Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα και εγώ στα Ιωάννινα για να δούνε την σαλπιγγογραφια μου κ αν είναι υδροσαλπιγγα να προχωρήσουμε τη λαπαροσκόπηση...Το είδε ο γιατρός κ μου είπε πως είναι κ αν θέλω να κάνω εξωσωματική θα πρέπει να την αφαιρέσω...Οπότε θα περιμένω τηλέφωνο για χειρουργείο..Προσπαθώ να μη με παίρνει από κάτω κ να λέω πως είναι ένα βήμα πιο κοντά,(δεδομένου ότι έχω αφαίρεσει κ την άλλη σάλπιγγα από εξωμήτρια κύηση).Τώρα ειλικρινά δεν ξέρω ποιος είναι ο χρόνος αναμονής αλλά αμφιταλαντεύονται τι πρέπει να κάνω...Να κλείσω ραντεβού για επιτροπή γ να κάνω πρώτα το χειρουργείο;;;Είχα πει δεν θέλω να πιεστω και θέλω να τα κάνω όλα χαλαρά....αλλά λέω μήπως θα το πάω κάνα 2 χρονιά πίσω έτσι κ είμαι και 34 χρόνων....

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δύσκολα τα απογεύματα με το κρύο...με τι απασχολείστε μέσα στο σπίτι βρε κορίτσια.....εμένα δουλεύει και ο σύζυγος μέχρι πολύ αργα και είμαστε μοναχούλες.....θέλει συνέχεια να παίζουμε, το αγαπημένο της είναι το roll playing με τις κούκλες, αλλά στερεύω από ιδέες, lego duplo και διάβασμα, τιβι δεν βλέπει

με γύρω γύρω όλοι, με τρέξιμο, με πιάνο φίσερ πράης, με τάπερ κ κουτάλες, με χορό (κουνιέται υπέροχα το μπουμπούκι μου), με βιβλία που γυρίζουμε τις σελίδες κ δαγκώνουμε, με τν, με τις τσάντες της, την τσάντα μου, με το να ανακατεύει τα ρούχα μου, να σέρνει το γιογιό της παντού, να σέρνεται από τις φόρμες μας την ώρα που κάνουμε καμιά δουλειά....

τα υπόλοιπα παιχνίδια ούτε να τα φτύσει.

κυρίως με τσάντες αυτό τον καιρό.

από χθες τον μπαμπά μας τον λέμε μπουμπούη (μπαμπούλη).:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δέντρο έχεις στολίσει?? Αν όχι κάντο αμέσως... Θα βρείς πολλές ώρες δημιουργικής απασχόλησης :-).

Πέρα από την πλάκα.. Εμείς έχουμε έρωτα με τους μαρκαδόρους.. Γυαλίζει το μάτι του βρε παιδί μου όταν τους βλέπει.. Επίσης κατσαρόλες, άνοιγμα-κλείσιμο συρταριών, σκαρφάλωμα σε καρεκλίτσες, κατέβασμα όλων των βιβλίων της μικρής από την βιβλιοθήκη (να τα διαβάσουμε ούτε λόγος), και τέλος αγαπημένο μας να ανακατεύουμε το νερό της λεκάνης της τουαλέτας (με το χέρι εννοείται..).

μου θύμισες όταν την είδα να βγαίνει από τη μεγάλη τουαλέτα με το γραπατσούλι της λεκάνης στα χέρια της να στάζει όσο περπατούσε. εγώ :shock: έτσι εκείνη :D έτσι.

:lol::lol::lol::lol::lol:

σήμερα το πρωι μάζευα κάτι πολύ πρώτα ρουχαλάκια και βρήκα μες στα άλλα αυτό που του είχαμε βάλει οταν βγήκε απο το μαιευτήριο. Ενα πολύ μικρό φορμάκι με μπλουζίτσα. Συγκινήθηκα κορίτσια και λεω: χώραγες εδώ με΄σα ρε διαολάκι?

και αυτός αμέριμνος συνέχιζε να αδειάζει τα ρούχα απο την βαλίτσα, πετώντας τα δεξιά και αριστερα......:D

:):):):):):):):):):):)

καλημέρα!

έχει ασπρίσει το σύμπαν!

δεν πάω στη δουλειά, σήμερα μένω σπίτι μου με τα αγαπουλάκια μου, συζυγάτο και Χρύσπα.πιθανόν θα κάνω μελομακάρονα.

θα τα ξαναπούμε. σήμερα πιο άνετα.

μάααακια!!!!!!!

καλημέρα!

έχει ασπρίσει το σύμπαν!

δεν πάω στη δουλειά, σήμερα μένω σπίτι μου με τα αγαπουλάκια μου, συζυγάτο και Χρύσπα.πιθανόν θα κάνω μελομακάρονα.

μάααακια!!!!!!!

Ωραία τυχερούλα που θα καθίσεις σπιτάκι σου!!

Ζηλέυω το χιόνι!!!!!!!!!!!

Εγώ μελομακάρονα-κουραμπίεδες δεν θα φτιάξω φέτος μου αρέσουν πιο πολύ οι έτοιμοι (δεν τα πολυπετυχαίνω:mrgreen:)....θα μοσχοβολήσει το σπιτάκι σου!

Θυμήθηκα ότι έξίσου αγαπημένοπαιχνίδι μας είναι και το κρυφτό, κρύβεται πίσω από τον καναπέ και μετά βγαίνει με χαμόγελο τεράστιο και λέει "ΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ"!

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!

έχει ασπρίσει το σύμπαν!

μάααακια!!!!!!!

Τυχερήήήή!!!! Θέλω και εγώ χιόνι...... Και μελομακάρονα θέλω και σπίτι μου να κάτσω θέλω και όλα τα θέλω...

Και στα Τρίκαλα που μίλησα πριν λίγο με το σόι, το έχει στρώσει για τα καλά. Ελπίζω να μην συνεχίσει γιατί το Σάββατο έχω ταξίδι Θεσσαλονίκη..

Καλημέρα είπα? Δεν είπα. Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια

Kαλημερα σε όλες. Σιλια απο που εισαι αποτα Τρικαλα?

Από ένα χωριό, λίγο έξω από την πόλη που λέγεται Βαλομάνδρι (ξέρω κορίτσια όλες ζηλεύετε). Εγώ δυστυχώς μένω Αθήνα.

Διαφημίσεις

καλημέρα κούκλες!

μόλις τελείωσα με μαγείρεμα δικό μας κοτόπουλο με μπάμιες, για Χρύσπα μοσχάρι με φασολάκια, κουλουράκια βουτύρου (τώρα ψήνεται το 3ο ταψί).

έγιναν όλα μούρλια, ιδίως τα κουλουράκια, που προορίζονται για την Χρύσπα μου.

τη συνταγή την βρήκα στο σάητ του μέγκα, αλχημείες. πανεύκολη κ με υλικά που είχα σπίτι.

γαλοπούλα κάνω γεμιστή, αλλά με γεύση πορτοκάλι, γιατί παεχθάνομαι τη μυρωδιά της γαλοπούλας.

αλατοπιπερώνω μέσα έξω τη γαλοπούλα, μπόλικη ρίγανη, λάδι και χυμός από 3 πορτοκάλια.

η γέμιση: 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα,

1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο,

300 γρ. μοσχαρίσιο κιμά,

1 δαφνόφυλλο

1 ξύλο κανέλας

μπαχαρι

1/5 φλ. τσαγιού ρύζι καρολίνα

1 1/5 φλ. τσαγιού λευκό ξηρό κρασί

100 γρ. καβουρντισμένο κουκουνάρι

10 κάστανα βρασμένα και χοντροκομμένα. στα δύο είναι καλύτερα.

1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο.

πρώτα σωτάρω στο λάδι τα κρεμμύδια και τα κρεμμυδάκι, μετά βάζω τον κιμά, με δάφνη, κανέλα, μπαχάρι. όλα αυτά με ξήλινη κουτάλα.

αφού καβουρντιστεί και ο κιμάς βάζω ρύζι, κρασί, χαμηλώνω τη φωτιά και αφήνω για 12 λεπτά, να τραβήξει τα υγρά. πετάω την κανέλα, τη δάφνη, το μπαχαρι. προσθέτω το κουκουνάρι και τα κάστανα.

γεμίζω την γαλοπούλα και την ράβω. χρησιμοποιώ και οδοντογλυφίδες, με τις οποίες καρφώνω φλούδες πορτοκαλιού.

σε μπολ έχω ανακατεμένο λάδι, ρίγανη, χυμό πορτοκαλιού. ανά 20 λεπτά περιχύνω τη γαλοπούλα, όσο ψήνεται.

εννοείται ψήνω σε γάστρα. την πρώτη ώρα δυνατά, μετά σε χαμηλή θερμοκρασία για πολλές ώρες.

συνήθως τόσες ώρες σε χαμηλή θερμοκρασία όσα και τα κιλά της γαλοπούλας.

μούρλια γίνεται.

Olive, εμένα παίζει αρκετά μόνη της με αυτό το παιχνίδι που βάζει τους κρίκους, με κάτι κύβους που τους κάνει πύργο και με μία ρόδα με μπαστούνι που την πάει βόλτα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...