Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, apple2 είπε:

Σίγουρα θα έχεις περισσότερες πιθανότητες και θα γλιτώσεις εμβρυομεταφορές. Αυτή η μέθοδος prp είναι για να παχύνει το ενδομήτριο? Δεν την ήξερα.

Υπάρχει και prp ωοθηκών και εγώ τώρα τα μαθαίνω, στην πρώτη έμβρυομεταφορα του Νοεμβρίου δεν μου το είχε αναφέρει 

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

...κι εγώ έχω κάτι περιπέτειες με την υγεία μου, αλλά αυτό που σκέφτομαι μόνο είναι να είμαι καλά για τα μικρά μου.

Αναρίτα και σε σένα περαστικά, να είσαι γερή και να μην είναι τίποτα σοβαρό.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ο Χριστόφορς θα χειρουργηθεί. Κρεατάκια. Δυστυχώς η κατάσταση δεν παίρνει τίποτα άλλο. Τουλάχιστον να γίνει καλά γιατί ταλαιπωρείται πάρα πολύ.

περαστικά, καλή, γρήγορη ανάρρωση στον αγαπούλη!

από χθες που βάλαμε .... δεν ξέρω πώς το λέμε, συνδέσαμε την 42άρα με το ίντερνετ και επιλέγουμε τραγουδάκια μέσω you tube η Χρύσπα έχει γίνει χορεύτρια. και πριν χόρευε, αλλά τώρα το βλέπω ότι το πάει επαγγελματικά.

μούρλια το κοριτσάκι μου!

και κάτι καινούργιο. λέει τον μπαμπά της μπούλη, από το μπαμπούλη. τον έχει κάνει λιώμα τον πατέρα της.

παίζει με το παλιό της ντι βι ντι, της το έδωσε ο άντρας μου, αν κι εγώ διαφωνώ.

σήμερα της έδωσα μια κουταλιά σοκολατόπιτα. το ευχαριστήθηκε το πουλάκι μου.

κατά τα άλλα το Σάββατο είχε λίγο βήχα. την Κυριακή λίγες μυξούλες.

σήμερα καλύτερα. καθόλου βήχα, ελάχιστες μυξούλες.

μάλλον την κόλλησα εγώ. έχω το λαιμό μου και καταρροή.

στις γιορτούλες δεν πήγαμε λόγω καιρού και λόγω του βήχα της.

αύριο θα πάμε να της παρουμε τα παιχνίδια της. θα πάρουμε και για την ανηψιά μου.

μου είπε ότι της πήραν το κουκλόσπιτο της μπάρμπη χωρίς μπάρμπη και της υποσχέθηκα να πάρω τηλέφωνο τον Άγιο Βασίλη, γιατί έχω το κινητό του, και να του ζητήσω για την πριγκίπισσά μου την μπάρμπη, επειδή ήταν καλό κορίτσι φέτος.

"εντάξει, περιμένω την μπάρμπη αύριο".

Κοπέλες καλώς σας βρήκα. Είμαι καινούργια στην παρέα, ίσως κάποιες με ξέρουν από το parents.gr. Ανήκω κι εγώ στο κλαμπ του Οκτώβρη 2009, η κορούλα μου γεννήθηκε στις 09/10/09. Σας εύχομαι να είστε όλες καλά και να χαίρεστε τα παιδάκια σας, γεμάτα πάντα με υγεία και χαμόγελο!

Μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία!!

Διαφημίσεις

Κοπέλες καλώς σας βρήκα. Είμαι καινούργια στην παρέα, ίσως κάποιες με ξέρουν από το parents.gr. Ανήκω κι εγώ στο κλαμπ του Οκτώβρη 2009, η κορούλα μου γεννήθηκε στις 09/10/09. Σας εύχομαι να είστε όλες καλά και να χαίρεστε τα παιδάκια σας, γεμάτα πάντα με υγεία και χαμόγελο!

κορίτισα η μανούλα της Αννούλας είναι φίλη μου και την αγαπώ πολύ πολύ.:D

γεννήσαμε την ίδια μέρα τα κορίτσια μας.

Καλημερα σε όλες. Καλως ηρθες μαμα της Αννουλάς.

Χτες πηγαμε στον παιδιατρο. Ολα καλά. Μου ειπε οτι ειναι αδυνατουλης στο οριο. Καλε τρωει του λεω αλλα κανει χιλιομετρα όλη μερα. Καναμε και μαντου για τη φυματιωση.

Καλημερα σε όλες. Καλως ηρθες μαμα της Αννουλάς.

Χτες πηγαμε στον παιδιατρο. Ολα καλά. Μου ειπε οτι ειναι αδυνατουλης στο οριο. Καλε τρωει του λεω αλλα κανει χιλιομετρα όλη μερα. Καναμε και μαντου για τη φυματιωση.

καλημέρα Στέλλα!

η μαντού είναι υποχρεωτική από τώρα; δεν μας είπε τίποτα η παιδίατρος.:confused:

στους 16 μήνες θα κάνουμε το τετραπλό, ούτε που θυμάμαι πώς λέγεται, γιατί ακριβώς είναι. το μόνο που συγκράτησα είναι ότι πιθανότατα να ανεβάσει πυρετό.

κοριτσια καλημερα σασ εχασα τρεχω και δεν προλαβανω να μπω καθολου !

φροσω μου περαστικα στον χριστοφορο μπεσ να μας πεις νεα του το καλο ειναι οτι δεν θα θυμαται μετα τιποτα !

αναριτα μου περαστικα και σε εσενα ελπιζω να ειναι κατι περαστικο

στελλα εμεις το μαντου το καναμε την δευτερα ολα καλα παλι καλα την εχω με συναχι αλλα μονο αυτο παλι καλα !

ΝΑΤΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

καλημέρα Κατερίνα!

κι εσείς κάνατε μαντού;

περαστικά σας!

Νατασούλα χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα με υγεία κ αγάπη!

να σε χαίρονται όσοι σε αγαπούν! πολλά φιλιά από Λάρισα!

ευτυχώς μας θύμησε η Κατερίνα τη γιορτή σου.

θα πάρω και την ξαδερφούλα μου στη Σαλονίκη!

Διαφημίσεις

Νατασα χρονια πολλα! Να χαιρεσαι τους αντρες σου!

Σεβουλα καθε παιδιατρος εχει αλλο συστημα. Μου ειπε οτι ειναι μια χαρα οι 80 ποντοι.

Πηγα και στον γυναικολογο. Η μπουμπου μου ειναι 1040 γραμμαρια και σχεδον 40 ποντους.... Αχ θα με ακουσει ολο το Ιασω παλι απο το σπρωξιμο και μου δηλωσε οτι δεν θα μου κανει επισκληριδιο....

Νατάσα χρόνια πολλά να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!!!!!!!!

by the way, δεν ήξερα οτι είσαι Αναστασία...:rolleyes:

Κατά τα άλλα τί κάνετε κορίτσια??? Εμείς τα ίδια...

Κούραση και δουλειά. Ολό και κάτι χαλάει τον τελευταίο καιρό στο ιατρειο και με εχει κουράσει πολύ αυτό. Εκεί που δουλευω, τσουπ μένω απο ενα μηχάνημα. Ειναι μεγάλη πίκρα. Και τεχνικό άντε να βρεις...

Ο μικρός καλά. Ηρθε και η αδερφή μου απο Ελσίνκι το Σάββατο, ελπίζω να την δω λίγο αυτές τις λιγοστές μέρες...

Αυριο λέμε να παμε με τον αντρα μου μια βολτα στα μαγαζιά για σοπινγκ και χαλάρωση. Μας χρειάζεται. Αλλά αναγκαστικά θα περιμένουμε το μεσημέρι για να βάλω πρώτα τον μικρο για ύπνο. χωρίς μανούλα δεν κοιμάται, γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ:mad:

Νατασα χρονια πολλα! Να χαιρεσαι τους αντρες σου!

Σεβουλα καθε παιδιατρος εχει αλλο συστημα. Μου ειπε οτι ειναι μια χαρα οι 80 ποντοι.

Πηγα και στον γυναικολογο. Η μπουμπου μου ειναι 1040 γραμμαρια και σχεδον 40 ποντους.... Αχ θα με ακουσει ολο το Ιασω παλι απο το σπρωξιμο και μου δηλωσε οτι δεν θα μου κανει επισκληριδιο....

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::D:D:D:D:D:D:D:D

μπράβο η Αργυρούλα!

όσο για τον Βασίλη, δεν ξέρεις πότε θα δώσει ύψος. έτσι το έλεγε η γιαγιά μου. και είχε δίκιο.

για μαντού θα ρωτήσω την παιδίατρό μας την επόμενη φορά, μήπως το κάναμε και δεν πήρα πρέφα;):tongue:

Νατάσα χρόνια πολλά να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!!!!!!!!

by the way, δεν ήξερα οτι είσαι Αναστασία...:rolleyes:

Κατά τα άλλα τί κάνετε κορίτσια??? Εμείς τα ίδια...

Κούραση και δουλειά. Ολό και κάτι χαλάει τον τελευταίο καιρό στο ιατρειο και με εχει κουράσει πολύ αυτό. Εκεί που δουλευω, τσουπ μένω απο ενα μηχάνημα. Ειναι μεγάλη πίκρα. Και τεχνικό άντε να βρεις...

Ο μικρός καλά. Ηρθε και η αδερφή μου απο Ελσίνκι το Σάββατο, ελπίζω να την δω λίγο αυτές τις λιγοστές μέρες...

καλώς να την δεχτείς και να περάσετε όμορφα. δύσκολο πράγμα να είστε μακριά. εδώ στην ίδια πόλη βέβαια είμαι με την αδερφή μου και τη μία αρρωσταίνει η ίδια την άλλη εγώ, την άλλη η Εβελίνα... κάνουμε μήνα και βάλε να βρεθούμε, να αγκαλιαστούμε.

Αυριο λέμε να παμε με τον αντρα μου μια βολτα στα μαγαζιά για σοπινγκ και χαλάρωση. Μας χρειάζεται. Αλλά αναγκαστικά θα περιμένουμε το μεσημέρι για να βάλω πρώτα τον μικρο για ύπνο. χωρίς μανούλα δεν κοιμάται, γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ:mad:

και αύριο θα δουλεύω. και την Παρασκευή θα χρεωθώ με άδεια. καλόοοοο!

έπηξα στις διαταγές πληρωμής και τις μηνύσεις.:(

κοιμάστε μαζί; θα σου τον κρατήσει μετά η μαμά σου; έχεις άτομο;

κι εγώ θέλω βόλτα με τον αγαπούλη μου. είμαστε πολύ στρεσαρισμένοι. χρειαζόμαστε αλλαγή παραστάσεων, αλλά δεν υπάρχουν μέρες.:(:mad:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...