγα α και πλεον οταν ξυπναει δεν κλαιει με φωναζει η μιλαει μονη της ! Τι αλλα κανουμε?:rolleyes: α χορευουμε γελαμε συνεχεια και κανουμε συζητησεις αυτα :tongue: .

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

πηγαμε χθες και καναμε το εμβλιο. Πατησε κατι τσιριδες το γιαβρακι μου αλλα ηρεμησε γρηγορα..σε τρια λεπτακια ηταν μια χαρα. Το βραδυ κοιμηθηκαμε σουπερ. Σημερα το μεσημερι μονο ειχε κατι δεκατακια (37,2) αλλα δεν τα εδωσα σημασια. Αχ κοριτσια, ο δικος μου ειναι πολυ αδυνατουλης. 4570 κιλα μονο (απο 2960) και 57 ποντους (απο 50). Δεν τρωει πολυ. Τα νυχτα ιδιως με το ζορι να φαει 80 ml . Και πρεπει να τρωει το λιγοτερο 110 -120 ml. Με φανταζομαι οταν μεγαλωσει να τον κυνηγαω σε ολο το σπιτι με ενα πιατο στο χερι. Πω πω τι θα τραβηξω....

kpo44vsvb7d11lye.png

ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΚΙΑ

κοριτσια εχω "προβλημα" (νομιζω). Οποτε παω να αλλαξω το μικρο μου, του ειναι σηκωμενη. Στην αρχη γελουσα, τωρα πια εχει αρχιζει και μου τη δινει. Που θα παει αυτο? Ο αντρας μου καμαρωνει και λεει τα δικα του ( "τι αντρα εβγαλα " και τετοια). Ειναι ομως αυτο φυσιολογικο???? Ασε που ζω μονιμως με τον φοβο μη με κατουρησει. Εχουν γινει κατι ωραιοτατα συντριβανακια, αστα να πανε. Να τρεχω και να μη φτανω.... Με τους δικους σας γιους τι γινεται??

kpo44vsvb7d11lye.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...