Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Νατασα χρονια πολλα! Να χαιρεσαι τους αντρες σου!

Σεβουλα καθε παιδιατρος εχει αλλο συστημα. Μου ειπε οτι ειναι μια χαρα οι 80 ποντοι.

Πηγα και στον γυναικολογο. Η μπουμπου μου ειναι 1040 γραμμαρια και σχεδον 40 ποντους.... Αχ θα με ακουσει ολο το Ιασω παλι απο το σπρωξιμο και μου δηλωσε οτι δεν θα μου κανει επισκληριδιο....

Στέλλα αν δεις στο βιβλιάριο οι 80 πόντοι είναι στο 75%, Αρα είστε πάνω απο τον μέσο όρο. Τί αγχώνεσαι λοιπόν?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια καλησπερα! Τι κανετε? Μπηκατε στο πνευμα των Χριστουγεννων?Νατασουλα χρονια πολλα!!! Να χαιρεσαι τα αγορια σου! Αναριτα περαστικα, ευχομαι ο,τι κι αν σε ταλαιπωρει να περασει γρηγορα. Νκκ284 καλως ηρθες! Τενια και εμενα μετις γιαγιαδες μια δυο φορες εχει κοιμηθει και αυτες μετα απο βολτα με το καροτσι. Σε καταλαβαινω...Στελλιτσα γιατι ο κακος ανθρωπος δεν σου κανει επισκληριδιο? Μηπως επειδη σε ειδε πως αντεχεις? Πες του να την εχει προχειρη. Στο δευτερο μωρο κανε ριλαξ, την βιωσες την εμπειρια της φυσικης γεννας! Πλακα κανω, συνηθως αλλωστε η δευτερη γεννα λενε πως ειναι πιο γρηγορη. Η κουμπαρα μου παραλιγο να γεννησει στο αμαξι. Τι επισκηριδιο, ουτε τα προκαταρκτικα (κλισμα, ξυρισμα κτλ) δεν προλαβαν!!Οσο για τον Βασιλακη, ο Λυμπ υποψιαζομαι οτι εχει ενα θεματακι με το βαρος. Πριν λιγες μερες πηγε ο ανηψιος μου για πρωτη φορα που ειναι αδυνατουλης (ειναι ετσι και ο μπαμπας του, 60 κιλα αντρας) και τον εστειλε για γενικες εξετασεις, γιατι ηταν λεει χλωμος.Μετα του εδωσε κατι δυναμωτικα. Τι να πω, προσωπικα νομιζω πως ειναι μια χαρα, πανεξυπνος και γεματος ενεργεια, απλα ειναι αδυνατος.Μην αγχωνεσαι δεν υπαρχει λογος τα παιδια να ειναι παχυσαρκα για να φαινονται οπως στις διαφημησεις και ο μικρος σου ειναι παιδαρος!! Απο αυριο εχω διακοπες, η Εβελινα μου ειπε να κλεισουμε ραντεβου. Φιλια σε ολες!!

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

Καλως ήρθες μαμά της Άννας!

Καλησπέρα κορίτσια!

Εμείς μαντού θα κάνουμε την ερχόμενη εβδομάδα

Λοιπόν, δεν ξέρω τι να κάνω. Είμαστε καλεσμένοι για ρεβεγιόν χριστουγέννων (βράδυ) και την μικρή δεν θέλω να την αφήσω με γιαγιά θέλω να την έχω μαζί ΑΛΛΑ κοιμάται ΠΑΝΤΑ συγκεκριμένη ώρα (στις 9) τι να κάνω?

Αν δεν κοιμηθεί στην ώρα της δεν γκρινιάζει αλλά ρίχνει μπαταρίες!!!!

Να μην πάμε καθόλου ή να την ταλαιπωρήσω λιγάκι? Εσείς τι θα κάνετε?

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

θα μείνουμε σπίτι οικογενειακώς!

την ημέρα των Χριστουγέννων θα πάμε στο χωριό μου στους γονείς μου. τα πεθερικά μου είναι Θεσσαλονίκη.

το μαντού το τσέκαρα στο βιβλιάριο υγείας, δεν το κάναμε.

η Χρύσπα σήμερα εξολόθρευσε και το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης.πήγε βραδιάτικα ο σύζυγος και πήρε άλλο.

καλημερα κοριτσια ! καλως ηρθες και απο εμενα ΝΚΚ284 χθες μπηκα πολυ βιαστηκα και ξεχασα να σου πω !!!!!!

στελλα ασε το παιδι ησυχο μια χαρα ειναι εμεις ειμαστε 76 ποντοι και η αληθεια δεν εχω παραπονο μια χαρα ειναι το κοριτσακι μου.

Εμεις παραμονη θα μεινουμε σπιτι μπορει να μαζευτουμε παρεα και να φαμε να παιξουμε οπως δηλαδη τα τελευταια χρονια !χριστουγεννα θα φαμε ολοι μαζι παλι στο σπιτι και μετα βολτιτσα με την μικρη μου και μετα βλεπουμε για να βγουμε εξω δυσκολο εχουμε ολοι μωρακια οποτε δυσκολο

olive αξαρτατε που ειναι το ρεβεγιον σε τι χωρο δηλαδη μαγαζι σπιτι αν θελει να κοιμηθει η μικρη θα μπορει και τα σχετικα το θεμα ειναι αν πατε να περασετε καλα και να μην εχετε το αγχος αντε να περασει η ωρα να φυγουμε για να κοιμηθει ωραια θα ηταν παντως !

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες! Σας έχασα τελευταία. Λοιπόν, εμείς αυτόν τον μήνα κάναμε της ηπατίτιδας Α. Τον άλλο μήνα το MMR και τον Φεβρουάριο το μαντού, από ό,τι έχω καταλάβει.

Χριστούγεννα κι εμείς στο σπίτι θα είμαστε, με γονείς και πεθερικά.

οlive, εγώ προσωπικά δεν θα το έπαιρνα το παιδί. Το πιο πιθανό είναι και εκείνο να ταλαιπωρηθεί και εσείς να μην ευχαριστηθείτε. Θα το κοίμιζα και θα έφευγα μετά από το σπίτι.

Καλημέρα σε όλες! Σας έχασα τελευταία. Λοιπόν, εμείς αυτόν τον μήνα κάναμε της ηπατίτιδας Α. Τον άλλο μήνα το MMR και τον Φεβρουάριο το μαντού, από ό,τι έχω καταλάβει.

Χριστούγεννα κι εμείς στο σπίτι θα είμαστε, με γονείς και πεθερικά.

περαστικά σου!:tongue:

οlive, εγώ προσωπικά δεν θα το έπαιρνα το παιδί. Το πιο πιθανό είναι και εκείνο να ταλαιπωρηθεί και εσείς να μην ευχαριστηθείτε. Θα το κοίμιζα και θα έφευγα μετά από το σπίτι.

αν υπάρχει δωμάτιο ήσυχο με κρεβάτι και δεν καπνίζουν μέσα στο σπίτι, αν το παιδί είναι εύκολο στον ύπνο, γιάτί να μην το πάρει μαζί.

αχ, έχω σκάσει από την κλεισούρα. κι εγώ και ο σύζυγος και η αγαπούλα μου. αλλά είμαι με ρινοφαρυγγίτιδα, οπότε δεν πολυμιλάω για έξω.:(

κορίτσια στείλτε μήνυμα στο 19059 από το κινητό σας στην ΕΛΕΠΑΠ.

βοηθάτε τα παιδιά με αναπηρίες.

το έγραψα και στην ενότητα "δύσκολες στιγμές". και πείτε το σε όσους γνωρίζετε.

δυο μηνύματα ο καθένας και όλοι μαζί μια αγκαλιά.:D

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε ολες. Νικ του Λυμπ του αρεσει το βαρος του γιατι ειμαι εγώ χοντρη. χιχι

Πως ειστε? Ωραιος ο καιρος σημερα..

τώρα που το ρώτησες, τώρα γύρισα το κεφάλι μου και είδα τη μαυρίλα στουν ουρανό.

είμαι γραφείο ακόμα.:mad:

ο Στεφ μόνος του με την Χρύσπα. ωχχχ πώς την αλλάζει την πεταλούδα μου!:(

Κοριτσάκια το ρεβεγιόν θα είναι σε σπίτι φυσικά και τηρούνται όλες οι καλές προυποθέσεις δεν καπνίζουν,χώρος να κοιμηθεί το μωρό κλπ αλλά ενώ στο σπίτι μας είναι πολύ εύκολη στον ύπνο σε άλλα σπίτια δεν κοιμάται :-(

Μας βλέπω να πάμε γιατί σαν παρέα περνάμε πολύ καλά και βλέπουμε, αν δούμε πολύ ανησυχία φεύγουμε..............Δεν θέλω να την αφήσω μόνη της γιορτινές μέρες (ούτε τις υπόλοιπες βέβαια έχω να βγω βράδυ από τον Ιούνιο :-) )

Αγγελίνα το ΜΜR δεν το φοβάσαι?

Στελλίτσα κι εμένα ο λυμπ μου λέει συνέχεια καλύτερα αδύνατη

Σεβη γιατί λες ωχ, δεν έχει συνηθήσει να την αλλάζει ακόμη ο μπαμπας?

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Κοριτσάκια το ρεβεγιόν θα είναι σε σπίτι φυσικά και τηρούνται όλες οι καλές προυποθέσεις δεν καπνίζουν,χώρος να κοιμηθεί το μωρό κλπ αλλά ενώ στο σπίτι μας είναι πολύ εύκολη στον ύπνο σε άλλα σπίτια δεν κοιμάται :-(

Μας βλέπω να πάμε γιατί σαν παρέα περνάμε πολύ καλά και βλέπουμε, αν δούμε πολύ ανησυχία φεύγουμε..............Δεν θέλω να την αφήσω μόνη της γιορτινές μέρες (ούτε τις υπόλοιπες βέβαια έχω να βγω βράδυ από τον Ιούνιο :-) )

Σε καταλαβαίνω απόλυτα!

Αγγελίνα το ΜΜR δεν το φοβάσαι?

Στελλίτσα κι εμένα ο λυμπ μου λέει συνέχεια καλύτερα αδύνατη

Σεβη γιατί λες ωχ, δεν έχει συνηθήσει να την αλλάζει ακόμη ο μπαμπας?

δεν την αλλάζει, γιατί αηδιάζει :mad:κι επειδή δεν του έχω εμπιστοσύνη.

μια φορά του την είχα αφήσει για να πάω οδοντίατρο... και πέρα από το ότι με είχε πάρει 200 φορές πανικόβλητος επειδή έκανε κακά, την άλλαξε, αλλά δεν την έπλυνε καλά...:(

από τότε δεν του την άφηνα.

αλλά σήμερα η μαμά μου έπρεπε να πάει στην αδερφή μου. η πεθερά στον κόσμο της... στους συγγενείς της στη Σαλονίκη... οπότε ο κλήρος έπεσε στον αντρούλη μου.

με παίρνει τηλέφωνο κάθε μία ώρα.:rolleyes:

τώρα κοιμούνται αγκαλίτσα:).

αλλά επειδή θα αργήσω να επιστρέψω σπίτι... δεν ξέρω τί θα συναντήσω.

με βλέπω να την κάνω μπάνιο πριν καν αλλάξω ρούχα:tongue:

από Δευτέρα θα έχω μία ώρα μειωμένο για ένα 6μηνο. ελπίζω να τηρηθεί.:(

αααααααααα σεβουλα δεν σε βρισκω σωστη πρεπει να του μαθεις να την αλλαζει και ολα εμενα απο μωρο ειχε αναλαβει το ενα τησ ξυπνημα το βραδυ και την αφηνω με μεγαλη ανεση την αλαζει την πλενει και ολα κανονικα και τωρα πια και σπιτι να ειμαι την παει εκεινος να την πλυνει γιατι δεν μπορω να σηκωνω για να την πλυνω αλλα ουτε να σκυβω !και να σου πω καλο ειναι απο την μια χρειαζεται να εκπαιδευτει και εκεινος για να την προσεχει οποτε χρειαστει !

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Εμάς ο μπαμπάς μας παρόλο που δουλεύει πολύ, το βραδινό μπάνιο είναι αποκλειστικότητα του και γενικά πλύσιμο άλλαγμα baby sitting (σπάνιο βέβαια λόγω ωρών)

Έχε του πιο πολύ εμπιστοσύνη και βάλτον στον κόλπο θα τον χρειαστείς και στο δεύτερο (πρώτα ο θεός)

katval εσάς ο μπαμπάς και ξύπνημα το βράδυ??? είναι πολύ μπροστά!

Άσχετο......υπάρχει κανένα μωράκι από την παρέα μας που έχει αποπειραθεί να κατεβεί από την κούνια?

Εμάς ακόμη δεν σκαρφαλώνει-κατεβαίνει αλλά η κούνια μας έχει τρια καγκελά που βγαίνουν για να μπαίνει μόνο του το μωράκι (όταν γίνει παιδάκι), της τα βγάζω που και που αλλά αδιαφορεί πλήρως για το πέρασμα.......

Εσας τα μωρά σας τι κάνουν...είναι νωρίς ακόμη για άλματα?

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...