Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ακόμα και αν δε παίζει τόσο ρόλο πιστεύω πως είναι κάτι που έπρεπε να έχει ψαχτεί εξ αρχής και να μη προχωρήσω σε ετ αν δεν είχε κοιταχτεί αυτό πρώτα. Αν λέω κάτι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα. Εφόσον ήδη με την ΑΜΗ στα πατώματα είναι τα πράγματα δύσκολα, έπρεπε αυτό να έχει διορθωθεί ούτως ώστε έστω κ μικρή πιθανότητα να είχα καλύτερα έμβρυα. Στη φάση ππυ είμαι πρέπει να κοιτάω κ τη λεπτομέρεια.

εννοειται αυτο. συμφωνω απολυτως. απλα το λεω απ την αποψη μην αναλωνεις τωρα το μυαλο σου στο αν επαιζα αυτο ρολο. θα το ελεγξεις και το συγκεκριμενο και θα εισαι ξεγνοιαστη απ τη σκεψη. ελπιζω οι φυσικοι να ειναι η λυση. πολλες κοπελες διαβαζω εδω που τα καταφερανε ετσι. κι ο σφακ που ελεγες στην ουσια αυτο πρεσβευει και με αυτους ασχολειται παρα πολυ.

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι ρε κορίτσια κι εγώ ζηλεύω :mrgreen:.

Οι δικοί μου πάντως είναι ψιλομεγάλα μωρά.

Αν θυμάστε 3 μηνών ήταν 7,5 κιλά!

Με τον Αλέξανδρο είχα ένα άγχος γιατί, ενώ ήταν πάντα πάνω στις καμπύλες, ξαφνικά δεν ψήλωνε. Αφού τους τρέλανα όλους σε ένα μήνα όλα του τα ρούχα του έρχονταν κοντά. Είχε ψηλώσει 6πόντους :shock:.

Όσο για την ομιλία η παιδίατρος σας αγχώνει χωρίς λόγο.

Δε γουστάρει το παιδί να μιλήσει, με το ζόρι;

Οι δικοί μου λένε αρκετές λέξεις. μαμά, μπαμπά, γιαγιά, παππού, γεια, παπάκια, μαμ, αυτό, άτα, παπά (παπούτσια), αλέ (αλέξανδορς), μπιμπί (πιπίλα και τη λένε τόοοοοσο χαριτωμένα) και άλλα που δεν θυμάμαι τώρα. Δείχνουν ότι τους πεις.

Ο μικρός όλη την ώρα σκαρφαλώνει στο πόδι μου και φωνάζει μαμά ντέκα ντέκα :D. Καλά αυτός πολύ ταλιμπανάκος βγήκε. Σκαρφαλώνει σε κρεβάτια, καναπέδες, καρέκλες, και το καλό είναι ότι δεν πέφτει. Όταν θέλει να κατέβει γυρίζει με την πλάτη και κατεβαίνει σιγά σιγά μέχρι να βρει πάτωμα.

Ναι ρε κορίτσια κι εγώ ζηλεύω :mrgreen:.

Οι δικοί μου πάντως είναι ψιλομεγάλα μωρά.

Αν θυμάστε 3 μηνών ήταν 7,5 κιλά!

Με τον Αλέξανδρο είχα ένα άγχος γιατί, ενώ ήταν πάντα πάνω στις καμπύλες, ξαφνικά δεν ψήλωνε. Αφού τους τρέλανα όλους σε ένα μήνα όλα του τα ρούχα του έρχονταν κοντά. Είχε ψηλώσει 6πόντους :shock:.

Όσο για την ομιλία η παιδίατρος σας αγχώνει χωρίς λόγο.

Δε γουστάρει το παιδί να μιλήσει, με το ζόρι;

Οι δικοί μου λένε αρκετές λέξεις. μαμά, μπαμπά, γιαγιά, παππού, γεια, παπάκια, μαμ, αυτό, άτα, παπά (παπούτσια), αλέ (αλέξανδορς), μπιμπί (πιπίλα και τη λένε τόοοοοσο χαριτωμένα) και άλλα που δεν θυμάμαι τώρα. Δείχνουν ότι τους πεις.

Ο μικρός όλη την ώρα σκαρφαλώνει στο πόδι μου και φωνάζει μαμά ντέκα ντέκα :D. Καλά αυτός πολύ ταλιμπανάκος βγήκε. Σκαρφαλώνει σε κρεβάτια, καναπέδες, καρέκλες, και το καλό είναι ότι δεν πέφτει. Όταν θέλει να κατέβει γυρίζει με την πλάτη και κατεβαίνει σιγά σιγά μέχρι να βρει πάτωμα.

Χαχα!!!! Τρομερη συμμορια! Καλα πρεπει να εχουν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ γελιο!!

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ πάντως που τόλμησα να το στολίσω μου το έχει ρημάξει κυριολεκτικά! Όλες οι μπάλες είναι σκορπισμένες στο σαλόνι, έναν αι-βασίλη που είχα από κάτω τον έχει καταστρέψει με συνοπτικές διαδικασίες, τα λαμπάκια κάθε λίγο και λιγάκι υπομένουν το τράβηγμα από τον μικρό και το δέντρο κάνει κουνια τουλάχιστον κάθε μισή ώρα....

Αλλά το καλύτερο είναι μόλις τον βλέπω να είναι στο δέντρο και του φωνάζω "επ, τι κάνεις εκεί", πετάει ότι έχει στα χέρια του και αρχίζει να τρέχει σαν τον Βέγγο!!!

πού τα βρίσκεις τα άβαταρ έγκυος γυναίκα ήθελα να ξερα!

το τί γέλιο έχω ρίξει!!!!!!!!

δεν πάιζεσαι!

τελικά όλα τα πιτσιρίκια τα ίδια κάνουν! ένοχο βλέμμα, αλλά γεμάτο γλύκα και μεταβολή.

Δύσκολα τα απογεύματα με το κρύο...με τι απασχολείστε μέσα στο σπίτι βρε κορίτσια.....εμένα δουλεύει και ο σύζυγος μέχρι πολύ αργα και είμαστε μοναχούλες.....θέλει συνέχεια να παίζουμε, το αγαπημένο της είναι το roll playing με τις κούκλες, αλλά στερεύω από ιδέες, lego duplo και διάβασμα, τιβι δεν βλέπει

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Διαφημίσεις

Δύσκολα τα απογεύματα με το κρύο...με τι απασχολείστε μέσα στο σπίτι βρε κορίτσια.....εμένα δουλεύει και ο σύζυγος μέχρι πολύ αργα και είμαστε μοναχούλες.....θέλει συνέχεια να παίζουμε, το αγαπημένο της είναι το roll playing με τις κούκλες, αλλά στερεύω από ιδέες, lego duplo και διάβασμα, τιβι δεν βλέπει

Δέντρο έχεις στολίσει?? Αν όχι κάντο αμέσως... Θα βρείς πολλές ώρες δημιουργικής απασχόλησης :-).

Πέρα από την πλάκα.. Εμείς έχουμε έρωτα με τους μαρκαδόρους.. Γυαλίζει το μάτι του βρε παιδί μου όταν τους βλέπει.. Επίσης κατσαρόλες, άνοιγμα-κλείσιμο συρταριών, σκαρφάλωμα σε καρεκλίτσες, κατέβασμα όλων των βιβλίων της μικρής από την βιβλιοθήκη (να τα διαβάσουμε ούτε λόγος), και τέλος αγαπημένο μας να ανακατεύουμε το νερό της λεκάνης της τουαλέτας (με το χέρι εννοείται..).

Αλλά το καλύτερο είναι μόλις τον βλέπω να είναι στο δέντρο και του φωνάζω "επ, τι κάνεις εκεί", πετάει ότι έχει στα χέρια του και αρχίζει να τρέχει σαν τον Βέγγο!!!

χαχαχαχαχα απίστευτο γέλιο

όλα τα μωράκια είναι διάολοι!!!!! εμένα ειχει παρει τις μπάλες και τα στολίδια οσο φτάνει στο δέντρο, οπότε τα ανέβασα όλα ψηλά που δεν φτάνει. Το δεντρο τώρα είναι στολισμένο απο τη μέση και πάνω. Ευτυχως ειναι πολύ μεγάλο και δεν φαίνεται ασχημα.

σήμερα είπε ''άντε''!

αφού πρωτα το είχα πει εγώ στον αντρα μου! ρίξαμε ένα γέλιο!!!!

σήμερα το πρωι μάζευα κάτι πολύ πρώτα ρουχαλάκια και βρήκα μες στα άλλα αυτό που του είχαμε βάλει οταν βγήκε απο το μαιευτήριο. Ενα πολύ μικρό φορμάκι με μπλουζίτσα. Συγκινήθηκα κορίτσια και λεω: χώραγες εδώ με΄σα ρε διαολάκι?

και αυτός αμέριμνος συνέχιζε να αδειάζει τα ρούχα απο την βαλίτσα, πετώντας τα δεξιά και αριστερα......:D

olive, τώρα είδα πως το avatar σου ήταν η παιδική μπομπο μας (σε άλλο χρώμα βέβαια)!!!

Εμάς μας το έκαναν δωράκι όταν γεννήθηκε, πάντως είναι αρκετά μεγάλο για μπομπο αλλά σίγουρα εντυπωσιακό!

Ο μικρός σου πολύ πλάκα με την λεκάνη εμείς έχουμε βάλει τα προστατευτικά κλεισίματος και δεν μπορει να ανοίξει το καπάκι.

Όσο για δένδρο έχουμε στολίσει αλλά κανένα ενδιαφέρον σα να μην υπάρχει...:roll:

Φιλουδάκι από δω και πέρα ότι λέμε το παπαγαλίζουν σαν την ταινία χθες "πεθερικά της συμφοράς" που το μωρό έλεγε ass-hole!!!!!!!:mrgreen:

Πολύ γέλιο!!!!!!!

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...