Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα και εγώ στα Ιωάννινα για να δούνε την σαλπιγγογραφια μου κ αν είναι υδροσαλπιγγα να προχωρήσουμε τη λαπαροσκόπηση...Το είδε ο γιατρός κ μου είπε πως είναι κ αν θέλω να κάνω εξωσωματική θα πρέπει να την αφαιρέσω...Οπότε θα περιμένω τηλέφωνο για χειρουργείο..Προσπαθώ να μη με παίρνει από κάτω κ να λέω πως είναι ένα βήμα πιο κοντά,(δεδομένου ότι έχω αφαίρεσει κ την άλλη σάλπιγγα από εξωμήτρια κύηση).Τώρα ειλικρινά δεν ξέρω ποιος είναι ο χρόνος αναμονής αλλά αμφιταλαντεύονται τι πρέπει να κάνω...Να κλείσω ραντεβού για επιτροπή γ να κάνω πρώτα το χειρουργείο;;;Είχα πει δεν θέλω να πιεστω και θέλω να τα κάνω όλα χαλαρά....αλλά λέω μήπως θα το πάω κάνα 2 χρονιά πίσω έτσι κ είμαι και 34 χρόνων....

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Νικ τελειο αυτο με τον φιλο του αντρα σου...χαχαχα πολυ γελασα..λοιπον η ξαδερφη μου ειναι φιλολογος... απο μικρα και τα 4 παιδακια της συνεχεια τους μιλουσε ,ειχε ραδιο με παραμυθια και τραγουδια,απο 6 μηνων διαβαζε παραμυθακια και αυτα μουγκα...στο πρωτο αφου εκανε ολα αυτα και δεν ελεγε τπτ ανησυχησε και το πηγε σε λογοθεραπευτη και ηατν μια χαρα..της ειπε οτι τα τυπωνει ολα και θα μιλησει οταν θελει αλλα θα τα πει πιο καθαρα,περισσοτερες λεξεις κα δεν θα μπεμπεδιζει και οντως αργησε να μιλησει αλλα τα ειπε πιο καθαρα..ε με τα υπολοιπα 3 δεν αγχωθηκε σε αυτο το θεμα..και ειναι ολα πανεξυπνα σε πουλανε και σε αγοραζουν.. μην ανυσηχειτε και μην μπαινετε στην διαδικασια της συγκρισης..καθε παιδι ειναι διαφορετικο..

εμενα η Μαρια λεει παρα πολλες λεξεις και κανει ολα αυτα τα κολπακια που κανουν τα μωρα που της εχω μαθει και περπατησε 13 μηνων αλλο παιδακι μπορει να μην κανει τπτ απο αυτα και να περπατησει πιο νωρις οπως και περπατησαν πιο νωρις πολλα παιδακια απο εδω μεσα που μιλαμε... το καθε παιδι σιγουρα κατι θα κανει καλυτερα και πιο γρηγορα απο το αλλο ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια γεια σας! Πως ειστε? Λοιπον η μικρη μου ειναι 77 εκατοστα και σχεδον 10 κιλα και δεν αγχωνομαι καθολου. Οκ ειναι λιγο μικροκαμωμενη, αλλα ειναι ενα χαρουμενο μωρο και αυτο εχει σημασια. Η μαμα μου βεβαια εχειτρελο αγχος, ολο ρωτα αν εφαγε, τι ωρα , τι θα φαει, αν την ταισαμε κτλ και μετα αρχιζει τα μιζερα οτι το εχουμε το παιδι και πειναει (!!!!) , οτι της κανουμε διαιτα (!!!!!!) , οτι εχει "κοψει" ( το διπλοσαγονο για τσιμπιμα) και αλλα ωραια μεχρι που εξαντλειται η υπομονη μου και αρχιζω τα γαλλικα. Απο λεξεις λεει "μαμα" οταν κατι της φταιει, "μπα" τον μπαμπα της, "μαμ μαμ" οταν πειναει και σπανια γιαγια. Γενικα μιλαει πολυ αλλα λεει δικα της. Ουτε αυτο με αγχωνει.Ενας φιλος του αντρα μου μιλησε 3 χρονων (ως τοτε τελειως μουγκα) και ειπε "τι θα γινει ρε παιδια θα φαμε σημερα κανενα φαι της προκοπης"; και η μαμα του νομιζε οτι μιλησε το ραδιο. Απλα βαριοταν να μιλησει!!!. Οποτε Σηλια και Στελλα ψυχραιμια. Σας φιλω!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: έτσι και ο άντρας μου. "μαμά θέλω την πετσέτα μου"

μέχρι τότε ακατάλυπτα.:mrgreen:

η μάνα μου έχει βρει τη χαρά της με την Χρύσπα. ποτέ δεν είχε τόσο καλό οπαδό του φαγητού, με τόσο μεγάλο στόμα. τέρμα το ανοίγει η Χρύσπα.:tongue:

της έχει μείνει απωθημένο από εμένα που δεν έτρωγα.συνέχεια μου το κοπανάει ότι της έβγαζα το λάδι, αλλά το στόμα σφραγισμένο.;)

μια χαρά η Εβελίνα!:-D

Νικ τελειο αυτο με τον φιλο του αντρα σου...χαχαχα πολυ γελασα..λοιπον η ξαδερφη μου ειναι φιλολογος... απο μικρα και τα 4 παιδακια της συνεχεια τους μιλουσε ,ειχε ραδιο με παραμυθια και τραγουδια,απο 6 μηνων διαβαζε παραμυθακια και αυτα μουγκα...στο πρωτο αφου εκανε ολα αυτα και δεν ελεγε τπτ ανησυχησε και το πηγε σε λογοθεραπευτη και ηατν μια χαρα..της ειπε οτι τα τυπωνει ολα και θα μιλησει οταν θελει αλλα θα τα πει πιο καθαρα,περισσοτερες λεξεις κα δεν θα μπεμπεδιζει και οντως αργησε να μιλησει αλλα τα ειπε πιο καθαρα..ε με τα υπολοιπα 3 δεν αγχωθηκε σε αυτο το θεμα..και ειναι ολα πανεξυπνα σε πουλανε και σε αγοραζουν.. μην ανυσηχειτε και μην μπαινετε στην διαδικασια της συγκρισης..καθε παιδι ειναι διαφορετικο..

εμενα η Μαρια λεει παρα πολλες λεξεις και κανει ολα αυτα τα κολπακια που κανουν τα μωρα που της εχω μαθει και περπατησε 13 μηνων αλλο παιδακι μπορει να μην κανει τπτ απο αυτα και να περπατησει πιο νωρις οπως και περπατησαν πιο νωρις πολλα παιδακια απο εδω μεσα που μιλαμε... το καθε παιδι σιγουρα κατι θα κανει καλυτερα και πιο γρηγορα απο το αλλο ...

γειά σου Ιωάννα με την Μαρία σου!

καλημέρα σε όλες!

Καλημερα σε όλες... Ο μπαμπας μου μιλησε στα 3. Μεχρι τοτε εδειχνε μονο....

Λεει αρκετες λεξουλες ο Βασιλάκης. Χτες μου εδειχνε το ψωμι και ειπε ωμι....

Την αδερφη μου που θα τον βαπτισει τη λεει νανα και κανονικα παππου γιαγια. Περπατησε κανονικα χωρις βοηθεια 11 μηνων αλλα εχω αγχος με το υψος. Ουφ, να ειστε καλά βρε κοριτσια ειμαι καλύτερα με αυτα που μου γραψατε. τελικα ολες κάτι εχουμε αγχος.

Καλημερα σε όλες... Ο μπαμπας μου μιλησε στα 3. Μεχρι τοτε εδειχνε μονο....

Λεει αρκετες λεξουλες ο Βασιλάκης. Χτες μου εδειχνε το ψωμι και ειπε ωμι....

Την αδερφη μου που θα τον βαπτισει τη λεει νανα και κανονικα παππου γιαγια. Περπατησε κανονικα χωρις βοηθεια 11 μηνων αλλα εχω αγχος με το υψος. Ουφ, να ειστε καλά βρε κοριτσια ειμαι καλύτερα με αυτα που μου γραψατε. τελικα ολες κάτι εχουμε αγχος.

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Αν δεν αγχωνόμασταν, θα έλεγα ότι έχουμε όλες πρόβλημα και θα έπρεπε να κοιταχτούμε.. Εμένα δεν είναι ότι δεν μιλάει, απλά δεν έχω καταλάβει κατα πόσο τα λεει συνειδητά. Το μόνο που ξέρω με απόλυτη σιγουριά ότι το εννοεί, είναι το ΜΑΜ. Αν μπορούσε αυτό το παιδι, να τρώει 24 ώρες το 24ωρο, θα έτρωγε. Ταινία πρέπει να έχει :-). Εδώ Στελλίτσα καταρρίπτεται ο μύθος ότι παιδί που τρώει καλά θα γίνει και πολύ ψηλό, πες στην μαμά σου. Ο δικός μου θα έπρεπε να είναι Φασούλας. Πάντως πέρα από την πλάκα, ο άντρας μου το ύψος το έπαιρνε όλο μαζεμένο το καλοκαίρι. Όλο τον χειμώνα ήταν ο πιο κοντός της τάξης και το καλοκαίρι άλλαζε 2 νούμερα. Μια χαρά 1,87 έφτασε...

Επομένως το ηθικό δίδαγμα: Do not panic (το λέω να το ακούω και εγώ)

Διαφημίσεις

δλδ ρε κορίτσια εμένα που είναι τσιλιβίθρας 8800 γρ τί να κάνω, να πηδηχτώ απο το παράθυρο??? :D απλά ξέρω οτι αφού έχει μια αλλεργία θα το ξεπεράσει σιγά σιγά,

και θα γίνει ένας αδύνατος και ψηλός άντρας!!! τέλεια δλδ!!!

(σαν τον μπαμπά του) χιχιχχιχι

ο άντρας μου γυμναζόταν πολυ όταν ηταν νεότερος, μιλάμε πριν 20 χρόνια, στίβο και κολύμβηση και δεν έχει καθόλου κοιλιά παρότι πίνει τις μπυρίτσες του. Εχει πολυ γυμνασμένο σώμα. Ετσι θα γίνει και το αγοράκι μου!!!! :D ε, ναι είμαι μια ψωνισμένη μάνα και εγώ!!! :tongue:

δλδ ρε κορίτσια εμένα που είναι τσιλιβίθρας 8800 γρ τί να κάνω, να πηδηχτώ απο το παράθυρο??? :D απλά ξέρω οτι αφού έχει μια αλλεργία θα το ξεπεράσει σιγά σιγά,

και θα γίνει ένας αδύνατος και ψηλός άντρας!!! τέλεια δλδ!!!

(σαν τον μπαμπά του) χιχιχχιχι

ο άντρας μου γυμναζόταν πολυ όταν ηταν νεότερος, μιλάμε πριν 20 χρόνια, στίβο και κολύμβηση και δεν έχει καθόλου κοιλιά παρότι πίνει τις μπυρίτσες του. Εχει πολυ γυμνασμένο σώμα. Ετσι θα γίνει και το αγοράκι μου!!!! :D ε, ναι είμαι μια ψωνισμένη μάνα και εγώ!!! :tongue:

:lol::lol::lol:

δεν είσαι η μόνη κουκουβαγιομάνα! κυκλοφορούμε πολλές εδώ μέσα!:tongue::wink:

ταχίνι μπορεί να φάει; δεν θυμάμαι από αυτά που είχες αναφέρει. πάντως έχω διαβάσει ότι κάνει πολύ καλό. όπως και το μέλι.

όλα τα γαλακτοκομικά ή μόνο αγελάδας δεν πίνετε;

:lol::lol::lol:

δεν είσαι η μόνη κουκουβαγιομάνα! κυκλοφορούμε πολλές εδώ μέσα!:tongue::wink:

ταχίνι μπορεί να φάει; δεν θυμάμαι από αυτά που είχες αναφέρει. πάντως έχω διαβάσει ότι κάνει πολύ καλό. όπως και το μέλι.

όλα τα γαλακτοκομικά ή μόνο αγελάδας δεν πίνετε;

ταχίνι τρώει στην φρουτόκρεμα το πρωί και το απόγευμα με μια ολόκληρη μπανάνα. Και λίγο μέλι μέσα.

γαλ/κα απαγορεύουν και οι 2 αλλεργιολόγοι που τον παρακολουθούν. Τα πάντα!!! Δυστυχώς.

ταχίνι τρώει στην φρουτόκρεμα το πρωί και το απόγευμα με μια ολόκληρη μπανάνα. Και λίγο μέλι μέσα.

γαλ/κα απαγορεύουν και οι 2 αλλεργιολόγοι που τον παρακολουθούν. Τα πάντα!!! Δυστυχώς.

υπάρχει ειδικό γάλα;

αυτό που γράφανε μανούλες στο δίπλα φόρουμ για γάλα αμυγδάλου ισχύει;

τί πίνει ο Άλεξ;

γάλα καρύδας επιτρέπεται;:roll:

μακάρι να το ξεπεράσει γρήγορα, να φάει ό,τι θέλει το παιδί, να μη ζηλέυει από κανένα άλλο παιδάκι, τίποτα και ποτέ!

καλημερα κοριτσια τι κανετε?

ρε κοριτσια πλακα κανετε ? ρε στελλα τι αγχοσ εχεις για το υψος του παιδιου ρε παιδια σας διαβαζω και δεν μπορω σορρυ κι ολας για το αποτομο η κορη μου ειναι 75 ποντοι και 9300 κιλα και δοξα τον θεο χαιρει ακρας υγειας τι να κανω να σκασω αν θα βγει κοντη ? ας βγει δεν με πειραζει σημασια εχει να ειναι καλα τα κοντα τα ψηλα και τα σχετικα ειναι κατι που μπορει να αλλαξει ανα πασα στιγμη και ειλικρινα σας μιλαω ειναι και το τελευταιο που με απασχολει αν ολα ειναι φυσιολογικα στο κατω κατω λιγοι ηταν οι κοντοι και οι κοντες που ηταν μεγαλα μυαλα ρε κοριτσια καλα να ειναι τα παιδακια μας πανω απ ολα και ολα τα αλλα θα ερθουν εμενα μου αρεσουν ετσι και αλλιως οι κοντες γυναικες αλλη χαρη εχουν (αν δεν παινεψουμε το σπιτι μας :tongue:) τελος παντων μην σκατε για βλακειες και θα ψηλωσουν και θα μιλησουν και ολα θα τα κανουν !

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια τι κανετε?

καλημέρα Κατερίνα!:D

ρε κοριτσια πλακα κανετε ? ρε στελλα τι αγχοσ εχεις για το υψος του παιδιου ρε παιδια σας διαβαζω και δεν μπορω σορρυ κι ολας για το αποτομο η κορη μου ειναι 75 ποντοι και 9300 κιλα και δοξα τον θεο χαιρει ακρας υγειας τι να κανω να σκασω αν θα βγει κοντη ? ας βγει δεν με πειραζει σημασια εχει να ειναι καλα τα κοντα τα ψηλα και τα σχετικα ειναι κατι που μπορει να αλλαξει ανα πασα στιγμη και ειλικρινα σας μιλαω ειναι και το τελευταιο που με απασχολει αν ολα ειναι φυσιολογικα στο κατω κατω λιγοι ηταν οι κοντοι και οι κοντες που ηταν μεγαλα μυαλα

για μένα μιλάς φαντάζομαι, εεεεεεε:tongue::lol::lol: τεράστιο μυαλό και φάρδος:mrgreen:

μια χαρά σπούδασα, μια χαρά παντρεύτηκα, εντάξει άργησα κάτι χρόνια, έκανα και μια μπουμπού κουκλί, κουκουβά, έχω μια καλή δουλειά... όλα καλά:D;)

ρε κοριτσια καλα να ειναι τα παιδακια μας πανω απ ολα και ολα τα αλλα θα ερθουν εμενα μου αρεσουν ετσι και αλλιως οι κοντες γυναικες αλλη χαρη εχουν (αν δεν παινεψουμε το σπιτι μας :tongue:)

παίνεψέ το, παίνεψέ το!:tongue: μαζί σου!:lol:

τελος παντων μην σκατε για βλακειες και θα ψηλωσουν και θα μιλησουν και ολα θα τα κανουν !

έτσι, έτσι! λες και οι κοντές δεν έχουν τις τύχες τις καλές!

να σας πω τί ύψος έχει το αφεντικό μου και τί κυβερνάει; αφήστε καλύτερα!:cool: είναι γάτα ο κοντός!:cool:

σεβουλα για εμενα ελεγα αλλα μαλλον πολλες κοντες μαζευτικαμε :tongue::tongue: χαχαχαχαχαχαχα

στελλα ναι ειδες και εγω δεν καταλαβα πως περασε ο καιρος !

το κατάλαβα βρε Κατερίνα. τα έγραψα για πλάκα, γιατί έτσι τα ένιωθα κι εγώ!;):lol:

το κατάλαβα βρε Κατερίνα. τα έγραψα για πλάκα, γιατί έτσι τα ένιωθα κι εγώ!;):lol:

βρε και εγω για πλακα το ειπα δεν εννουσα τον εαυτο μου ετσι κι αλλιως εγω δεν ειμαι κοντη ειμαι 158-160 πρωτο μποι :tongue::tongue:

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...