Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ακόμα και αν δε παίζει τόσο ρόλο πιστεύω πως είναι κάτι που έπρεπε να έχει ψαχτεί εξ αρχής και να μη προχωρήσω σε ετ αν δεν είχε κοιταχτεί αυτό πρώτα. Αν λέω κάτι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα. Εφόσον ήδη με την ΑΜΗ στα πατώματα είναι τα πράγματα δύσκολα, έπρεπε αυτό να έχει διορθωθεί ούτως ώστε έστω κ μικρή πιθανότητα να είχα καλύτερα έμβρυα. Στη φάση ππυ είμαι πρέπει να κοιτάω κ τη λεπτομέρεια.

εννοειται αυτο. συμφωνω απολυτως. απλα το λεω απ την αποψη μην αναλωνεις τωρα το μυαλο σου στο αν επαιζα αυτο ρολο. θα το ελεγξεις και το συγκεκριμενο και θα εισαι ξεγνοιαστη απ τη σκεψη. ελπιζω οι φυσικοι να ειναι η λυση. πολλες κοπελες διαβαζω εδω που τα καταφερανε ετσι. κι ο σφακ που ελεγες στην ουσια αυτο πρεσβευει και με αυτους ασχολειται παρα πολυ.

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Olive, εμένα παίζει αρκετά μόνη της με αυτό το παιχνίδι που βάζει τους κρίκους, με κάτι κύβους που τους κάνει πύργο και με μία ρόδα με μπαστούνι που την πάει βόλτα.

αχ αυτή τη ρόδα που την περπατάνε, λέω να του παρω και εγώ! Κάνει θόρυβο όμως νομίζω. Ή εχει και αθόρυβες???

πιστεύω θα του αρέσει!

Αν δεν του αρέσει, θα προστεθεί στον -ήδη- μακρύ κατάλογο των αχρησιμοποίητων παιχνιδιών που έχουν κατασκηνώσει στο ντουλάπι μας!!!:D

σε λίγο θα ανοίξουμε παιχνιδάδικο...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δύσκολα τα απογεύματα με το κρύο...με τι απασχολείστε μέσα στο σπίτι βρε κορίτσια.....εμένα δουλεύει και ο σύζυγος μέχρι πολύ αργα και είμαστε μοναχούλες.....θέλει συνέχεια να παίζουμε, το αγαπημένο της είναι το roll playing με τις κούκλες, αλλά στερεύω από ιδέες, lego duplo και διάβασμα, τιβι δεν βλέπει

olive τι παιχνιδια ειναι αυτα που γραφεις και εγω δεν τα πηρα στο παιδι μου;;

olive τι παιχνιδια ειναι αυτα που γραφεις και εγω δεν τα πηρα στο παιδι μου;;

Χα!χα!:D

Μην ανησυχείς και σίγουρα τα έχετε παίξει όχι μόνο το παιδί σου αλλά και εσύ!!!

Τα lego duplo είναι σαν τα κανονικά lego, δηλ. τουβλάκια, αλλά έχουν διπλάσιο μέγεθος (γιατί τα κανονικά είναι πολύ μικρά) για να μπορούν να τα πιάνουν μικρούλικα χεράκια για παιδάκια από 1.5 έως 5 ετών!:mrgreen:

Το roll playing είναι το κλασικό μίμηση ρόλων που παίζαμε και ως παιδιά, βλ. barbie, που πλάθεις φανταστικούς κόσμους......αυτα:rolleyes:

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κούκλες!

μόλις τελείωσα με μαγείρεμα δικό μας κοτόπουλο με μπάμιες, για Χρύσπα μοσχάρι με φασολάκια, κουλουράκια βουτύρου (τώρα ψήνεται το 3ο ταψί).

έγιναν όλα μούρλια, ιδίως τα κουλουράκια, που προορίζονται για την Χρύσπα μου.

τη συνταγή την βρήκα στο σάητ του μέγκα, αλχημείες. πανεύκολη κ με υλικά που είχα σπίτι.

γαλοπούλα κάνω γεμιστή, αλλά με γεύση πορτοκάλι, γιατί παεχθάνομαι τη μυρωδιά της γαλοπούλας.

αλατοπιπερώνω μέσα έξω τη γαλοπούλα, μπόλικη ρίγανη, λάδι και χυμός από 3 πορτοκάλια.

η γέμιση: 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα,

1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο,

300 γρ. μοσχαρίσιο κιμά,

1 δαφνόφυλλο

1 ξύλο κανέλας

μπαχαρι

1/5 φλ. τσαγιού ρύζι καρολίνα

1 1/5 φλ. τσαγιού λευκό ξηρό κρασί

100 γρ. καβουρντισμένο κουκουνάρι

10 κάστανα βρασμένα και χοντροκομμένα. στα δύο είναι καλύτερα.

1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο.

πρώτα σωτάρω στο λάδι τα κρεμμύδια και τα κρεμμυδάκι, μετά βάζω τον κιμά, με δάφνη, κανέλα, μπαχάρι. όλα αυτά με ξήλινη κουτάλα.

αφού καβουρντιστεί και ο κιμάς βάζω ρύζι, κρασί, χαμηλώνω τη φωτιά και αφήνω για 12 λεπτά, να τραβήξει τα υγρά. πετάω την κανέλα, τη δάφνη, το μπαχαρι. προσθέτω το κουκουνάρι και τα κάστανα.

γεμίζω την γαλοπούλα και την ράβω. χρησιμοποιώ και οδοντογλυφίδες, με τις οποίες καρφώνω φλούδες πορτοκαλιού.

σε μπολ έχω ανακατεμένο λάδι, ρίγανη, χυμό πορτοκαλιού. ανά 20 λεπτά περιχύνω τη γαλοπούλα, όσο ψήνεται.

εννοείται ψήνω σε γάστρα. την πρώτη ώρα δυνατά, μετά σε χαμηλή θερμοκρασία για πολλές ώρες.

συνήθως τόσες ώρες σε χαμηλή θερμοκρασία όσα και τα κιλά της γαλοπούλας.

μούρλια γίνεται.

Ακούγεται λίγο περίτεχνο δεν έχω ξανακάνει αλλά θα προσπαθήσω. Θα βάλω λιγότερο πορτοκάλι γιατί δεν μου αρέσει και το ράψιμο πειράζει να το δώσω στη μαμά μου να το κάνει (μπλιαχ!)?? Αχ! αν χρειαστεί στο μέλλον να ράψω γαλοπούλα για την κόρη μου τι θα κάνω????:-D

ΑΝΑΡΙΤΑ αυτό με το μπαστούνι είναι ένα από τα παιχνίδια που δεν έχουμε....βλέπω να το προμηθευόμαστε σύντομα!

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Εμείς πήγαμε σήμερα στο Παίδων.

Το μωρό χρειάζεται άμεσα χειρουργείο. Το επιβεβαίωσαν κι εκείνοι.

Τη Δευτέρα θα μας πούν πότε θα μπούμε.

ωχ τί έγινε Φρόσω? Ποιός απο τους 2?

Καλησπέρα, τι κάνετε;

Φρόσω όλα καλά θα πάνε, ο μεγάλος μου είχε μεγάλο θέμα με ωτίτιδα, μας είχε πει ο γιατρός να κάνουμε μια θεραπεία και αν δεν είχε αποτέλεσμα θα κάνουμε εγχείρηση, ευτυχώς το αποφύγαμε.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

αχ αυτή τη ρόδα που την περπατάνε, λέω να του παρω και εγώ! Κάνει θόρυβο όμως νομίζω. Ή εχει και αθόρυβες???

χαχαχα Τένια η ουσία της ρόδας είναι ο θόρυβος:mad:

εγώ είχα 2 ρόδες να τρέχουν εδω μέσα, το πόσο χάρηκα όταν της χαλάσαν.................:twisted:

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Όλα τα παιχνίδια θόρυβο κάνουν κι αυτά που δεν κάνουν βρίσκουν τρόπο.

Ο Χριστόφορς θα χειρουργηθεί. Κρεατάκια. Δυστυχώς η κατάσταση δεν παίρνει τίποτα άλλο. Τουλάχιστον να γίνει καλά γιατί ταλαιπωρείται πάρα πολύ.

Καλημερα σε όλες. Φροσω περαστικα του να ειναι. Ευχομαι να ειναι το τελευταιο. Ολα καλά θα πάνε!;)

Περαστικά και γρήγορη ανάρρωση εύχομαι Φρόσω! Είναι φαντάζομαι εύκολη σαν επέμβαση αλλά ότι και να λέμε...ξέρω πώς νιώθεις..

...κι εγώ έχω κάτι περιπέτειες με την υγεία μου, αλλά αυτό που σκέφτομαι μόνο είναι να είμαι καλά για τα μικρά μου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...