Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, little miracle είπε:

εννοειται αυτο. συμφωνω απολυτως. απλα το λεω απ την αποψη μην αναλωνεις τωρα το μυαλο σου στο αν επαιζα αυτο ρολο. θα το ελεγξεις και το συγκεκριμενο και θα εισαι ξεγνοιαστη απ τη σκεψη. ελπιζω οι φυσικοι να ειναι η λυση. πολλες κοπελες διαβαζω εδω που τα καταφερανε ετσι. κι ο σφακ που ελεγες στην ουσια αυτο πρεσβευει και με αυτους ασχολειται παρα πολυ.

Στον Σφακ ελπίζω τώρα, έχω ακούσει τοσα. Ελπίζω να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου. Απ’οτι κατάλαβα από το αποτέλεσμα των εξετάσεων, έχω αρχομενη αντίσταση στην ινσουλίνη και όχι όντως βεβαιωμένη αντίσταση που είναι πάνω από 2,9. Εγώ έχω 1,7. Όχι πως είναι το τέλειο αλλά αν μπορώ να το φτιάξω γιατί όχι ; Σίγουρα δε θα χάνω ωοληψιες αλλά ετ δε κάνω αν δε ρυθμιστεί αυτό πρώτα.

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλημερα και καλή εβδομαδα. Παντως το θεμα του υψους με ανησυχει. Ολοι μας λένε οτι δεν ειναι ψηλο το παιδι. 80 ηταν πριν λίγες μερες. Μηπως δεν τον ταιζω αρκετα? 9 μηνες τον θηλασα. Τι να πω, με εχουν αγχωσει.

Πως ειστε?

τί λες ρε Στέλλα! ήμαρτον δηλαδή. 80 πόντων κοντός;;;;;;;;

δηλαδή πόσο έπρεπε να είναι; 1,20;;;;;;;;

δεν τους αρχίζεις τα βρισίδια να στρώσουν χαρακτήρα;

και τόσο που θήλασες μπράβο σου!

εγώ 2 μήνες αποκλειστικά κι έναν ακόμη μικτά.

δεν παίζει αυτό ρόλο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Με εχουν αγχωσει. Απεξω απεξω η πεθερα μου με ρωτησε αν τον ταιζω καλά... Γκρρρρ

Νομιζει οτι αν δεν τρωει (που τρωει) δε ψυλώνει...

άσε με με τις κάργιες!

διαβασα και το δίπλα φόρουμ για το πιγκουινάκι και εκνευρίστηκα.

βρήκε η πεθερά της τα μηνύματά της στο φόρουμ που έλεγε τα εσώψυχά της και μαζί με τον γιόκα της έβαλαν το παιδί της πιγκουινάκι να διαβάσει τα μηνύματα, για να κακοχαρακτηρίσουν τη μάνα του παιδιού.

ωραίοι άνθρωποι! αγγελικά πλασμένοι!

Τένια, συμφωνώ ότι δεν είναι κομψό να λέμε τα εσώψυχά μας, αλλά πολλές φορές βρίσκουμε εκτόνωση μέσα στη θολούρα του προβλήματος με άτομα που ζουν τα ίδια με μας. χρειάζεται σίγουρα προσοχή. γι' αυτό έβαλα πριβέ τις φωτό.

ο σύζυγός μου πάντως γνωρίζει τί γράφω, γιατί αυτός μου δημιούργησε το λογαριασμό εδώ.

το να γράφεις αλήθειες είναι που πονάει περισσότερο αυτούς που δεν την παραδέχονται.

Γειά σας κορίτσια. Δεν ξέρω αν με θυμάστε μιας και έχω καιρό να γράψω. Εμείς τρέχουμε λίγο μιας και ο μικρός΄αρρωσταίνει συνέχεια λόγω της μεγάλης μου.

Με εχουν αγχωσει. Απεξω απεξω η πεθερα μου με ρωτησε αν τον ταιζω καλά... Γκρρρρ

Νομιζει οτι αν δεν τρωει (που τρωει) δε ψυλώνει...

Λοιπόν Στέλλα. Τον ίδιο προβληματισμό είχα και εγώ μέσα στο ΣΚ μιας και ο μικρός μου, είναι και εμένα 80εκ. Ήμουνα να σκάσω και να λέω, μια χαρά ψηλοί, είμαστε και εγώ και ο άντρας μου αυτός από παππούδες βρήκε να πάρει και να μου μείνει κοντός?

Ρε κορίτσια εσας τα μικρά σας, λένε ΄μαμα και μπαμπά καθαρά και συνειδητά? Γιατί η γιατρός με άγχωσε που δεν το λέει ακόμα τέλεια ο μικρός μου. Μου είπε πως σε αυτό το κομμάτι είναι πολύ πίσω και με άγχωσε πολύ..

Παρακαλώ να απαντήσουν οι μανούλες με αγόρια, μιας και ξέρω ότι τα κοριτσάκια είναι πολύ μπροστά (και σε αυτό)... :-))))

Στελλα μην αγχωνεσε για τετοιες χαζομαρες μια χαρα ειναι το παιδι μην ακουω βλακειες αν ηταν ακομα 60 ποντους και δεν επερνε κιλα θα ειχε προβλημα..ολα τα παιδακια ειναι διαφορετικα και η αναπτυξη τους το ιδιο..και οι παλιες αντηληψεις περι να μπουκωνεις το παιδι με φαι οδηγει στην παχυσαρκια να ακους τον γιατρο και ασε να λεει οτι θελει ο καθενας.. 80 ποντους μια χαρα ειναι ...δες και τις καμπυλες αναπτυξης να σου φυγει το αγχος

Διαφημίσεις

Αχ σας ευχαριστω...

Λοιπον silia εμενα μαμα λεει πολλους μηνες, και μπαμπα επισης.

Τωρα πια με φωναζει κιολας. Οταν ακουει μηχανη να παρκαρει η το κλειδι στην πορτα φωναζει μπαμπα.

γεια σας

καλά δεν σας προλαβαίνω πότε γράψατε 3 σελίδες?

λοιπόν ναι με το θέμα της δουλειάς προσπαθούμε να προσαρμοστούμε ακόμα. Δεν το χουμε πολυχωνεψει...

Ευτυχώς που δουλεύω και εγώ. Βέβαια δεν μπορώ να σηκώσω μόνη μου για καιρό όλα τα έξοδα, γιατί έχω και πολλά πάγια στο ιατρείο. Θα δούμε.

Σεβούλα, δεν συστήνω στομ. διαλύματα χωρίς λόγο. Πρεπει να σε δω για να σου πω αν χρειάζεσαι. Το πιο σωστό είναι να κάνεις καλό και ολοκληρωμένο πλύσιμο δλδ βούρτσα και νήμα.

Για το θέμα με το πιγκουινάκι, γενικά το είπα αυτό Σεβούλα, όχι για την κοπέλα. Λέω εγώ πώς το βλέπω. Οτι δε μου αρέσει να διαβάζω τόσο προσωπικά θέματα δημόσια, κι ας μη ξέρω ποιός κρύβεται πίσω απο ενα νικ.Οπότε αν διάβαζα πχ τον άντρα μου να βγαζει πρ. μας θέματα, ε ναι σίγουρα θα με ενοχλούσε πάρα πολύ. Βεβαια αυτός που το γράφει, κάνει ενός είδους ψυχοθεραπεία, οπότε σίγουρα εκτονώνεται. Πάντως για την συγκεκριμένη περίπτωση, θα συμφωνείς φανταζομαι, οτι υπάρχει χοντρο πρόβλημα στην οικογένεια ούτως ή άλλως. Αυτό που εγινε με τον λογαριασμό της κοπέλας απλά ήταν η αφορμη. Σίγουρα εχουν προηγηθεί κι άλλα.

Φρόσω για πλάκα το λες ή σοβαρα?????:tongue:Αντε βρε, με το καλό και τις διδυμούλες σου!!!!!!!:tongue: να σπάσετε και την μονοτονία!!! λίγο ροζ παρακαλω!!!!

Στέλλα και εμένα πριν ενα μήνα 81 το είχε μετρήσει η παιδ. Μην αγχωνεσαι.

Και εμένα ο άντρας μου, μου έλεγε οτι οταν ηταν νεαρός, ήταν πιο κοντός απο φίλους του και μετά τα 16-17 πηρε απότομα και εγινε τελικά 1.80.

Στις καμπύλες φαίνεται οτι είστε πάνω απο 75% οπότε τί αγχώνεσαι???

γεια σας

καλά δεν σας προλαβαίνω πότε γράψατε 3 σελίδες?

λοιπόν ναι με το θέμα της δουλειάς προσπαθούμε να προσαρμοστούμε ακόμα. Δεν το χουμε πολυχωνεψει...

Ευτυχώς που δουλεύω και εγώ. Βέβαια δεν μπορώ να σηκώσω μόνη μου για καιρό όλα τα έξοδα, γιατί έχω και πολλά πάγια στο ιατρείο. Θα δούμε.

εμάς μας έχουν τσακίσει οι αποχές δικηγόρων, οι απεργίες δικαστικών υπαλλήλων. τον άντρα μου δηλαδή. σε νιώθω.

Σεβούλα, δεν συστήνω στομ. διαλύματα χωρίς λόγο. Πρεπει να σε δω για να σου πω αν χρειάζεσαι. Το πιο σωστό είναι να κάνεις καλό και ολοκληρωμένο πλύσιμο δλδ βούρτσα και νήμα.

λόγω τσιγάρου, βουρτσίζω τα δόντια μου μετά από κάθε τσιγάρο, βιαστικά κ δυνατά, μετά πάντα στοματικό διάλυμα. νήμα με τίποτα. το σιχαίνομαι. χρησιμοποιώ χωρίς οινόπνευμα, γιατί η οδοντίατρός μας είδε τα ούλα μου ερεθισμένα από τα διαλύματα με οινόπνευμα.:confused:

Για το θέμα με το πιγκουινάκι, γενικά το είπα αυτό Σεβούλα, όχι για την κοπέλα. Λέω εγώ πώς το βλέπω. Οτι δε μου αρέσει να διαβάζω τόσο προσωπικά θέματα δημόσια, κι ας μη ξέρω ποιός κρύβεται πίσω απο ενα νικ.Οπότε αν διάβαζα πχ τον άντρα μου να βγαζει πρ. μας θέματα, ε ναι σίγουρα θα με ενοχλούσε πάρα πολύ. Βεβαια αυτός που το γράφει, κάνει ενός είδους ψυχοθεραπεία, οπότε σίγουρα εκτονώνεται. Πάντως για την συγκεκριμένη περίπτωση, θα συμφωνείς φανταζομαι, οτι υπάρχει χοντρο πρόβλημα στην οικογένεια ούτως ή άλλως. Αυτό που εγινε με τον λογαριασμό της κοπέλας απλά ήταν η αφορμη. Σίγουρα εχουν προηγηθεί κι άλλα.

για να φτάσει να τα λέει, μιλάω εξ ιδίων, δημοσίως σε φόρουμ έστω πίσω από την ανωνυμία ενός ψευδώνυμου... υπάρχει χοντρό πρόβλημα.

Φρόσω για πλάκα το λες ή σοβαρα?????:tongue:Αντε βρε, με το καλό και τις διδυμούλες σου!!!!!!!:tongue: να σπάσετε και την μονοτονία!!! λίγο ροζ παρακαλω!!!!

είμαστε γρήγορα πιστόλια, γι 'αυτό γράφουμε σελίδες!

Σίλια, μην αγχώνεσαι σε παρακαλώ. πήγαινε και σε έναν άλλο παιδίατρο και ψάξτο αν θέλεις. η μικρή μου, αν και κορίτσι που λες, δεν λέει τις λέξεις που λέει η Μαριστέλλα ή άλλα κορίτσια εδώ.

τί να κάνουμε δηλαδή, όλα ίδια θα είναι; μια ζωή θα μιλάει, μια ζωή θα περπατάει, μια ζωή θα μασάει τις τροφές.

μη στενοχωριέσαι, μη βιάζεσαι και κυρίως μη δείχνεις στο γιατρό το άγχος σου. ρώτα ό,τι θες τον γιατρό, αλλά μη του δίνεις για τροφή το άγχος σου, σε κανέναν!

φιλικά εντελώς!

είμαστε γρήγορα πιστόλια, γι 'αυτό γράφουμε σελίδες!

Σίλια, μην αγχώνεσαι σε παρακαλώ. πήγαινε και σε έναν άλλο παιδίατρο και ψάξτο αν θέλεις. η μικρή μου, αν και κορίτσι που λες, δεν λέει τις λέξεις που λέει η Μαριστέλλα ή άλλα κορίτσια εδώ.

τί να κάνουμε δηλαδή, όλα ίδια θα είναι; μια ζωή θα μιλάει, μια ζωή θα περπατάει, μια ζωή θα μασάει τις τροφές.

μη στενοχωριέσαι, μη βιάζεσαι και κυρίως μη δείχνεις στο γιατρό το άγχος σου. ρώτα ό,τι θες τον γιατρό, αλλά μη του δίνεις για τροφή το άγχος σου, σε κανέναν!

φιλικά εντελώς!

το περίεργο ξέρεις ποιο είναι? Ότι εγώ να πω την αλήθεια, δεν είχα προβληματιστεί καθόλου. Με ρώτησε αν λέει μαμα και μπαμπα συνειδητά και όταν της είπα όχι, μου έβγαλε ένα φυλλάδιο και άρχισε να μου κάνει διάφορες ερωτήσεις και φρίκαρα. Από την Παρασκευή είμαι από πίσω του και του λέω "πες μαμά, πες μπαμπά". Έχει τρελαθεί το καημένο. Ότι είναι πολύ πίσω από την κόρη μου είναι (σε σχέση με το πως ήταν στην ηλικία του), αλλά να πω την αλήθεια, έλεγα έτσι είναι τα αγοράκια..

Σαν παιδίατρο της έχω τρομερή εμπιστοσύνη, γιατί την έχω τσεκάρει αρκετές φορές, και ήταν η μόνη που με βοηθησε σε ένα πρόβλημα υγείας της μικρής μου (συνεχείς ουρολοιμώξεις). τεσπα θα δούμε...

Διαφημίσεις

Σεβούλα, καλό είναι να χρησιμοποιείς χωρίς οινόπνευμα. Δεν χρειάζεται να τα πλένεις μετά απο κάθε τσιγάρο. Αν σε ενδιαφέρει η αναπνοή μασα μια τσίχλα χωρίς ζάχαρη. Μη τα τρίβεις δυνατά, θα κάνεις μεγαλύτερη ζημιά. Πες στην γιατρό σου να σου δείξει πώς να τα πλένεις. Αρκούν 2 φορές τη μέρα, η μια να είναι το βράδυ. Νημα να μάθεις οπωσδήποτε, είναι απαραίτητο, εκ των ουκ άνευ.

Σίλια γιατί αγχώνεται τόσο η παιδίατρος? Υπάρχουν παιδάκια που δεν μιλάνε για 2 και 3 χρόνια και μετά τα λένε μαζεμένα! Ξέρω ενα είναι 3,5 και λεει μόνο ναι! Για τα υπόλοιπα, δείχνει!:)

το περίεργο ξέρεις ποιο είναι? Ότι εγώ να πω την αλήθεια, δεν είχα προβληματιστεί καθόλου. Με ρώτησε αν λέει μαμα και μπαμπα συνειδητά και όταν της είπα όχι, μου έβγαλε ένα φυλλάδιο και άρχισε να μου κάνει διάφορες ερωτήσεις και φρίκαρα. Από την Παρασκευή είμαι από πίσω του και του λέω "πες μαμά, πες μπαμπά". Έχει τρελαθεί το καημένο. Ότι είναι πολύ πίσω από την κόρη μου είναι (σε σχέση με το πως ήταν στην ηλικία του), αλλά να πω την αλήθεια, έλεγα έτσι είναι τα αγοράκια..

Σαν παιδίατρο της έχω τρομερή εμπιστοσύνη, γιατί την έχω τσεκάρει αρκετές φορές, και ήταν η μόνη που με βοηθησε σε ένα πρόβλημα υγείας της μικρής μου (συνεχείς ουρολοιμώξεις). τεσπα θα δούμε...

ναι, αλλά κάθε παιδί είναι ιδιάιτερο πλάσμα.

με το πες πες, θα αγχωθεί το μικρό σου κι εκεί που θα το έλεγε από μόνο του μπορεί να κομπλάρει, ν αγχωθεί, να νιώσει πιεσμένο, με αποτέλέσματα ακριβώς αντίθετα από αυτά που επιθυμείς εσύ ως μανούλα του, κι εύλογα.

εγώ να δεις πόσες φορές προσπάθησα νατης μάθω το γειά το μάκια. ζήλεψα την Μαριστέλλα, αλλά η Χρύσπα με κοιτούσε με ένα ύφος απαξίωσης... άλλο πράγμα, μέχρι που με έπεισε η κόρη μου να την αφήσω ήσυχη να απολαύσει τα μωρουδίστικά της. πόσο καιρό θα νιαουρίζει εξάλλου!

μια ζωή θα μιλάει ελληνικά, άντε και γαλλικά σαν πρώτη ξένη γλώσσα (έτσι λέω εγώ η ψωνάρα μαμά, ο μπαμπάς θέλει τα αγγλικά πρώτα), τα αγγλικά, μετά λέω να μάθει ισπανικά ή ιταλικά. μέχρι και το να σπουδάσει δασκάλα έχω σκεφτεί ή παιδίατρος.:rolleyes:;):tongue:

καταλαβαίνω το άγχος σου, όλες είμαστε παθιασμένες με τα μικρά μας. αρκεί να υπάρχει και καποιος να μας βάζει φρένο. εγώ έχω τον άντρα μου ή ενίοτε την αδερφή μου. αλλιώς θα είχα λαλήσει. :oops:

Σεβούλα, καλό είναι να χρησιμοποιείς χωρίς οινόπνευμα. Δεν χρειάζεται να τα πλένεις μετά απο κάθε τσιγάρο. Αν σε ενδιαφέρει η αναπνοή μασα μια τσίχλα χωρίς ζάχαρη. Μη τα τρίβεις δυνατά, θα κάνεις μεγαλύτερη ζημιά. Πες στην γιατρό σου να σου δείξει πώς να τα πλένεις. Αρκούν 2 φορές τη μέρα, η μια να είναι το βράδυ. Νημα να μάθεις οπωσδήποτε, είναι απαραίτητο, εκ των ουκ άνευ.

δεν το μπορώ το νήμα Τενια μου με τίποτα. μου το είπε και η γιατρός μας.;)

μου έδειξε τον τρόπο. προσπαθώ να μην βουρτσίζω δυνατά, όμως αποκλείεται να μην τα βουρτσίζω μετά από το κάπνισμα. μου μυρίζω την ανάσα μου και δεν θέλω στο παιδί. η τσίχλα δεν είναι αρκετή. είχα δοκιμάσει καραμέλες από φαρμακείο ειδικές για τσιγάρο, με ... δεν θυμάμαι για τα δόντια. ακόμα μου μύριζε.

τα έχω ερεθίσει πάντως πολύ. μου είπε ότι δεν δικαιολογείται για την ηλικία μου η κατάσταση των ούλων (πτώση νομίζω είπε).:(

σε ευχαριστώ πάντως.

Κοριτσια γεια σας! Πως ειστε? Λοιπον η μικρη μου ειναι 77 εκατοστα και σχεδον 10 κιλα και δεν αγχωνομαι καθολου. Οκ ειναι λιγο μικροκαμωμενη, αλλα ειναι ενα χαρουμενο μωρο και αυτο εχει σημασια. Η μαμα μου βεβαια εχειτρελο αγχος, ολο ρωτα αν εφαγε, τι ωρα , τι θα φαει, αν την ταισαμε κτλ και μετα αρχιζει τα μιζερα οτι το εχουμε το παιδι και πειναει (!!!!) , οτι της κανουμε διαιτα (!!!!!!) , οτι εχει "κοψει" ( το διπλοσαγονο για τσιμπιμα) και αλλα ωραια μεχρι που εξαντλειται η υπομονη μου και αρχιζω τα γαλλικα. Απο λεξεις λεει "μαμα" οταν κατι της φταιει, "μπα" τον μπαμπα της, "μαμ μαμ" οταν πειναει και σπανια γιαγια. Γενικα μιλαει πολυ αλλα λεει δικα της. Ουτε αυτο με αγχωνει.Ενας φιλος του αντρα μου μιλησε 3 χρονων (ως τοτε τελειως μουγκα) και ειπε "τι θα γινει ρε παιδια θα φαμε σημερα κανενα φαι της προκοπης"; και η μαμα του νομιζε οτι μιλησε το ραδιο. Απλα βαριοταν να μιλησει!!!. Οποτε Σηλια και Στελλα ψυχραιμια. Σας φιλω!!

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...